Külföldi munka mindenkinek   >>   Fórum   >>   ausztriai munka
ausztriai munkák keresése és regisztrációja

Ha szeretne hozzászólni, be kell jelentkeznie!
Bejelentkezés >>

Listázás időrendben


 © kovacsanna2016. júl. 14. 11:22 | Válasz | #101 
Sziasztok! Láttam, többen kerestek Ausztriában álláslehetőséget. Én pár hete találtam egy ügynökséget, ahol jó kis állások vannak külföldre, nem csak Ausztriába. Ha valakit érdekel felszolgáló, szakács állás, van róla egy rövidebb leírás a munkaközvetítő oldalán: http://kginternational.hu/ausztriai-szakacs-es-felszolgalo-munkakrol/ Remélem segítettem valakinek! :)

 © Zádori Tamás2015. márc. 05. 19:26 | Válasz | #100 
Sziasztok!

Talán lesznek közöttetek olyanok, akik úgy gondolják, hogy az itt leírtak nem fedik a valóságot, hogy lehúzás, stb.. Mert a síklátásúak nem veszik észre az ebben rejlő lehetőséget, a pénzt. Azt gondolják, hogy ez lehúzás, hogy elveszik a pénzeteket, hogy becsapnak. De kérdem én: mi a lehúzás, mivel csapnak be, és hogyan veszik el a pénzeteket? Hiszen nem kell semmit befizetnetek, nem kell semmit megvennetek, stb. Itt csak pénzt kaptok, ha rászántok erre a munkára napi pár órát. Nem milliókat ígérek, de aki jól végzi dolgát, az hazaviheti a nyugati országokban elért jövedelmet.

Gondolom Ti is pénzből éltek... Segélyből, vagy fizetésből. De egy dolog állandó:
Mindig több pénz kell. Akartok Ti is pénzt keresni rész/másodállásban?
(akár diákok is csinálhatják, nyugdíjasok, és külföldön élők is)
Kis-és középvállalkozásokat, magyarul boltokat/üzleteket kellene berögzíteni a rendszerünkbe (bolt neve, címe). Ehhez szükséges számítógép, illetve okos telefon.

Cégünk 23 országban van jelen, több mint 600 munkatársunk van Magyarországon.
Biztos megélhetést, magas fizetést tudnak elérni a nálunk dolgozó személyek.
Személyesen nem kell senkit felkeresni. Nem kell csodabogyót árulni, és házalni sem kell.
A fizetést tekintve, pedig az általad berögzített boltok vásárlóinak vissza adott kedvezmény 0,5-1,5%-a havonta!

Fontos! Az adatrögzítős munkára az alábbi linken tudsz jelentkezni:
A magyar nyelvet kiválasztva tudod a magyar nyelvű jelentkezési oldalunkat kiválasztani.
(az itt megadott névvel, e-mail címmel tudsz a későbbiekben belépni az adatrögzítős munkára)
http://www.weeconomy.com/5555281937940710
Ha valamiért a fenti link nem működne (pl.: Opera, Safari,) akkor az alábbi linket tudja használni:
http://weeconomy.com/37940710

Ezt követően töltsd le a weeAPP-ot Google play/AppStore-ból, és kezdj el dolgozni PC-n vagy telefonon.

Nem hiszel ebben? Supershop, Tesco card, Dm card, stb.. hasonlóképp működik.
Csak ott 200ft=1 pont. Számolj utána, melyik kártyával kapsz vissza több pénzt?!
Nem hiszel ebben? Regisztrálj be ingyenesen, és próbáld ki!
Ha működik, add tovább ismerőseidnek, hogy Ők is ezzel vásároljanak.

További információ: +36706062312

Jelentkezz/regisztrálj (név,email) a linken, és oszd meg ezt, hogy más is keressen pénzt az ingyenes regisztrációval. (Díjmentes regisztrációra: 2015.április, 30.-ig van lehetőség)
Videósegítség a regisztrációhoz, és egy bolt felvitele (példa) a weeCONOMY-ba:
https://www.youtube.com/watch?v=fDMfWcK6oD8
Blogom hasznos infókkal, bővebb leírással:
http://flexwee2014.blogspot.hu/

Köszönöm figyelmedet!

 © Messua2015. márc. 03. 17:17 | Válasz | #99 
Sziasztok! 34 éves független nő vagyok, és szeretnék Ausztriában munkát vállalni. Kérlek szépen, ha valaki tud, akkor segítsen nekem... Németből van nyelvvizsgám, igaz már régen beszéltem,de pár hét és visszajön biztos minden tudásom... kérlek ha tudtok segítsetek... elérhetőségem: messua.fuller@gmail.com Melinda

 © Zoli.Bp2014. okt. 17. 09:52 | Válasz | #98 
Szia!
Keresek egy lányt 18-30 éves kor között aki jönne velem Ausztriába,Graz városba egy étterembe dolgozni mert nincs most barátnőm,és amit ajánlottak munkát Grazban oda csak most párt vesznek fel dolgozni.Szerintem a szállás miatt.Tehát nekem egy kamu barátnőre van szükségem,és teljesen szex mentes!
Az osztrák tulajdonosnak 27 étterme van már ès az a tapasztalata,hogy a párokkal van a legkevesebb gond,azok maradnak hosszú tàvra.Egy baràtom bátyja a barátnőjével dolgozik az osztrák tulajdonosnak az egyik éttermében már több mint három éve ők ajánlották. Osztràk bejelentés,nincs magyar közvetítő! Kezdès október 27-én. 1000 euró+szállás+étkezés,osztrák munkatörvénykönyv szerint jár minden. Ha beszélsz társalgási szinten németül akkor kiszolgálás ételt,italt a munka és ebben az esetben a fizetés is több, ha nem beszélsz németül az nem gond picit sem, nyelvtudàs nèlkül a munka az asztalok rendbentartàsa. Sürgős mert választ kell adnom két napon belül. Küldj fotót és röviden írj magadról mert a kölcsönös szimpátia nagyon fontos lesz, mivel egy lakásban kell majd laknunk. E-mail:szentirmaizoli@gmail.com Zoli

 © yomax19842014. jún. 03. 12:51 | Válasz | #97 
http://kulfoldi-allas.blogspot.hu/search/label/Ausztria

 © adrizs292014. jan. 13. 18:23 | Válasz | #96 
Sziasztok! Munkát keresek Ausztria v. Németország területén.39éves független, leinformálható érettségizett férfi vagyok több fizikai területen is gyakorlattal, B jogosítvánnyal és saját autóval rendelkezem.(építőipar,ipari takarítás,gépkezelés, rakodás, állattenyésztés, idős gondozás,bármi betanított vagy segédmunka érdekel) Tel:06302531231 E-mail:alzs74@freemail.hu

 © kicsiniel2013. szept. 13. 21:49 | Válasz | #95 
Sziasztok!

Sürgösen keresek Salzburgba megbizhato,leinformalhato bebicsöszt 2 eves kisfiu melle,aki a häztartäsi munkäba is besegit.Lakas,ellätäs,fizetes megeggyezes szerint!

 © attila822013. aug. 30. 09:56 | Válasz | #94 
Sziasztok!
Szeretnék én is segítséget kérni ausztriai munkavállaláshoz.Több éve próbálok Ausztriába nyelvismeret nélkül (minimális Angol) elhelyezkedni mindez idáig sikertelenül. Gyári munka érdekelne első sorba, de minden érdekel.
Sajnos már régóta vagyonőrként dolgozom, és hát nem a legjövedelmezőbb tevékenység, főleg úgy, hogy két kislányom van, és természetesen lakáshitelem. :(
Mosonmagyaróváron élek, és saját autóval rendelkezem.
Ha valaki tud kérem segítsen nem leszek hálátlan. kopacsi.attila@freemail.hu

 © Mara2013. júl. 16. 11:49 | Válasz | #93 
Segítséget kérek Ausztriába szeretnék dolgozni, ha lehet akkor a keleti részen. Takarítói vagy mosogatói munka érdekelne. Németül keveset beszélek, most tanulom.Aki segít annak az első 2 fizumból adok 200-200 eurot.SOS-be kéne a munka.
kkovacsanna@gmail.com

 © Mara2013. júl. 15. 13:36 | Válasz | #92 
Segítséget kérek Ausztriába szeretnék dolgozni, ha lehet akkor a keleti részen. Takarítói vagy mosogatói munka érdekelne. Németül keveset beszélek, most tanulom.Aki segít annak az első 2 fizumból adok 200-200 eurot.SOS-be kéne a munka.

 © Tóth Péter2013. ápr. 18. 10:22 | Válasz | #91 
Sziasztok cnc munkát keresek Ausztiában ha valaki tud segiteni az jó lenne

 © atig2012. szept. 25. 21:38 | Válasz | #90 
ha szeretnétek igazi jó pénzkereseti lehetőséget feltétlenül regisztráljatok ezen !!!!
http://www.pandastart.com/?ref=3395&tid
gyűjtsetek magatok alá minél több embert, hogy sok pénzt tudjatok összegyűjteni.

 © elvira2012. szept. 13. 16:33 | Válasz | #89 
sziasztok.24 éves lány vagyok és Bécs és környékén keresek munkát.A német nyelvet jelenleg tanulom.Dolgoztam már kinn mezögazdaságban.
Ha netán valaki kinn lakik és tudna segiteni,megköszönném.Megbizhato emberek levelét várom.Elöre is köszönöm mindenkinek.
email cimem:8810elvi@citromail.hu

 © speierbarbi2012. aug. 11. 17:35 | Válasz | #88 
Szeretnétek Ausztriában,vagy Dél_Tirolban dolgozni? Látogassatok el oldalunkra: web: www.tirolimunka.hu www.munkakulfold.hu www.tiroliallas.hu www.ausztriaiallas.hu www.osztrakallas.hu www.hotelmunka.hu

 © p15962012. aug. 09. 16:13 | Válasz | #87 
Kedves Rony!
Még a tavasszal írtad, hogy van sok munkalehetőség Gloggnitz környékén.
Milyen jellegű munkák ezek általában? Van építőipari segédmunka lehetőség is? (Pl. villanyszerelő mellé)Vagy inkább szállodai munkák, idősgondozás munkák vannak.
A heti munkaidő általában mennyi (20 vagy 30 vagy 40 óra vagy több)?
Köszi az infót előre is.

 © keszi2012. júl. 20. 16:42 | Válasz | #86 
Sziasztok! Én is szeretnék Ausztriában vagy Németországban dolgozni, nincs német nyelvtudásom, de bármilyen munka érdekel, kivéve az erotikus munkák! 23éves lány vagyok, érettségivel, B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem. Akár csatlakoznék is valakihez aki egyedül nem szeretne külföldre menni, de tud munkát! E-mail címem: keszi14@gmail.com

 © Tia2012. júl. 14. 11:30 | Válasz | #85 
Fizetésem 10 %-át ajánlom fel annak, aki segít munkát találni Ausztriában mindaddig, amíg az általa szerzett munkahelyen dolgozom! 46 éves nő vagyok, minden megoldás érdekel, kivéve erotikus és mezőgazdasági munkák. Sajnos nem rendelkezem német nyelvtudással, szeretném megtanulni ezt a nyelvet, de eddig ez sajnos időhiány miatt nem volt megvalósítható. Óvónő, eladó, titkárságvezető, gyógymasszőr és gyógypedikűrös végzettséggel rendelkezem, de érdekelne még takarítónő, mosogató, gondnok vagy idősgondozó (amelyhez nem kell egészségügyi végzettség) állás is. Jelenleg egy kis vendégházat üzemeltetek, így hasonló jellegű feladatokat is el tudnék látni. Kérem, csak megbízható emberek keressenek! E-mail címem: osztrakmunka@citromail.hu

 © Sós Zoltán2012. jún. 25. 13:56 | Válasz | #84 
Üdvözlök Mindenkit!
Olyan személyt keresek Ausztriai,vagy Németországi munkához,aki tud kint biztos munkalehetőséget,esetleg kint él,vagy rokona van kint.Megbízható,korrekt embert keresnék,Magyarországon építőipari vállalkozó vagyok(elsősorban festéssel,szigeteléssel,stb.foglalkozunk)Nekem van autóm,szerszámom.Ha nem sikerül ezekben a szakmákban,akkor bármilyen munka szóba jöhet nálam,nem vagyok válogatós.A hozott munkáért jutalékot fizetek,vagy össze fogás szinten is érdekel az ajánlat.Előre senkinek nem fizetek,kizárólag komoly és megbízható emberek hívását várom,az alábbi elérhetőségeken:zoltansos@freemail.hu, tel:0670 513-7687

 © Bokor János2012. máj. 31. 17:22 | Válasz | #83 
Bokor János vagyok lemaradt az elérhetöségem.e-mail:bokorjani770502@freemail.hu mobil:06202624297 elöre is köszönöm sziasztok.

 © Bokor János2012. máj. 31. 17:15 | Válasz | #82 
Sziasztok Bokor János vagyok Ausztriába szeretnék dolgozni 35-éves vagyok nős két lányom van egy 10 és egy 3-éves mosogató,takaritó,konyhai kisegitő,betanitott munka minden megoldás érdekelne eladói,vagyonőri végzetségem van.Erkölcsi bizonyitványom van.14-évig italosztály vezetöként dolgoztam egy élelmiszer láncnál.Segitsetek légyszives.Tisztelettel Bokor János.

 © Timcsi2012. máj. 25. 23:16 | Válasz | #81 
Szia Mindenki!
Lécci segitsen aki tud. Ketten szeretnénk kijutni ausztriába dolgozni,mosogatás,szobalány vagy valami hasonló munkára.Egyikünk beszél minimális nyelvet.
Ez igy lehetséges?!köszi

 © Kun György2012. máj. 24. 11:58 | Válasz | #80 
Sziasztok! Céggel rendelkező ács vagyok,és ha van valaki aki tud a számomra munkát,ha nincs munkája szivesen alkalmazom,és korrekt fizetéssel,csak német nyelvtudásom nincs,és így meg vagyok lőve.Esetleg,aki kint él az ismer Ausztriai nagy céget,és az is jó,mert mint alvállalkozók működhetnénk,a cég papírok már le vannak fordítva német nyelvre,eu-s tb kártya van.Ha valakinek van ötlete szivesen fogadom.E-mail:kun.gyorgy7@upcmail.hu Skype:kunkanada

 © adrizs292012. máj. 13. 20:20 | Válasz | #79 
Sziasztok! Asztriai munkát keresek mezőgazdaság ill. állattenyésztés területén(ló, szarvasmarha, sertés, szárnyas v.bármi más),akár azonnal is, lehetőleg szállással. Régen tanultam németül, már kicsit megrozsdásodott, de azért megértetem magam. Email:adrizs29@freemail.hu v. tel:70/705-2627

 © Rony2012. márc. 13. 16:35 | Válasz | #78 
Sziasztok! Akit szállás érdekel Gloggnitz környékén, van kiadó szoba 2 ággyal.(Önellátós)
A Környéken nagyon sok munkalehetőség van, de legalább társalgási szinten kell tudni németül.
Tel: +436763863946 Magyarul beszélünk!

 © kznX2012. márc. 13. 16:20 | Válasz | #77 
Sziasztok! 20 éves férfi vagyok. Ausztriában élek,
Neunkirchen környékén. Jelenleg munkát keresek, bármilyen munka szóba jöhet. Németül alapszinten beszélek, angolul jól. Elérhetőségem: hudynak@gmail.com

 © kznX2012. márc. 13. 16:18 | Válasz | #76 
Sziasztok! 20 éves férfi vagyok. Ausztriában élek,
Neunkirchen környékén. Jelenleg munkát keresek, bármilyen munka szóba jöhet. Németül alapszinten beszélek, angolul jól.

 © gabesz852012. jan. 31. 14:43 | Válasz | #75 
Sziasztok!Grazban Szobafestő állást keresek.1 hónapja vagyok itt,Angolul beszélek de a német még nem megy túl jól.Ha valaki tud segíteni az kérem ide írjon: gabeszdia@citromail.hu előre is köszönöm

 © karpatia282012. jan. 25. 14:06 | Válasz | #74 
Sziasztok!

Én egy Harmati Linda nevű soproni hölgy felől szeretnék érdeklődni /Ausztriába elég sok lehetőség nyelvtudás nélkül is/ ,mert 16.000 ft-ot nem szeretnék feleslegesen kidobni az ablakon! Aki esetleg tud valami infót kérem írjon a:
kalmi31@citromail.hu címre
Köszönöm

 © Tari Róbert2012. jan. 17. 17:18 | Válasz | #73 
Sziasztok ! Ha valaki tud infót a Job-Central Kft-ről légyszives írja már meg ,mert előre kell fizetni és nem akarok bukni. Előre is köszönöm

 © Etti2012. jan. 13. 12:29 | Válasz | #72 
Sziasztok
Most fogalmazódott meg a családban hogy Ausztráliába mennénk.
Könyvelő vagyok minimális angol tudással olyan kint élő emberrel venném fel a kapcsolatot aki könyveléssel foglalkozik kint.
Nem munkát keresek hanem inkább egy kis útmutatás
Köszönöm
nemodae@gmail.com

 © murnyi2012. jan. 05. 16:34 | Válasz | #71 
Sziasztok!
Ausztriában érdekelne elsősorban takarítói állás.Magyar családnál vagy bárhol.Nem tudom,hogy van-e olyan,hogy alkalmi vagy csak hétvégi jelleggel,mivel van fix munkám,de ebből képtelenség megélni... Jelenleg recepciósként dolgozom és mellette irodát takarítok.
Nyelvet sajnos nem beszélek,ami nyilván nehezíti a dolgot,illetve az,hogy ingáznék!
De ha valaki tudna valami lehetőséget,vagy akár betanított munkát az kérem írjon a murnyi@gmail.com címre.

 © munkales2011. dec. 28. 02:15 | Válasz | #70 
Üdv mindenkinek...legelső lépés ez. 44 éves vagyok 11 éves gyerekkel nyelvtudás nélkül, művészeti iskolában szerzett diplomával, biztosítási és ingatlanforgalmazói területen szerzett tapasztalattal, valamint drámapedagógia foglalkozások és média területén végzett munkával, neki indulnék a világnak. Az első lépésekben bármit elvállalnék csak legyen szállás és megfelelő iskola a gyerek számára. ..és minél magasabb jövedelem. Kérek mindenkit aki tud segítsen, hogy merre induljak, a keresésben?
Köszönöm
munkales@indamail.hu

 © madarasi652011. dec. 25. 11:36 | Válasz | #69 
Ausztriai öntödei állást keresek!
Szakképzettségem, érettségim, gyakorlatom van!!! Minden megoldás érdekel!! madarasi65@gmail.com

 © feketeurom2011. okt. 25. 20:55 | Válasz | #68 
Sziasztok!
OKJ ápoló végzettséggel Ausztriában keresek idős gondozói munkát ha lehet a határ mellett magyar családnál.Ha valaki tud valami munkát Írjon!!
Email címem :brozenberszki@gmail.com

 © Giorgio742011. okt. 13. 10:13 | Válasz | #67 
Sziasztok! Olyan utitársakat keresek külföldi munkához,aki tud kint munkalehetőséget,de nincs hozzá pénze,hogy meginduljon,lakást intézzen. Nekem van autom,pénzem.Fogjunk össze és haladjunk elöre. Bármilyen munka szóba jöhet nálam:-) Csak komoly és elszánt jelentkezöket várok,akik tényleg változtatni akarnak életükön claus1210@citromail.hu

 © lesliebear2011. okt. 11. 10:41 | Válasz | #66 
Üdv Mindenkinek!

November 14-én fogok kimenni Ausztriába (Tirol) a Top Hotel Hochgurgl-ba melózni. Van aki esetleg volt már itt, vagy most készül?

 © Ator2011. okt. 02. 12:00 | Válasz | #65 
Bocs eltévesztettem a címet.
Pa-Ma Bt. Győr BOTOND.u.8.

 © Ator2011. okt. 02. 11:57 | Válasz | #64 
Ja elfelejtettem a címét megirni.
Pa-Ma Bt. Győr Bocskai u. 8.

 © Ator2011. okt. 02. 11:55 | Válasz | #63 
Tudna valaki segíteni, hogy valakinek sikerült-e munkátválalni a Pa-Ma Bt. segitségével.
Tud-e valaki valamilyen infót a Pa-Ma Bt-ről.

 © nramona2011. szept. 29. 14:30 | Válasz | #62 
Mondja meg ha egy ceghez valaki jelentkezik akkor kinek a hatäskörebe tartoznak a problemäk???Önök közvetitenek akkor ki a felelös?

 © nramona2011. szept. 29. 14:09 | Válasz | #61 
Üdv mindenkinek!
2011.05.05-en leirtakhoz hozzätennem a (ceg keresere).Fenntartom az ältalam leirtakat,mert ezek igy törtentek es nem csak velem.Ceg azt ällitja ez nem az ö hatäskörük,ha ez igy van ,akkor en itt elnezest kerek tölük.Megköszönöm nekük hogy kijutattak,problemäk szerencsere a csaläd segitsegevel megszüntek.üdv

 © hfkf2011. szept. 29. 09:44 | Válasz | #60 
1. Örülhet neki h. a Helpfamily Kft valóban elhelyezte , HIVATALOSAN!, idő előtt!Azóta is sok pénzt keresett , csak hálás lehetne nekik!
Az hogy azután mi történt az NEM a Helpfamily Kft hatáskörébe tartozik, kérjük ne állítson valótlan dolgokat!köszönjük!

 © NMark2011. szept. 28. 15:45 | Válasz | #59 
Üdv mindenkinek.
Szeretnénk munkát vállalni 1 barátommal ausztriában!!!! Nyelvtudás sajnos nincs, bármilyen munka érdekelne!!! Ha tud valaki segítsen! e-mail: nmarkmail@gmail.com
Előre is köszönöm.

 © kiskathy2011. júl. 06. 13:24 | Válasz | #58 
Sziasztok én Bécsben lakom és keresek valami állást de nem igen jön össze,pedig a bazárban is hirdettem ittkint söt netes oldalon is regisztrálva vagyok,nekem a takaritási munka is megfelelne kezdetnek, ha valaki tud segiteni mit, melyik netes oldalt vagy ujságot nézzem,vagy esetleg lenne konkrét cime családhoz,megköszönöm :)
kiskathy@gmail.com a mailcimem :)

 © Heil Jobfinder2011. júl. 02. 20:24 | Válasz | #57 
Németül legalább alapszinten beszélö szakácsot, szakácsnöt keresünk. Munkahely: Alsó- Austria, szállás és ellátás megoldható. Jelentkezni fényképes, német nyelvü önéletrajzzal az alábbi elérhetöségeken lehet:


Heil Rita és Norbert
+43-699/16466668; +43 699/17096196
info@heil-jobfinder.com
www.heil-jobfinder.com

 © hocso2011. jún. 17. 22:33 | Válasz | #56 
gabo45
nem tudom honnan vetted azt, hogy nyelvvizsga szükséges, hihetetlen nagy baromság.ha kint elkezded mutogatni a nyelvvizsgád kiröhögnek, mert magasról tesznek rá, nyelvtudás kell, nem nyelvvizsga...

 © Turi Tamás2011. máj. 17. 17:56 | Válasz | #55 
Azonnali külföldi munkalehetőségek az Európai Unióban. A külföldi munkavállalás szabályairól, feltételeiről a munkaerő piacról, mindent megtudhat, sőt konkrét állásajánlatokat is találhat az általam forgalmazott folyóiratban. A Külföldi munka című folyóirat egy havonta megjelenő újság, amit ön megrendelhet akár egy hónapra vagy fél évre előre is. Érdeklődjön itt: proe2010@indamail.hu

 © nramona2011. máj. 05. 13:53 | Válasz | #54 
Üdvözlök mindenkit!
Idösgondozokent dolgozom Ausztriaban szeptember ota.Közvetitö reven kerültem ki szerencsere egy nagyon rendes csalädhoz.Viszont a közvetitövel nagyon sok problema akadt.
Budapestre kellett järnom nemet nyelv oktatäsnak hivott talälkozora ,40 oräs lett volna,13 ora uttän kerültem ki Ausztriäba,viszont 100 ezer forintot elkertek a tanfolyamra,papirokra.Szerzödes nem korrekt modon nemet nyelven adtäk oda,benne äll hogy a csaläd kifizeti a kinti biztositäsod a közvetitönek ami jol hangzik,de sajät pelda az hogy a közvetitö nem fogja kifizetni.Vällalkozoi kellett kint ,ez került 250 euromba.Fizetes nagyon nehezen erkezett,könyvelesi dijat levont hogy majd csinälja az adobevalläst,könyvelest,ebböl sem volt semmi igaz.Csaläd ezek utän ätvällalta hogy utalja a berem,es utalja a biztositäsom es megszünt a kapcsolatom a közvetitövel mivel nem telljesitette az igereteit iränyomban.Velemenyem szerint nem csak velem csinäljäk ezt.(Helpfamyli kft)

 © gabo452011. ápr. 05. 07:04 | Válasz | #53 
Először is üdvözlök mindenkit.

A következő tanácsot szeretném megosztani veletek,aki nem vállalattól,vagy vállalkozótól megy ki az nyelvtudás nélkül Május 1 után ne is próbálkozzon Ausztriában munkát vállalni,mert Május 1-én életbe lépő törvény szerint csak nyelvvizsgával rendelkezőket lehet alkalmazni,sajnálok mindenkit akinek ez ideáig nem sikerült elhelyezkednie,az sürgősen tanuljon Német vagy angol nyelvet,további sok sikert mindenkinek.

 © Btilla222011. feb. 16. 21:14 | Válasz | #52 
27 éves férfi vagyok, külföldön szeretnék dolgozni, nyelvtudásom sajnos nincs.Asztalos szakmával, B,C katekóriás jogosítvánnyal,
érettségivel, számítógépes ismerettel rendelkezem! Saját autó van! Sofőr munka, segédmunka, fizikai munka, betanított munka,
bármilyen megoldás érdekel!
e-mail címem: till22@gmail.com

 © Vercysm2010. okt. 12. 10:46 | Válasz | #51 
Sziasztok,remélem tud segíteni nekem valaki.Eddig 1 évet dolgoztam az osztrákoknál, 3 csillagos hotelben szobalányként, de most úgy alakult, hogy megyek tovább novembertől egy 4 csillagos Superiorba.Kicsit félek az elvárásoktól, le tudná nekem írni valaki tapasztalt, hogy ott milyen a munkamenet, és az elvárások?Köszi, ha valaki válaszolna!

 © sanyi2010. szept. 08. 21:27 | Válasz | #50 
Személyszállítást vállalok Ausztriába, Németországba Szlovákiába kényelmes kombi személyautóval, GPS-el, éjjel – nappal. Elsősorban Győr-Moson-Sopron megye területéről.
Munka miatt ingázóknak tökéletes megoldás. Hívj bizalommal! Tel: 70/520-6707

 © Tóthné2010. ápr. 25. 15:12 | Válasz | #49 
Idős, beteg emberek ápolását, gondozását, otthoni felügyeletét vállalom 24 órában.Ausztriában, Németországban.( Magyarul beszélő családoknál.) 5 évig dolgoztam ugyanilyen munkakörben Izraelben. Csak magyarul beszélek. Helyettesítést is vállallok.
gyorgyne51@freemail.hu 0036 30 964-1488

 © Benkő Katalin2010. ápr. 13. 12:37 | Válasz | #48 
Sziasztok!

Zala megyében lakom, a párommal munkát keresünk Ausztriában,közepes német nyelvtudással,bármilyen munka jöhet, elsősorban mezőgazdasági, kisegítő és betanított.

Ha valaki tudna segíteni, kérem írjon a :benko_katalin@citromail.hu emailcímre

Köszönöm!

Kati

 © simon tamás2010. ápr. 10. 11:18 | Válasz | #47 
Sziasztok!

40 éves férfi vagyok.
Külföldön szeretnék munkát találni,nyelvtanulás céljából is.
Bármilyen munka érdekel,ami megbízható.
Éveken át söfőr voltam és vagyok B.kat.jogositvánnyal.
Most még karbantartó is mellette.
2 évig ács voltam.De lakatosként,festőként és vízszerelőként is dolgoztam.
Autószerelésben is jártas vagyok.
De persze minden más terület és segédmunka is érdekel.
Még keveset beszélek angolul,de tanulom folyamatosan.
Ha valaki tud segiteni kérem jelezze felém!
Email:simi99@freemail.hu,+36-70-5027468
Köszönöm!

 © Nagy László2010. márc. 09. 11:54 | Válasz | #46 
Sziasztok!
38 éves vagyok, külföldi munkát keresnék, elsősorban masszőr munka érdekelne,de ha mást tudtok az se baj.e-mail:biglac7@freemail.hu

 © paska istván2010. márc. 04. 20:40 | Válasz | #45 
sziasztok én egy 38 éves fiatalember vagyok nagyon szeretnék külföldre menni dolgozni mert elegem van ebböl akilátástalan helyzetböl ami az országban uralkodik ha tud valaki kérem segitsen bármilyen munkát fizikai munkát vállalok német ausztriai munkára gondolon ha kell részesedést fizetek annak aki ki juttat dolgozni cimem guszti36freemail.hu

 © Gabriella672010. feb. 23. 17:28 | Válasz | #44 
Hetti, kérlek jelentkezz.A megadott e-mail cimed nem működik.

 © Kovács Erzsébet2010. jan. 06. 20:05 | Válasz | #43 
Sziasztok!
senki ne menjen dolgozni és telelni se kedves síszerelmesek SERFAUSBA a hotel AMADEUSBA bármennyire is kecsegtető! ha már ott van, mint vendég szénsavmentes vizet ne igyon, mert a CSAPBÓL TÖLTIK VISSZA az üvegeket! a csapvíz is mentes, igaz, de 4 ercsiért? a hotel és a melosszoba is szép.. De! a főnök egy igazi alkoholista ar..och,a neve Gebárd(már ez is szánalmas!) ELLENŐRÖK FIGYELEM!!!!!! MUNKAVÁLLALÁSIT NEM INTÉZ, MUNKASZERZŐDÉST MÉG AZ OSZTRÁK DOLGOZÓK SEM LÁTTAK és a végén ki sem fizet rendesen!!!!!!!!!!!!!!!! már reggel részegen megy a reggeliző vendégek közé és a kiszolgáló személyzettel fennhangon gusztustalankodik! két hétig bírtam, addig max 2 alkalommal láttam mosolyt a személyzet valamelyik tagjának arcán, amugy hullahangulat uralkodik! a konyhafőnöknek 4 foga van és mutogatja (ő vigyorgott 2 alkalommal) és kb 4kg kosz van a 10 kézkörme alatt, természetesen fekete. így a személyzeti kajából akkor sem tudtam enni, amikor véletlen jól sikerült(bundáskenyér-kérésre), amugy meg általában moslékszerű valamiket adtak. hihetetlen, de valós......


 © Kovács Erzsébet2010. jan. 06. 20:02 | Válasz | #42 
2011 áprilisig kell

 © bibiholi2009. dec. 01. 08:02 | Válasz | #41 
Sziasztok!
Tudna v.ki infót adni arról,igaz-e a hír,hogy 2010.jan.tól nem kell munkavállalási eng. Ausztriába?

 © nettyke132009. okt. 07. 21:28 | Válasz | #40 
Figyelem!!
A Best Life Holding Kft. által hirdetett állásokat mindenki kerülje el, mert ez egy nem létező cég, nem létező címmel, nem létező referenciákkal, előre pénzt kérnek (18 ezer Ft), jól fizető állást ígérnek. Az interneten találtunk nem létező címet, hamis irányítószámmal, azóta még a telefont is kinyomják nekem. :)
Kapcsolattartójuk: Horváth Tamás 70/298-6790
Hamis címük: Óbuda, Csillaghegyi u. 65 (csak 43-ig létezik), az irányítószám 8540 (az egész országban nincs ilyen irányítószám).
Üdv: Egy majdnem beetetett személy

 © peco192009. szept. 30. 14:07 | Válasz | #39 
Sziasztok!
Egy 37-31 éves házaspár vagyunk.Ausztria vagy Tiroli munkák érdekelnének.Minimális német nyelvtudással(mosogatás,takaritás).Előre is köszönöm,ha valaki tud segiteni.SOS.

 © mgyula2009. szept. 21. 13:16 | Válasz | #38 
sziasztok!
víz-fűtésszerelő vagyok és Ausztriában keresek munkát. németül erős alapfokon beszélek. Németországban dolgoztam 3 évet. munkavállalásim nincs
Kérem, ha tudtok segítsetek.
kakaska@deltanet.hu
köszönöm

 © Sztrémi Attila2009. szept. 01. 22:07 | Válasz | #37 
Sziasztok!
Én szobafestő mázoló és tapétázó vagyok. Ausztriában keresek munkát, kérlek segítsetek! Köszönöm.

 © Gabriella672009. júl. 09. 14:31 | Válasz | #36 
Sziasztok.Ausztriában keresnék ápolónői állást.Szakképzett ápolónő vagyok , az eü minisztériumból kikértem a jó hirnév hatósági bizonyitványt csak nem tudom, hogy mi a következő lépés. Ha valaki tud, kérem segitsen, hogy mit kell még intéznem.Köszönöm.

 © huxie2009. jún. 27. 08:01 | Válasz | #35 
Sziasztok! Fiatal pár vunk, Ausztriába szeretnék menni dolgozni. Takarító, szobalány, londíner, konyhai kisegítő munkák érdekelnének.
A munkaközvetítőkről nincsenek jó tapasztalataink. Tud vki ajánlani egy megbízhatót?
Előre is köszönöm.
huxie@freemail.hu

 © lions2009. jún. 19. 22:41 | Válasz | #34 
Ausztriai adóvisszatérités és családipótlék
gyors ügyintézését vállalom.
Tel: 0630 3969 276
e-mail: ausztriaiado@vipmail.hu

 © Monik2009. jún. 14. 00:23 | Válasz | #33 

Én főként Ausztria,vagy Németország területén keresek,külföldön élő magyar családoknál gondozói-ápolói,háztartásvezetői,vagy bébisytter munkát.
Az sem jelent problémát,ha német családnál kell munkát elvállalni.
Végzettségemet tekintve ápolónő vagyok,de dolgoztam már vendéglátás,mezőgazdaság és csomagolói munkakörben.
Rendelkezem több éves ápolói munkatapasztalattal és külföldön is dolgoztam már több ízben magán családnál is.
Jellemző rám a rugalmasság,nagy munkabírás,türelem,alkalmazkodó képesség,precizitás.
A mezőgazdasági idényjellegű munkák is szóba jöhetnek,vagy a csomagolói munkák.
Ha tud valaki segíteni kérem jelezze.Nem igazán merek ismeretlenbe,hirdetésekre jelentkezni,mert annyi rossz tapasztalatot hallottam már,ezért fordulok hozzátok.
Elérhetőség:
m.miskolczy@freemail.hu
Alkalmazásom esetén,akár napokon belül eltudom kezdeni a munkát.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.

 © Oprea Iulia2009. márc. 13. 12:55 | Válasz | #32 
Sziasztok!

Oprea Iulia vagyok a Careers Worldwide szállodai állásportáltól.
A weboldal címünk: www.careers-worldwide.com.
Olvastam az üzeneteket és szeretném figyelmetekbe ajánlani az ingyenes e-mail tanulmányunkat melynek címe: 15 fontos tudnivaló a külföldi munkáról. Megemlítenék néhány témát, amit az e-mail tanulmány tárgyal: mielőtt külföldre mész dolgozni, érdeklődd meg, hogy milyen jogaid vannak mint külföldi munkavállaló, kinek felelőssége a munkavállalási engedély megszerzése (vannak olyan cégek, akik teljes körű ügyintézésért pénzt kérnek, holott pl. Ausztriában csak a munkáltató igényelheti és intézheti a munkavállalási engedéllyel járó adminisztrációt), munkaszerződésekről írtunk, hogyan kell hivatalosan felmondani, kit kell külföldön keresni ha baj van: nem fizetnek ki, visszatartják a fizetés egy részét stb.

Mi azt üzenjük mindenkinek, hogy legyen a saját közvetítője.Megtanítunk olyan dolgokra, amelyeket bármelyik külföldi országban lehet alkalmazni, mint pl. hol keressek álláshirdetést, hogy zajlik egy telefonos interjú, mi számít gyanús ajánlatnak stb.

Március 12.-én meghívtak a Kossuth Rádió Napközben c. műsorba, ahol a külföldi munkáról beszélgettünk. Meghallgathatjátok az adást az alábbi linken:

http://www.mr1-kossuth.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=74054&Itemid=65

Igaz úgy említenek, mint állásközvetítő a weboldalon, de pont erre fektettem a hangsúlyt, hogy mi nem közvetítünk, hanem megtanítunk minden érdeklődőt arra, hogyan boldoguljon külföldön.

Jómagam is dolgoztam már külföldön, volt részem kellemetlen tapasztalatban is. Gyakori az is, hogy olyan külföldi munkavállalók fordulnak hozzánk, akiket átvertek (munkaközvetítők vagy a munkáltató) és mindig segítünk a legjobb tudásunk szerint, ráadásul ezért nem kérünk el pénzt.

Van olyan munkaközvetítő, ahol a közvetítésért fizetni kell. Ilyen pl. ha valaki USA-ba megy aupair programmal.

Biztos hallottatok már a work&travel programokról is. 2005-ben 1500 $ fizettem a work&travel programba, de megérte, mert 3 hónap múlva 8000 $-t hoztam haza, nem beszélve arról, hogy ott is költekeztem, kirándultam, laktam, ettem, utaztam stb.

Ha bármilyen kérdésetek van a külföldi munkavállalással kapcsolatosan, szívesen válaszolunk. Az e-mail címünk: info@careers-worldwide.com

Szép napot kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel,

Oprea Júlia

u.i. fejlesztést végeznek a weboldalunkon, ezért előfordulhat, hogy néhány órán keresztül nem elérhető, de holnapra elvileg már minden ok.
Addig is írhattok az info@careers-worldwide.com címre.

 © Emanuel9992009. márc. 08. 15:23 | Válasz | #31 
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Lehetőségeket keresek Ausztriában és Németországban ahhoz, hogy el tudjak helyezkedni jogállásban.
Én egy kedves barátságos nő vagyok, aki keresi a lehetőségeket ahhoz, hogy jobb életszínvonalat
tudjon magának megteremteni.
Gyógymsszőr - Energetikai gyógyász és divatsminkes képességekkel rendelkezem.
Leginkább szálloda-wellness központ-kozmetika a cél területem ahol szívesen dolgoznék.
Középszinten beszélek németül.
Akár magyar családokhoz is szívesen ki megyek, ha igény van rá.
Kérem, aki ebben segítséget tud nyújtani vagy címeket tud adni ez ügyben az, írjon nekem minél hamarabb, ha lehet. A segítséget előre is köszönöm mindenkinek.
Elérhetőségem: telos999@citromail.hu

 © Andrea712009. feb. 27. 21:09 | Válasz | #30 
Sziasztok!Andrea 37 éves vagyok Zala megyéből.Ausztriába szeretnék ki jutni dolgozni.Jelenleg is szállodában dolgozok szobalányként.Érdekelne segéd ill szobalány ,takarítás vagy mosogatás is.Többen is mennénk ha tudtok segítsetek ,előre is köszönöm.Elérhetőségem:andrea343@citromail.hu

 © Tomi202009. feb. 18. 20:15 | Válasz | #29 
Sziasztok!Tamás vagyok Veszprém megyéből!Ausztriába szeretnék kijutni dolgozni!Mosogató vagy épitőiparba segéd munka is érdekelne!Német nyelvtudásom az sajna elég gyenge!Ha valaki tud segiteni írjon!Elöre is nagyon köszönöm!

 © dgizus2009. feb. 07. 12:49 | Válasz | #28 
sziasztok szeretnék segitséget kérni ha tudna valaki segiteni megköszönném!Cégnél csomagolási munkát,vagy takaritást keresnék vagy magyar családoknál gyerek felügyeletet és mosogatás,szálloda takaritás is érdekelne bármi ilyen jellegű munka mai biztos megélhetés és nem átverés.Köszönöm ha valaki tud segiteni kérlek irjatok.minimális nyelvtudásom van német.Köszönettel:Gizus

 © ironman2009. jan. 04. 19:29 | Válasz | #27 
Szasztok.Jani vagyok 27 éves,végzetségemet tekintve festő mázoló tapétázó,gipszkartonszerelő,szigetelő..stb.Ha valakinek van esetleg BÁRHOL a világban nekem való munkája kérem szóljon.Rendszeresen járok ki.Egy ideje ithon vagyok,és mély depresszióba fogok zuhanni..komolyan!!Nem csak festek..amit kell tulajdonképpen egy gyárba is elmennék ha kell!!angol alap megvan. bekesi.janos@freemail.hu előre is köszönöm mindenkinek.Ez érvényes mindenkor,mindenhová!!

 © Bani2008. nov. 07. 21:50 | Válasz | #26 
Sziasztok! Festés, mázolás,tapétázás, külső színezés, segédmunka érdekelne. Nyelvtudás sajnos még nincs. Aki tud segítsen: janobani@mailbox.hu; 06306501388

 © ervin2008. okt. 01. 11:50 | Válasz | #25 
Sziasztok.Ervin vagyok Hargita megyebol pontosabban csikszeredabol nagyon erdekelne a pinceri munka,mert nagyon szeretem csinalni es mar meguntam itthon es megszeretnem probalni kulfoldon ha segitenetek,angol nyelvtudasom sajnos kozepfoku,most jelenleg egy 3csillagos panzioba vagyok fopincer,addigi munkahelyeim fenyo szalloda 5csillagos pizzazo,vendeglok 3eve uzom ezt a szakmat es szeretnem folytatni kulfoldon koszi megerteseteket esetlek mas munkat is valalok.....

 © Takács Attila2008. szept. 30. 19:36 | Válasz | #24 
Sziasztok.Ausztriába keresünk munkát a feleségemmel.Bármi érdekel,de nyelvtudásunk sajna nincs.Ha valaki tud segíteni légyszi írjon.köszi
takacsattila04@citromail.hu

 © tera202008. szept. 30. 09:21 | Válasz | #23 
sziasztok. Ha tud valaki gyari betanitott munkat pl csomagolas legyszi irjon. koszii tera20@freemail.hu

 © peppe212008. szept. 29. 15:37 | Válasz | #22 
Sziasztok..Peti vagyok Veszprém megyéből...most regisztráltam ide.Ausztriában,Németországban keresnék vendéglátóipari állást.Jelenleg egy kis szállodában vagyok vendéglátó üzletvezető,azelőtt pedig az ország egyik legjob****os szállodájában pincérkedtem.Az igazság az,hogy az előző munkahelyemről is azért távoztam mert ne mmegszokott hagnemben beszéltek az emberrer,és ez nagyon sokat számít,munka és emberség szempontjából is..nos eljöttem az új helyemre üzletvezetőnek...itt is elmondtam,hogy miért váltottam..erre eltzelik pár hónap és ugyanaz..sajnos az összes munkatársammal ezt csinálják és sajnos nagyon sok Magyar ember így él nap mint nap...ebből a környezetből szeretnék kilépni egy kis segítséggel.23 éves vagyok.Végzuetteségem:Érettségi,pincér szakma,vendéglátó technikum,szakmai német nyelvvizsga,B.kategóriás jogosítvány,saját autó.Kérem aki bármillyen módon tud segíteni,az tegye meg.E-mail:cetipeti@hotmail.com,vagy czpeti@freemail.hu.Előre is köszönöm és mindenkinek sokk sikert.
üDV:Peti

 © melu102008. szept. 23. 17:14 | Válasz | #21 
Sziasztok!Munkät keresek,mezögazdasägban illetve gyäri munkäk is erdekelnenek.Aki tudna valami lehetöseget kerem irjon nekem melu10@freemail.hu-ra illetve 10blue@citromail.hu-raElöre is köszönöm!!

 © peppe212008. szept. 06. 01:14 | Válasz | #20 
Sziasztok..Peti vagyok Veszprém megyéből...most regisztráltam ide.Ausztriában,Németországban keresnék vendéglátóipari állást.Jelenleg egy kis szállodában vagyok vendéglátó üzletvezető,azelőtt pedig az ország egyik legjob****os szállodájában pincérkedtem.Az igazság az,hogy az előző munkahelyemről is azért távoztam mert ne mmegszokott hagnemben beszéltek az emberrer,és ez nagyon sokat számít,munka és emberség szempontjából is..nos eljöttem az új helyemre üzletvezetőnek...itt is elmondtam,hogy miért váltottam..erre eltzelik pár hónap és ugyanaz..sajnos az összes munkatársammal ezt csinálják és sajnos nagyon sok Magyar ember így él nap mint nap...ebből a környezetből szeretnék kilépni egy kis segítséggel.23 éves vagyok.Végzuetteségem:Érettségi,pincér szakma,vendéglátó technikum,szakmai német nyelvvizsga,B.kategóriás jogosítvány,saját autó.Kérem aki bármillyen módon tud segíteni,az tegye meg.E-mail:cetipeti@hotmail.com,vagy czpeti@freemail.hu.Előre is köszönöm és mindenkinek sokk sikert.
üDV:Peti

 © majker2008. szept. 03. 16:48 | Válasz | #19 
ausztiai munkára keresek 1 fö kömüves es 1 fö acs szakmunkast auto szükseges mosonmagyarovar körzetböl papir megoldott 06705630998

 © firstwood2008. aug. 11. 13:39 | Válasz | #18 

 © firstwood2008. aug. 11. 13:36 | Válasz | #17 

 © firstwood2008. aug. 11. 13:35 | Válasz | #16 

Ausztriába vállalnék asztalos munkát 1-2 fő részére. Ajtók,lépcső, faház építést - szerelést - felújjítást,felületkezeléssel is.
Utazás, szerszámgépek megoldottak, nyelvtudás megoldható. Akár 1-2 hetes munka is érdekel, megegyezés szerint. Referencia munkák: www.firstwood.hu Tel:+3630/9127390

 © maya2008. jún. 30. 22:13 | Válasz | #15 
Sziasztok!
A segitségeteket kérném, hogy Ausztriában munkát találjunk. Érdekelne mezőgazdasági munka, mosogatás. Köszönöm. palatin.maya@freemail.hu

 © Betty2008. jún. 10. 15:31 | Válasz | #14 
Sziasztok!
23 éves kozmetikus vagyok Ausztriában élek, már jó ideje próbálkozom a munkavállalással, de mindig falakba ütközöm.A szakmámban elhelyezkedni szinte lehetetlen, más jellegű munkát találtam de mivel szakmunkába tartozom (kozmetikus), ezért a munkavállalásimat csak ilyen jellegű cég igényelheti meg számomra. Így a munkavállalásom nem lehetséges mindaddig amig nem találok valamilyen céget aki megigényelné nekem. Ebben szeretnék segítséget kérni!
Ha van valakinek ilyen ismeretsége kérem értesítsen.
Köszönöm
E-mail: sabetty@freemail.hu

 © madarasi652007. nov. 07. 17:44 | Válasz | #13 
Ausztriai öntödei állást keresek!
Szakképzettségem, érettségim, gyakorlatom van!!! Minden megoldás érdekel!!

 © Klement György2007. okt. 09. 11:29 | Válasz | #12 
A hegyeshalmi határhoz közel lakom,bármilyen segédmunkát vállalnék.A-B-C-D -s jogosítványom,autóm van.Valamennyit beszélek Németül.

 © Csöndör Szabolcs2007. júl. 18. 22:33 | Válasz | #11 
Mindenféle ausztriai munkalehetőség érdekel, egészségügyi végzettségem,van, de bármit elvállalok, 36 éves ffi vagyok, minden érdekel, minimális német nyelvtudással rendelkezem. köszönöm

 © lions2007. jún. 07. 19:33 | Válasz | #10 
Ausztriában dolgozoknak Adó, 5 évig visszamenõleg Családipótlék és GYES teljeskörü ügyintézését vállajuk e-mail: ausztriaiado@vipmail.hu tel:délelött 063043334248 délután 06303969276

E-mail: ausztriaiado@vipmail.hu

 © angi2007. máj. 22. 20:12 | Válasz | #9 
Munkát vállalnék, házvezetőként vagy baby sitterként Ausztriába, minimális német nyelv tudással!

 © Tóth Attila2007. máj. 11. 15:13 | Válasz | #8 
munkát keresek felszolgálo és zenész szakmával harmonika szintetizator dob tudással.alapfokon beszélek németűl.

 © Tamás2007. máj. 03. 16:42 | Válasz | #7 
Munkát vállalnék Ausztriában ács szakmában vagy bármilyen segédmunkában.Korábban dolgoztam már Németbe,a nyelvet jól beszélem.Előre is köszönöm a segítséget!

 © Sanca62007. máj. 02. 20:02 | Válasz | #6 
Burgerlandba szeretnék dolgozni kezdő szalácsként,kicsit beszélek németül.
Hosszú távu munka inkább de idényjellegű is lehet .Aki tud segíthet.Köszönöm szépen

 © Arnold772007. ápr. 23. 10:37 | Válasz | #5 
Sziasztok,segitségeteket kérem,munkát szeretnék válalni Ausztriában vagy azEu-ban,már féléve próbálkozom,de mindenhol csak közvetitöirodákba űtközöm!Targoncás,raktáros,soför,segédmunkás,munkákat válalnék nyelvismeretem nincs,de ha rákényszerűl az ember azt is megtanulja!Ha tudtok segiteni nekem meg köszönném és várom leveleteket az alábbi mail cimre:Arnold77@freemail.hu ra Köszönettel:C.Arnold

 © unosmunka2007. ápr. 02. 20:09 | Válasz | #4 
Uniósmunkák közvetitő cégek nélkül egyéni munkavállalással minden területre az unió egész területén szak és segédmunkára egyaránt. Leginkább Német, Angol,Francia,Spanyol,Olasz,Görög területekre de ajánlataink folyamatosan bővülnek.
INFO:uniosmunka@index.hu
Cím, képzettség, ország, nyelvismeret megjelöléssel

 © rudi2007. márc. 21. 15:43 | Válasz | #3 
ausztriában mezőgazdasági vagy épitőipari munkát keresek sürgösen vagy 6 hónapos munkát vagy éveset Mosonmagyaróvártól kb 100 km -es körzetbe autó van a munka nem akadáj de sürgös

 © éles gyuláné2007. feb. 25. 10:43 | Válasz | #2 


[1] 2

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől