Vampire High School   >>   Fórum   >>   Erdő
Mystic Falls sötét erdeje

Ha szeretne hozzászólni, be kell jelentkeznie!
Bejelentkezés >>

Listázás időrendben


Dimitri Mihalkov2012. jan. 11. 19:47 | Válasz | #13 
Nagyon felidegesített Rose, és már az is megfordult a fejemben, hogy belemártom fogaim és ájulásig csapolom.
- Nekem mindenhez van jogom veled kapcsolatban, mert Klaustól ajándék vagy nekem, és nála nincsen hatalmasabb vámpír. -mondtam vágytól szikrázó szemekkel.
- És megölni? Minek? - hitetlenkedtem.
- Most pedig magammal viszlek. -mondtam gonoszan, majd ténylegesen belemélyesztettem fogaim és addig szívtam, amíg el nem ájult. Utána lenyaltam számról a vért, és a lányt a vállamra téve a villánkba mentem.

 © Lena Rose Hathaway2012. jan. 11. 19:19 | Válasz | #12 
-Akkor ölj meg !-mondtam idegesen ,de mikor csókolgatott felnyögtem . Próbáltam ellökni magamtól,de csak ott szenvedtem . Ez gyűlöltem a legjobban hogy vele szemben gyenge vagyok.
-Tudod mit inkább ölj meg míg a kezed közt vagyok,mert mostantól csak azon leszek hogy bántsam.-mondtam gonoszan és elöktem magamtól.
-És nincs jogos ahhoz hogy csókolgass,semmihez nincs jogod velem kapcsolatban nem vagyok a tied és soha nem is leszek többé.-mondtam dühösen .

Dimitri Mihalkov2012. jan. 11. 19:06 | Válasz | #11 
- Igaz. De Elena fontos kulcs, hogy Kluas hibrid társakat hozzon létre. És ha hozzányúlsz, én magam végzek veled. -mondtam gonoszan, és a kezem a nyakára tévedt.
De aztán kaptam észbe, hogy mit teszek, és sunyin a másik kezemmel letéptem róla a felsőjét ami arabokba hullott a földre. Ezután Elengedtem a nyakát, majd vad csókokkal jártam be dekoltázsát.

 © Lena Rose Hathaway2012. jan. 11. 19:00 | Válasz | #10 
Nem értettem hogy miért nem utál ,újra felvettem a rideg álarcom és felé fordultam .
-Nem,nem akarsz.-mondtam ridegen és határozottan ,majd elsétáltam a közeléből .
-Amúgy visszatérve azért amiért jöttél...így is elég erősek vagytok minek kellek én ? -kérdeztem kíváncsian ,próbáltam terelni a témát ,de közben őrlődtem magamba .
-Így is ott van ,az az ott volt nálatok Stefan ..-mondtam mosolyogva .
-Addig Elenát és csipetcsapatát sarokba tudjátok szorítani.-mondtam gonoszan ,Elenának akartam a legjobban ártani ezen a földön aki a nővérem életét is tönkre tette.

Dimitri Mihalkov2012. jan. 11. 18:43 | Válasz | #9 
Megforgattam szemeim, mikor a nővéréről beszélt. Az egy áruló! De aztán megcsókolt és én vissza, de elfordult tőlem, és ez fájt.
- De menni fog, mert akarlak. -mondtam a vágytól rekedtes hangon. Fene a farkam és a vágyim. Nem bírok betelni ezzel a szépséggel, ezzel a bájjal, ezzel...Vele.

 © Lena Rose Hathaway2012. jan. 11. 18:33 | Válasz | #8 
Nyögtem egyet mikor a fának nyomot,kicsit talán meg is karcolt az egyik ága ,de mikor beszélni kezdett hozzám a szemeibe néztem.
-Nem érdekel Klaus ,sem az hogy segíthetnék neki ,én a nőbéremnek segítek senki másnak.-mondtam ellenkezve. De aztán megint elgyengültem és egy mély érzéki sóhajtás hagyta el a számat mikor ajkai a bőrömet érintetek.
Vissza kell fognom magam valahogy mert ez így nem fog menni főleg a tervem másik része.
-Hagyd abba !-mondtam kinyögve ,aztán megsimítottam az arcát .Vadul megcsókoltam aztán eltoltam magamtól.
-Nem megy !-mondtam kicsit kétségbe esetten...és inkább elfordultam tőle féltem hogy újra neki esek és tényleg nem fog menni .

Dimitri Mihalkov2012. jan. 11. 18:14 | Válasz | #7 
Nagyon kezdett elegem lenni belőle. Pedig csak most találkoztunk ujra, pár perce.
- Ide figyelj Te csitri! Velem így nem beszélhetsz? -förmedtem rá, majd egy fának nyomtam. De ekkor elkapott a kísértés vele kapcsolatban, hiszen annyira szép és kívánatos, főleg mikor dühös.
- Kellesz az erőd miatt. Te sokat segíthetnél Klausnak. -mondtam ridegen, de a szemeimmel szinte perzseltem tekintetét úgy kívántam. Ezután nyakába csókoltam lágyan, és lehajtottam felsőjének pántját.
- Még mindig olyan...- mondtam de nem fejeztem be.

 © Lena Rose Hathaway2012. jan. 11. 17:49 | Válasz | #6 
Még más hangnemet kért ,ezen kicsit elnevettem magam ... igazából ő is ugyanúgy beszélt velem ahogy én velem szóval nem volt különbség.
-Amíg te nem vagy hajlandó velem másképpen beszélni ,addig én sem .-mondtam nyugodtan ,igazából cseppet sem voltam ideges,sőt az sem zavart hogy boszorkánynak hívott.
-Értem ?!-kérdeztem vissza ,majd megráztam a fejem és elnevettem magamat .
-És miért is ? -kérdeztem felvont szemöldökkel majd neki dőltem az egyik közeli fának.
-Igen boszorkány vagyok jól tudod ,de nem süllyedek le a te szintedre inkább pedig én is tudnék dobálózni szavakkal-magyaráztam majd megint elmosolyodtam.

Dimitri Mihalkov2012. jan. 11. 17:36 | Válasz | #5 
Ő is rideg volt, és ez nem tetszett. Ráadásul nagyon nagyképű volt. Eldöntöttem, hogy letöröm a szarvait.
- Más hangnemet kérek szivi. - mondtam parancsolóan.
- Nem Stefanért jöttem. Azt Klaus maga intézi. - mondtam ridegen.
- Én érted jöttem, boszorkány. -mondtam lealacsonyítóan.

 © Lena Rose Hathaway2012. jan. 11. 17:32 | Válasz | #4 
Ahogy meghallottam a hangját egy fájdalmasat nyeltem,nem bírtam úgy lenni a közelébe hogy ne emlékezzek arra mi is volt köztünk.
-Szia.-köszöntem,majd megfordultam felé és ridegen a szemeibe néztem ,szemeim végignéztek rajta . Próbáltam arra gondolni hogy ő volt az aki elrabolt,de egyben ő volt az aki megdobogtatta a szívemet és még most is.
-Mit keresel itt ?-kérdeztem majd karba tett kézzel hátráltam egyet .
-Ha Stefant akarod rajtam keresni ,nem tudom hol van .-jelentettem ki magabiztosan.

Dimitri Mihalkov2012. jan. 11. 17:08 | Válasz | #3 
Követtem őt napok óta, és eljött az ideje, hogy újra találkozzunk. A nő, aki szörnyetegből vadállattá tett.
- Szija szépségem. - köszöntem rá gonoszan és ridegen. Ha lehetséges lenne már lefagytak volna a fáj körülöttem a hangsúlyomtól, viszont belül tomboltam, és lángoltam, mert az illata épp olyan mámorító volt számomra, mint annak idején, és csábított az után, hogy újra szeretkezzek vele.

 © Lena Rose Hathaway2012. jan. 11. 17:00 | Válasz | #2 
Mivel Scottal ez a beszélgetés igazán felzaklatott ,mert hát igaza van mondjuk neki mikor nincs így megint az erdőbe kötöttem ki.
De mikor legutóbb itt jártam ,nem éreztem ilyen furcsaságokat belülről ,itt valami nincs rendjén .
Egy helyben megálltam és csak vártam hogy történjen valami. A gyomrom összeszorult és a szívem már a torkomban dobogott ,tudtam hogy ő az és biztos voltam benne hogy hátulról közelit.
De legalább most eljött az alkalom amire annyira vártam ,igaz féltem mert tudom erősebb nálam és remélni tudtam csak hogy szívből utál engem ,hogy még csak meg se forduljon a fejébe más dolog,amit például a múltban tettünk.

 © Rebekah2012. jan. 07. 21:50 | Válasz | #1 
Sétálgattam.Nem bírtam ki hogy ne jöjjek el az erdőbe.Miközben sétáltam megláttam előttem pár méterre egy hatalmas fát.Odamentem a fához, végigsimítottam a kezemet a törzsén.Miközben a fát néztem valami megzörrent a bokorban. Megéreztem hogy egy nyúl.Benéztem a bokorba és lám egy hófehér nyúl ült előttem.Elugrált én pedig követtem.

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől