Supernatural Roleplay   >>   Fórum   >>   Az Impalában
Az Impalában

Listázás időrendben


Nicolee2012. feb. 28. 15:38 | Válasz | #7 

Ezt nem hiszem el! - gondolta Dean, miközben apró szitkokat vetett. Még a saját testvére is elpártolt tőle, egy Ferrari kedvéért. Nem tagadta, neki is eszméletlenül bejött a kocsi, de ő mindig is a Chevy Impalák híve volt. Nagyon szerette ezt a járgányt, tény és való... de most még is úgy érezte, hogy cserbenhagyták. Sam mostanra Nicolee mellett ül, miközben társalognak... Micsoda pech. Ha nem lennék ilyen önfejű, most én ülnék mellette - ismét átfutott az agyán egy újabb gondolat. Aprót rázott a fején, hogy elhessegesse elméjéből ezt a mondatot. Nagyot sóhajtott. Nem akart unatkozni, így bekapcsolta a rádiót, amin keresztül Bon Jovi jellegzetes hangja üvöltött.
De a gondolatait még a sztár hangja sem tudta elnyomni... Lejátszódott a szeme előtt, ahogyan a kést a lány bőréhez érinti és az szinte feltépi a kocsi ajtaját. Látni az éhséget a szemében, amint a félelemmel kevereg... Tulajdonképpen, ez a lány kicsit kiszámíthatatlan. Viszont, nem tudott nem bízni benne. Hiszen már régóta ismeri, bájos mosolyával pedig igazán belopta magát a szívébe. Dean megszorította a kormányt, mintha ezzel kiadhatná a mai napi feszültségét magából, de csak egy kiadós alvásra vágyott. Egy lánnyal, aki... Miket beszélsz? - a kis hang ismét megszólt a fejében.

*éjfél körül*

A Winchester testvérek idősebbik tagját kezdte igazán hívogatni az álmok univerzuma. Látta, ahogyan Nicole és Sam helyet cserélnek a kocsiban, valószínűleg, hogy öccse ki tudja aludni magát. Nem tudta észrevenni a lány nagyszerű vonásait. Ekkor képzeletben megütötte a fejét.
- Ne legyél már ennyire hülye! - mormogta maga elé, és még hangosabbra vette a rádiót. Ekkor látta, hogy Nicolee lopva rá nézd, majd elfordítja a fejét.


Hajnalok hajnalán Dean letért egy megállónál, ahol tankolhatott, meg vehetett valami ételt. Ekkor eszébe jutott az almás pite. Hmm. Összefutott a nyál a szájában. Megállt a kocsival, majd kiszállva belőle látta, hogy a két másik személy is ugyanígy tesz. Mindkettőnek karikás volt a szeme, ahogy valószínűleg neki is.
- Talán megehetnéd az almás pitét - biccentett Nicolee, de még nem hallotta ennyire bizonytalannak a hangját. Dean csak egyszerűen bólintott, ami kicsit rosszul esett a lánynak. Sam nem tudta hová rakni a szituációt.
- Hozok kávét - mosolygott Nicolee a fiatalabb Winchesterre, aztán el indult a kis bolt felé. Belépve a meleg csapta meg, amelynek hatására nagyon álmos lett. De nem akarta lehunyni a szemét, mert attól félt, hogy a Luciferrel való álmai megint gyötörni fogják. Dobbantott egy aprót, mire a pulthoz lépett, ahol kávékkal szolgálnak ki.
- Jó napot! - felvette a bájos mosolyát. - Szeretnék kérni egy cappuccino-t, meg két fekete kávét. - a kiszolgáló engedelmeskedett. Nicolee restellte, hogy nincs nála pénz... így mindig meg kell igéznie az embereket. - Nem kér érte pénzt - jelentette ki egyszerűen, ekkor elvette a kért innivalókat. Kifelé menet látta, ahogyan a fiúk beszélgetnek. Belekortyolt cappucinójába, miközben hallgatózni kezdett.


- Na milyen volt a Ferrarit vezetni? - kérdezte Dean cinikusan, miközben testvére arcán annyi reakció futott át, hogy se Nicolee se a testvére nem tudta leolvasni, hogy mit gondol.
- Jó - mondta egyszerűen, majd nekidőlt az előbb említett kocsinak. Sam a boltra nézett, talán láthatta Nicolee-t, de nem törődött vele. - Azt hiszi haragszol rá - bökött az épület felé, mire Dean hátranézett, de ő nem vette észre a lányt. Nem tudott mit szólni... azt se tudta, hogy tulajdonképpen mit érez most.

(írói megjegyzés: innentől a gondolatmenetedre bízom, drága Nicolettee xDD)

folytatás Alaszkában...

Nicolettee2012. feb. 27. 23:47 | Válasz | #6 

Amikor az Impala elérte a Ferrarit hirtelen lefékezett. Sam és Dean meglepetten szálltak ki a kocsiból.
- Hello, fiúk! - mondta Nicolee mosolyogva. Már nem volt annyira éhes. Habár az az egy ember vére nem volt valami laktató, mégis tűrhető volt. Majd eszik bővebben, ha már odaértek Charlotte-hoz. Nehezére esett most mosolyognia, mert félt a Winchester testvérek reakciójától. Félve pillantott Dean-re. A férfi furcsán nézett rá.
- Jól vagyok - biztosította a lány. Dean arckifejezése kivehetetlen volt, majd elfordult a lány "új" kocsija felé.
- Ez egy Ferrari? - kérdezte hitetlenkedve.
- Bizony - helyeseltem.
- Haver, egy csaj lehagyott téged! - szólalt meg Sam, majd ezt követően felkuncogott. - Tud ám a csaj - tette hozzá. Dean csúnyán nézett rá, Nicoleeból pedig már megint kitört a nevetés. Aztán ez mind egy másodperc alatt elmúlt. A levegőre búskomorság szállt. A lány érezte, hogy Dean alig mer a szemébe nézni, és igazság szerint ő maga sem mert. Nem léptek közelebb egymáshoz, mozdulatlanul álltak mindketten a kocsijuknak dőlve.
- Khmm - köhintett Sam, hogy oldja a feszültséget.Nicolee hálás pillantást vetett rá. Hiszen neki lenne legtöbb oka búslakodni, mégis itt áll velünk. Már éppen felvetette, hogy indulni kéne, mikor Sam a lány felé sétált, pontosabban a kocsija felé. Végighúzta kezét az ébenfekete csili-vili autón. Füttyentett.
- Ugye vezethetem? -kérdezte. A lány vállat vont.
- Hé! Szóval az én kocsim nem elég jó neked? - kérdezte Dean felháborodva.
- Ugye viccelsz? -nézett rá komoran Sam a bátyjára- Ez a legújabb Ferrari, ami alighanem 200 km/h sebességgel repít az országúton. Még jó, hogy ez a kocsi jobb, mint a tied - vigyorgott Sam.
- Baromság!- ellenkezett Dean, majd megsimogatta autóját. - Az én kicsikém a legjobb örökön örökké! - kurjantotta. - Most menjünk! - jelentette ki és az Impalájára mosolyogva beült. Hangosan gügyögni kezdett a kormánynak, a hatás kedvéért. Sam felvonta a szemöldökét és rángatózott a szája széle. Nicolee hangosan nevetett. Dean felnézett, komolyan olyan arcot vágva ,mint egy bébifóka. A lánynak meg kellett kapaszkodnia az autóban, nehogy hasra essen a nevetés által kiváltott sírógörcs miatt.

folytatás a Ferrariban...

Nicolettee2012. feb. 27. 20:34 | Válasz | #5 

Erősen megmarkolta az ülés karfáját és egy hajszál választotta el attól, hogy azon nyomban nem ugrik rá a mellette ülő Dean-re. Dean beletaposott a fékbe.
- Nicolee?! -kérdezte, a lány felé fordult, így a lehelete mámorító illata olyan éhséget keltett a lányban, hogy közeledni kezdett a férfihoz. Nicolee egyre csak közeledett és látta amint Dean hátrahőköl. A távolból hallotta a hangját, de már nem tudta mit mondott. Nicolee egyre csak közelebb hajolt hozzá, érezte ahogy éhes tekintete szinte felnyársalja a férfi kétségbeesett tekintetét amint Sam előhúzza a démonölő kését, és elveszi a kezéből. A kés véres volt. A holtak vére, döbbent rá valahol távol a lány. Ez legyengítette a vámpírokat, de nem ölte meg őket.
- NICOLEE!! NEM AKAROM EZT CSINÁLNI VELED, DE MUSZÁJ LESZEK! - kiáltotta Dean, de a lány figyelmen kívűl hagyta Dean kétségbeesett felszólítását. A kés sem érdekelte már. Dean más közelítette a kést a szívéhez és szemeiben színtiszta... a lány már nem tudta megmondani mit látott, mert amint a kés helye hozzáért bőréhez a lány szó szerint feltépte a kocsi ajtaját és vámpírsebességgel futott el öt kilométerre két perc alatt. Mikor már nem volt meg a bódító illat körülötte, mert csak levegőt venni. Nicolee majd összeroskadt a torkában lángoló fájdalomtól és az iszonyatos bűntudattól, hogy életveszélyes helyzetbe hozta Dean-t. A lány azt hitte, hogy nem bírja ki. Hihetetlen mennyire éhes lett a kocsiban. Túl sok volt neki az emberek közelsége. - gondolta, majd agya egy más irányba terelődött. Dean! Mit gondolhat rólam? Nicolee szemében s könnycseppek elszaporodtak, és leestek az így is nedved fű felületére, hogy aztán csúszdaként használva a fűszálat lecsússzon a földbe, vissza a természetbe. Nicolee végül öt perc után összeszedte magát, és egy hatalmas levegőt vett, majd visszaindult az autóhoz, immár lassabban. Szintén öt perc alatt ért vissza. Dean és Sam kiszálltak és mindkettőjüknél ott volt a kés. A lány próbálta a szívdobogásról elterelni a figyelmet. Helyette inkább a mások oldalon lévő erdő zajait próbálta kivenni.
- Nicolee? - kérdezte óvatosan Dean, mikor a lány körübelül 100 méter távolságra ért.
- Jól vagyok - válaszolta a lehető legkisebb levegő elhasználásával. - Menjetek el, majd utánatok megyek később! - mondta, majd vámpírsebességgel eltűnt az erdőben.

folytatás a Denveri erdőben....

Nicolee2012. feb. 27. 19:20 | Válasz | #4 

Miután Dean látta a lány szemében az aggodalmat, arra gondolt, hogy jó ötlet volt-e magukkal hozni?! Bár, úgy érezte, hogy Nicolee most csak egy potyautas. De, jó volt beszélgetni valakivel, főleg, hogy Sam tehetetlenül ült a hátsó ülésen. Dean a visszapillantó tükörben látta, amint testvére csak a távolba réved. Kezdett érte komolyan aggódni. Csak úgy, mint Charlotte miatt. Bele se mer gondolni, hogy mit él most át a lány. Ekkor eszébe jutott, hogy Nicole átváltozása vajon milyen lehetett?!
Halkan elmondta neki a történteket, mire a lány csak még feszültebb lett. Látta, hogy ő is teljesen tehetetlen lesz. Több percig ültek csendben, és látta, hogy Nicolee fészkelődni kezd az ülésben. A lába folyamatosan járt, és idegességében a kezét tördelte. Ekkor felemelt egy szatyrot, majd elkiáltotta magát:
- Almás pite - mondta mosolyogva. Dean utána akart kapni, de Nicolee elrántotta a kezét. Ezt még Sam is murisnak tartotta. - Nana - nevetett. - Inkább figyelj az útra! - hogy tudott volna az útra figyelni? Mikor összefut a nyál a szájában, és azon töri az agyát, hogy mikor eheti majd meg. Ekkor megint elkomorodott. Inkább máson kellene törnie az agyát, mint például: hogy terelheti el Sam gondolatait, és hogyan segíthetnek majd Charlotte-n. Annyira feleslegesnek érezte magát. Több évi munka után nem tudnak semmit a vérfarkas átváltozással kapcsolatban... Illetve, tudnak, csak azt nem tudják, hogyan lehet megtörni az "átkot", hogy a lány újra ember legyen.
A mellette ülő lány ekkor elfordította a fejét, és a távolba révedt ő is. Észrevette, hogy mélyeket sóhajt.
- Hé jól vagy? - kérdezte, miközben Dean keze hirtelen Nicole combjára tévedt.


A leányzó nem akart felé fordulni, mert érezte, ahogyan szemfogai megnyúlnak és a szemei alatt kidüllednek az erek.
- Csak... várj... egy... picit - lehelte, miközben mélyeket sóhajtott és próbálta elterelni a gondolatot arról, hogy Sam szíve milyen sebesen ver. Szinte érezte a szájában a vér ízét. Ekkor meghallotta Dean szívét is, és nem bírt koncentrálni.

Nicolettee2012. feb. 27. 17:51 | Válasz | #3 

Az út első 10 perce csendben telt. Nicolee tudta, hogy baj van és az út ezen részéig folyamatosan azon agyalt mi lehet az. Az Impalát Dean vezette, Sam pedig hátul maradt és búsan bámult ki a csöndes éjszakába. Furcsa dolog volt ez Samtől. Ő sosem ült hátra, most mégis Nicolee-t "kényszerítette" oda. A lány udvariasság képen nem akarta elfogadni az ajánlatot, de a férfi addig erősködött, míg csaknem be nem adta a derekát. A lány végül is egyáltalán nem bánta, hogy ő ülhet Dean mellett. Nicolee végül megelégelte, hogy csend van, és, hogy csak Sam és Dean szapora lélegzetvételét, és szívverését -főleg Samét -hallja.
- Oké - szólalt meg. - Bármi történt is, nagyon sajnálom, mert ha már ti így viselkedtek, akkor nagy lehet a baj. Nem akarok senkit magamra haragítani, srácok, de valaki felvilágosítana a valódi problémáról? - kérdezte csaknem kifakadó, DE kedves hangnemben. Sam nem reagált, csak nézett ki a feneketlen sötétségbe, mintha valami lekötné ott a figyelmét. Dean felsóhajtott és halkan csak ennyit mondott.
- Charlotte
Sam arcizma megrándult. Mégiscsak tudatában van a kocsiban történő dolgoknak. Charlotte? Nicolee-ban fellobant a gyűlölet egy kis szikrája, hogy miatta a két fivér ilyen szomorú, hogy már megint baja van. Aztán észbe kapott és átgondolta a helyzetet, de mielőtt ténylegesen rájöhetett volna a helyzet komolyságára Dean még halkabban folytatta. Bizonyára igyekezett olyan halkan beszélni, hogy Sam ne hallja meg, de tudta, hogy a lány fogja.
- Megharapta egy vérfarkas - és Dean ezt korántsem egyszerűen mondta ki. - Ma este már átváltozik, csak reggel érünk oda... - folytatta, ha lehet még halkabban. - A lány ledöbbent. Hogyan gondolhatta azt amit az előbb? Még egy olyan személynek sem kívánta volna ezt, mint Charlotte. Nicolee visszaemlékezett az ő átváltozására. Nem volt valami kellemes, de bárki mond bármit, egészen megszerette a vámpírlétet. Viszont a vérfarkassággal egész más a helyzet. Az inkább átok, mint bármilyen jó dolgot tartalmazó dolog. Hiszen a telihold három szakasza alatt, minden éjszaka vérengző fenevaddá változik és nem képes irányítani az illető a saját elméjét. A valóságban, avagy a hónap többi részében nincsen természetfeletti ereje. Van aki még azt sem tudja, hogy vérfarkas. Nicolee onnan tudta mindezt, mert mikor rájött, hogy Sam és Dean vadászok, majd lassan elkezdtek kibékülni egymással, érdekelni kezdték más fajok. Jobban.. És ott volt a tökéletes pillanat, hogy tanuljon, és ne csak a lehetségesen téves mítoszokkal foglalkozzon.

Nicolettee2012. feb. 25. 18:13 | Válasz | #2 

Mikor kiléptek a bár ajtaján Nicolee szeme felcsillant az Impala láttán.
- Nem hiszem el -mondta izgatottan, miközben odament hozzá, és végigsimította a kocsi fekete felületét. Ezt követően beszállt a kocsiba, és nagy szippantással lélegezte be a járgány dohos szagát. Dean beszállt mellé. -Imádom ezt az autót! -mondta szinte nevetve.
Dean elvigyorodott, majd helyeslőn kiegészítette a lány mondatát.
-Én is!- A férfi elindította a motort és kihajtott az immáron üres parkolóból. A lány megkérdezte, hogy van mostanság, és ő egyetlen szóval le is tudta ezt, hogy utána feszülten figyelje az előtte lévő utat.Tulajdonképpen gondolkodni kezdett. Hirtelen eszébe jutottak a lány ajkai, a férfi pedig idegesen kezdte szorítani a kormányt, a feltörekvő vágy miatt.

Folytatás a Zone motelnél...

Nicolee2012. feb. 25. 17:48 | Válasz | #1 

Nicole idegesen szisszent fel amikor meghallotta, hogy ki van a telefon másik végén. Dean - ha még lehet, ennél is jobban - aggódóbb lett. Kicsit megbántotta a lányt, hogy nem ajánlotta fel, hogy menjen vele, de épp ezért is ment utána. Mikor kiléptek akkor pillantotta meg Nicole a csodálatos autót.
- Nem hiszem el - mondta izgatottan. - Még mindig megvan? - csillogó szemekkel figyelte a járgányt, miközben beszállt a kocsiba. Dean is ugyanígy tett. - Imádom ez az autót - mondta vigyorogva. El is felejtette az összes gondját, ezt a férfi is észrevette.
- Én is - mosolygott. Elindította a kocsit, ekkor felmordult a motor.
- Amúgy, hogy vagy mindig? - kérdezte érdeklődve.
- Megvagyok - válaszolta nyersen, idegesen szorítva meg a kormánt. Nicole vette róla a szemét, inkább a tájat figyelte. Mi ütött most a férfiba?

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől