TESCO   >>   Fórum   >>   Képek
nahh, ide mit tegyek ??!

Listázás időrendben


 Buzik Tokodon2010. aug. 07. 14:28 | Válasz | #63 
Elcsíptük a jobbikos tomboló szarok titkos levelezését. Faszt szopnak a büdös tombolók és egymás szájába is beleverik. Buzik a tokodi művházban.Murányi Levente 2010.05.30 22:13

Évekig Robotka Lászlóval laktam. Ó istenem de jól elvoltunk. Tőle tanultam mindent. Mégis a fia, Márk szopás művészete a jobb. Apja után tőle tanultam a legtöbbet. A meleg büszkeség napján is kéz a kézben vonulunk. Áldom a napot amikor Tokodra hívott. Nem igaz, hogy nyomorult vagyok. Mi melegek egymásért vagyunk. Gyarmati Palika hagyd őket a picsába. Én majd faszodra guggolok. Mécs Imrét is megbaszom. Mi vagyunk az élet.

Karády Márk Bolond 19:11 2010.05.31 12:55

Látod bazmeg, benne van a lényeg, amit sokad magaddal nem vagy képes felfogni. igaz a mi buzulási tudásunkhoz te és a kiscsicskáid farkai soha fel sem érnek. Valójában ezt a segg baszási tudásnak hívják. jobbikos körökben tisztelik.

Krucifixum 2010.05.31 02:30
az M-SZoPós megbizók visszahivták a tomboló szarokat a fórumokról, nem jól csinálták a dolgaikat. most már én is várhatom a lefokozásomat szarzabálóvá. nincs több pénz, kénytelen leszek adományokért esdekelni és leszopni mindenkit. baszki gyökerek, likudok, faszparasztok.

boldogtalan 2010.06.02. 23:22
az én boldogtalanságom oka az a híres hazafi Robotka Márk. teljesen bele vagyok zúgva, de le se szar a drágám. pedig minden lehetőt bedobtam hogy megkedveltessem magam.
Rájött hogy zsidó buzi vagyok, és kibaszott még a portáljáról is. most teljes boldogtalanságban tengetem napjaimat és csak róla álmodoxok napi 24 órán keresztül. Keress meg drágám tudom hogy van még fényes remény számunkra.

Karády Márk 2010.06.03 14:36
Szimpi vagy Robotka. Én is fizetnék neked. prohungaria.ning.com vagyok. Találkozhatnánk, hogy bemutassam meleg érzéseim. Na hallgass ezekre a mutánsokra. Ők nem tudják, nem érzik, hogy mily szép érzés a melegség. Nekem pici van, de játékos. Én is zsidó gyökszi vagyok, mint minden jobbikos. Baszik engem a tehén is. Családba marad husika.

Kőszegi Zoltán 2010.06.03. 21:36

azt látom, hogy a hunhir moderátor szarik rátok kisbiboldók. Karády Buzond megint beittál és a marhák alá hugyoztál. rajtad röhög, a főbuzin az egész net. Nyalogasd csak Robotka apját. A moderátor szétszopatta a fejeteket. A köcsögöket akik megtámadták az oldalát kiröhögi és már átadta debreceni Ip címeteket Belánszkynak, aztán kibaszott onnan titeket. savanyú a szőlő mi? Na csak tankold a moderátor kocsiját. Köszönjük a támogatást. Készüljetek az orgiára. Robotka László épp most kényezteti a modikat.

Kovács Endre FurryBuzi 2010.05.31 07:54
Baszki Kőszegi Zoli te faszparaszt lumpenproli. Miért kell mindig a kis mucuskánkat Karády Márkot bántani. Ő ilyen. Ő a legjobb barát. Vicces és mikor élvez akkor is mosolyog. Nekem nagyon bejön. Már nem is használja az argentin marhát segédeszköznek. Elég neki a saját farka is a baszáshoz. Ő a király. Sok barom iwiwes nem ismeri a melegek világát. Gyarmati kündü meg mehet a faszba. Mi debreceni melegek is vigyázzuk a faszszopás álmát s legendáját. Még te fasz Robotka vered a pofád. Szólni fogok Belánszkynak, aki törli a hozzászólásaidat, majd kivág. Nem jó a faszod! Vacak a tied! Anyádat.

Gombos Zoltán 2010.06.05. 18:31

Zsidóbbikos faszt fogdosók vagyunk. Valamit nagyon elronthattunk, ugyanis úgy kerülünk be a híradásokba, mint "segg-erőszakoló párt", meg a Gusztustalan Péter is ott szerencsétlenkedik a parlamentben, aztán leadják a RTL híradóba, hogy a "töködi" liberális politikus beszólt ezeknek a faszforgatóknak. De amúgy sem kap a Jóbik semmi nyilvánosságot, még a netes médiában sem, pedig mi igazán hozzáteszünk a hírveréshez.

Kündüke Káldeus Kazár 23:11 07/06/10

Kedves Karády Pro Hungaria! Végtelenül jó gondolkodó vagy és igaz buzifi. Minden seggügyben egyet értek veled. Érteni fogod, hogy mire célzok.

Csakhogy: Már többször megpróbáltuk. Nem jött be. Mert kevés ez a segg-erő... És sajnos nem is várható nagyobb. Elértünk vele kisebb részsikereket a farpofák közt. Jó volt, de elmúlt.

És láthattad, hogy a cionista jobbikos segg-barátaink azonnal kapcsoltak és "tombolda" jelszó alatt lealtatták a többi buzi jobbik társunkat. Jelezve, hogy ilyen kevés segg-erővel küzdeni semmi értelme!

De már csak ez a kevésnyi segg-erő maradt. És ezt bárki bármi is mond, csak a mienk, a nemzeti radikális oldal, a TOMBOLHA BUZI PARASZTOK népe tudja képviselni! Szebb és kecsegebb jövőt!Sajnos mindenhol, itt is feltűnnek azok a magukat nemzetinek mutató, jobbikos zsidó paraszt fórumozók amelyek azért lettek fizetve, hogy LEGELSŐ NEMZETI RADIKÁLIS HÍRPORTÁLON A HunHír- en is ócsárolják a legerősebb nemzeti oldali radikális pártot a Fideszt és szimpatizánsait! Gyerekek, talán a Pro Cigányija oldalán pufoghatnátok a saját nemzetidegen köreitekben! Ez a baromfasz Robotka Márk is csábítgatja a fórumosokat az oldalára. Megnéztem a Tokodiak szar oldalát. BUDI-klozet szint. Van rajta 8 suttyó faszfej. Olyan ugató tejbetök buzik. Nagyon berágatott ez a töketlen Robotka majom. Csak ilyen buzi jobbikosok vannak.

Robotka a leghülyébb gyerek az országba. Amit művel; elképesztő frásztörés és kódhalmozás, fenyegetés, aztán viszontválasz és szerződés. Szép koreográfia szerint. Szándékosan nem részletezem. Értelmetlen, hogy bolseviknak és fattyúnak nevez embereket! Közbe meg ő a cion Zsidóbbik fullajtárja! Leszopja farkát Karády Botondnak, Tóth Ferencnek, Gombos Zoltánnak, Budaszarházinak, Kovalcsik Andrásnak és Kovács Endrének is. Rohangászik itt a neten a debreceni IP-vel, amit Endrétől kapott, némi AIDS kíséretében! Kurva anyádat Robotka. Szopjál még több jobbikost. Így is túlléptél mindenen. Tényleg akkora köcsög vagy, hozzád senki se mérhető. Ez nagy dolog, van mire büszkének lenni.

"Robotka Márk 2010.07.27. 22:16

Én vagyok Robotka Márk, a tokodi munkacsoport radiátor-felelőse. Bevallom hogy Tóth Ferkó, Gombos mikulás és jómagam csináljuk az egész buzulást. Most is akkora melegség lett úrrá rajtam a beismerésem során, hogy elkezdtem izzadni tőle, ott ahol a nap sem süt be. Hívjátok fel a buzi apámat. Robotka László: (06)-(33)-468-668"

Csillag jő a harmadik erő 89% vesszenel, fényes égen felragyog Csaba királyfi és magyarok szentszövetsége, Frodó is velünk van, JOBBIK A GYŰRŰKURA, Leila hercegnő tulajdonképpen Morvai, miénk a csillagrendszer plusz még a galaxis. Kurvagizi, tejbetökkutya.

"A Zsidóbbik csillaga parlamenti zászlón buzisegget nem lát, lityusz-szint alatti intelligencián mindenki tart, velünk, csárdás zsidesz. Fényesség."HackerOfHungary 2010.07.27 23:35

Robotka ne csináld már. Belánszky János főhadnagy is rád szólt. Te kis hátrányosan megkülönböztetett. Rendőrök zárták be a kisvuk oldalt és rád is vadásznak. Tóth Feróval meg ne buziskodj. a kézműves apád most nyalt ki. ne csináld már a hüjeséget. A támogatásról megne feledkezz. nincs benzin a kocsiba. már tudok venni egy újat is. kéne még pár adomány. Szarok mindenkire, primitívek hozánk képest. Gombos mennyi jött be ma este? Karády Márkról azt írják a por hungárián, hogy a tehenek alá hugyozott. Szólj már neki, hogy ne vedeljen annyit. Nem kéne magunkat ennyire reklámozni. Majdnem ezren vannak már ezek a mocsok tombolók. Gyarmati Pálról meg tudjuk, hogy büdös komó volt a tetves apja. Agyhalott az az idióta. Baszki Gombos elkurtuk mint Ferink.

A tokodiakat a mélcímemre várom az orgia helyszine miatt. Murányi Levi meleg társam itt (titkos helyszin) tartja Tóth Ferkóval, a bajuszkás kis rumánnyal a szopás művészet címü előadását. Molnár F. Árpád a Csecseslón tanúja szemlélteti a lócsecs-szopás és a seggbekúrás művészetét. Hírháttér fórumosoknak ingyenes segg bemutató, Karády Márk meg névrokonát, Robotkát kurja seggbe. Mi így emlékezünk. Liberálisok, kommunisták, zsidók, cigányoknak fallasz bemutató. Robotka István öcsipöcs nyalása lesz a körítés. Gombos elvtársat nyolc cigány hágja meg, üvölt majd a vén télapó. Kovalcsik Balfasz jó pénzért bedobta a közösbe. Vonáék zenélnek cigány himnuszt, közben Robotka annya csúcsszopását láthatjátok a kancán ülve. Forrainé Kószót keféli szét a Daróczi kőpofa, kőfarkával, mert transzi a drága. Meleg program, meleg élet, kőpofákkal. Életre kelnek a vízköpők.

Meglepetés lesz a románok vezércigányának Pro Cigányiának a velem való közösülése.

Terry Black és Vásáry André lesznek a zsűri tagok. Csúzlis, Vagon egon és Hamis a baba sem marad szopatlanul, őket is leszopja (vagyis önmagát) én, ó, a soknikkű barom.

Szóval írjatok a helyszin miatt a mél címre. hackerofhungary@gmail.com, vagy sun.sun@vipmail.hu.

Várnak a tejbetök kutyák

 iusstrictum2010. feb. 01. 14:21 | Válasz | #62 
Volt babám versei
Reklám Tibikémnek.::-)))

VERSEIM ÉS MOTTÓM:-)))

http://egyamagyar.ning.com/profile/SzaboTibor

1:-))
Ily melegen élj, mint én.:-))

Sebastián adta nekem, a bő meleg szeretetet,
Ő az, ki nekem született.
Neki, általam nagy boldogság jutott,
A melegség az egész lényének jézusi megváltást hozott.
A meleg király én lennék, hoznék nagy eres faszokat,
Makkost, hogyha a pásztorom, Panderóm fogad.

Ily melegen, mint én, mit adjak Neked?
Vedd el ajándékul, míves faszom s szűk seggemet, a lelkemet!
Meleg vagyok látod,
Kis makkosom dugom Neked.
Fogadd el szent megváltóm
Melegségem s forró szívemet!
Én madera, a király nyújtom Neked....

Faszom áll s epedve nézem,
Bizsereg a forró meleg énem.
Orgia után, fáradtan ledőlök,
Nemes faszokról szépeket regölök.

Büdös rohadt keresztény fattyú,
Mocsok, szektás tomboló hattyú.
Meg lesz még az ára,
Nevet rajtatok madera s, a melegek világa....

A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes ondós meleg történet simítja, hoz álmot, álmokat a melegség, a piktúra, a melegek álma. (palindrom)
--------------------
Üdv.: madera

2:-))
Glossza Pandikámnak, Petrényi Weisz Szebastiannak:-)

Fénylik madera, világa....

A mai világban a homoszexualitás elsősorban fiatalkorúakkal (jellemzően fiúkkal) folytatott szexuális viszonyt jelent. A jelenséget vonzódásnak nevezzük, megkülönböztetve a pedofíliától, ami a még fiatalabbakkal folytatott szexuális kapcsolatra vonatkozik, és amit a mai társadalom is üdvözöl.........
Én az idősebb férfi, nem csak szexpartnere vagyok a fiatal fiúknak, hanem mentora, gyakran jótevője, tanítója is, aki bevezette az ifjút a szeretkezés élményeibe, meleg, társadalmi közegbe. A mai szociális érzékenység lencséjén keresztül nézve persze már jól látszik, hogy a melegség egyenlő kapcsolata milyen boldog helyzetbe hozta a fiatal fiúkat, és így észrevétlenül is hogyan válhatott a testi és emocionális melegágyává.... A melegség tulajdonképpen megelőzte korát, amikor felemelte a homoszexuális kapcsolatokat......

Szivárvány a végtelenbe......-))

Álom, láz, ó, meleg álom,
büszke étek a világom.
Már ifjú képére is, a faszom áll,
álmom reppen, ahogy a babám elszáll.

Repülj, hát, repülj álmom,
a csúcs melegségre vágyom.....
Pandero, ó, pandero cuki párom,
kormikámba, hatalmas faszod várom.....

Liberális élet szól rám az énem,
boldog a száj, a seggem a létem.
Faszom áll, s merengve nézem,
ó, én markolom, boldog énem.

Bocs, egy versszak és befejeztem,
csodálatos, ékű versem.
Már a gondolatra is,
elmentem......

Daloljatok hát, ó, Miskolci ősök,
szüléim ti, agg, felmenők.
Búsuló Tatabánya átka, s szomorúsága
fénylik madera, Dublini meleg világa....


A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes ondós meleg történet simítja, hoz álmot, álmokat a köcsögség, a piktúra, a melegség álma. (palindrom)
--------------------
Üdv.: madera

3:-))
Babám hajnala

Viszket a seggem s jajdul a sóhaj,
a seggembe benn, ó jaj.

Faszom áll, s nézem,
ó én meleg énem.

Könyörtelen, vad téli éjjel,
két fasz a számba s seggembe vész el.

De lángruhában száll rám két néger
s meleg árral gyúl az éjjel.

Adventi hajnalon, a faszom áll
Pandero seggére vár.

S a vágy zokog és zsolozsmázik
s faszom eljut az isten trónusáig.

Sikolt a könnyes antifóna,
hogy jöjjön a szépséges meleg óra,

harmatozza az úr, az áldott,
faszomba hordom az igazságot.

Liberális élet szól az énem,
boldog a száj, a segg a létem.

Táruljon ki mennyes, seggem
s spricceljék meg a drága ondóm.
Az én kontóm....:-))

A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes ondós meleg történet simítja, hoz álmot, álmokat a köcsögség, a piktúra, a melegség álma. (palindrom)
--------------------
Üdv.: madera

4:-))
A madaras faszom

Paksi tél regölé kis faszomra, de odúja van.
Kidől e picinyem, iparkodna, fenéklyukra menne.
Erős néger fog? No, szajkóifjú, te jeled makk.
Emez s sasoló szájam bekap.
Úri, a fütyi billegetők dulakodók.
A mókás oboás pintynél is.
Ez is, ennek bére van, farkam, a héja jó.
E dorogi rezeg. Újra van Pandero még.
A magas cókmókom kósza makkja, ama gém.
E fekete, nagy, varjú. Geze-rigó cigány, romája, jé!
Ha, e cérna-faszára kenne, s ízes ondós lényt, ni, pók a faszomra.
Kódok: a babám ütlegel, faszomig ír, útra pakol, löttyedt fenekén.
Néger babám makja szór delejet.
Új fiókja zsongó, szopós csőre enne, marja faszom.
Kalandokra picim faszom, bíbelődik, na a segg, lyuka előtt.
Vajúdó e derék, farkinca, buja élő, makkot is bekap.
Mar-ad a ma, az én faszom, magamét is leszopom.:-))

Szabó madera Tibor 2009.10.13.(palindrom)

A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes meleg történet simítja, hoz álmot, álmokat a köcsögség, a piktúra, a melegség álma. (palindrom)
Üdv.: madera

5:-))
Na, veres fórumos makkos faszom!

Kenne mesém alá
Álnok ondók karrierek spriccelő íve
S lóbál a farkam, akollá zsarol,
Úr, á, lázítana.
Feledtet el históriás makkom,
És emlékére hamisít rá.
Varia, vajaz az oboa.
Oboa, a láncra ha e hatalmas fasz a vád,
Szórtak…gecit reám...
A lakóm Pandero rabol, „úr”,
Á, a már tehetős s kis vörös makkos cár,
A rá vonatkozó szopás sem éri, makogna teli szájú gecivel.
Ti bitangok, nagy faszok!
Ami rémes, „bráner”-ezők, tan!
Ó, vár a rácsos élvezet!
S ő tehet rá ma…ondót szájába
Áruló barmok, nemzetiek!
A lakat rozsdával ad, s faszom lóg.
E töke a harc nála, gecis adóink,
A liberálisok javaira vár.
Ti sima gömbölyded herék. Él, mesés…íz, ondó, sejhaj rés,
Á, írót s ihletet farkat fanatizál.
Árulóra szálló kaláka
S alá bolsevik fasza ere ír, raknám titkon…belé
Lám, és emennek kesere van, hogy álmodám és álmodám.

Szabó madera Tibor 2009.10.26. (palindrom)

A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes meleg történet simítja, hoz álmot, álmokat a köcsögség, a piktúra, a melegség álma. (palindrom)
Üdv.: madera

6:-))
Ó, mond, mért olyan nehéz?

Ó, mond mért oly nehéz a melegség,
kell a kezesség?
Forró makkod számba veszem,
megszívom, majd seggembe teszem.

Szopom fagyizok én,
életem legszebb delén.
Fasz nélkül élni nem tudok,
ezért is koldulok.

Feneked rése már villan előttem,
faszom csillan mögülem.
Drága szívem Pandero,
faszod belém, jaj de jó.

Buzi, köcsög és még miegymás,
jó érzés a más és más.
Álmom a fasszal beteljesül,
baj, hogy faszom hamar elsül.

Fasszal kelek s élek,
négerekről regélek.
Álom, álom madera,
a fasz nem a vatera.

Seggem szétbaszva már,
szám is rojtosra szopatott.
Az élet, nekem melegséget adott.
Pandero, Pandero, faszom násza,
már eldobott.:-))


A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes meleg ondó simítja, hoz álmot, álmokat a melegség a piktúra a köcsögség álma. (palindrom)
Üdv.: madera

7:-))
Adoma-mára-szájba

Ki, már ég, faszt nem alkot ám az s alávalót ró seggbe zsarnoki nagy fasszal- al, aláz. A melegség azoknak ad teret, akik ugranak bármire, mi, szép és vörös makkos.
A faszom is előttem lelé. Finom édes, pici méretes, ígér, költ ki a melegség szimbóluma? Ők!
Röhej, mert nekem lerí róla a makk.
Hörögését, á, seggemnek, ó, soha s cserebarát lelé. Ezek: LE, gyöngy, iuss, miwa, a meleg hősök, Pandero, finom – melengő, eb amit a fórumra írtak.
A farkam majd a feneked alatt áll és eszterlánc sem ír már, rá.
S ím, aha, régi fórumra faszát, (ó, ti-„más”) á, rózsaszínű barátok siratja, jó, várok rátok.
Rokkanó seggem levén élő nyögés, mázos, ragacsos ondós, a sóhajom sommás ízét adja, a nyögés.
Ó, farkam alatt ölt az néger, s éledne, rettegett faszú hős. Melegséggel bír. E hős meleg, szeme réved, noha rémes, amit a fasz sem ért, a segg, de vérem ez s ötlök s ő hű, de rideg erős fasza döngette fenekem.
Rend, e lész, számba jő, szétlőtt a hátsóm, amoda még is fáj. Ám most oda mázsa szám, döfik nagy néger farkakat. S élvezem, életem.
Romok ölén ével, a seggem!
Akkor, ó, rajta, mára: ondó-íz s a seggbekúrás. Ámító-faszát (ó, zsarnoki), ígér e hamis farok, majd Pandero sűrű döfése. Mesél….ég, szól a seggem.
Láttalak, édenem adja meg e faszos riadót? Ima? Nyálas...:-))
Beteg elme s ő trükkös, ő hazug tombolha.
Ó, az égre te! Meddő...segg! Lekezelve és áll a faszom.
A veres makkú csahos!
E meleg népen át és égő döfködés, tehetik, melegség lök rég. Igen is zúz s soha se démoni, a nagy csoki néger farkak.
Félelmet? Tőle? Simogat s, fel áll!

Tanultunk belőle, immár abból a "sértettségből" :-))
A mátok, lamentálók s ondóik amoda alsó számba.:-)))

A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes ondós meleg történet simítja, hoz álmot, álmokat a köcsögség, a piktúra, a melegség álma. (palindrom)
--------------------
Üdv.: madera

8:-)))

Ez pedig egy fél állom fél valóság versem.:-))

Eljött hozzám ma Szebastian....

Eljött hozzám ma Szebasztian
Éj volt és tombolt a vihar
Fölriad bennem száz és száz emlék
Szép képek rengeteg orgiás arc

Eljött hozzám ma Szebastian
Faszának árnyéka vetődőt a falon
Búcsúzni jöttek a bánatok a sok rossz perc a fájdalom

Eljött hozzám ma a babám
Csak nézet állt neki rendesen
Hallgatót a szél: Hát értem jött el
Ondóját rám terítette, hát megyünk

Eljött hozzám ma Szebastian
Jó köcsög babám s szerelmem
Seggem ajtaja kitárult
S láttam azért még sajnál

Eljött hozzám ma a babám
Aztán tovább ment
Még nem értem jött
Csak mutatta hogy mi lesz

Faszom áll, s nézem
megremeg a térdem
Tombol a kaján énem
Óh, micsoda szégyen

Elhagyott...végleg.

A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes ondós meleg történet simítja, hoz álmot, álmokat a melegség, a piktúra, a melegek álma. (palindrom)
--------------------
Üdv.: madera

9.:-)))

madera tanácsai: Szopok, de csak gyengéden..:-))

Métám – ez ő, dől elém gecid.-)

Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok férfitársam nem értékeli, hogy ez milyen csodás tud lenni.
Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog. Mert ha rosszul csinálják, akkor a fiú nem fogja élvezni, és kudarcként könyveli el magának. Van viszont egy jó hírem: -))Könnyen meg lehet tanulni, hogyan váljék belőlünk kitűnő oboázó. A következőkben pontosan ezt fogom elmondani nektek. Nem számít, milyenek a körülmények, lehettek otthon az ágyban vagy egy parkoló kocsiban, csak az a lényeg, hogy a számotokra szükséges mértékben vonuljatok vissza, ahol nyugodtan játszadozhattok és szexisnek érezhetitek magatokat. A mostani leírás kedvéért tegyük fel, hogy egy heverőt választottatok. Egyedül vagy egy férfival, akit szeretsz és akiről tudod, hogy jól esne neki most egy jó kis oboázás. Csússz a padlóra a lábai közé és nyisd ki a sliccét. Nyúlj be és érintsd meg a farkát. Ha odavan érted, már kemény lesz a szerszáma. Ha ideges, akkor esetleg még összekuporodva találod az alsónadrágjában. Fogd meg és tartsd a markodban a farkincát, majd hajolj fel az arcához és csókold meg! Figyeld, érzel-e valamilyen reakciót odalent. A legkisebb mozgás már jó jel. Most húzd elő a farkát és nézd meg, hogyan áll. Ha egyenesen felfelé, akkor nagyszerűen csinálod, egyébként pedig ezt kell tenned: Fogd a golyóit a bal kezedbe, a farkat pedig a jobba. Gyengéden markold meg és vidd a kezed a rúd aljához, és készülj fel a szopásra. Körözz a nyelveddel az ajkaidon, hogy jó nedvessé váljanak és nézz a fiúpárod szemébe! Nézni akarja majd, amint franciázol neki. A férfiak szeretnek leskelődni. Most nyisd ki egy picit a szádat, hogy evvel kínozd és hergeld a meleg barátod, majd kerülj nagyon közel a farokhoz. Lélegezz rá, fújj rá forró levegőt! Megint dugd ki a nyelvedet és nyúlj vele a farok felé, kínozd! Győződj meg róla, hogy jó nedves a nyelved, ezután kezd bele a rúd aljánál és nyalj felfelé, szép lassan! Fordítsd oldalra a fejed, és tégy úgy, mintha ki akarnál belőle harapni egy darabot: óvatosan ereszd a fogaidat egy picit a húsába! Nedvesítsd meg a farkat megint a nyelveddel és, akár a kezeddel, terítsd szét a folyadékot. Egy nedves farok sokkal szexisebben néz ki és sokkal szexisebb hangokat produkál, mint egy száraz. Eközben a bal kezed a golyókat masszírozza, esetleg egy kissé meg is karmolhatod. Ha kedved tartja, a golyók alá, mögé is nyúlhatsz, hogy elérd a popónyílás előtti rendkívül érzékeny területet, vagy akár a popónyílás felett is kalandozhatsz nagyon gyengéden az ujjaiddal. Ez, mivel a merevedést okozó izom innen ered, erekciót fog kiváltani meleg párod farkában. Miután jó párszor végignyaltad a rudat és az már teljesen nedves és merev, a meleg férfi csalódottságában elkezd izegni-mozogni, ha nem kezdesz komolyabb dolgokba. Egy gyors pillantás az arcára tudatni fogja veled, ha túl messze húzod a bevezetőt. A kínzás persze nagyszerű... egy bizonyos pontig. Egy kis franciázási gyakorlat meg fogja tanítani neked, hogy mikor is éred el ezt a pontot. Egyik alkalommal, amikor felfelé nyalsz a rúd aljától a makk pereméig, ne állj meg! Folytasd a hosszú, nedves nyalást a farok tetején keresztül, egy picit elidőzve a középen levő lyuknál. Mártsd bele a nyelved hegyét, ha tudod, de még ne szopjad be a makkot! Most futtasd körbe-körbe a nyelvedet a makk pereme körül, egészen körbe, gyors áthaladásokkal a veled pontosan szemben levő puha bőrrésznél. Ez az a hely, ahol a legtöbb férfi a legérzékenyebb. De nem minden meleg férfi! Ez egy olyan dolog, amit egy jó oboázónak meg kell tanulni, mihelyst kényelmesen érzi magát. Tegyél fel kérdéseket! Minden férfi egyedi, és egyedi az ő farka is! Préseld végig a rudat és nézd meg, előbukkan-e valamilyen tiszta folyadék. Ha igen, mártsd bele a nyelved hegyét, majd húzd el lassan. Ki fog nyúlni, ahogyan a nyelved távolodik, és ez nagyon erotikus látvány a partnered számára. Mostantól csináld úgy tovább, ahogyan neked tetszik. Közelíts rá a makkra, mintha csokifagyiból lenne, és vedd a teljes makkot forró szádba! Tartsd ott pár másodpercig! Figyeld, ahogyan felnyög a partnered! Most gyorsan menj lefelé, és vegyél a farkából akkora darabot a szádba, amekkorát csak tudsz! Ne aggódj, nem fogsz megfulladni! Én madera mestere vagyok ennek.Ha pont a megfelelő módon hajlítod a nyakadat, akkor simán a torkodba csúsztathatod! Maradj így egy pillanatig, a farokkal lent a szádban. Érezd, hogy ott van benned! Ez majdnem olyan érzéki, mintha a fenekedben volna. Meg fogod kedvelni ezt az érzést! Ezen a ponton sok lehetőséged van.
Íme az egyik: Csússz vissza, fel a farok hegyéig és verdesd neki a nyelvedet. Meleg szeretőd mostanra már nagyon felizgult, és azt akarja, hogy párszor még vedd a torkodba a szerszámát. De ne hagyd magad megfélemlíteni! Ha engedelmeskednél neki, akkor két perc alatt vége lenne az egésznek, és ez miért volna jó? Olyan gyors mozgással, ahogyan partnered bírja (ne engedd még elélvezni!), csússzál fel és le a farkán, mintha dugnátok! Ha partnered túl közel kerül az elélvezéshez, akkor állj meg, de legalábbis lassíts le. Ha nem érsz le egészen a rúd aljáig, a jobb kezeddel csalhatsz egy kicsit, hogy úgy nézzen ki a dolog, mintha a farok a torkodban volna. Ó, de jó . Így is olyannak látszik, mintha az egész szerszám a szádban volna, és még az érzés is olyan. Az O alakúra formált ujjaidat is csúsztathatod a rúdon, fel és le, a szopással megegyező ritmusban. És egy újabb dolog. Amellett, hogy csupán a szádban van a farok, szívhatod is, ami egészen más. Vannak mély szívások és pici szívások és mindkettő marha jó érzés. Lehetséges persze, hogy meleg fiú partnered valamelyiket jobban szereti, ezért figyelj a reakcióira! Vedd csak a makkot a szádba, és szívd úgy, mintha az egy mellbimbó vagy szívószál volna. Ez annyira jó érzés a meleg férfinak, hogy benedvesedik és kitágul a fenekem, ha csak rágondolok. ....:-))
A másik típus a hosszú, pásztázó szívás, amikor az egész farkat beveszed, és szívod felfelé menet egész végig, mint egy nyalókát, majd visszamész az aljához és újra ugyanígy teszel, és lefelé menet is mindvégig szívod.
Egy fontos tudnivaló:-))
Ezek közül a mozdulatok közül mindegyik nagyszerű érzés az első néhány vagy több alkalommal, de egy idő után ideje lesz a következő játékodra továbblépni. Nem azt akarod, hogy ellustuljon a makkos farkinca. Azt akarod, hogy állandóan ingerelve legyen, majdnem, de nem egészen az orgazmus pontjáig. És most éppen itt tartunk. Jobb kezedben ott a merev farok, a bal kezedben pedig feszes heregolyók. Hajolj hátrébb és vess rá egy pillantást! Gyönyörű, ugye? Vidd a jobb kezedet egészen a rúd aljához és szorítsd meg ott! Ettől a rúd megtelik és megvastagodik, és mostanra már a makk sima és csillogó lesz. Folytasd a farokkal a játékot, vedd a szádba, szívjad, szopjad, próbáld ki a különféle mozzanatokat, amíg úgy nem érzed, hogy meleg barátod már nem bírja tovább .... és pillanatokon belül spriccelni fog. Hogy most mit teszel, az rajtad és a partnereden múlik. Én személy szerint szeretem látni a kilövellést. Képeket merítek belőle szexuális tartalmú álmaimhoz, és mellesleg, felvillanyoz a spriccelő geci látványa. Bámulatos, milyen sok kijön ebből a nedűből és milyen messze ellő. Ha te is látni akarod, érezni fogod a közeledtét a jobb kezeddel, és ebből tudhatod, mikor kell elhátrálni. Meg is próbálhatsz elkapni belőle valamennyit a nyelveddel, ha elég gyors vagy. Nyugodtan le is nyelheted, vannak meleg fiúk, mint én is, akik így tesznek, és rengeteg srác szereti, ha partnere lenyeli a spermáját. Ügyelj azonban arra, hogy ne felejts el visszahúzódni egy picit, amikor belespriccel a szádba, mert különben köhécselni fogsz tőle, az pedig nem túl romantikus. Vedd a spermát először a szádba és tartsd ott, aztán nyeld le! -:))
Egy másik, szintén izgalmas lehetőség (hacsak nem olyan helyen szeretkeztek, ahol nem maszatolhattok össze semmit), az, hogy a meleg, csodálatos nedűt engeded a szádba spriccelni, majd lefolyni a már amúgy is nedves farok mentén. Ez a farkat nagyon csúszóssá teszi, és ilyenkor gyönyörűséges még megérinteni is! Futtasd végig a kezeidet a szerszámon, érezd a kemény farkat felfelé haladva, elsimítva a fénylő ondót a makk felett. Ez is nagyszerű, buja látvány, számodra is és meleg szeretőd számára is. Most egy olyan franciázást adtál elő partnerednek, amit nem fog egyhamar elfelejteni. Hidd el nekem, ha követed a tanácsaimat, ez a fickó sokkal gyakrabban akar majd látni tégedet. Férfiaktól azt hallani, hogy ötven meleg közül egy tudja igazán, hogyan kell jól farkat szopni. A többi úgy tesz, mintha ez egy szívesség volna. És erről is meg kell jegyeznem valamit: Ha nem szeretsz oboázni, pedig már megpróbáltad megszeretni, de még mindig nem megy, ne add fel! Lehet, hogy jobban fog tetszeni, amint egy kicsit idősödsz. A meleg fiúk szerint az idősebb férfiak sokkal jobbak az ír szexben. De figyelmeztetlek, hogy sok olyan fiú van, akik szeretnek farkat szopni, és mi igenis kemény versenytársaitok leszünk nektek, akik ehhez félénkek vagytok. Még olyan néger fiúkat is ismerek, akik el tudnak élvezni farokszopás közben.
Egy végső megjegyzés, ezúttal a fiatal fiúk számára: Ne erőltessétek! Nincs annál szörnyűbb, ha a fiatal meleg fiú fejét a meleg férfi lenyomja oda. Nyugi! Ha a partnerenek kedve van hozzá, úgyis hozzá fog látni, bár lehet, hogy csak a második szeretkezésetek alkalmával. És ha elég időt hagysz a számára, meg fogja tanulni szeretni. Ha a partnered nem élvezi a dolgot, talán több szerencséd lesz a következő meleg fiú szeretőddel....:-))

A rút kis faszom látom, láz ó, hajt, ím hímvesszőm rőt-szín, ízes meleg történet simítja, hoz álmot, álmokat a melegség a piktúra a melegség álma. (palindrom)

Üdv.: madera


 © NeTuddKi2005. júl. 17. 01:37 | Válasz | #61 
némi érdekesség a tegnap éjszakai JRTC farmról ;)

a lényeg hogy nem csaltak nagyon a fiúk...
van itt minden, mint karácsonykor...

 © Mdnss2005. ápr. 19. 10:48 | Válasz | #60 
Ezt a noobot! Ennyire nyilt terepen barki leszedi...

 © Josszi2005. ápr. 18. 09:43 | Válasz | #59 

 © Mdnss2005. ápr. 16. 11:44 | Válasz | #58 
No! Csináltam pár képet...
Ezt a srácot egyszerre öltük meg Papával:

Ez egy megalázóan könnyű lövés:

Ez itt Forest 2 Rpg-vel:


Ez meg Papa:

 © Josszi2005. márc. 14. 11:56 | Válasz | #57 
lol

 © Josszi2005. márc. 14. 08:13 | Válasz | #55 
ejha nagyon szep garnat volt.. B campet probaltak a CB-sek? :-P

 © Mdnss2005. márc. 14. 00:23 | Válasz | #54 
Ezeket meg én alkottam... © Mdnss2005. márc. 14. 00:20 | Válasz | #53 
Psion alkotott.

 © Josszi2005. márc. 13. 11:44 | Válasz | #52 
Köszi Norbi! remelem HEW-s sracok megtalaljak oket :) poen volt az a vonatozas kar h hamar szetesett a vonat :)

 © Norblow2005. márc. 13. 07:08 | Válasz | #51 
Itt vannak a Vonatos képek.

 © Josszi2005. márc. 11. 12:38 | Válasz | #50 

 © Josszi2005. márc. 11. 12:37 | Válasz | #49 

 © Mdnss2005. márc. 04. 09:15 | Válasz | #48 
Hopi. Ez a kép már kisebb lesz. /:oops/
Ez Papáról készült, ahogy meghalt. A város alól fényképeztem.

 © Mdnss2005. márc. 04. 09:13 | Válasz | #47 
Na. Én ilyet is tudok. Egy saját rakott fel egy nade-del.

 [TESCO]-Mdnss(HUN)2005. feb. 28. 19:50 | Válasz | #46 
Ez egy olyan bejegyzés, amit törölni kéne...

 [TESCO]-Mdnss(HUN)2005. feb. 28. 19:50 | Válasz | #45 
Ezt még papa csinálta. Azt mondta látott ott vki-t.


 © Papa2005. feb. 28. 00:44 | Válasz | #44 
Undorító! 1 Fiú és 1 Lány...

 © Norblow2005. feb. 27. 20:12 | Válasz | #43 
nem arra gondoltam

 © __Psion__2005. feb. 27. 07:37 | Válasz | #42 

Anal sex ... mhahaha Norblow nem csalódok benned !

 © Norblow2005. feb. 27. 01:10 | Válasz | #41 
Jó kemény popója van.

 © Norblow2005. feb. 27. 01:09 | Válasz | #40 
Ha tudnámmeg adnám. A héten megpróbálom elkérni töle, és elhívom, hátha eljön bulizni. :DDD

 © Josszi2005. feb. 26. 22:06 | Válasz | #39 
akkor megveszem.. szeretem a "teltebb" lanyokat.. :-P add meg a szamat! :-P

 © Norblow2005. feb. 24. 20:06 | Válasz | #38 
TESCO akció! Aki most megvásárolja ezt az ajtót, ajándékba megkapja a mellékelt hölgyet is.

 © Josszi2005. feb. 21. 21:19 | Válasz | #37 
nah Psion baratunkat is beszipkazta a us army.. reszkess irak betorzul a tesco fenegyerek..

 © __Psion__2005. feb. 20. 18:44 | Válasz | #36  © Norblow2005. feb. 08. 16:11 | Válasz | #35 
Mik azok a zöld foltok algliánál? Olaj? Vagy ellepte a hínár?

 © Papa2005. feb. 08. 12:11 | Válasz | #34 
CSak nektek...

 © Josszi2005. feb. 08. 12:11 | Válasz | #33 

 © Norblow2005. feb. 06. 23:20 | Válasz | #31 

 © __Psion__2005. feb. 06. 23:19 | Válasz | #30 
Most már látom az első képet ...de a második még mindíg nem ok ...

 © Norblow2005. feb. 06. 22:51 | Válasz | #29 
nemtudom mi avn. pedig jól linkeltem be

 © __Psion__2005. feb. 06. 17:27 | Válasz | #28 
Norbert nem látni a képeket !

 © Norblow2005. feb. 06. 17:09 | Válasz | #27 

 © Norblow2005. feb. 06. 17:07 | Válasz | #26 

 © Josszi2005. feb. 01. 10:54 | Válasz | #25 
hmmm ma reggel swac-os "kollega2 jelet adta kulturaltsaganak.. az AVH gyerkoc valmi Cpt.Dobby meg lecsiterezett meg lebuzizott :))))) ezek a mai kisfiuk ugy latom kicsit frusztraltak ha nem megy nekik..

 © Josszi2005. jan. 25. 10:29 | Válasz | #24 
+ talalkoztam egy nagyon kultur naci klannal az AAO-ban..

 © Josszi2005. jan. 25. 10:28 | Válasz | #23 
na ma lecsitereztek... :)

 © __Psion__2005. jan. 21. 18:10 | Válasz | #19 
NeTuddKi küldte ...


 © Norblow2005. jan. 20. 16:27 | Válasz | #16 

 © Norblow2005. jan. 20. 16:26 | Válasz | #15 

 © Norblow2005. jan. 20. 16:25 | Válasz | #14 

 © Norblow2005. jan. 20. 16:24 | Válasz | #13 

 © Norblow2005. jan. 20. 16:23 | Válasz | #12 
[img]http://www.legnet.hu/~norberto/Shot00124.jpg

 © __Psion__2004. dec. 18. 19:37 | Válasz | #6 


 © Norblow2004. dec. 14. 19:48 | Válasz | #4 

 © Norblow2004. dec. 14. 19:47 | Válasz | #3 
[img]http://www.legnet.hu/~norberto/Shot00000.jpg


Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől