A www.itmedia.sk weboldal hivatalos fóruma
FIGYELEM, a fórumra jelenleg nem lehet írni, mivel az sgforum.hu meg fog szűnni év végén.
Az egész fórumot elmentettük, és folyamatban van az új fórum felépítése a saját weboldalunkon.
CSAK OLVASHATÓ, HAMAROSAN MIGRÁLJUK --- IT Media fórum   >>   Fórum   >>   Termékminta
Termékminta kérése

Ha szeretne hozzászólni, be kell jelentkeznie!
Bejelentkezés >>

Listázás időrendben


 © free®2011. feb. 20. 14:13 | Válasz | #23 
Akkor szerencsére nem csak nekem jött le így. :)
Hardwarez :)

 © nor2011. feb. 20. 10:43 | Válasz | #22 
Tegyuk hozza hogy azesetben ha nem bunko modon esik neki azoknak, akiktol a segitseget varja ...

 © speedbor2011. feb. 20. 00:18 | Válasz | #21 
nem cinikusank szántam a hizzászólásomat, köszi az infót, hogy nem kompatibilis...
...és nem értem miért vetted magadra az áras hozzászólásomat, akinek nem inge ne vegye...Én csak a szomorú sajnálatos helyzetet festettem a falra, miszerint a legtöbb ember már 2x is meggondolja mire kölcsön, csak vhogy mégsem sikerül átgondoltan költekeznie...

Azért is van a fórum, mert így ingyen bérmentve gyorsan kaphatsz választ kérdéseidre.
---
"Ami elromolhat, az el is romlik." - Murphy

 © macko2011. feb. 18. 15:40 | Válasz | #20 
Kedves nor még mielőtt megfelelő stílusban elküldenél bárhová mint a cég egyik tulajdonosa,(ez önmagában minősíti az IT MÉDIA SK-t )csak annyit tennék hozzá,hogy ezt én is meg tudom tenni. Bár úgy tudom,hogy most éppen melegebb éghajlaton vagy Ázsia környékén. De becsületedre legyen mondva,hogy onnan anyázni nem kis dolog.Igazán nem értem,hogy ha egy céget szinte minden oldalról KIVÁLÓ jelzővel definiál valaki ettől miért lesz mérges a tulajdonos. Vagy a KIVÁLÓ szó Szlovákiában mást jelent????? További jó nyaralást vagy telelést. Harcos üdvözlettel Péter

 © nor2011. feb. 18. 13:30 | Válasz | #19 
Koszonjuk a kritikat az oldallal kapcsolatban, alapvetoen van rajta kereso, katalogus, arlista.
minden amit az emberek szoktak keresni.
Az, hogy nem os commerce az alapja a weboldalnak, mint a hasonlo webshopok 99%-anak, es ez egyeseknek nehezseget okoz, szerintem egyedi problema es nem feltetlen a weboldal hibaja.
Szebb lehetne-e? persze. Funkciojan valtoztatna barmit is? persze hogy nem.

Megneztem, mostaniban csak 50 fekete talcas tokot vittel. Szoval nem ertem hogy ha problemad van, miert nem szolsz honapokig, aztan mert miert kezdesz el minket itt sarral dobalni egy normalis kerdes helyett.
("Sajnos ez nagy mértékben megkérdőjelezi a hitelességüket.")

Ne haragudj, de ezek utan mit varsz? Majd meghajolunk a nagysagod elott?
Vagy azt, hogy a megfelelo stilusban oda kuldunk ahonnan jottel?

 © macko2011. feb. 18. 13:05 | Válasz | #18 
Na rágjuk még egy kicsit a gittet! "ennyire nagy vevonek allitja be magat," Nem mondtam ilyet,hogy nagy vevőjük volnék csak azt írtam le,hogy már egy pár éve dolgozom ebben az üzletben.Gondoltam,hogy talán a cég vezetői is tudnak írni ha már róluk van szó.Kedves speedbor mivel az Alexandra kiadó több ezer lemezt rakatott (Szlovákiában) ilyen dobozba és valóban nagyon sok ilyen fajta cd van forgalomban a világban is de köszönöm,hogy felhívta rá a figyelmemet azt ugye tudja,hogy a két nyomda egyáltalán nem kompatibilis egymással.Ha már a cinizmusnál tartunk!!
Mivel a IT médiával kapcsolatban a véleményem a következő: A honlap kezelhetősége:KIVÁLÓ
A Szállítás, csomagolás,gyorsaság,cikk törzs,a kommunikáció (visszaigazolás),a futárszolgálat viselkedése. KIVÁLÓ Mert a véleményem egyébként ez! Pusztán csak azt szerettem volna a sok okoskodás helyett,hogy legyen egy olyan lehetőség ha netán megoldható, (már volt ilyen eset az elmúlt húsz évben)pusztám csak annyit szerettem volna megoldani,bár gondolom,hogy ez képtelenség:Egy telefonszám "Te Béla most melyik terméket tudjátok küldeni a pirosat vagy a kéket".Hangsúlyozom az árral soha nem volt problémám!! Ezeket az okos véleményeket nem minősítem. "ha az emberek 20 fillér árkülönbségért képesek 30 percet telefonálni 20 forint/perces tarifáért." Na megyek mert megérkezett a futár az IT médiától így legalább tudok adni valami kurrens árút annak a két darab vevőmnek. Ez az üzenet ingyen van!!!!!!

 © nor2011. feb. 18. 05:42 | Válasz | #17 
Erre sajnos annyit tudok mondani, hogy ha egy igenyes 15000 forintos CD lemeznek a tokjat akarja lecserelni ont ugyanolyanra, akkor meg kell rendelni japanbol 2-3000 forintert a tokot.
PONT ugyanolyan tok ugyanis NEM lesz, mivel azt japanban froccsontik egy japan nyomoformaval, mig az europaban kaphato tokokat tobnyire europaban (NEM, NEM KINABAN), mivel ezeknek a szallitasa nagyon draga es serulekenyek is.
Kinai tok is letezik, de annak a minosege altalaban kritikan aluli.
(Pl. olcso DVD tokok)

Nem kotekedeskeppen, de hosszu evek tapasztalata, hogy akinek ennyire nagy gondot okoz valami, es ennyire nagy vevonek allitja be magat, akar vasarolna 10-20, netan 50-100 darabot is az adott tokbol.

Mint irtam, sok vevonk van aki kifejezetten meg van elegedve a jelenleg kaphato CD kulso tok minosegevel, amibol sajnos mar csak az utolso par 1000 darab van, mert a 150.000 darab amit rendeltunk belole 1 eve, mar a veget jarja.

 © speedbor2011. feb. 17. 19:29 | Válasz | #16 
Kedves macko "mid" végig CD tokról beszélt ez világos volt eddig is. Viszont engedje meg, hogy felhívjam rá a figyelmét, hogy a kollégám által említett tok: Super Jewel Box Standard ONE-TWO (IT5976) az CD tok, a CD tok szabványának tekinthető sok sok Amerikai és Japán kiadónál, részletesebben itt: SBJ. Ha jól tudom akkor az insert mérete is a szabványnak megfelelő, kérem javítson ki ha tévedek.

A hozzászólása elején lévő idézetekkel nem tudom pontosan mit akart mondani, tekintve, hogy például free® egy ugyanolyan vásárló, mint maga, így magánemberként formált véleményt az ön hozzászólásairól, és nem pedig az ITmedia.sk nevében.

Amennyiben tud megoldást arra a problémára, hogy hogyan neveljük meg a jónevű, de ugyanakkor pofátlan gyártókat/márkatulajdonosokat a világban, akik szó nélkül változtatják termékeik kinézetét, esetenként funkcióját, és időről időre azonos rendelési szám, és vonalkód mellett egyre silányabb minőséget szállítanak, akkor kérem mondja el nekem, mert sajnos nem igazán van ötletem, azonkívül, hogy ignoráljuk őket. Amire sajnos a kereslet nem ad lehetőséget.
Hiszen hiába akarunk minőséget adni relatíve jó áron, ha az emberek 20 fillér árkülönbségért képesek 30 percet telefonálni 20 forint/perces tarifáért.
---
"Ami elromolhat, az el is romlik." - Murphy

 © macko2011. feb. 17. 17:45 | Válasz | #15 
"mert a beszállító is egyformának tekinti.".
"ár/érték arányról még nem is hallott az illető."
"igényes kiadványt akar szinálni, rakja bele DVD tokba,"
Nem akarok semmit "Szinálni" pusztán csak a sérült,tokokat szerettem volna kicserélni egy olyan fajta tokra melynek a minőségével elégedett vagyok.!!!???
Kedves nor én mid végig cd tokról beszéltem,ha mondjuk ön rendel JAPÁN-ból egy 15.000 ft értékű nagyon ritka cd-t és véletlenül összetörik a tokja berakja egy teljesen más méretű DVD tokba????? Egyszer próbálja ki hogy
fog kinézni!!Super Jewel Case Standard ONE-TWO
Áttetsző DVD tok, lekerekített sarkokkal..

Tisztázzunk valamit több mint húsz éve foglalkozom cégszerűen cd értékesítéssel,ha már itt tartunk tudom mi az ,hogy igényes kiadvány.Nálatok egy kicsit nagyobb cégekkel voltam és vagyok kapcsolatban a mai napig de még mindenkivel meg tudtam értetni magam emberi hangon.Ha valahol ilyen kioktató volt a hangnem az a cég nálam a felejtős kategóriába tartozott.Sok cég még nem volt a piacon mikor én már ott voltam,de mostanra már megszűntek
de én még most is itt vagyok.
Uraim megköszönöm megtisztelő hozzászólásaikat,bocs a kicsit keményebb hangnemért de úgy gondolom ennyi még belefért.
Hajrá fiuk!!Üdvözlettel Péter

 © free®2011. feb. 17. 09:48 | Válasz | #14 
Épp ezt akartam amúgy írni, megint arról a tipikus esetről van szó, hogy occo legyen, de profi minőségű, az ár/érték arányról még nem is hallott az illető.
Hardwarez :)

 © nor2011. feb. 17. 07:17 | Válasz | #13 
Én azt ajánlom hogy aki igényes kiadványt akar szinálni, rakja bele DVD tokba, azzal nem lesz ilyen probléma.
Vagy super jewel box-ba IT5976
Ja, tudom, az 160 forint ...

Amúgy a problémát én sem értem.
Vannak vevőink akik ezt ezresével veszik, mert gyártanak bele, és nem panaszkodnak, sőt, a külső tok minőségével kifejezetten meg vannak elégedve.

Alapvetően ezek a CD tokok szabvány méretűek, szabvány méretű papírhoz, ha annál nagyobbat raktok bele, az a ti dolgotok ...

Megkérdezni meg lehet hogy mi van épp készleten, de hogy a raktárosok megértik-e a vonalat meg a pöttyöket, garantálni nem tudom, mert ha csak a leírásodat olvasom, elsőre nekem sem esett le hogy miről beszélsz.
Kérdezni info@ vagy garancia@ tudsz, a válasz nem lesz azonnali, de megnézik a raktárban ...

 © free®2011. feb. 16. 21:59 | Válasz | #12 
Én már tényleg nem tudom miről beszélsz, ez alatt nincs semmi féle kép, a lemez nem érhet oda, a borító meg elvileg csak eddig ér ki (logikusan, mivel ez fogja meg) jah és épp ezért nincs miről beszélnünk. :D
Mellékesen megjegyzem, azért is nincs miről beszélnünk, mert amit én szeretek, azt nem ilyen gagyinak mondható (elnézést nor, de csak hasonlítás képpen írom, ár/érték aránya teljesen megfelelő) tokba rakom, hanem veszek hozzá tokos audio cd-t. (no comment)
Hardwarez :)

 © macko2011. feb. 16. 18:31 | Válasz | #11 
Kedves FreeZ ha ez neked mindegy akkor nincs nagyon miről beszélnünk.De majd egyszer ha lesz olyan lemez amit nagyon szeretsz és valaki majd rányomja az úgy mond booklet kicsúszás gátlót és lesz a képen két eltüntethetetlen lyuk majd nem tudom milyen képet fogsz vágni!!?? Bár lehet,hogy nem érdekes,viszont én nagyon sok emberrel találkoztam akinek ez nagyon fontos!!

Kedves speedbor sajnos ez a dolog is olyan mint a többi nem oldottunk meg semmit. De azért nagyon szépen köszönöm mid kettőtök hozzászólását. Üdvözlettel Péter

 © speedbor2011. feb. 16. 16:11 | Válasz | #10 
melyikből kaptál vonalasat...

Amúgy ez az említett probléma, hogy sosem tudjuk megmondani, melyik lesz készleten, mert a beszállító is egyformának tekinti...Vagyis mi ugyanazt rendeljük, gondolom ő is, és hol ilyen hol olyan (IT0419, ezért is van fent több féle fotó.
---
"Ami elromolhat, az el is romlik." - Murphy

 © free®2011. feb. 16. 14:26 | Válasz | #9 
Én nem értem ezt a pöttyös dolgot. :)
Hiszen nem ott záródik, az elvileg csak azt a célt szolgálja, hogy ne csússzon ki a papír, ami mellesleg semelyiknél nem működik megfelelően. :D
Mellékesen megemlíteném, hogy nekem a vonalasat hozták. :P
Hardwarez :)

 © macko2011. feb. 16. 12:52 | Válasz | #8 
Köszi a gyors választ.Nekem egy dolog a lényeges mivel már sokszor rendeltem tőletek és ezen kívül
mindennel elégedett voltam. Az üres cd tokból csak az a fajta kell nekem amelyik felső lapján 2db kb 2cm-es vonal van.A lényeg ha nem ezt a típust kapom akkor nem kell.Ha lehetne én a többit ki is vonnám a forgalomból. Mivel ami két kis ponton záródik az tönkre teszi a nyomdát ha valaki kicsit figyelmetlenül zárja vissza a dobozt.Lehet,hogy szőrszálhasogatásnak tűnik a dolog de több mint húsz éve ezzel foglalkozom.Még mindig hiszek abban,hogy ha két élő ember beszél közvetlenül egymással az nekem mindig jobban működött mint a gépekkel folytatott kommunikáció. Ha valakit meg lehetne kérdezni,hogy most melyik fajta tokot lehet kapni szívesen megveszek valamit drágábban ha az megfelelő minőséget takar.Sajnos például a dupla cd tokjaitok katasztrofálisan rossz minőségűek igaz hogy csak hatvan forint de én inkább a 120 forintba kerülő tokot veszem meg mert az minőség. Szívesen vásárolnék tőletek mondjuk Mobile fidelity 24K arany cd-t vagy DVD-t Vagy MAM 24K arany cd-t Vagy DVD-t .Pontosan ezért vásárolom tőletek a Kodak gold Cd-t és DVD-t Tudom,hogy a piac nagyon ár érzékeny de mindig volt és lesz olyan "különc" aki ezt figyelmen kívül hagyja .De gondolom,hogy már elég volt belőlem. Üdvözlettel Péter

CD case, Normal, Black (IT0419)Itt van a csavar a felső kép és az alsó kép között van különbség, most melyik kapható? Nekem az alsó fajta kellene de még soha nem kaptam olyat!!!
CD case, Normal, Clear Standard (IT1249)
CD Jewel case, Normal, WHITE *REPACK* INFO! (IT6817)

 © nor2011. feb. 15. 13:21 | Válasz | #7 
ird mar meg konkretan melyikrol van szo, nekem az is jo ha rendelesi szamot irsz.
ha elsore nem azt kaptad, amit kertel, akkor miert nem akkor jelzed ezt ?

 © speedbor2011. feb. 15. 12:25 | Válasz | #6 
Ha elárulod melyik termékről beszélsz (IT szám), akkor utánanézünk, hogy mikor is változott meg, és cseréljük a fotót. Sajnos a beszállítóink sem jelzik ha a termék megjelenése változik, mi meg nem tudunk minden szállítmányt termékenként ellenőrizni, és sokszor mire lefotózunk valamit addigra ismét megváltozik a kinézete, ilyen pl. a maxell lemezek csomagolása, amit nem győzzük mindig újra lefotózni, mert 2 hetente úja design.
---
"Ami elromolhat, az el is romlik." - Murphy

 © free®2011. feb. 15. 12:21 | Válasz | #5 
Szerintem, ha bár mi problémád van, és azt normálisan jelzed, tuti visszaveszik a terméket.
Hardwarez :)

 © macko2011. feb. 15. 12:07 | Válasz | #4 
Miért van az,hogy a képen szereplő árucikk nem egyezik meg a szállított termékkel. Harmadszor rendelek cd dobozokat soha nem azt kaptam ami a képen van!!! Többé soha nem rendelek dobozt az IT
médiától. Szomorú,hogy egy normális fotót nem tudnak megcsinálni.Sajnos ez nagy mértékben megkérdőjelezi a hitelességüket. Üdvözlettel Péter

 © nor2006. jún. 13. 23:07 | Válasz | #3 
PP cd tok mintánk jelenleg nincs, mivel azt megbeszéltük hogy RENDELÉSRE tudunk hozni.

Termékminta ügyében emailben meg tudjuk beszélni a nagyker@itmedia.sk címen.


Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől

Figyelem! Ez nem egy kötetlen fórum, alapvetöen a cégünk vevőinek tartjuk fent, hogy egyszerübben tudjunk segítséget nyújtani ha felmerül valamilyen kérdés.
A fórumon a hétköznapi etikai szabályok érvényesek alapvetöen, de mielött hozzászólna valamelyik témához, vagy kérdezne, mindenképpen olvassa el a fórum szabályzatot!