Supernatural Roleplay   >>   Fórum   >>   Denveri erdő
Denveri erdő

Listázás időrendben


Nicolee2012. feb. 27. 20:58 | Válasz | #1 

A lány meg sem várta a fiúk válaszát, az erdő felé rohant. Mélyen beszívta a levegőt, megnyugtatta a fenyők illata. Hogy lehetett ennyire hülye? - gondolta. Még ráerőszakolja a két testvérre, hogy menjen velük... erre veszélybe is sodorja őket?! Tényleg ennyire normálatlan? Kisimította az arcából a haját, miközben a fején nyugtatta a kezét, hogy lecsillapíts magát. Koncentrálni kezdett. Ekkor hallotta meg a "jó öreg" Chevy Impala motorját, amint Dean beindítja a kocsit. Kezdett kitisztulni a feje, ekkor döbbent rá, hogy már több napja nem evett. Ezért, a mellette lévő bozóthoz fordult, ahol megzörrent valami. Kiugrott belőle egy őz, futásnak iramodva, mire Nicolee utána szaladt, megragadta az állatot, és belemélyesztette sajgó fogait az őz húsába. Az élőlény eleinte vergődött, majd ahogyan a lány egyre többet ivott belőle, úgy gyengült el. A leányzó sajnálta az állatot. Ahogyan az embert. Ezt utálta a vámírságba, de valahogy nekik is kell táplálkozniuk...
A kis őzikét letette egy fa tövébe, és most ébredt rá, hogy még mindig nem csillapodott az éhsége. Fülelni kezdett. Emberek beszélgetését hallotta, ezért vámpírsebességgel száguldani kezdett a hang irányába. A fák közül kukucskálni kezdett. Pf... milliárdosok. Ferrarival, meg Porsche-val. Az erdőbe? Ekkor nézete meg jobban a területet. Nem csupán egy rozoga házikót látott, hanem több emeletes, elképesztő faházat.
- Hmm - jelentette ki halkan. Csak egy ember volt kint, aki a fát pakolta, a többiek bent sürögtek-forogtak. Nicole a férfi hátához lépett, mire feltépte a nyakát, és érezte, ahogy az éltető nedv áramlani kezd le a torkán. Annyira éhes volt... de most már kezdett észhez térni. Nagyon jól esett neki, ez a kis "kitérő". Mivel ő nem öl embereket, ezért szembe fordította a férfit.
- Arra emlékszik, hogy fa hordás közben elesett és megsértette a nyakát - a lány megigézte a férfit, miközben folytatta mondókáját - Az ébenfekete Ferrari pedig szőrén szálán eltűnt - sandított a kocsira. - Nem emlékszik rám - ez volt az utolsó mondata. Vámpírsebességgel a járgányba termett, miközben beindított a motort. Megmarkolta a kormányt és rátaposott a gázra. Követte az erdőből kivezető ösvényt, nagyon távolról pedig a Chevy Impala hangját vélte felfedezni. Ezért még jobban rányomott a gázra, élvezte, ahogyan a kocsi 200-ra gyorsul. Hallotta, közeledik a cél felé.

**körülbelül 5 perc múlva**

Már csak pár méter választotta el Dean és Sam kocsijától. Még jobban próbált gyorsulni, ekkor arra lett figyelmes, hogy lehagyja őket. A másik sávba gurult, miközben bevárta a fiúkat.

folytatás az Impalában...

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől