Az egyes topicokba tartozó témákhoz várunk hozzászólást. A szabályzattal ütköző hozzászólást, beleértve a chat-szerű, belterjes egyéni párbeszédeket is - külön indoklás és bejelentés nélkül - töröljük. Legfrissebb híreinket, programajánlókat a www.retsag.net címen lehet megtalálni.
A cikkekhez való hozzászólás oldal innen megnyitható >>>
Figyelem! Az új PTK életbelépését követően indoklás nélkül töröljük a nem azonosítható IP címről - pl külföldi szerverről - történt hozzászólásokat!
Fórum   >>   Kulturális programok Rétságon
Kultúra, sport, kikapcsolódás, szabadidős alkalmak

Név:

E-mail cím:
 [url]
Hozzászólás:

Listázás időrendben


 k22014. nov. 17. 16:40 | Válasz | #206 
A kedves Simon(Kozák)Kata évtizedes munkája sok rétságinak sokkal régebbinek tűnik 10 évnél.Ez biztosan azért van,mert káprázatos műsorokkal,a bulvármédiumok
gyötrelmes "sztárcsináló" műsoraival ellentétes,üditő koreográfiákkal,tánccal és zenével lepi meg a nézőket.És nem utolsósorban örömet okoz a tánccsoport ifjú tagjainak a szereplés,a hagyományok keretébe foglalt ritmus,zene és tánc harmóniája,mely a néptáncokban és népzenében gyökerezik.Személyes szerepléseit hallgatva gondolom,hogy tehetsége többre is hivatott egy településnél,és mi igazán hálásak lehetünk,hogy ilyen sokáig vitte sikerről sikerre csapatát.Remélem,nem csak a magam nevében beszéltem!

 én is2014. nov. 16. 20:33 | Válasz | #205 
Én is én is! Gratulálok!
Köszönet Kata néninek!

 dance2014. nov. 16. 13:07 | Válasz | #204 
Köszönjük Kata néninek a 10 éves kitartó munkáját. Jókedvét, énekeit, táncait. A mindig segítőkész jó szervezését és a sok-sok élményt amihez általa jutottunk.
További szép sikereket kívánunk!
Legyen 15 éves, húsz éves találkozó is, minden régi tag meghívásával! Megvárjuk!

 Margit2014. ápr. 27. 10:56 | Válasz | #203 
Tegnap este a retró táncdal fesztivál egy kiváló műsorral gazdagította a résztvevőket.Teljesen tele volt a terem.Roppant jó hangulat alakult ki.A végén állva tapsolták a művészeket.Na végre betölti szerepét a müv.ház.Nem is emlékszem hogy mikor volt ennyi ember az épületben és ilyen jó produkciók amiért érdemes betérni,figyelni a programokat.Sokan rendszeresen részt vettünk a fesztivál rendezvényein,ünnep volt számunkra minden programja.Sajnos a végéhez közedelünk, de éppen beszélgettünk a szünetben hogy hátha ez a program sorozat nem egyszeri és megismételhetetlen emlék lessz a jövőben.Látjuk hogy a város területén szorgos kezek dolgoznak,építenek,parkosítanak,vagyis okosan jó gazda módjára rendezik a várost,de a kikapcsolódásra is gondolnak,szinvonalas,elfogatható jegyárak biztosítása mellett.Ahogy a barátnőm monta,végre az arányok összhangba vannak.Évek óta támogatja az önkormányzat a sportot egyéb szervezeteket megjegyzem ha van lehetősége helyesen, nem sajnálom,de a könnyebb kulturális programok is ugyanolyan fontosak és legalább annyi embernek szerez örömet.Valami változás kezdődött a városban,nincsenek cirkuszok a testületben.Úgy tűnik hogy rendben mennek a dolgok.Változások kézzel foghatóak,fejlődik szépül a város,jó programok lettek kitalálva.Köszönet mindenkinek akik a változást elősegítették és aktivan résztvesznek benne.Bízom benne hogy az őszi választásnál ez a folytatás nem törik meg és végre tovább folytatódik ami jó uton halad.

 polgár2014. ápr. 16. 18:12 | Válasz | #202 
Mikó István nagyon kitett magáért a közönség a hasát fogta a nagy röhögéstől, ez a fesztiválos program nagyon bejött az emberek kezdenek visszaszokni a müvházba nagyon várom a táncdalfesztiválos müsort meg a Gymest is. Köszönjük a prorammokat csak igy tovább!!!!

 polgár2014. márc. 23. 09:19 | Válasz | #201 
Köszönet az önkormányzatnak a tegnap esti nagyon nívós nótaestért, melyen egy kiváló hangu énekesnőt ismerhettünk meg és egy nagyon szimpatikus bácsit akinek ugyancsak jó hangja van. Ami külön tetszett hogy többféle népszerü műfaj is megszólalt, volt magyarnóta, voltak régi fülbemászó melódiák sőt Demjén és Quimby dal is. Kiváló előadás volt ez is, csak igy tovább, a harmonika estet is nagyon várom meg a humoristát is no meg a Compack discot szintén. Én ott leszek, jöjjenek minél többen, végre vannak programok amiket érdemes megnézni Műv. központban.

 polgár2014. márc. 16. 09:49 | Válasz | #200 
Nagyon élveztem ezt a felejthetetlen előadást, leggszivesebben azt mondanám hogy vissza,vissza,vissza. Nem lehet ősszel ismét megnézni?

 Pál2014. márc. 15. 22:37 | Válasz | #199 
Osztom Margit véleményét, fantasztikusan jó műsor volt,tényleg nagyon bánhatja aki nem jött el,ráadásul ingyen láthatott volna egy olyan eszméletlenül profi szórakoztató gálát, amilyet én még nem láttam Rétságon. Az egész nézőtér felállva vastapsolt. Köszönet a képviselőtestületnek hogy egy ilyen műsort hoztak ide, remélem a többi fesztiválos műsor is jó lesz, csak igy tovább.

 Margit2014. márc. 15. 21:43 | Válasz | #198 
Fergeteges jó volt az esti gála,bánhatja aki nem volt.A közönség álva tapsot.

 Manka2014. márc. 15. 07:34 | Válasz | #197 
Nem a Ghymessel van bajom, hane hogy miért május elsején??? Nem lehetett volna egy más időpontot kijelölni? Gondolom, nem a múlt héten kezdték el szervezni a programokat, csak lehetett volna egy üres szombat vagy vasárnap? A liget alkalmatlan ilyen nagyszabású koncertre, ezt nem is vitatom, a dátummal van bajom.De majd meglátjuk. Amúgy tényleg jó programok vannak, csak ennek nem kéne csodaszámba mennie, más normális művelődési házakban ez mindig így van.

 HERDA2014. márc. 14. 23:25 | Válasz | #196 
Remélem hogy nem 25 évenként rendeznek ilyen fesztivált a városban,hanem ez rendszeresé válik,akkor tényleg város lehet Rétság.Sajnos mióta az eszemet tudom a müvházba csak mondva csinált nagyon silány programok voltak,tisztelet a kivételnek. Úgy tűnik májusig jó és sűrű programok lesznek.Végre.

 kató néni2014. márc. 14. 22:02 | Válasz | #195 
Hát én annak örülök hogy a parkolóba lessz ez a koncert.Nappal a majális valóban a ligetben egy frankó rendezvény,ezek szerint igy is lessz,lehet főzni mozogni,egyéb programokat szervezni,bizom benne ha a feszt része jó pörgős programok lesznek.De egy ilyen nagyszabású koncertnek jelenleg nincs meg a feltétele.Kivilágitatlan ut,környezet,nagy energia igéy és számtalan feltétel hiányzik.Bizom benne hogy egyszer eljön az idő hogy ezek is megvalósulnak és tényleg alkalmassá válik a liget ilyen esti rendezvények megtartására is.A Nagyparkolóba az idősebb zeneszerető emberek is szivesen elmennek,még a sötét kivilágitattlan részre már nem válalkoznak.Az is előfordulhat hogy esős este lessz-ne adja az ég- akkor elverné a drága pénzen megrendelt műsort.A nagyparkolóból a müv.házba be lehet menekiteni ami természetesen nem ugyanaz.A programokat olvasva sok jó rendezvényt találtam,örülök neki.Ja és zöme rendezvény ingyenes,ami meg fizetős az nagyon baráti áron van meghirdetve.

 miiiivaaan?2014. márc. 14. 21:50 | Válasz | #194 
Agyamat dobom el rögtön.
Jó programok vannak és egy tök szupi koncert erre egyes egyének beszólnak.
Ember ha nem komálod nem jössz le.
Én ott leszek és nagyon sokan.
Nem fogsz hiányozni.

 hátigen2014. márc. 14. 20:35 | Válasz | #193 
Mankával értek egyet!

 © GiK2014. márc. 14. 19:59 | Válasz | #192 
Tisztelt Hozzászólók!
˙ ˙Valóban nagy öröm, hogy - több más fesztiválprogram mellett - a Ghymes-t is sikerült elérni egy rétsági koncertre. Ez a program lesz a NEGYEDSZÁZAD FESZTIVÁL záróprogramja, ami sok-sok más érdekes eseményt tartalmaz, minden korosztály és műfajt kedvelő számára. Ehhez fogható fesztiválsorozat Rétságon még nem volt!
˙ ˙A felvetéseket értem, de a rendezésnek számtalan technikai és egyéb feltétele van, amit a Majális helyszínén nem lehet biztosítani.
˙ ˙Legfontosabb, hogy teljesen új, nagyobb színpadot épít az együttes technikai stábja, nagyobb méretűt mint a város színpada. Sátorral, világítással, önálló hangtechnikával. Ennek a műveletei már legalább 4-5 órával a kezdés előtt elkezdődnek, majd pár órával előbb a hangpróbák is. Mindez azt jelenti, hogy - ha egyéb körülményt nem néznénk - eleve ellehetetlenítené mindazt a hagyományos majálisi programot, ami úgy 18 óráig valóban hangulatosan zajlott eddig is, és történhet ebben az évben is a ligetben.
˙ ˙De van más is. Nem biztosíthatók az együttes és a stáb számára megfelelő öltözők. De szükséges villamos energia is necces. Ezen túl nem elhagyagolható szempont, hogy az esti rendezvény megközelítésekor, és a hazatéréshez az út nincs kivilágítva. A várhatóan akár 2000, vagy nagyobb létszámú tömeg esetén bizony feltétlenül garantálni kell a megfelelő és biztonságos közlekedést.
˙ ˙Talán az sem elhanyagolható, hogy a Nagyparkolóban - igaz nem pokrócon heverészve (ami az esti párás időben már amúgy is necces, és a várható tömeg okán csak a színpad előtt lehetne, hiszen mindenütt másutt nézők fognak elhelyezkedni, tehát eleve egy megvalósíthatatlan álom) - tehát a Nagyparkoló mind elhelyezésben mind megközelíthetőségben jobb lehetőséget biztosít nagyobb nézőközönség számára mint a liget.
˙ ˙Úgy gondolom, hogy az esemény egy jelentős ajándék Rétság lakosságának - hiszen a koncert ingyenes - és úgy vélem hogy sokaknak igenis meghatározó élményt fog jelenteni. Fogadják szeretettel, és élvezze a zenét egész város lakossága, a családok és a vendégeik.
˙ ˙A fesztivál teljes prograjáról szóló plakát itt megnyitható »

 Manka2014. márc. 14. 16:31 | Válasz | #191 
A Ghymes-nek én is nagyon örülök, de hogy május elsején???? Honnan jött ez az ötlet? Évek óta a Hunyadi-ligetben ünnepeljük a május elsejét, jó hangulatban, főzéssel, bulizással, akár éjszakába nyúlóan is. Akkor ezek szerint a ligetből le kéne vonulni este hat körül a nagyparkolóba...és utána? Miért nem lehetett más nagy rendezvényre hívni a Ghymes-t? A majális inkább olyan családias, helyi rendezvény volt idáig-szerintem.

 lelkes rétsági diák2014. márc. 14. 15:49 | Válasz | #190 
Tisztelt szervezők!
El sem tudom mondani, hogy megörültem, amikor megláttam, hogy Ghymes koncert lesz Rétságon. Végre egy igazi színvonalas zenekar a sok műanyag megasztáros tehetségtelenség után. Már láttam is a lelki szemeim előtt az aznapi estét. Igényes zene, szép, hangulatos környezetben, ahol a kevésbé lelkesek leteríthetik a pulóverüket, leülhetnek, akár el is heveredhetnek, és úgy élvezhetik a zenét. Gondoltam végre egy olyan rendezvény, amire kellő marketinggel még pesti vendégek is elcsalhatók, amire én is elhívhatom a barátaimat egy kellemes tavasz estére.
Aztán megnéztem a programot még egyszer...
A koncert helyszíne a PARKOLÓ.??? Miért?? Rögtön elmúlt a lelkesedésem.
Kedves rendezők, kérem, ne öljék meg a koncert hangulatát azzal, hogy a lehető leghangulatosabb koncertet a legkevésbé hangulatos helyszínre teszik...
Ott az a csodálatos ligetünk... Legyen végre igazán kihasználva, mutassuk már meg, hogy igen, mi is tudunk színvonalat mutatni...

 egy szülő2014. márc. 02. 11:26 | Válasz | #189 
Köszönjük Katinak azt a fáradhatatlan szervező munkát amivel gyermekeinkkel és velünk is foglalkozik.
A tegnapi program emlékezetes élmény volt.

 © GiK2013. jan. 09. 11:26 | Válasz | #188 
A kereplő Néptánegyesület legutóbbi cikkben írt fellépése ugyan nem rétsági kulturális program, de arra való tekintettel, hogy az előzményéhez (az András napi műsorhoz, amiben a kerepesiek léptek fel Rétságon) itt lehetett hozzászólni, ezért ez a rovat lett kijelölve.
A tudósítás itt is elolvasható

 Kata néni2012. nov. 30. 00:10 | Válasz | #187 
Mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult az András Havi rendezvényünk sikeréhez.
Következő rendezvényünk a farsangon lesz 2013 febr. 2-án, műsorral, téltemetéssel, táncházzal. Addig is mindenkinek nagyon jó egészséget és Békés Adventi Áhitatot

Ágh Tihamér: Adventkor

Ködös hajnal-órák, tejszínű reggelek,
a földön sárguló, elkínzott levelek.
Az ég hólyagszemén nem tör át a nap
sugárnyalábja felhőtlen megakad.
Az ősz lassan lépked, majd télbe borul
és ahogy megvirrad, be is alkonyul...
Este tompa fények remegnek az utcán,
megtörnek a tócsák fodródozó foltján.
De a hétköznapok bágyadt szürkesége
nem törheti meg azt, ami bennünk béke.
Lelkünkben reménység, a szívünkben áldás:
Ránk köszöntött advent,
boldog Jézus-várás...

 Látogató2012. nov. 25. 13:28 | Válasz | #186 
Nagyon jól éreztük magunkat a tegnapi András napi rendezvényen. Jó volt ennyi szép, lelkes, tehetséges gyermeket/fiatalt együtt látni.

 Egy táncos anyuka2012. nov. 25. 11:08 | Válasz | #185 
Kedves Kati néni!
Köszönjük a végtelen türelmedet amivel gyermekeinkkel foglalkozol!
Boldog névnapot kívánok, úgy vélem többek nevében is gratulálhatok a tegnapi rendezéshez!
Köszönet érte!

 nemá2012. szept. 08. 23:09 | Válasz | #184 
Este lementem az El Coyote rendezvényre. NA, mondom végre van valami a városban. De Bán Csaba mit keresett a színpadon??? Olyan jó kis falusi rockzenekar a Coyot, de mi a francot kell eltolni ilyen alkoholista faszok magamutogatásával? Tiszta ciki volt, ahogy vonyított a színpadon. Elkúrta az egészet.

 © GiK2012. aug. 26. 21:26 | Válasz | #183 
Tulajdonképpen igazad van.
˙ ˙Események voltak régen is. Nemzetiségi nap már jó régen, talán 46 vagy 47. alkalommal rendezték.
˙ ˙Ugyanakkor az is tény, hogy Bánki Nyár rendezvénysorozatként hirdetett egész nyarat 1979-től szervezett az akkori üzemeltető, az Asztalos János Művelődési Központ. Innentől lett tudatosan szervezett, egymásra épülő programokkal szervezett minden hétvégét kitöltő sorozat. Ezért írtam, hogy Bánki Nyár sorozatként rendezett eseménysorról ekkortól beszélhetünk.
˙ ˙Már előző évben is rendezett a művelődési központ kamarazenei esteket, illetve egy kialakult gyakorlat szerint Bánkon volt az aug 20. (Tolmácson május 1.)
˙ ˙Események tehát voltak. Ez igaz. Ilyen néven nevezett sorozat nem volt.

 öreg2012. aug. 26. 19:44 | Válasz | #182 
1968-ban (vadonatúj "ifjú" voltam akkoriban) Koós,Zalatnai,Szécsi Pál,Expressz együttes szerepeltek a régi viziszínpadon.Akkoriban még a strand is ott volt,és szombatonként Bányai Jani orgonált a nagyérdeműnek esténként(ugyanott).Szóval a bánki nyarak - akárhogy is nevezzük őket- már legalább 44 éve mozgaslmasak.Bánkiak,segitsetek ki : valaki tán emlékszik,mikor is "elevenedett meg" a viziszinpados bánki nyár?!

 Kereplő2012. feb. 28. 21:23 | Válasz | #181 
Kozák Katalin az év oktatója:
A Kereplő Blog bejegyzése

 © rock2012. feb. 24. 10:59 | Válasz | #180 
Kozák Katalin méltán kapta meg 2008-ban a Pro Urbe dijat.Addig is,azóta is töretlen lelkesedéssel működteti a kereplőket.Remélem,nemcsak nekünk,közönségnek,de a szereplőknek is és neki is örömet okoznak a rendezvények,a kúltúrális közszereplés,a hagyományőrzés - mely felszínen tartja kúltúrális kincsinket.
Rajta kivül kijár a tisztelet és köszönet a szereplőknek,akik részvételükkel erősitik a magyar folklort.És a szülőkről se feledkezzünk el,akik időbeli és anyagi áldozatot hoztak gyermekeikért,rajtuk keresztül az egész kúltúránkért!

 Mocsi2012. feb. 23. 10:00 | Válasz | #179 
Gratulálok a Kereplős farsangi téltemetés szervezőinek és nem utolsó sorban a résztvevőknek.A gazdag farsangi program igazi élményt nyújt,így a képeken keresztül is,köszönet érte a tudósítóknak is. A hagyományok ápolása közösségteremtő erő,a nézőknek csodálatos élmény, a jó zene,a szép mozgás, a gyönyörű ruhák....!Csak így tovább!

 © GiK2009. nov. 28. 12:46 | Válasz | #178 
A Kereplő Gyermek Néptáncegyüttes szervezésében tartott András napi rendezvényről képes tudósításunk
itt megnyitható
A cikkhez itt lehet hozzászólni, bár lassan érdemes lenne a Kereplősöknek egy új topicot nyitni. Erről is írjatok véleményt.

 © GiK2009. jan. 20. 22:14 | Válasz | #177 
A farsangi mulatságon használatos busó maszkok készítésérét vállaló kézműves foglalkozásról szóló cikkünk
itt megnyitható

 Kérdező2008. dec. 09. 22:58 | Válasz | #176 
Helló! Kedves "RÉTSÁGIAK"!
Szeretnén Veled tudatni,hogy a Rétsági Kistérégi Társulás vezetője, elnöke,Mezőfi Zoltán, akit a Társulás 25 település polgármestere választott meg 2006-ban.Csak a 25 település polgármesterének van szavazati joga, másnak nincsen
szavazati joga.Örüljön a Mezőfi,hogy nem váltották le.
Ha beszélnél a Kistéség Polgármestereivel akkor hallhatnád Tőlük, hogy nincsennek odáig a választott elnökükkel, mert túrót sem tud elintézni, nemhogy még ügyeket.A következő kérdés,
hogy miért nem történik, miért nem történt eddig fejlesztés? Azt hallani,hogy azért nem ,mert sok a kerékkötő a testületben. Meg
kell nézni,hogy milyen szabályok vannak Rétságon? A
10 fős testületből 6 igen szavazattal "MNDENT"meg lehet valósítani ha megvannak a feltételek? Na kérdezem milyen feltételek vannak meg ?És mi az akadálya,hogy a hallatlanul jól előkészített
javaslatokat nem szavazták meg Mezőfi"emberei" sem. Várom a válaszokat

 RÉTSÁGIAK2008. dec. 09. 20:02 | Válasz | #175 
Tisztelt Hüle!
Valamit félreértettél! Szó sincs arról, hogy hiányolnánk, de amennyiben figyelmesen elolvasod a mondatot, az arról szól, hogy Mezőfit csak a pénz érdekli munka nélkül! Polgármesternek 460.000-Ft-ért jobban megéri munka nélkül, "takarító brigáddal", mint kocsmárosnak, ahol szintén csak a pénz érdekelte, de nem voltak "takarítók"! Na ezért volt mocsok ott, és most itt van a "mocsok"!

 Hüle2008. dec. 09. 19:08 | Válasz | #174 
Igen az idő megszépíti a dolgokat. Talán te is ott vásároltál be különbözző dolgokat? Azért volt az üveg olyan koszos hogy még véletlenül se lehessen belátni rajta ? Szóval az egy lepusztult kóceráj lett a végére. A tulajdonos meg minden társával összeveszett. Rétság legjobban lezüllött vendéglátó egysége lett. Most már lehet dícsérni csak aki oda járt tudja miről beszélek és ez nem politika kérdése ez a valóság volt.Úgy hogy te ne beszélj kúltúráról ha neked ez a köpködő megfelelő volt .

 © rock2008. dec. 09. 18:56 | Válasz | #173 
Sajnos valóban sok mindent nem tudok,és azt sem,hogy ki az,aki igazán mindent(vagy a legtöbbet) tud.A kulisszák mindig elrejtik előlünk a valóságot,nekünk csak az a része marad,ami látszik.Na,az nem igazán szép.
Az,hogy kinek kell bűnhődni ,számomra nemigen jelent semmit.Ugyanis ha nincs számonkérés,nincs felelősségrevonás,nincs bűntetés,addig csak álom egy olyan rend,amiben nem az ártatlanok bűnhődnek,hanem a bűnösök.

 RÉTSÁGIAK2008. dec. 08. 23:07 | Válasz | #172 
És kultúra sem, hiszen ezek az emberek már évtizedek óta a Nógrád újságot sem olvassák, szépirodalmat meg főleg nem!

 RÉTSÁGIAK2008. dec. 08. 23:05 | Válasz | #171 
Ezek mellett pedig megmaradhatott a Művelődési ház, mert ott is az "előd" hűséges embere van és jó "játék" az emberek előtt, hogy egymásnak vannak "uszítva"! A "sakk nagymester" ehhez még mindig nagyon ért és addig amíg a kistérségben vezető lehet itt Rétságon soha nem lesz "Rend"!

 RÉTSÁGIAK2008. dec. 08. 23:00 | Válasz | #170 
Úgy látni rock, hogy sok mindent Te sem tudsz, de jók a megérzéseid! Nincs itt semmi vádaskodás, sajnos minden "ül"! Reméljük Mezőfi is fog a törvénytelenségei miatt! Kezdenek az országban is "felébredni" az emberek, miért egy kis település ne találná meg a "visszaéléseit"? Gondolj bele, hogy már hányan megírták, de reméljük valamikor lesz már ezekből feljelentés is! Ugye nem kell sorolni...laktanya...erdő kiírtása...a közpénzek hűtlen kezelése...beruházások...stb! Megkapta abban az időben a "jó szomszédtól" a lehetőséget és 2002-ben már azért indult polgármesternek, nehogy valami változás legyen Rétság és az ő életében! Persze negatív lehet, mondták Neki! Így az elődje továbbra is Rétság "hőse" maradhatott! Ugye milyen érdekes, hogy olyan valakit ültettek a "trónra", akiről tudták, hogy könnyen irányítható lesz a havi fizetésért! A "bosszút" pedig nem mi csináljuk rétságiak, hanem maga Mezőfi!

 © rock2008. dec. 08. 22:15 | Válasz | #169 
Mezőfi képviselő volt a kúltúrigazgató pályázata és kinevezése idején(ha jól tudom).Már az első pm.ciklusában sem volt többé kocsmája.Kétségtelen,hogy a műv.kp.vezetője elleni támadásai bosszút sugallnak.Bizonyitani nehéz,"tettenérni" lehetetlen.Ezért a bosszú hangoztatása vádaskodás csak.Ha támadja a műv.kp-ot, - bármilyen okból - ott a támadási felületet kell nézni,nem az inditóokot.Mert hiába a bosszú,ha nincs fogás azon a fránya kúltúron.
Ma,a második ciklusa közepén tényleg nem érdekelheti a volt kocsma,kár ezt belekeverni.Ha nem végzi jól a dolgát,az nem ezért van.Amiért kritika éri,az a tavalyi és idei fórumnak kb.a fele,annyian írták már meg.

 © rock2008. dec. 08. 22:07 | Válasz | #168 
Kedves ludasi barátom,célzásoddal talán jobban beletrafáltál,mint gondolod.Az lenne az igazi,ha a nyugdíjas klubban sok fiatal is ott lenne,mint állandó vendég,vagy mint valamiféle hozzátartozó,vagy barát,vagy ilyesmi.Egyből kiszélesedne a klub,így a város közélete is.Én még nem vagyok a második és már nem az első.De azért meggondolom...

 RÉTSÁGIAK2008. dec. 08. 21:54 | Válasz | #167 
Csak közben a Mezőfi polgármester lett és mivel ott jó a fizetése, már a "kocsmája" és Rétság sem érdekli! Csak a "bosszú" vezérli, hogy kicsinálja a "művelődést"! A "komcsik" rendesen elvezérlik ezért a fizetésért!


[1] 2 3 4 5 ... Utolsó

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől


A cikkekhez való hozzászólás oldal innen megnyitható >>>
www.retsag.net
(c)Copyright
E-mail
Webmester
^fel-