Fórum   >>   Diabétesz klub
következő rendezvény

Listázás időrendben


 diabétesz2009. aug. 28. 21:11 | Válasz | #2 
#http://www.youtube.com/watch?v=bvEA9WionJc&NR=1 Lehet-e a colából újra tiszta víz? Ez a vízszűrő teljes bizonyossággal megszűri a vizet, és korall ásványokat ad hozzá. 1500 gausson energizálja. 3 éve használjuk, és semmi mással nem cserélnénk fel. Lúgosít, oxigénnel dúsítja a szervezetet, feltölt energiával, stb.stb.
http://www.nikkenwellbeing.hu/info/wellness0
Gyere és kóstold meg szeptember 1-én 16 órakor a sárospataki Orvosi Rendelőintézet emeleti tanácskozójában a Diabétesz klubban!

http://www.youtube.com/watch?v=rwffDfA5W5Y&feature=related
Érdekel a megoldás a cukorbetegség érszövődményének a kivédésében? Gyere el szept. 1-én a sárospataki Rendelőintézet emeleti tanácskozójába, és hallgasd meg azt a sokak által ismert szakembert, aki bemutatja és elmondja, hogyan lehet teljes életet élni ezzel a betegséggel. 16 órakor kezdünk. Szólj mindenkinek, akinek fontos a jó életminőség, és nem szereti sem a fájdalmat, sem a kiszolgáltatottságot. Akinek amputálták valamelyik végtagját a cukorbetegség érszövődménye miatt, tudja miről beszélek. Nem kell feltétlenül ezt megvárni. De mindenki maga tudja!!!!!!!!! Szerezz információt, ha érintett vagy a dologban, mert genetikailag örökölted a betegséget. Mindenki, aki szív-és érrendszeri betegséggel küszködik, jöjjön és figyeljen. Ez az előadás nem lesz megismételve!!!!!!!! diabétesz2009. aug. 26. 21:47 | Válasz | #1 
Fantasztikus hírem van mindenkinek, akinek a családjában cukorbeteg van, illetve aki hajlamos a cukorbetegségre. Szeptember 1-én, kedden 16 órakor a sárospataki Orvosi Rendelőintézet emeleti tanácskozójában olyan előadót hallgathatnak meg az érdeklődők, aki fiatal mentőtiszt, maga is cukorbeteg, de egy különleges dolog, amely bárki számára elérhető, megmentette az amputációtól, illetve a súlyos műtéttől. Tehát, jöjjön minden kedves ember, akinek fontos, hogy milyen életminőségben él.
Sárospatakon a Rákóczi u. 19. sz. alatt megtekinthető, illetve ingyenesen igénybe vehető eszközökkel, szolgáltatásokkal várunk minden érdeklődőt előzetes egyeztetés alapján. Telefon: 06-70-549-7041 vagy 47/313-089. Skype: szabo.tiborne35

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől