liverpoolfc.hu   >>   Fórum   >>   Bajnokok Ligája
BL

Ha szeretne hozzászólni, be kell jelentkeznie!
Bejelentkezés >>

Listázás időrendben


 © charlie2014. okt. 03. 10:19 | Válasz | #9755 
Én mindig is mondtam, hogy azért kapunk ennyi gólt mert nincs védekező kp-unk. De elvileg ezen a poszton van Gerrard, Lucas, Allen. Ide csak akkor fogunk szerintem venni, ha közülük valaki megy. SG bármilyen szar napot fog ki, mindig játszik, mert ő Sg (szerintem máér ez is gond), Lucas távozására van némi eély, bár nem tolonganak érte a vevők. Can sajna sérült így nehezen fog beilleszkedni, és 1-2 meccs alapján nem lehet eldönteni elég lesz-e vagy kellene még valaki. De állandóan támadó felfogású játékosokat veszünk, viszünk ha labdát vesztünk (ami gyakori) akkor nekünk maradnak az imák.

 © Tomi@77772014. okt. 03. 08:46 | Válasz | #9754 
Na igen a gyenge középpálya. Markovic árából pedig futotta volna egy minőségi CM-re. Az ő posztjára eleve megvannak a tehetséges játékosaink...

 © Stemy152014. okt. 02. 22:38 | Válasz | #9753 
Kb., mintha CR lemenne a realból vagy messi a barcaból. Ki löné a gólokat? Benzema, Bale, Neymar? Egy ilyen gólgép távozása bármelyik csapatot megviselné. De akkor legalább erösítettünk volna komolyan a középpályán. Vettünk egy Can-t és ennyi. Ez kevés, föleg hogy sérült is. Allen szintén sérült, Lucas már nem a régi ahogy SG sem. Szóval van egy Hendo aki értékelhetö játékot tud hozni hétröl hétre.

 © charlie2014. okt. 02. 21:03 | Válasz | #9752 
Minden normális ember tudta, hogy Suarez nagy űrt hagy maga után, hiszen 4-5 ember van azon a szinten, mint ő.

 © ben2014. okt. 02. 16:47 | Válasz | #9751 
Rodgers mi a szarért nem taktikázta ki sousát?Azért amiért a cselzit is, amivel buktuk a bajnokságot? Mi miért nem tudjuk megcsinálni az említett taktikai húzásokat?Való igaz elég ritka a 34 éves védekező kp,Nincs aki irányít és csatár híján gólt se igazán rúgunk. De szerinted mi változik a hétvégi meccsen? 9 tétmeccsen pocsék ötlettelen nulla foci. Önbizalom nincs, mindenki kedvetlen az igazolások totális csőd,Rodgers meg szajkózza hogy "mostmár össze kell szedni magunkat". Ha nem megy így a csapatnak váltson taktikát mint ahogy többen írták itt is. Vagy majd megkűzdünk a Swansea-val a 8. helyért.. Rémgyengék vagyunk,és ezek szerint suarez akkora űrt hagyott maga után, ami szépen elnyel bennünket..

 © gustl332014. okt. 02. 12:12 | Válasz | #9750 
számítottam a gyenge kezdésre,elsősorban azért mert BR először találkozik a többszörös terheléssel.nincs egy hét elemezni,gyakorolni.sok új emberrel még nehezebb.a meccs nagy részét szörnyű szaggatós streamen néztem,aminek egy előnye volt: a sokszor megálló képen nagyon látni lehetett az öszevisszaságot minden szinten.volt hogy védekezésben 6(!) ember volt a 16-osunk előtt egy 10 nm-es területen,a bal oldalunk teljesen üresen csak Basel játékos volt ott.

támadásban ugyanez,Balo megkapja a labdát,senki 35-40m-es körzetében,beinduló ember alig.
nem Gerrard nyakába varrom a meccset de jó lenne pihentetni láthatóan fáradt.Sterlingre ugyanez.
Markovicot nem temetném de eddig alig nyújtott értékelhetőt.

nem hiszem hogy ég a ház de egy alapos fejmosás ráférne mindenkire.hétvégén mindenáron nyerni kell.leszarom ha öngóllal,bírói hibával de nyernünk kell mert ez a rossz sorozat már a csapategység rovására fog menni.

ja és sztem dícséret illeti a Baselt és Sousát,jól kitaktikázott minket.pld sokszor az oldalvonalra kihúzódva várták a szélső kp-aik a labdát,széthúzták a kp-nkat,sokszor letámadva zavarták a labdakihozatalt stb

mlaslo2014. okt. 01. 23:25 | Válasz | #9749 
Én feldobnám a csapatot egy sokkal masszívabb középpályával, és előre Lambertet, akin látszott, hogy legalább képes levenni a labdát.

Egyébként azt nem értem, hogy egy "futó" csapat volt ez eddig. ment a két szél, és Henderson is. Most nincsen üresbe futás, lyukra passz, semmi olyan, amit egy évig vakon is tudott mindenki. Suarez hiánya semmit nem magyaráz meg.

De bajom mindenképpen az, hogy mondjuk Ibe képes volt a nagycsapat játékába beilleszkedni, de elküldték. A korábbi BL meccsen Borini húzta ki a szarból a csapatot, de nem játszik.

Mit bánom én, hogy nem nyerünk, ha azt látom, hogy forognak az emberek és megy a próba. De semmi ilyenről nincsen szó. Látni lehetett az elmúlt meccseken, hogy BR nem tud kabátot szabni Balotelli játékára. Nem baj, van ez így. Akkor ültesse le a padra, és tegyen be futóbolondokat. Bármit, de az, hogy a WHU meccs veszteseit feltette a pályára, csak a görcsösséget növelte. Ha van most 9 új játékos, és menni kell velük, akkor miért nem bátor, miért szarja össze magát?

Én csak azért vagyok mérges, mert maga a kezdő 11 és a hozzá igazított taktika lapos, sunyi, fingszerű volt. Ez nem az a bátor Liverpool, mely meglepetést okozott eddig. Visszaállította BR egy beszari, statikus csapattá, melyre nincsen ésszerű magyarázat. A srácok fiatalok, de nem hülyék. Csak pedánsan betartják az utasításokat.

 © luis garcía2014. okt. 01. 23:21 | Válasz | #9748 
Rodgers is része a TC-nek, itt van egy echo-cikk amiben elmondja, hogy mi is az ábra. Eszerint azért elég nagy ráhatása van hogy kik is érkezzenek, és kik ne.. http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/brendan-rodgers-liverpool-fc-transfer-7185770
Luis García #10

 © Stemy152014. okt. 01. 23:09 | Válasz | #9747 
Egyetértek bár én Balotellit nem bántanám. A csávó egyedül harcol odafenn, értékelhetö labdát nem kap, nem nincsenek összjátékok, még beadások se nagyon hogy esetleg kihasználja a fizikai adottságait vagy fejelni tudjon. Semmi. Nulla támogat´ssal elöl küzd, meg egyedül támad le. Folyamatosan vissza kell jönnie mélyésgbe labdáért, de felvinni már nem tudja a kapu elé, mert nincs hozzá játszótárs. Sokat mondó volt, a 2. félidöben letámdta a kapust, de az simán le tudta passzolni egy védönek, mert a többiek a félpálya felénél rohangásztak, ö meg széttárta a karját, hogy most akkor mi van, egyedül semmire sem megy. Szerintem Sturridge-al jól megértik egymást. Nagyon várom már hogy visszatérjen. Durva kimondani, de Allen játéka is hiányzik. SG nagyon gyenge, nem tudja összefogni a csapatot. Szerintem tavaly azzal az elcsúszással nála valami nagyon elszakadt. Annyira visszafogottan játszik, hogy szinte a pályán sincs. Hendo egyedül hiába futja szét az agyát. És végül a védelemröl. Nálam Sakho-Skrtel a kezdö. Lovren nagyon gyenge, határozatlan, semmi, nulla. A két kis spanyol a széleken szerintem jók, föleg Moreno. Manquillo támadásban elég sokat hibázik, de legalább a védekezése jó. Meg kellene venni Valdest...

 © Hollywood2014. okt. 01. 22:44 | Válasz | #9746 
Hát ez valami förtelem volt megint. Mint a Villa és a WHU ellen. Még küzdelem sem volt, semmi. Feladtuk az egész meccset, lassúak, enerváltak voltunk. Nem tudom mi lehet a csapattal.
Balotelli és Markovic botrányosan gyenge igazolásoknak tűnnek. Az egyik lassú a másik meg nem tud egész egyszerűen focizni. Az a közös bennük, hogy egyik sem hajt semmit. Az egész támadójátékunk szétesett Sturridge kiesésével. Balotelli lassú, keveset mozog, önző, egyértelműen egy kalap szart nem ér a játéka.
Sürgősen változtatni kell, mert egyrészt 3-4 meccs még és elúszik a top4 a bajnokságban , valamint kiesünk ebbl a bűngyenge csoportból a BL_ben. Fel van adva a lecke az edzőnek. Balotelli, Markovic, Coutinho, SG, Mignolet, Lovren egész szezonban félelmetesen gyenge játékot mutat ennek biztos van oka. Lambertről és Boriniről nem beszélek, mert ők is katasztrófálisak, de nekik keves játékidejük volt. Sterlig ma semmi nem volt, túl van játszatva szerintem, ahogy Hendo és SG is masszívan.
Egyszerűen nem szabad ilyet csinálni, hogy 9 új játékost veszünk, mert ez lesz a vége.
Sürgősen változtatni kell valamit mielőtt késő lenne.

 © boksal2014. okt. 01. 22:40 | Válasz | #9745 
Az eredménynél csak a mutatott játék volt rosszabb. Remélem BR ebből is ki tudja emelni a pozitívumokat, ha már a csapat hétről-hétre egyre jobb... Szebb álmokat!
Laci
YNWA

 © boksal2014. okt. 01. 22:31 | Válasz | #9744 
Nos, ha a sárga mezben gyengélkedő túlfizetett banda nem szerez gólt, akkor bizony a szeretett klubbunknak az idei BL sorozat sok szépet nem tartogat. Erőtlen az egész sajnos. Nagyon sajnálom, és nem értem hogy lehet ilyen rövid idő alatt ilyen sokat romlani. A csapat, az összjáték minden területén.
Laci
YNWA

 © boksal2014. okt. 01. 22:16 | Válasz | #9743 
Teljesen értékelhetetlen. Sorozatban.
Laci
YNWA

 © boksal2014. okt. 01. 22:03 | Válasz | #9742 
Teljesen egyetértek az általad leírtakkal. Kicsit meg is nyugodtam. Majd kapunk hideget-meleget, mert meg merjük kérdőjelezni az amúgy nehezen észrevehető fejlődést is. A stadion bővítést lehet, hogy az FSG is letudja két kempingszék MainStand-en történő elhelyezésével.
Laci
YNWA

Magical2014. okt. 01. 21:53 | Válasz | #9741 
Nem bukhat bele, mert valószínűleg kevés köze van az igazolásokhoz így a pénzszóráshoz is.
Az igazolásokkal (a tulajok által meghatározott szakmai koncepcióval) kapcsolatban a transfer committee hoz döntéseket, az 5 ember között Rodgersnek kábé annyi beleszólása lehet a dolgokba, hogy beletörődik az elkerülhetetlenbe és gondterhelt arccal lassan rábólint egy adott igazolásra (lásd Balotelli).
Ebből kifolyólag Rodgers nem menedzser hanem csak egy viszonylag tehetséges szakedző és ez láthatólag tökéletesen meg is felel neki, szerintem az angol (vagy a magyar) U17 válogatottnál lehetne a legjobb helyen ahol nem szükséges hosszú távú saját elképzelés és jó az ami neki most is van, abból próbál főzni amit egy adott évjárat éppen kitermel neki.
A Liverpool utolsó menedzserét Rafa Beniteznek hívták, aki megvívta a maga harcát a menedzseri jogosítványok megtartásáért. Sajnos 2010 júliusa óta a csapat aktuális menedzsere mindig csak egy edző akinek a tulajok bizalmát élvező aktuális szakmai vezető megmondja hogy hányas a kabát. Hodgsonnak nyilván semmi szava nem volt Purslowval szemben, Dalglish nyakára Comolli telepedett rá kivédhetetlenül, Rodgersnek meg már egy komplett team mondja meg hogy miről mit kell gondolnia. Utóbbit amúgy nem sajnálom, én nem nézem ki belőle hogy az eddiginél értelmesebben tudna elkölteni 212 millió fontot, amit az ő nevével fémjelezve baszott el a transfer committee.
OLSCH #20080010

 © Stemy152014. okt. 01. 21:38 | Válasz | #9740 
Nem értek egyet. Egyrészt, sok sérültünk van, meghatározó játékosok. Másrészt, rengeteg az új arc, akiknek még böven össze kell szokniuk. Plusy dupla terhelés, és persze nyilván Suarez elvesztése bérmelyik csapat támadósorát meggyengítené. Jah és persze egy vb is volt a nyáron, össze-vissza érkeztek vissza a játékosok, nem tudtak olyan nyugisan készülni, mint mondjuk tavaly nyáron. Szerintem pusztán 1-2 játékos és szerencse nem elég a világ legerösebb bajnokságában éppen csak lecsúszni az aranyról. Ahhoz talán az edzönek is van valami köze. Hagyjuk már BR-t dologzni, és majd év végén értékelünk. Tavaly is ugyanez ment, aztán kellemeset csalódtunk.

 © boksal2014. okt. 01. 21:37 | Válasz | #9739 
Egynek most jár le az eltiltása Barcelonában, egy dániában focizik már, egy pedig minden válogatott meccsen lesérül. A többi? Azt sem érdemli meg, hogy ebben a rút sárga mezben a pályára menjen. Nagyon gyengék lettünk mint csapat. Markovic, Lovren, Manquillo kifejezetten gyengítik, hígítják a keretet is, nem csak a kezdőt :(
Nagyon nincs csapatjáték. Elől kifejezetten ötlettelenek, tanácstalanok vagyunk.
Laci
YNWA

mlaslo2014. okt. 01. 21:33 | Válasz | #9738 
és ugyanazokkal a játékosokkal most mi van?

 © boksal2014. okt. 01. 21:27 | Válasz | #9737 
BR megérdemelné, hogy ebbe az elcseszett nyári pénzszórásba belebukjon... de az ismét évekre visszavetne minket. Egyértelmű, hogy a tavalyi év sokkal inkább a szerencse, és pár játékos, mint BR érdeme.
Laci
YNWA

 © boksal2014. okt. 01. 21:23 | Válasz | #9736 
Nem passzolunk, nem építkezünk. Rossz nézni a meccseinket mostanában :(
Laci
YNWA

mlaslo2014. okt. 01. 21:22 | Válasz | #9735 
Mignolet nagyot védett. Sterling meg már eldönthette volna a meccset, ha nem akad el a végén saját cselében 2-3 alkalommal.

 © boksal2014. okt. 01. 21:16 | Válasz | #9734 
Fejlődik a játékunk... Nézhetetlen, de ha a "mester" ezt mondja, akkor biztosan így van.
Laci
YNWA

mlaslo2014. okt. 01. 20:42 | Válasz | #9733 
mindegy, a sopcast olyat nyom, hogy a tévén sem jön :)

mlaslo2014. okt. 01. 20:38 | Válasz | #9732 
ez az Ace Stream program honnan letölthető egyébként biztonságosan?

 © fradi2014. okt. 01. 20:38 | Válasz | #9731 
Mekkora csicska brigád ez a digis.Margitot közvetít,meg juvét.Arra ott lenne a sport tv.Azért sem nézem őket.A mieinket meg nem tudom.De győzelmet várok.
This'is Anfield.

 © charlie2014. okt. 01. 19:58 | Válasz | #9730 
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=277338&part=sports

Bocsi az előzőért.

 © charlie2014. okt. 01. 19:58 | Válasz | #9729 
Gyilkosságba hajszolva

mlaslo2014. okt. 01. 19:54 | Válasz | #9728 
köszi

 © Stemy152014. okt. 01. 19:52 | Válasz | #9727 

mlaslo2014. okt. 01. 19:34 | Válasz | #9726 
Lécci, segítsetek, mert csak 2 monitorom van, és örülök, ha a munkámmal a meccsig készen leszek. :)

 © charlie2014. okt. 01. 19:16 | Válasz | #9725 
szerintem később lesz.

mlaslo2014. okt. 01. 19:06 | Válasz | #9724 
Nem tud valaki egy stream adatot az esti meccsre?

 © Matteo2014. szept. 19. 08:21 | Válasz | #9723 
A basel honlapján azt írják, hogy elfogytak a bl meccsjegyek hazai pályára. (konstanzban vagyok, tanulás jellegű a dolog :))

 © gustl332014. szept. 19. 08:00 | Válasz | #9722 
simán elképzelhetőnek tartom de a hivatalos oldalukon ha megnézed biztos kiderül.(dolgozni vagy tanulni vagy?de nem Säckingenben a VITA központban ugye? :))

 © Matteo2014. szept. 18. 20:11 | Válasz | #9721 
Én most pont németországban vagyok (a svájci határon) egy fogtechnikusnál október elejéig, aztán kapóra jött ez a baseli idegenbeli meccs. Viszont azt mondták, h 185€ a legolcsóbb jegy. Ez szerinted is reális?

 © gustl332014. szept. 16. 16:50 | Válasz | #9720 
4-0-ra nyertünk.

 © gustl332014. szept. 16. 16:11 | Válasz | #9719 
U19

 © gustl332014. szept. 16. 16:10 | Válasz | #9718 
"Dalglish is my Idol,but Ludogoretsk is my Team"

ez a molinó van kinn az U meccsen.:)

 © gustl332014. szept. 16. 13:29 | Válasz | #9717 
nézegettem a BL pénzeket,pár éve kánaánnak tűnt ha vki sokáig eljut de most szinte aprópénznek tűnik a díjazás.tudom hogy a reklám meg tv pénzek miatt az összeg nagyobb lesz de lassan az uefa mélyebben a zsebébe nyúlhatna.

"nyolcaddöntős szereplés 3.5, a negyeddöntő 3.9, az elődöntő 4.9 millió eurót ér.

A jövő május 24-én Lisszabonban sorra kerülő finálé vesztese 6.5 millió, győztese – a trófea mellett – 10.5 millió euróval gazdagodik."

 © gustl332014. szept. 16. 12:34 | Válasz | #9716 
Baselben mi is gondolkodtunk de elég kicsi a stadionjuk (kb 37000) ezért sztem nem sok esély van jegyre.

 © Matteo2014. szept. 15. 21:39 | Válasz | #9715 
És ezzel kapcsolatban tudnátok vmi használható infóval szolgálni, hogyan lehet vendég szektorba jutni?

Magical2014. szept. 15. 19:14 | Válasz | #9714 
a vendégszektorba csak a Liverpool értékesit jegyet
OLSCH #20080010

 © Stemy152014. szept. 15. 17:17 | Válasz | #9713 
Igen ez engem is érdekelne. Én a real-Liverpool meccsre megyek, de mindenképpen a vendég szektorban szeretnék ülni, ha lehetséges. Szerintetek a helyszínen is kapható jegy a vendégszektorba, vagy azokat mind a Liverpool értékesíti. Amennyire tudom, a helyszínen is lehet kapni, de ebben nem vagyok biztos.
Itt a Bernabeu-ban egy héttel a meccs elött kezdik el az általános jegyek árusítását. 25 euró a legolcsóbb jegy, szerintem Baselben is e körül lehet.

 © Matteo2014. szept. 15. 09:38 | Válasz | #9712 
Hali! Tudnátok nekem arról információt adni, hogy hogyan lehet BL meccsre jegyet szerezni? A Basel-LFC-re szívesen elnéznék. Jó lenne elsősorban scouserekkel ülni.

 © StevieTheGod2013. dec. 16. 15:32 | Válasz | #9711 
Na igen a te verziód még jobb.
Olvastam is valahol, hogy gyakorlatilag csak a BL pénz tartja életben a MU-t, akkora adósságaik vannak.

 © SzZs2013. dec. 16. 15:27 | Válasz | #9710 
Minél tovább masíroznak, annál több pénzt keresnek. Essenek ki mindig a csoportkörben, sőt, be se jussanak oda, aztán meglátjuk, mennyi mezt adnak el meg milyen szerződéseket kötnek pár év elteltével.
"Or there is another option. That Mr Ferguson organises the fixtures in his office and sends it to us and everyone will know and cannot complain."

 © StevieTheGod2013. dec. 16. 15:23 | Válasz | #9709 
Remélem a MU menetel az elődöntőig és ott esik ki.
Ha úgysem nyerik meg, tökmindegy meddig jutnak, és úgy legalább biztosan maradna Moyes.
Az pedig nekünk csak jó :D

 © gustl332013. dec. 16. 15:04 | Válasz | #9708 
első a csapat érdeke,aztán a káröröm!:)

 © SzZs2013. dec. 16. 14:49 | Válasz | #9707 
Nekem nem volt rossz, mikor tavaly kiestek a mankok a 16 között, a City meg a csoportkörben.
"Or there is another option. That Mr Ferguson organises the fixtures in his office and sends it to us and everyone will know and cannot complain."

 © gustl332013. dec. 16. 14:34 | Válasz | #9706 
minél tovább maradjon versenyben minden angol csapat.az csak nekünk jó.

 © SzZs2013. dec. 16. 13:00 | Válasz | #9705 
Előre borítékoltam, hogy a szemetek a görögöket fogják kapni. Vajon most hidegek vagy melegek voltak a golyók?
"Or there is another option. That Mr Ferguson organises the fixtures in his office and sends it to us and everyone will know and cannot complain."

 © gustl332013. dec. 16. 12:21 | Válasz | #9704 
ha vkit érdekel.

Manchester City v Barcelona
Olympiakos v Manchester United
AC Milan v Atletico Madrid
Bayer Leverkusen v Paris Saint-Germain
Galatasaray v Chelsea
Schalke 04 v Real Madrid
Zenit St Petersburg v Borussia Dortmund
Arsenal v Bayern Munich

mlaslo2011. dec. 08. 22:50 | Válasz | #9703 
a gólok nagyobb része nem volt nehezebb, mint üres kapuba passzolni. :)

 © gustl332011. dec. 08. 18:27 | Válasz | #9702 
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/12/08/nem_tortent_fogadasi_csalas_a_dinamo_lyon_meccsen/


semmi csalás nem történt,megmondta a zujefa.ha ha ha.

és ha nem fogadták meg a meccset csak simán megkentek egy két Dinamóst,hogy most jól kitömünk titeket.először a pályán,utána meg a zsebeiteket?

Magical2011. dec. 08. 18:04 | Válasz | #9701 
A kacsintós baromságot leszarom, de a Lyon góljánál egyértelműen látszik hogy amikor a támadó lövéshez készül, a védő azonnal megáll és meg sem próbál beavatkozni.
OLSCH #20080010

mlaslo2011. dec. 08. 12:36 | Válasz | #9700 
hó bazze. Ez nem semmi. És kurvára gyanús nekem az a másik meccs is.

Magical2011. dec. 08. 12:32 | Válasz | #9699 
OLSCH #20080010

mlaslo2011. dec. 07. 22:39 | Válasz | #9698 
Frankó, a ManCity kiesett a BL-ből. És a MU is. Nagy beégés mindegyik alakulatnak. Most örüljünk, mert legszebb öröm a káröröm?

Lizus2011. dec. 07. 19:58 | Válasz | #9697 
Azért ez Drogba továbbra is nagy király! Ha akar.
A hátán vitte a cselzit.Torres tanulhat .

mister2011. máj. 30. 08:39 | Válasz | #9696 
Masch legalább tényleg kupákat nyerni ment el! Gratula neki!
"Egy Egyesület szentháromsága: a játékosok, az edző és a szurkolók.
Az igazgatók csak azért vannak, hogy szükség esetén aláírják a csekkeket."

Magical2011. máj. 29. 18:39 | Válasz | #9695 
utoljára március 6-án láthattál egy ennyire impotens manuret, és az eredmény is pont ugyanez volt akkor is.
OLSCH #20080010

 © zsen2011. máj. 29. 12:29 | Válasz | #9694 
http://www.twitvid.com/IANNJ

 © zsen2011. máj. 29. 12:21 | Válasz | #9693 
ezen szétröhögtem magam tegnap

 © gustl332011. máj. 29. 11:14 | Válasz | #9692 
gratulálok Masch-nak és a Barcának.ennyire impotens MU-t régen láttam,SAF nem igazán tudom mit akart.ez van ha hagyják játszani a Barcát...

 © Poco2011. máj. 29. 10:40 | Válasz | #9691 

 © zsen2011. máj. 29. 10:27 | Válasz | #9690 
Mascherano: Liverpool fans were sad at the way i left but this win is for them

respekt.

1232011. máj. 29. 07:43 | Válasz | #9689 
Legalább nem a MU nyert! Ez az egy öröm van.
Maschnak grat!
"Nem romboljuk le a hőseinket, akiket tegnap még imádtunk" Gerard Houllier

mlaslo2011. máj. 28. 23:15 | Válasz | #9688 
Ma Mascherano BL győztes lett. Szerintem nagyon jól játszott, a már megszokott szívvel-lélekkel harcolt csapatáért. Gratulálok neki!

 © fairyharry2011. máj. 06. 10:35 | Válasz | #9687 

nekem ez ugrott be......
de nyílvánvalóan tömegével lehetne még ilyeneket hozni, ahol Mourinho profitált a bírói faszságokból. De mondjuk olyasmire nem emlékszem, hogy pl. 2004-es Porto-Depor meccs után Irureta telesírta volna a világot, hogy a a csúnya bíró igazságtalanul állította ki Andradét, és ezt a szemét Portót tolja az uefa.

 © grulli2011. máj. 06. 10:31 | Válasz | #9686 
A röhej, hogy még ezzel a vitával is növeljük a reklámértékét, és nagyjából ez az egyetlen, ami kiemeli őt a szakedzők sorából. El tudja adni magát, és ezért olyan csapatokhoz nevezik ki, amik alkalmasak címek megnyerésére. Soha nem épített csapatot, hiszen nem is töltött többet egy helyen két évnél. Illetve igen, és a Chelsea majdnem össze is omlott a kezei között.

Magical2011. máj. 06. 10:21 | Válasz | #9685 
ilyesmire gondolsz?

Mourinho - Biggest Hypocrite
OLSCH #20080010

 © grulli2011. máj. 06. 10:14 | Válasz | #9684 
Komoly tétre menő? A spanyol kupadöntő, amikor ugyanabban a hónapban az utolsó esélyük lett volna a bajnoki esélyeik növelésére az egymás elleni rangadón, illetve a BL-ben elődöntőt játszottak egymás ellen? Magad sem gondolhatod komolyan. Tavaly például a Sevilla ejtette ki a Barcelonát a spanyol kupából, a Camp Nou-ban tudott győzni, mégsem úgy írtad, hogy hogy az utóbbi időben csak Mourinho és Jimenez tudta legyőzni a Barcát komoly tétre menő ki-ki meccsen. És az, hogy a bajnoki meccs nem volt tétre menő ki-ki meccs, ellentétben a tavalyival, azért volt, mert Mourinho gyengébben szerepel egy erősebb Real Madriddal a bajnokságban, mint Pellegrini tavaly.

Magical2011. máj. 06. 09:39 | Válasz | #9683 
az nem számít, azt vagy nem vették komolyan, vagy nem guardiola volt az edző, vagy sok volt akkor a sérült, vagy csak a bírónak köszönhették.
idén az arsenal, tavaly a sevilla, azelőtt a manure, előtte mi, meg még sokan mások, valencia, betis.
de ezek nem számítanak, mert csak azok számítanak amikor gustl isteni mourinhojának csapata játszott a barcával és véletlenül meg is tudta verni
igy aztán kijelenthető hogy azokon a meccseken amikor gustl isteni mourinhojának csapata játszott velük akkor csak gustl isteni mourinhoja tudta legyőzni őket.
OLSCH #20080010

 © scousers2011. máj. 06. 09:20 | Válasz | #9682 
Egy liverpooli csapat is elég sokszor elverte őket egy spanyol edzővel az élén :)

 © gustl332011. máj. 06. 08:50 | Válasz | #9681 
hanem a locsolásával?:)Ő is mindent bevet a siker érdekében.de ez természetes.az biztos,hogy komoly tétre menő ki-ki meccsen az utóbbi években csak Mourinho tudta legyőzni a Barcát.az Interrel és a Real-lal.

 © grulli2011. máj. 05. 18:48 | Válasz | #9680 
Hát, akkor az a megoldás, hogy jobban és labdabiztosabban kell játszani, mint a Barcelona. Például annyit foglalkozni a játékosokkal, mint Guardiola, aki már utánpótlás koruk óta ismeri őket. És nem a fű nyírásával próbálja legyőzni az ellenfelet.

 © gustl332011. máj. 05. 17:05 | Válasz | #9679 
utána lehetne nézni,hogy tétmeccsen mikor kapott ki a Barca.a Sociedad meccset idehozni elég vicces,Tartalékos Barca elbohóckodta a meccset.legutoljára a real verte őket a kupadöntőben ki-ki meccsen,ott mind a 2 csapat ugyanúgy durvult,de JM taktikája végülis bejött,az eredmény legalábbis megvolt.

játékkal nagyon nehéz bármit kitalálni ellenük,olyan szintű a Barca támadójátéka,hogy a legapróbb megingást büntetik.talán egy még labdabiztosabb csapat nyomás alá tudná helyezni őket és a védelmük viszonylagos gyengesége előjönne.de ilyen sztem nincs a világon.mondjuk a Mu kemény falat lesz.


 © fairyharry2011. máj. 05. 17:00 | Válasz | #9678 
Maximálisan egyetértek, pedig kicsit sem szurkolok a Barcának, sőt, én is unom már ezt a folyamatos hype-ot körülöttük, de Guardiola az egyetlen lehetséges választ fogalmazta meg Mourinho mocskos taktikájára. Mourinho meccsek utáni hisztije meg olyan szinten volt szánalmas, amire rajta kívül nem sokan képesek a mai futballközegben. Bírózik orrba-szájba, amikor tömegével lehetne hozni az ő csapatait segítő ítéleteket is.

Magical2011. máj. 05. 16:54 | Válasz | #9677 
bekkelés játéktördelés simán belefér egy normális focitaktikába (kontrajáték), de amit a real játszott ellenük, az már eltöröm a lábad ha a közelembe érsz tipusú fizikai megfélemlítésnek számít.
OLSCH #20080010

 © grulli2011. máj. 05. 16:36 | Válasz | #9676 
Nálam ez igencsak durva kettős mérce. Mourinhonak igaza van, hogy nem játékkal akarja megverni a Barcát, hanem bekkeléssel, játéktördeléssel és alattomos durvaságokkal? Viszont a Barca ellenszenves, mert rájátszik a szabálytalanságokra, hogy kihúzza az ellenfél taktikájának méregfogát?

Én meg azt mondom, hogy a Barca alapvetően nem színészkedős csapat, Mourinho felelős azért, hogy ezt hozta ki belőlük. Ha a MU is ezt játssza, akkor valószínűleg ott is fetrengeni fognak a Barcások. Ezzel vissza is térek korábbi kérdésedre, ilyen körülmények között, ha a mi csapatunk kényszerül erre, ha nem is örülnék neki, de elfogadhatónak tartanám. Azt meg nem, ha úgy játszanánk, ahogy a Real. Ha jobb az ellenfél, akkor el kell ismerni őket.


[1] 2 3 4 5 ... Utolsó

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől