minarik.hu   >>   Fórum   >>   magyarfoci
magyarfoci

Ha szeretne hozzászólni, be kell jelentkeznie!
Bejelentkezés >>

Listázás időrendben


Csongor2014. szept. 19. 13:34 | Válasz | #1298 
Na, ha ki nem is jutunk, de legalább EB-t rendezünk 2020-ban (3 csoportmeccs+1 nyolcaddöntő).
Gondolom, Bukarest-Budapest lesz az egyik csoport két színhelye, így aztán végre talán megtanulják Európában, hogy ez két külön város...

 © Krisztián2014. szept. 18. 20:57 | Válasz | #1297 
Én most is pozitív vagyok, Dárdai népszerűbb, meg okosabb is, a 3 meccset nem értem, 3 meccsre kinevezni nagyon furcsa. Hogy milyen edző, majd kiderul, én nem vagyok róla meggyozodve, h a karrierjen kívül, a címeres méz motivalja-e, de ez másodlagos, h dicsőséget hoz a házának az eredményeivel. Pintér kinevezése sem volt ideális időben, ez sem. Reméljük a románok leneznek minket...

Csongor2014. szept. 18. 16:59 | Válasz | #1296 
Azért érdemes megnézni a 1104-es hozzászólásoktól kezdve, hogy milyen kitörő örömmel fogadtuk annak idején Pintér kinevezését (és hogy mennyire bejöttek a félelmeink, egyedül Krisztián pozitív hozzáállása nem tükröződött...)

 © Hautzinger2014. szept. 18. 15:43 | Válasz | #1295 
A szövetségi kapitány leváltása racionális, egyben egy meggondolatlan cselekvés sorozat következő lépcsője! Csak találgatni lehet miért kellett Pintér Attilát kinevezni, avagy az ő megbizatását (miután az előzetes mérkőzéseken nyújtott teljesítmény nagyon gyenge volt) engedni a tétmérkőzésig eltartani. Most azonban azt a kérdést lehet feltenni, hogy rögtön az elején kapitányt kell-e váltani? Nem tudom! Egy biztos! Dárdai Pál megbizatása jóval ésszerűbb döntés, és remélem vele a válogatott a legjobb összeállításban tud majd Bukarestben pályára lépni!
HAJRÁ MAGYAROK!

Csongor2014. szept. 18. 11:37 | Válasz | #1294 
Miután Magyarországot Burkina Faso és a Zöld-foki szigetek is megelőzte a világranglistán, úgy döntött az MLSZ, hogy meneszti Pintér Attilát (nem sírok érte egy percet sem, mert amióta az eszemet tudom, ennyire rossz válogatottunk nem volt, amelyik csak akkor tudott győzni, amikor a szövetségi kapitány nem volt a stadionban...).

Az ideiglenes kapitány az idei 3 meccsre Dárdai Pál lett

 © artúr2014. szept. 09. 10:49 | Válasz | #1293 
csak az aznapi anyag van fenn a neten, ezért csak ma, kedden tudjátok megnézni.
lap alján: HUN-NRL jellemző labdautak
http://vakmajom.hu/

 © Hautzinger2014. szept. 08. 11:37 | Válasz | #1292 
Fura gondolatokat ébresztett bennem a tegnapi mérkőzés. Már az elejétől fogva nem értettem egyet Pintér Attila kinevezésével, de ezt a meccset nem a kapitány vesztette el. Sőt! A félidőben behozta Priskin Tamást, majd Lovrencsics beállítása is jó húzásnak bizonyult. Ha hibázott is az edző, az egyfelől nem volt előrelátható, hiszen a támadójáták érdekében akár mindhárom cserelehetőséget ki kell használni, s emiatt maradtunk emberhátrányban az utolsó 10 percben, másfelől, talán ebben a periódusban már a védelmet kellett volna jobban stabilizálni, és kevésbé erőltetni a támadójátékot... A baj azonban nem ez volt. Válogatottunk a 75. percben szerezte meg a vezetést, és győznie kellett volna! Akár ebben az összeállításban is. Ehelyett, mintha senki sem akart volna védekezni... és ez nem Pintér Attilán múlott. Magyarul magunkat vertül meg, és ennek okát én is szeretném minél hamarabb megtudni!
HAJRÁ MAGYAROK!

 © horváth bálint2014. szept. 08. 09:03 | Válasz | #1291 
a stadion meg a hangulat frenetikus volt-leg is élőben
ami a focit illeti,ez tán a leggyengébb válogatott amit valaha láttam,viszont az é-írektől továbbjutást várok

 © Krisztián2014. szept. 08. 08:39 | Válasz | #1290 
Hrutka szerint érthetetlen, hogy lehet a 80.percben görcsöt kapni, úgy hogy nem volt a védelmünk éppen nyomás alatt. Az ellenfél kapitánya szerint, meg túl nagy volt a nyomás a magyar csapaton, amit fejben nem bírt el. Azaz következtethetünk arra is, hogy vagy a klubban, vagy a válogatott összetartásán valami nem stimmel a fizikai felkészítéssel, meg arra is, hogy a válogatottnál dolgozó "tuti pszichológusok" sem a tudásuk miatt kerültek oda. Szerintem félig van csak kész ez a válogatott (hála a sok felkészülési meccsnek), persze attól még az utolsó tíz percet nem kellett volna ilyen figyelmetlenül lejátszani. A cserék jók voltak, én Lovrencsicset vagy Kovácsot már a félidőben behoztam volna, főleg hogy Rudolf sajnos még mindig nem nyújtja tudása 20 %-át sem. Nem tudom mikor rúgtunk kb. 10 szögletet egy csapat ellen (persze San Marinóhoz hasonló kiscsapatokat nem számolva), ez pozitív, csak több gólt kellett volna belőlük elérni. Ha akarunk valamit előrelépni, akkor ígyis-úgyis fel kell valamit mutatni nálunk előrébb jegyzett csapatok ellen, ha az összejön, akkor senkit sem fog ez az eredmény izgatni, én azt mondom. Azért idegesítő, hogy a válogatott is emberhátrányban játszott, mint a Debrecen, és a végén kapott ki.

 © artúr2014. szept. 07. 09:14 | Válasz | #1289 
előre szólok, mielőtt bárki .....:
Magyarország fociVB 2026

 © Hautzinger2014. szept. 06. 11:41 | Válasz | #1288 
Csongor! Egy magyar játékos sem mondhatja le a válogatottságot dacból vagy sértődésből! Ez azonban nem jelenti azt, hogy később - pláne, ha jó formában van - ne lehetne újra válogatott. Remélem, ahogy Gera, úgy Szalai is visszatér a nemzeti tizenegybe, mint ahogy Husztit is szívesen látnám újra a csapatban. Ahogy az Evangéliumban a tékozló fiú is visszatérhetett családjához, úgy egy játékosnak is megjöhet az esze. Csak kár, hogy a magát a nemzet megmondójának kikiáltó Szalai Ádám ilyen kicsinyes lépésre szánta el magát...

Csongor2014. szept. 05. 08:05 | Válasz | #1287 
Zoli!

Ismét egyetértek Veled, csak azt az egyet nem értem, hogy ezek után hogyan dolgozod fel a csapatot ott hagyó Gera beválogatását (hiszen róla aztán végképp elmondható, hogy a dánok elleni meccs előtt úgy hagyta ott csapatkapitányként a csapatot, hogy magát a nemzet érdekei elé helyezte, bár lehet, hogy ez sem igaz, hiszen így legalább győztünk...)
Szerintem aki jó formában van, az játsszon (és ne mondogassa le senki a válogatottságot, mert azt nagyon utálom). Egyébként az egész mögött még a tavalyi Szalai nyilatkozat áll, hiszen ő nemcsak Egerváriról, hanem az összes magyar edzőről mondott (szerintem teljesen helytálló) véleményt, amin annak idején maga Pintér is megsértődött, úgyhogy borítékolható volt, hogy Szalaival nem fog számolni (már csak ezért sem kellett volna lemondania a válogatottságot)

 © Hautzinger2014. szept. 05. 07:25 | Válasz | #1286 
Úgy vélem a Szalai ügy ismét igazolta, hogy napjainkban hazánkban különösen nehéz egy irányba tolni a szekeret!
- Van egy szövetségi kapitány, aki nyilvánvalóan személyes okokból nem számít Magyarország legjobban jegyzett futbalistájára. Pintér talán attól tart, hogy Szalai Ádám mint megmondó ember majd őt, illetve edzési módszereit is értékelni fogja, vagy csak egyszerűen nem akar együtt dolgozni olyan emberrel, akivel szemben a tekintélyét nem tudja maradéktalanul fenntartani... (NEM HINNÉM, HOGY JELENLEG SZALAINÁL VAN JOBB FORMÁBAN FOCIZÓ MAGYAR CSATÁR!)
- Van egy futbalista, aki ahelyett, hogy tenné a dolgát, és türelemmel várná, mikor hívják be a válogatottba, és ezzel hagyná, hogy a népharag lassan elsöpörné az egyébként is már-már nemzet bohócának tekinthető kapitányt, szintén személyes okokból, lemondja a válogatottságot.
Ezzel azonban etikailag győztes helyzetbe hozta a már-már egy egész ország által megutált edzőt. Egy játékos, mégha igaza is van, akkor sem helyezheti magát a nemzeti érdekek felé! Szalai Ádám cserben hagyja hazáját, ha személyes okokra hivatkozva kijelenti, hogy nem hajlandó a válogatottban játszani... ráadásul Pintér Attilát erkölcsi győztesi pozícióba hozza, mivel ő most már kedvére állíthatja, hogy számolna a játékossal, de ő lemondta a válogatottságot! Itt tartunk! Ettől függetlenül, remélem, vasárnap nyerünk... mondjuk Gera góljával! :)
HAJRÁ MAGYAROK!

 © Krisztián2014. szept. 01. 21:16 | Válasz | #1285 
Lattam a Diosgyor-Debrecent, megint a vegen voltak hatul figyelmetlenek a Lokistak, ezert en mindig a koncentracio hianyat latom a kieses okanak. Mondjuk 10-bol 10-szer a gazdagabb csapatnak itelni a keteseket, ez az Uefa szegyene ! A magyar foci ettol fuggetlenul erkolcsileg melyen van evtizedek ota,mint a politika. Gerat nem lattam, de a jelen eredmenyek,nem ot igazoljak.

 © horváth bálint2014. szept. 01. 18:24 | Válasz | #1284 
jogos a felvetés-akkor most nagy lehet az öröm h ismét behívták az egész ország nagy kedvencét

 © Hautzinger2014. szept. 01. 13:11 | Válasz | #1283 
Kedves Bálint! Szerintem mielőtt írsz, olvass is egy kicsit!!! Bár, nem tisztem Csongor helyett reagálni, de a kérdésedre a #1278 hozzászólásban már előzetesen választ kaptál volna... Amúgy nagyon kiváncsi leszek milyen eredményt ér el a válogatott, mert klubszinten a magyar foci nemcsak szakmailag, hanem erkölcsileg is nagyon mélyen van!

 © horváth bálint2014. szept. 01. 08:43 | Válasz | #1282 
remélem Csongi te is hasonlóan örülsz-m én-a hazaárúló gera ismételt meghívásának
val én is megyek sporikkal az é-ír meccsre,ha ez a féreg játszik nehéz lesz a magyaroknak drukkolni

Csongor2014. aug. 30. 09:51 | Válasz | #1281 
Én a szégyenen a bundát értettem, szerintem nem kétséges, hogy Bouadla szándékosan állíttatta ki magát, mint ahogy az sem, hogy a két idegenbeli meccsen nem hiába kaptunk 3 fejes gólt úgy, hogy a védők fel sem ugrottak, a kapus meg nem is mozdult a fejesekre...

 © Krisztián2014. aug. 29. 21:37 | Válasz | #1280 
A Debrecen kerete gyengebb mint az utobbi evekben, Szakaly es Bodi forman kivul, nem birta el, h 3-4 alapembere minden meccsen serult. Ettol fuggetlenul jatekban semmivel sem volt rosszabb, mint ellenfeleik. Raadasul tegnap a biro is minden ketest oda fujt. Ezen kivul, a Bate pihent a visszavago elott, a YB meg egy alsobb csapat ellen jatszott kupameccset. A legnagyobb baj mint mindig, a psziches felkeszitesben van. A szegyen az, amikor a fradi csak akkor rug kapura a Rijeka ellen, ha emberelonyben jatszik, a Debrecen inkabb pech (vagy bunda). Szalait annak idejen azzal indokoltak, h alibizett a valogatottban, amikor mar elismert jatekos lett a Bundesligaban. Ezt statisztikai szamokkal is bizonygattak, de nekem is ugy tunt a teveben. Ugyanaz, mint anno Dardai es Hajnal, meg meg persze masok is, csak nekem ok maradtak meg leginkabb. Sztem Szalai helyett Futacs teljesen jo.

 © Álmos2014. aug. 29. 13:23 | Válasz | #1279 
Én a Debrecent illetően nem teljesen értek egyet, egy hajszálon múlt az EL-főtábla, a BATE és a YB elleni hazai második félidő egész jó (a boriszovi első 35 pedig szerintem pazar) volt, szégyennek a tavalyi kupaszereplést nevezném.

A válogatottat féltem, pont gondolkodtam, hogy még a keret kihirdetése előtt játsszunk egyet, hogy ki hány kezdőt talál el a jövő vasárnapiból, én magam Dzsudzsákon és Korcsmáron kívül nem tudnék biztosra venni...

Viszont a zsezon legrosszabb híre: Polekszics Pécsen, brrrrrrrrrr...

Csongor2014. aug. 29. 09:35 | Válasz | #1278 
Ismét mindenben egyetértek Zolival. Én magam mindig nagyon szurkoltam a Debrecennek, mert ez az egyetlen vidéki csapat, amely tartósan meg tudta törni a fővárosi csapatok egyeduralmát. Amit azonban a nemzetközi kupában idén műveltek, az szégyen. Sajnálom a szurkolóikat (és persze magunkat is).
Pintér pedig a döntésével éppen azt igazolta, ami miatt Szalai annak idején összerúgta a port Egervárival. Nálunk az edzőknek fontosabb a saját egójuk, mint a magyar futball eredményessége. Azzal, hogy Gerát behívta, kivételesen egyetértek, most szerintem is jó formában van, de Szalai kihagyása megindokolhatatlan.

 © Hautzinger2014. aug. 29. 08:14 | Válasz | #1277 
Tegnap a Debrecen hazai pályán nem tudta kiharcolni a továbbjutást! A helyzetei megvoltak (főleg a második félidőben, pláne a mérkőzés utolsó negyedórájában), de nem tudott gólt szerezni... Úgy hiszem, egy ilyen csapatnak semmi keresni valója nincsen az európai futballporondon. Szégyen, amit a BATE és a Young Boys ellen idegenben műveltek, és nagyon sajnálom a debreceni szurkolókat, akik már jó ideje megérdemeltek egy korszerű stadiont, és most egy ilyen gyalázatos bandát kapnak a létesítmény mellé...

Emellett: Pintér Attila most már sportot űz abból, hogy nem hívja be a keretbe "Szalai urat" (egyébként Stieber is Németországban maradt...) Csak a tényszerűség kedvéért: Szalai Ádámot a legutóbbi Bundesliga forduló válogatottjába szavazták. Gólt szerzett, jól játszott. A válogatottban mindig a legjobb labdarúgóknak kell szerepelni. Kérdezem, milyen megfontolásból nem játszik legmagasabban jegyzett csatárunk hazai pályán egy győzelmi kényszerben pályára lépő válogatottban?! Ez nemcsak nevetséges, ez egyszerűen piti személyeskedés, amelyet a magyar válogatott szövetségi kapitánya nem engedhetne meg magának!!!

 © Krisztián2014. aug. 25. 21:21 | Válasz | #1276 
En nem lattam a Fradi meccset, de egy Nyiregyhaza ellen nagyot alakitani nem nagy szam. Ettol fuggetlenul az eredmenyeket nem lehet Geratol elvenni, foleg az Europa-liga dontobe jutast. Szerintem, ha nem angliaba viszik, hanem egy technikasabb bajnoksagba, tobbre viszi. Egyszer olvastam a sportban, h az elvileg legfontosabb kepzesi idoszakot (15-16 eves kort) foci nelkul (szipu) toltotte. Ez a legnagyobb kritikaja az utanpotlasnevelesnek. Utana meg azt hallottam, h ezt Detari is kihagyta, ugyhogy ennyit a kepzesrol. Komanek meg oriasi csalodas, az teny.

Csongor2014. aug. 25. 15:27 | Válasz | #1275 
Legyen igazad, Zoli, de szerintem a Rijeka meccs éppen a Gerán ment el, mert amíg pályán volt, semmit nem csinált sem ő, sem a Fradi...

 © Hautzinger2014. aug. 25. 15:10 | Válasz | #1274 
Gera a Chelsea és legutóbb a Nyíregyháza ellen is bebizonyította, hogy még mindig használható focista. S hogy ezt miért nem a Fradi topikba írom? Azért, mert ez a pécsi gyerek még 35 évesen is az egyik legjobb magyar labdarúgó! Hány fiatal tehetséget láttunk már korábban Filkortól, Németh Kisztiánon keresztűl Koman Vladimiríg bezárólag, s hol vannak ezek a srácok? Jó lenne, ha iparkodnának és hasonló karriert futnának be...

 © horváth bálint2014. aug. 24. 15:57 | Válasz | #1273 
én az mtk-t is láttam...a kib hóbaglyot kellene már lelőni az éléről

 © Krisztián2014. aug. 23. 20:22 | Válasz | #1272 
Aki latja az uj Vidit, amit hetek ota muvel, sztem joggal varhatja el Pintertol, h a valogatottat rajuk epitse, abbol nagy baj nem lehet...

 © Krisztián2014. aug. 22. 12:09 | Válasz | #1271 
nekem megint feltűnt, hogy az idő múlásával jönnek a hibák, azaz inkább fáradtságra gyanakszom, és egyetértek Dollal, hogy a nem zetközi kupák korai kezdése miatt, előbb abba kéne hagyni a bajnokságot, mert nem tud a szervezet eleget pihenni. Ez a sikertelenség legfőbb oka legalábbis szerintem, de mondjuk Poleksicsért nem tenném tűzbe a kezem. A Debrecen 1 éve ezt a Younk Boys-t, meg a Batet simán kiveri, fél éve a Győr is a svédeket. Mondjuk van még egy visszavágó is...

 © Hautzinger2014. aug. 22. 07:42 | Válasz | #1270 
Bevallom, nem tudom, hogy mit gondoljak a Debrecen védelméről. Az elmúlt két nemzetközi kupamérkőzésükön a védekező játékkal alapvetően nem volt gond, de a középső védők mintha bizonyos periodusokban gólt akartak volna kapni. A Young Boys elleni meccs második félidő közepén lényegében a svájciaknak kellett küzdeni, hogy a kínálkozó helyzeteket végre gólra váltsák, mert sorozatban kapták a lehetőségeket. A harmadik gólukról pedig ordít, hogy a védő nem akart fejelni... Szóval, valami itt nagyon nem stimmel, a Debrecen mérkőzései olyanok, mint egy közepesnél is rosszabb krimi. Viszonylag korán sejthető, hogy mi lesz a vége...

Csongor2014. aug. 08. 21:16 | Válasz | #1269 
Én is valami ilyet akartam felírni

 © Krisztián2014. aug. 08. 21:13 | Válasz | #1268 
Ha a Paks kapura lo az gol, mar nem eloszor. Hibatlanul vedekeznek Fiola es Szabo nelkul. Remelem sokaig igy fog ez maradni, peldat mutatnak a penzes csapatoknak, hogy kene csinalni legiosok nelkul.

 © Krisztián2014. aug. 08. 14:14 | Válasz | #1267 
Lehet, h a sparta gyengebb, de szerintem is mazli volt, persze kedden meg nem annyira. Bouadla meg a visszavagon remeljuk javit!

Csongor2014. aug. 08. 13:53 | Válasz | #1266 
3.

Csongor2014. aug. 08. 13:48 | Válasz | #1265 
Most legalább megtudjuk, mit tud elérni a magyar bajnok a svájci bajnokság 7. helyezettjével szemben...

Csongor2014. aug. 08. 13:24 | Válasz | #1264 
Nagy mázlija van a DVSC-nek, szerintem az 5 lehetséges ellenfél (Lokomotiv Moszkva, Borussia Mönchengladbach, Sparta Praha, Villarreal és Young Boys) közül a svájci volt a legkedvezőbb. Az a baj, hogy Bouadla a visszavágón már játszhat...

 © Hautzinger2014. aug. 06. 11:44 | Válasz | #1263 
A tegnapi mérkőzéssel kapcsolatban azt is említsük meg, hogy a játékvezető a 11-es mellett nem adott piros lapot az ellenfél kapusának, míg számomra teljesen érthetetlen volt a 6 perces hosszabbítás! Ezutóbbival kapcsolatban most már határozottan úgy gondolom, hogy a fociban is be kell vezetni a tiszta játékidőt! Legyen egy mérkőzés 2x30 perc, és álljon az óra, ha cserélnek, ápolnak vagy éppen a fenébe elrúgták a labdát és vissza kell azt hozni... Nyilván meg lehet magyarázni, hogy a cserék és az ápolás miatt indokolt a 6 perc, de én még ilyen hosszú hosszabbításra nem emlékszem. Valószínűleg időt kellett hagyni a harmadik gól bepasszírozására... Amúgy meg sajnos a mai világban mindenre lehet fogadni: vezet a Loki, aztán kiesik; lesz 11-es; lesz kiállítás; lesz gól az utolsó percekben stb. Ezeket mondjuk ellenőrizni is könnyű, hiszen valahol valakiknek ilyen tétekre fogadniuk kellett...

Amúgy meg én is érdeklődéssel várom, hogy kit kap ellenfeléül a Debrecen az EL playoffban... könnyű dolga biztos nem lesz...

Csongor2014. aug. 06. 10:59 | Válasz | #1262 
Megmondom őszintén, bennem is felmerült a bunda kérdése. Kondás is gyanús (10 emberrel voltunk, amikor lesérült Szakály és 3 percig nem küldött be senkit; a végén lecseréli a legmagasabb védőnket, miközben az ellenfél már mást sem tett, mint ívelgetett; ahelyett, hogy becserélt volna egy védőt a levegőt alig kapó csatár helyett stb.). Az utolsó gól is gyanús volt (senki nem védekezte a két csatárt, a kapus meg sehova mozdult). Nem is beszélve a feleslegesen kiharcolt kiállításról...

Nekem is nagyon gyanús volt, de azt hittem, csak én vagyok paranoiás...

 © Krisztián2014. aug. 06. 10:03 | Válasz | #1261 
en kivételesen azért nem feltételezem ezt, mert a kapusnak is, és a védőknek is,sok jó mentése volt, ha bunda lett volna, elejétől jöttek volna a hibák, de amíg létszámegyenlőség volt, jobbak voltunk. Boudla szerintem meg gerincesebb ember annál, persze nem ismerem, csak úgy tűnik... Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy hány bíró ad két faut után két sárgát, még ha jogos is, szerintem a gyakorlat nem ez, a 2-3 percnyi hosszabbítás lett volna idokolt, nem a 6, a 4-ben esett a gól! na meg a ruszkiktól vennék vizeletmintát is.

 © hecky2014. aug. 06. 09:15 | Válasz | #1260 
Elég sokszor emlegettek bundát itt a foruimon, nos ez a vereség nekem nagyon gyanús. A Neozinban néztük a meccset és többekben felmerült ez a lehetőség. Ha visszanézitek a kapott gólokat akkor láthatjátok, nem kell az egész csapatot megvenni elég ha a kapust, egy-két hátvédet meg egy középpályást lefizetsz. Az első gólnál mit csinált a két szélen védekező játékos akik között simán elvitte a labdát a fehérorosz játékos a bepassz után a kipattanóbol lett a gól? A második gólnál miért esett el két belső védő, a harmadiknál meg mit csinált a kapus?

 © Krisztián2014. aug. 06. 08:08 | Válasz | #1259 
Mivel ket meccsen dolt el a tovabbjutas, nem csak egy embernek kell elvinni a balhet, pl. A szerecsen is gyenge volt az elso meccsen,most meg huzoember ... Ezen kivul jo lenne latni, h miert esett el Meszaros a 2.golnal. A baj az, h 3 huzoember serult meg, plussz a kiallitas, ezt egy Lokinal joval erosebb csapat sem biztos, h elbirja. Sztem a legeslegnagyobb problema pedig az idegen erdekeket kiszolgalo Mlsz, tegnap a fonokuk lenyilatkozta, h megint nem lesz felkeszulesi valogatott meccs, mert a klubok (akik sok dicsoseget szereznek az orszagnak) nem akarjak! Sztem el sem kell indulni a selejtezokon, nehogy bezavarjon a bajnoksag menetebe.

Csongor2014. aug. 06. 07:40 | Válasz | #1258 
Ezen a Kondás Elemérnek is el kellene gondolkodnia, hogy éppen ugyanúgy jártak, mint két éve. Én már az első sárga lap után lecseréltem volna Bouadlát, mert látszott, hogy ki fogja állíttatni magát.

Mondjuk, ha a magyar riporterek kicsit felkészültebbek lennének, akkor kevésbé ideges hangulatban aludtam volna el, mert csak a ma reggeli újságból tudtam meg, hogy nem is esett ki a Debrecen, hanem van még egy lehetősége az EL csoportkörbe kerülésért. Szerencsére az eltiltott Bouadla nélkül...

HAJRÁ MAGYAROK!!!

 © Krisztián2014. aug. 03. 20:36 | Válasz | #1257 
Bunda az ifi eb-n?http://www.csakfoci.hu/node/171548
Wass Adam is mondott mar ilyet,par eve...
Sztem van egy par 18 eves gyerek, aki pl. Egy BMW-ert barmire kepes.

 © Krisztián2014. aug. 01. 08:22 | Válasz | #1256 
Szerintem a 3.gol elott Pereirat nem szabadott volna 18-rol loni, ott ment el, ha akkor figyelunk egyenlithettunk volna, de ettol meg ez az orosz csapat mas kategoria, erosebb az europai kozepmezonynel. A tizszeres koltsegvetesbol sokkal jobb legiosokat tudnak venni, mint a Diosgyor, ha mindket csapat legiosok nelkul jatszott volna, siman tovabbjuthatnank.

Csongor2014. júl. 31. 22:20 | Válasz | #1255 
Sajnos nem is úsztuk meg 5 alatt (legalább a különbség csak 4...)

Csongor2014. júl. 31. 21:24 | Válasz | #1254 
Hát sajnos, eddig úgy tűnik, hogy bevált a rossz előérzetem. Már szinte az is eredmény lenne, ha 5 alatt megúsznánk...

Csongor2014. júl. 31. 21:17 | Válasz | #1253 
Ennek semmi köze a bőrszínéhez, egyszerűen nem tud gondolkodni. Pintér sem volt egy nagy agy annak idején és azóta sem fejlődött sokat...

 © Krisztián2014. júl. 31. 17:10 | Válasz | #1252 
Nemsokara a foci újra sikeres lesz! Mikoris Artur 12 ev mulva? Csongi a tamado borszine alapjan jutottal a pozitiv kovetkeztetesre? Esetleg lattad banant enni? Netan fakon szokott edzeni?

Csongor2014. júl. 31. 13:19 | Válasz | #1251 
Én mondjuk jobban hiszek benne, hogy a Debrecen és a Diósgyőr meccs jobban illik a magyarfoci, mint a MAGYARSPORT rovatba (utóbbiba kicsit sikeresebb sportágakkal kapcsolatban szoktunk írni...).
Szerintem nagyon jól játszott a Debrecen, és különösen az tetszett, hogy az első 20 perc bizonytalanságai, BATE-helyzetei után tudtunk váltani, és utána lényegében a Debrecen uralta a játékot (szerencse, hogy abban a periódusban nem kaptunk gólt).
Egyetértek Zolival, én is azon káromkodtam magamban, hogy a végén a csatár miért akarta átgyötörni a kapus testén a labdát ahelyett, hogy szépen balra kipasszolt volna, de ránézésre szellemileg nem túlzottan magasan kvalifikált játékosról beszélünk...

A magam részéről annak is örülnék, ha a Diósgyőr ma olyan eredményt tudna elérni, ami után még a visszavágón is lenne esélye, mert ez egy nagyon erős orosz csapat.

HAJRÁ MAGYAROK!!!

 © Krisztián2014. júl. 27. 10:23 | Válasz | #1250 
En is azt vartam, h 11-es lesz, mert nekem is ugy tunt, h oda mutat. Sztem mivel nem nagyon reklamaltak a mieink, elbizonytalanodott v nem merte eldonteni. Belefert... A kapitanyuk szerint jobbak voltak, de legalabb az ikszre mindenkepp. En azt mondom, akkor rugtak a fiaink golt, amikor muszaly volt, az egyenlito gol utan egybol valaszoltunk, ilyen osszpontositassal az osztrak meccset is hoztuk volna. Megint mondom, h az edzot az eredmeny minositi, sztem maradjon Meszoly (meg a legnagyobb kiraly). Az is latszott a meccsen, h vannak ertekeink, ha elkallodnak az nem feltetlen az O hibajuk, de mondjuk az osszes meccsen jol jatszo Varga Szabi (meg remelem meg ketten-harman sztem az u20-as vb utan, ha igy folytatjak, egybol a felnott valogatott kozeleben lehetnek.

 © Álmos2014. júl. 27. 00:36 | Válasz | #1249 
Utólag nem lett jelentősége, de az U19 93.-94. percében, amikor a Kalmár ütközött a kapussal, a kipattanó után nem 11-est mutatott először a bíró?? Sztem azt, aztán labdaejtés lett belőle...

HAJRÁ MAGYAROK ! ! !

 © Krisztián2014. júl. 25. 20:11 | Válasz | #1248 
Orulok Artur, hogy hosszu csend utan újra koztunk vagy! A gyarmatositoknak (a Vezeruk mondta,nem en talaltam ki a becenevet) pedig megmutattak fiataljaink, h mire szamithatnak a jovoben, azaz a minimalis cel sikerult, aztan a vb-n kiderul, h hol tartunk valojaban. Reszemrol Lehel intezheti a mikrobuszt, csak idoben el kell indulni.

 © artúr2014. júl. 25. 15:12 | Válasz | #1247 
Krisztián!
Ezen jót nevettem: "rendkívüli izgalmakra"
vihar a biliben, nem?:)

 © Krisztián2014. júl. 25. 12:33 | Válasz | #1246 
Mivel az nb1-ben ugy tunik az Mtk, az Ujpest, es a Dunaujvaros is rendkivul jol all anyagilag, az iden 5 helyett mar 8 csapat van nagyon tele loveval, rendkivuli izgalmakra szamitok. 3-4 csapat lehet, h nagyon leszakad, de a tobbi teljesen korbeveheti egymast.

 © Krisztián2014. júl. 25. 12:23 | Válasz | #1245 
Sztem a Diosgyor tovabbjutasa csoda kategoria lenne, a ruszkik sztem nagy falat, de Szivicsek kepesek lehetnek oriasi bravurra is, mert batran jatszanak. A Debrecennek adok 40-50%-ot, ha tovabbjutnanak mar az EL csoportkor meglenne, ehhez javitani kell a helyzetkihasznalason es batran kell jatszani.

 © Hautzinger2014. júl. 25. 09:11 | Válasz | #1244 
Ebben az évben az augusztus hónapot legalább két csapat, a Debrecen és a Diósgyőr is megérte. Két nagyon kemény csapat lesz az ellenfél. A BATE nagyon stabil csapat, nehéz őket megverni, míg a Diósgyőr orosz ellenfele sem tűnik gyengébbnek a miskolci csapatnál. Szóval, bravúr lenne a továbbjutás...

A Fradinak valóban semmi esélye nem volt a Rijeka ellen. Az ellenfél már a félpályán megfojtotta a hazaiak támadását, akik egyébként nem is játszottak jó felfogásban. Azt viszont már értem, hogy Doll csapata miért volt passzív idegenben. Ez a horvát csapat 2-3 góllal jobb, mint az FTC. Gera Zolit én is játszattam volna, de Bödével együtt, illetve jobb oldali középpályásként. A Rijekát a széleken jobban meg lehetett volna bontani, és ott nagyobb tere is lett volna Gerának, míg nem szívta volna el a levegőt Lauth elől. Így viszont teljesen hatástalan volt a Fradi támadójátéka... de nemcsak ezért estek ki, hanem azért, mert sokkal jobb volt az ellenfél...

 © Krisztián2014. júl. 24. 22:59 | Válasz | #1243 
10 ember ellen mar jol jatszott...
A legundoritobb az egeszben, h a Bode nem jatszik, a semmitero kulfoldiek viszik el az adofizetok penzet, aki meg klasszis (leandro, vagy eleinte Jenner) az meg osszeomlik es elmenekul. A Diosgyornek is kell par pszichologus, de azert ez bravur ! A Gyor is szepen bucsuzott, en a Fradit leszamitva elegedett vagyok, az igazi az lenne, ha a Debrecen a Bate-t is legyurne!

Csongor2014. júl. 24. 22:37 | Válasz | #1242 
Gera lecserélése után egész jól játszott a Fradi, de azért igazából a továbbjutásra semmi esélye nem volt.

Még szerencse, hogy a DVTK végül kihúzta, mert már kezdtem rettegni...

HAJRÁ MAGYAROK!!!

 © Krisztián2014. júl. 24. 14:51 | Válasz | #1241 
A sport szerint Gera es Bode is a kezdoben. En remenykedem, h a fradi vegre mutat valamit, a Gyornek meg a nagykepu svedeknek be kell verni egyet mondjuk a 2.felido elejen, aztan meglatjuk...

 © Krisztián2014. júl. 23. 19:43 | Válasz | #1240 
Eddig pedig uriember volt... Regebben eredmenyei is voltak, lehet az Apukaja rossz hatassal van ra. En mondjuk leszarom, hany nyelven beszel, csak az eredmenyek vagy a lathato fejlodes a lenyeg. Par napja mondtak, h szep pszichologus lanyok keszitik fel a fiukat. Lehet, h szepek, de ugy latszik, benak. Valoszinu, h a kivalasztas sem volt az igazi, pl. Nem biztos h 2 Bobal feler 1 Kovarival, de en sem akartam negativ lenni. Az, h a jatekosok egy resze az EB elott mar tuti dobogorol beszelt, nem csak a Geza hibaja, valoszinu meg vagy 50-100 ingyeneloje a kornyezetukben. Lehet, hagyni kellett volna Pisont Pistat, de szerintem Sisa tanar Ur is keves, ha a jatekosok kozvetlen kozeleben levo szemelyek teledumaljak a fejuket hulyeseggel. En azzal vigasztalom magam, h Komanek sem tudtak feldolgozni a sikert, ezert lehet h igy jobb hosszu tavon.

 © hecky2014. júl. 23. 18:28 | Válasz | #1239 
Bálint, nem emlékszem Rátgéber kiket nevezett meg annó, de ha megkérdezik angolul akkor tud válaszolni, nem kell neki tolmács aki lefordítja a kérdést. Mészőly Géza az angolul kérdező újságírónak (miután meghalgatta a forditást) nem válaszolt hanem a tolmács felé fordulva azt mondta : eddig erről beszéltem mond el neki te! Amellett hogy ismét nagyfokú udvariatlanságról tett tanúbizonyságot, elárulta hogy: 1. nem beszél angolul, 2. nincs szinkrontolmács az Európa Bajnokságon ami azért gáz egy sajtótájékoztatón. Később meg a magyar újságírókat ekézte hogy bezzeg amikor nyertek egy (felkészülési) meccset akkor alig voltak, most meg milyen sok a kérdés.
Ez az ember bunkóbb mint az apja, annak legalább feküdt ez a stílus. Az eredmények közti külömbségről meg ne is beszéljünk

Csongor2014. júl. 23. 17:09 | Válasz | #1238 
Szerintem megint csak az derült ki, hogy a kis Mészöly alkalmatlan bármilyen posztra (és ez nem csak a nyilatkozata, hanem az eredményei miatt is igaz). Direkt nem írtam fel előre, mert nem akartam vészmadár lenni, de mindenki tele volt várakozással a hazai rendezésű EB előtt, miközben a csapat csapnivalóan szerepelt a felkészülési meccseken is, ld. Üzbegisztán elleni két meccs: 2-2 illetve 1-2 itthon...). Az utóbbi 2 meccs után egyébként a Nemzeti Sport tudósítója le is írta, hogy rettentően gyenge a magyar csapat, és így is lett.
Persze jó lenne azért a VB-részvételt kiharcolni, de kereshetnének végre egy normális edzőt.

HAJRÁ MAGYAROK!!!

 © Krisztián2014. júl. 23. 15:12 | Válasz | #1237 
En inkabb a stadionban gyonyorkodtem, tetszett is, Szekszardra is kene egy, ha majd egyszer jol elunk !
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki nincs jo passzban, mindenki hibazik, csak kesobb tanuljon belole, ha meg nem sikerul, csinalja azt, amihez ert! A nemzeti mez viselese feleloseggel jar, akit ez zavar ne huzza fel! Remeljuk idejeben jott a pofon...

 © Hautzinger2014. júl. 23. 15:07 | Válasz | #1236 
Az már a csoportmérkőzések lezárulta előtt kiderült, hogy a magyar U19es csapat sem méltó (alkalmas) arra, hogy korosztályos világversenyen részt vegyen! Majd 10.000 néző előtt szégyent vallani az osztrákoktól, majd nagy fogadkozás után ilyen csúnyán kikapni a portugál válogatott-tól igencsak arcpirító eredmény. Emellett a játékosok nemcsak focitudásukkal, hanem emberileg is csúnyán leszerepeltek! "Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ!" Ezek után persze lehet ujjal mutogatni Mészöly Gézára! Nyilván nem jó, ha egy edző személyeskedik, bűnbakként kiált ki fiatal játékosokat. Ezt lehetett volna finomabban, diplomatikusabban is, de ettől még a szégyenletes egyéni teljesítmények mellett nehogy már ez legyen a fő gond!
Izrael ellen még megmutathatja a válogatott, hogy hazai rendezésű eb-n ki tudja harcolni a korosztályos világbajnokságon való részvételt, de félek, hogy sem a csapat, sem a közönség nem mutatja majd szép arcát! Ezutóbbinak pedig komoly következményei lehetnek! Ne legyen igazam!
HAJRÁ MAGYAROK!

 © horváth bálint2014. júl. 23. 14:29 | Válasz | #1235 
Krisztiánnal mi nem láthattuk mert a cliftonville játékában gyönyörködtünk...amúgy a Rátgéber is nevén nevezte abbak idején a hibázókat...sztem nincs ezzel semmi baj,egy egész országot járatnak le,szívják csak meg!aki fos volt én még ki is tenném a csapatból-miért kell folyamatosan félrevezetni a közvéleményt h így meg úgy van esély meg továbbjutunk..hagyjuk már ezeket

 © hecky2014. júl. 23. 08:36 | Válasz | #1234 
Nem tudom nézte-e valaki az U19 meccset, én csak bele bele pislantottam. Itt egy link a szövetségi kapitány8 Mészőly Géza) meccs utáni nyilatkozatáról:Nyilatkozat
Kiváncsi lennék a véleményetekre. Én ilyen pitiáner személyeskedő, a játékosait név szerint megbélyegző nyilatkozatot még nem hallottam edzőtől. Pedig a közelmultban Scolari is nyilatkozott egy két nagy vereség után:). Szerintem aki így nyilatkozik az pedagógiailag alkalmatlan edzőnek és akkor a szakmáról még nem beszéltünk!

 © Krisztián2014. júl. 21. 09:39 | Válasz | #1233 
http://sportgeza.hu/futball/2014/07/21/akademiai_audit/

 © Krisztián2014. júl. 19. 20:29 | Válasz | #1232 
Ez az Ifimeccs hasonloan a Gyorhoz azert idegesito, mert az ellenfel itt sem mutatott semmi extrat, de a kapusunk 2 nagyott hibazott, 2 gol. Nekem feltunt a kerethirdetesnel, h csak 3 legiost hagytak bent... Mindegy az u20-ason is sima zakoval kezdtunk.

 © Hautzinger2014. júl. 18. 13:56 | Válasz | #1231 
A négy magyar kupacsapat közül reális esélye a Debrecennek és a Diósgyőrnek van a továbbjutásra. A Győr újabb szégyenletes produkcióval rukkolt ki nemzetközi téren (talán Horváth Feri lesz a következő szövetségi kapitány?), míg a Fradi ezzel a szoros vereséggel sem áll túl jól, mivel a játékában semmi bíztató nincs... majd meglátjuk!
HAJRÁ MAGYAROK!

 © Krisztián2014. júl. 18. 08:32 | Válasz | #1230 
En meg lehet, h ilyet eletemben nem lattam, h egy csapat osszes vedoje leseruljon. Meg ez sem menti fel a Gyort, mert egy bajnoksagban nem szoktak ennyi 100%-os helyzetet kihagyni, lehetet volna forditva is! Az meg szinten peldatlan, h egy csapat ne rugjon kapura, mint a Fradi tette tegnap 90%-ban, sztem Dollnak meg vannak szamlalva a napjai. Arra sem volt pelda mostanaban nemzetkozi meccsen, hogy csak 2! Legios legyen a kezdoben (Diosgyor), es ok hoztak a pozitiv meglepetest (valoszinu, mert az edzojuk fejben felkeszitette oket).

 © horváth bálint2014. júl. 17. 15:57 | Válasz | #1229 
vasárnapig nyugodtan szólhatsz,nincs túljelentkezés...

 © Krisztián2014. júl. 17. 12:05 | Válasz | #1228 
Igy mar elgondolkodtato, foleg az elso meccs 2.felideje utan, latok eselyt a gyozelemre. Szolok, ha igen, azt ha keso lesz, igy jartam...

 © horváth bálint2014. júl. 17. 10:24 | Válasz | #1227 
jegyet ott vennénk,sajna a lokira kell tippelnem...jönnél?

 © Krisztián2014. júl. 15. 17:09 | Válasz | #1226 
Balint! Jegy is van v az masodlagos? Kire tippelsz? Ha nem a Debrecenre, akkor atgondolni sem erdemes...

 © Krisztián2014. júl. 15. 12:08 | Válasz | #1225 
Sztem a Lokitol elvarhato a tovabbjutas, es a Gyor-Diosgyor duobol az eggyiktol. A Fradin meglapodnek, Geraval sem adok nekik 30%-kal tobbet.

 © horváth bálint2014. júl. 15. 10:20 | Válasz | #1224 
elvileg jövő kedden egy spori haverommal megyünk loki-cliftonville-ra,van még 2 hely,ha valakit érdekel

 © Krisztián2014. júl. 13. 12:11 | Válasz | #1223 
En most nezem a tegnapi Psg elleni meccset, ugy tunik Burcsa erkezesevel tenyleg van ok az optimizmusra.

 © Krisztián2014. júl. 11. 20:15 | Válasz | #1222 
A honved tavalyi ellenfele, a montenegroi Celik most is oriasi potyakat kapott, de en azon sem lennek meglepodve, ha kiderulne, h a brazil vedelem mitol volt olyan gyenge a nemetek ellen...

 © Hautzinger2014. júl. 11. 17:36 | Válasz | #1221 
Nekem a Fradi meccsen a máltai kezezése volt gyanús, illetve nagyon úgy festett, hogy az ellenfél olasz játékosa direkt állíttatta ki magát... Sajnos, nagyon nehéz most már elhinni, hogy az ilyen selejtezők tiszta játékot hoznának! Majd meglátjuk, hogy a jövő héten mire mennek Málta-verő csapataink, egy dolgonak azonban őszintén örülök: Gera a Ferencváros csapatában játszani fog!

 © Krisztián2014. júl. 10. 21:22 | Válasz | #1220 
A mult heten Diosgyorben paradezo maltai kapus, gyanusan gyenge volt ma. Ettol fuggetlenul a Diosgyornek volt nehany olyan tamadasa, amilyeneket a vb kiesesesz szakaszaban is szerettunk volna latni minden meccsen.

 © Hautzinger2014. júl. 04. 11:53 | Válasz | #1219 
1954. július 4., vb-döntő: NSZK–Magyarország 3:2. :(


[1] 2 3 4 5 ... Utolsó

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől