A www.itmedia.sk weboldal hivatalos fóruma
FIGYELEM, a fórumra jelenleg nem lehet írni, mivel az sgforum.hu meg fog szűnni év végén.
Az egész fórumot elmentettük, és folyamatban van az új fórum felépítése a saját weboldalunkon.
CSAK OLVASHATÓ, HAMAROSAN MIGRÁLJUK --- IT Media fórum   >>   Fórum   >>   MP3 Player
MP3 Player

Ha szeretne hozzászólni, be kell jelentkeznie!
Bejelentkezés >>

Listázás időrendben


 © nor2009. nov. 16. 21:30 | Válasz | #130 
hat igazabol le kell pattintani ovatosan az elolapot, ugy tudsz hozzaferni a belsejehez.
ott megtalalod a drotot, amit ki kell csak hozni, akar ugy hogy rakotsz egy masik darab drotot, akar ugy hogy kiegyengeted es kivezeted.

az elolap lepattintasanal ovatosan nyulj be ala valami kessel, es ugy probald meg oldaliranyba szetpattintani, hogy ne torjenek el a pockok.
(vagy kerj meg valakit aki jartasabb az ilyen patentos dolgok szetszedeseben)

 © Kemendi Balázs2009. nov. 16. 16:37 | Válasz | #129 
Tudsz esetleg valamilyen rajzot küldeni ehhez? Sajnos nem vagyok egy MacGyver, ez meghaladja a technikai ismereteimet, félek, hogy csak elrontanám a kütyüt...

 © nor2009. nov. 13. 21:15 | Válasz | #128 
mint irtam, mind a sztereo eltunese, mind a sisterges osszefugg, es a gyenge jelerossegnek koszoheto, amin csak ugy tudsz javitani ha javitod az atvitel hatekonysagat az eszkoz es a radiod kozott.

nincs meretbeli megkotes, mivel a pendive szabvany USB STORAGE-kent jelentkezik be, tovabbra is fenntartom hogy fizikai kontakthibabol indult ujra az eszkoz, ahogy razkodott.
megprobalhatod esetleg egy USB hosszabbitoval a 4 gigas pendriveot megint rakotni, hatha ugy megy.

Nem egy nagy buheralas egyebkent, csak ki kell vezetni a drotot az eszkozbol hogy jobb legyen az adas hatasfoka ...

 © Kemendi Balázs2009. nov. 13. 17:57 | Válasz | #127 
Jó alaposan tesztelgettem a dolgot... A PDA-t USB-vel hozzákötéssel nem értem el semmit, csak annyit, hogy megtapasztaltam, hogy így is tudom tölteni kütyümet. Kipróbáltam egy egygigás pendrive-val, azzal gond nélkül ment, nem indulgatott újra. Lehet, hogy nem szereti a 4Gb-s pendrive-omat... Kerestem infót arra vonatkózóan, hogy van-e bármiféle méretbeli korlátozás, de ilyesmit nem találtam. Szóval valahonnan szerzek egy 2 Gb-s pendrive-ot, kipróbálom, ha azzal megy, akkor annyi kapacitás nekem bőven elég is lesz. Viszont az el-eltűnő sztereó még mindig probléma, a halk, de azért határozottan jelenlévő statikus sistergéssel egyetemben. Próbáltam, amit tanácsoltál, azaz beledugtam azt a jack-kábelt, ami egyéb kütyük audiokimenetére hivatott csatlakozni, de a készülék abban a pillanatban elnémult, pedig a kijelző szerint tovább játszotta a számot, miután kihúztam, ezt hallhattam is. Olyan volt, az a dugó nem is bemenetként, hanem kimenetként szolgált volna, mivel gondolom, ha bemenetként kereste volna, akkor megállítja a zenelejátszást. De mindegy is, a lényeg, hogy ezzel sem kerültem közelebb a megoldáshoz. Szerinted van még valami olyan módszer, amihez nem kell megbuherálnom az mp3-lejátszó-fm-adót?

 © Kemendi Balázs2009. nov. 06. 20:34 | Válasz | #126 
Pár óra múlva lesz rá lehetőségem, hogy kipróbálom, majd megírom, hogy összejött-e a dolog!

 © nor2009. nov. 06. 19:34 | Válasz | #125 
ez jó kérdés, ha a PDA-d kártyaolvasóként jelentkezik be akkor igen, ha PDAként akkor nem valószinü.

 © Kemendi Balázs2009. nov. 06. 18:10 | Válasz | #124 
Hú, nem vagyok sajnos egy technikai zseni, úgyhogy kezdetnek marad a lineines tipp. A kocsi egy új típusú Suzuki Swift gyári hangrendszerrel, szóval az antenna kb. a cucc fölött van, a távolság kicsi, szóval amiatt nem lehet. Egyébként lenyűgözött a beolvasási sebessége, gyakorlatilag ahogy bedugtam, elkezdte játszani a számokat, nem volt semmi érzékelhető keresgélés. Még egy módon tesztelni fogom: Az SD-kártya a PDA-mhoz tartozik, ezért nem szívesen veszem ki belőle. Szerinted elképzelhető, hogy ha rádugom a PDA-t az USB-re, akkor is tudja majd olvasni az SD-n lévő zenéket?

 © nor2009. nov. 06. 08:56 | Válasz | #123 
alapvetően keress egy szabad frekvenciát a sávban, és oda hangold be.
87.5 pl. elvileg üres, de kipróbálhatod a 106.9-et is.
Ha elmegy a sztereo, illetve sistereg, akkor valamiért gyenge a vétel, nem elég a kisurárzott jel.
Ez lehet azért mert nem jó az antennád a kocsiban, azért mert túl messze van a szivargyújtótól (pl. a kocsi hátulján van az antenna), vagy mert nagyon árnyékolt helyen van az eszköz a kocsin belül. (tudod, faraday kalitka hatás, a kocsi fémből van)
Ezen úgy segíthetsz, hogy pl. a line in bemenetbe bedugod a kábelt ami jár hozzá, mivel ha jól emlékszem, talán rá van kötve az árnyékolására az antenna. (de ez nem biztos)
Ha ez nem segít, akkor óvatosan vedd le a tetejét hogy ne törjön el, és vezesd ki a belső antenna kábelt, ez egy darab drót ami körbe van vezetve az eszközben, és látszólag nem megy sehova. Ezt meghosszabbítva és kivezetve tudsz javítani a jelerősségen.

 © Kemendi Balázs2009. nov. 06. 08:05 | Válasz | #122 
Tegnap hazafelé menet kipróbáltam SD-vel (BP. 11.kerületből 16.-ba, cirka fél óra út). Az SD-vel egyszer sem akadt ki, szóval tényleg ez lehetett a gond. Érdekes, mert ahogy próbáltam a pendrive-ot kézzel mocorgatni, semmit sem mozdult, nagyon stabilnak tűnt. Szóval ez a része megoldódni látszik. Viszont megfigyeltem, hogy van egy kis konstans sistergés a cuccban, kipróbáltam elég sok frekvenciát (a tartomány elejéről és végéről egyaránt), és mindenhol tapasztaltam ezt, ráadásul a sztereó is gyakran elmegy, legalábbis a rádióm kijelzőjén a sztereó jelzés hol eltűnik, hol megjelenik, pedig pl. a Juventusnál, vagy más rendes adónál ez folyamatosan ott van. Próbálkozzak még további frekikkel? Ezt egyébként folyton állítanom kell, függően attól, hogy éppen hol vagyok, vagy be lehet lőni egyet fixre, ami tutira mindig jó?

 © Kemendi Balázs2009. nov. 05. 19:14 | Válasz | #121 
Rendben, igyekszem minél hamarabb kipróbálni! Ha úgy megy, akkor nem érdekel, ha a pendrive-val nem jó, a lényeg, hogy ne kelljen CD-kre írogatnom a zenéket (a kocsim lejátszója egyébként MP3-as), mert így egy nagy halom lemezt viszek mindig, amit ki tudna váltani már egy 2 GB-s SD-kari is...

 © nor2009. nov. 05. 07:15 | Válasz | #120 
Ez konkretan mp3 lejatszo, nem errol volt a vita anno ...
Az letezhet hogy a pendrive kirazkodik, probald meg SD kartyarol hogy ugy is csinalja-e ezt, ha igen akkor kuldd vissza es cserelni fogjuk.

 © Kemendi Balázs2009. nov. 04. 22:41 | Válasz | #119 
Szia! Én a napokban vettem tőletek egy ilyet:
Car FM MP3-WMA player 3-in-1 SD, USB, Line-In, 12V (IT0995)

A hangminőséggel elégedett vagyok, viszont volt egy másfajta problémám: 4gb-s pendrive-ot tettem rá usb-n, amivel nem volt gondja, egyből megtalálta a zenéket rajta. Viszont néha, teljesen kiszámíthatatlanul újraindult a kütyü, azaz újraindulás előtt olyan hangot adott, mint mikor kifagy a zenelejátszó PC-n (kb. az utolsó negyed másodpercet ismételgeti gyorsan), majd resetel, és kezdi a számot előlről, lehet, hogy tovább jut, lehet, hogy addig se, mint korábban, van, hogy több számot is gond nélkül elvisz, aztán újra kezdi. Először azt hittem, hogy rázkódott a kocsi, és megrezgett a pendrive (noha jó stabilan benne van), de egyenes úton is előfordult a dolog. Tudom, azt mondjátok, ez nem MP3-lejátszó, és láttam, hogy írtátok, hogy nem akartok újraindítani semmilyen vitát, de ha egy kütyü leírásában is szerepel, hogy lejátszik MP3-at, akkor miért ne lenne MP3-lejátszó? Vagy ezalatt azt értitek (magától értetődően), hogy nem az utcán sétafikálás közbeni zenehallgatásra való céleszközről van szó? Mert ez számomra is evidens. Viszont a kocsimban pont az lenne a szerepe, hogy egy pendrive-ot rádugva tudjak zenét hallgatni, mivel nincs hagyományos MP3-lejátszóm, amit ráköthetnék. Szóval, a szóf*sás végén még egyszer a kérdés: Mit tudok vele tenni? Mi okozhat ilyen restartolós hibát?

 © nor2009. márc. 30. 16:47 | Válasz | #118 
Azt az eszközt anno tesztre kaptuk, 1x volt bekapcsolva, azóta a szekrényben volt.
Ez az 1 darab van, ha ennek valami baja van, akkor max. másikat tudunk adni, ilyen tipust nem ...

 © Pitju2009. márc. 30. 15:45 | Válasz | #117 
...A reset és a ki-be kapcsolás nem segít...

 © Pitju2009. márc. 30. 15:36 | Válasz | #116 
Hello! Sürgős, mert ajándék lenne!!!

Vásároltam ma egy MP3 lejátszót:(IT4219) Datawrite MP4 player 2GB *FM* *miniSD*.
Rácsatlakoztattam a számítógépre feltelepítettem a hozzá adott CD-ről a szoftware- jeit, majd zenét raktam fel rá, eltávolítottam. Rácsatlakoztattam a fülhallgatót, bekapcsoltam "mákos" lett a tv-hez hasonlatosan, mint amikor nincs adás csak színesben. Holnap délelőtt jön érte a futár, de jó lenne ha esetleg addig lenne rá valami gyógymód.
mail:borbiro.istvan@freemail.hu
tel.: 0630/870-9584

 © nor2008. dec. 14. 17:26 | Válasz | #115 
mivel mar levelben valaszoltam, ezert itt nem ismetlem meg.

 © zolzos2008. dec. 13. 06:52 | Válasz | #114 
Hali!

Vettem ATMT HDD MP3-as lejátszót. Indításnak a 220as tötöt rádugtam melyre bekapcsolt, majd amikor látszott a kilyelző a majd full üres aksi ikonja átváltot hálozati csatis ikonra, ugy voltam vele, hogy mint a Laposoknál ez is azt jelzi, hogy éppen hálozatról megy nem aksiról.
Beállítgatam amit tudtam rajta.. elszöszöltem a menüjébe vagy 5 percet majd kikapcsoltam, hogy had töltődjön... ekkor meglepődve tapasztalatam, hogy az arcomba villogva jelzi, hogy az aksi FULL !?
ennek ellenére hagytam tölteni olyan 6-7 órát még...

reggel levettem a töltőröl egyből kikapcsolt... majd próbáltam életet bele lehelni de egyszerűen nem akarta :(
Ismét külső táp mire egyből megriadt.. és ugyan úgy mint az első alkalommal azt mutatta, hogy semmi aksiból Fullba ment át...

Kérdésem, hogy mit szurtam el??? (bár szerintem semmit)....
Volt-e már bármilyen probléma ezzel a termékkel, vagy bármilyen visszajelzés... Mellesleg külső tápról szuperül működik csak macerás USB csatis aksit szerezni :P

+ lenne egy szakbarbár kérdésem de azt inkább levélben irtam meg neked nor...

üdv Zolzos

 © nor2008. aug. 06. 08:46 | Válasz | #113 
Igazából leírtam már az elözö válaszban is a lényeget, és az a helyzet, hogy a múltban már voltak ebböl kötekedések, hogy de akkoris mérnemjáccaleazempéhármat ...
Ezért is van odaírva nagybetüvel hogy nem lejátszó ...

 © Simike2008. aug. 05. 15:29 | Válasz | #112 
Nem kötekedni akartam csak megérteni.
Köszönöm !

 © nor2008. aug. 05. 14:43 | Válasz | #111 
az érintett termék leírása a weboldalról (már hónapok óta változatlan formában):
Autós szivargyújtó FM adó.
Segítségével a bemenetre kötött audió jelet az autórádió RÁDIÓS részén keresztül lehet hallgatni.
200 választható frekvencia!
Stabil, jó minöségü SZTEREO hangátvitel.
A kibocsájtott FM jel frekvenciapontossága nem 100%-os, ezért érzékenyebb vevökön a sztereó vétel nem minden frekvencián müködik! (a vevök 95%-ával gond nélkül kell hogy müködjön)
Közvetlen a 12 voltos szivargyújtó aljzatról üzemel.
FIGYELEM! EZ NEM MP3 LEJÁTSZÓ, CSAK RÁDIÓADÓ!!!

 © nor2008. aug. 05. 14:41 | Válasz | #110 
figy, ezt a vitát szerintem most zárjuk le, mindegyik transzmitter leírásában ott van hogy EZ NEM MP3 LEJÁTSZÓ !!!!!

És mint írtam, az USB azért van hogy a te SAJÁT, KÜLÖN lejátszódnak ÁRAMOT adjon, hogy ne a saját elemét merítse ...

 © Simike2008. aug. 05. 14:19 | Válasz | #109 
Az USB-s porton keresztül akkor nem is tudom használni? Akkor mire az USB csatlakozó?
És egy pendrive-on lévő MP3-at akkor csak egy plusz lejátszó segítségével szólaltat meg ?

 © nor2008. aug. 05. 11:29 | Válasz | #108 
nem. rossz az értelmezésed.
az mp3 lejátszódnak ÁRAMOT AD CSAK, arról nem játszik le semmit sem!
Kösd össze az audio kábellel az mp3 lejátszóval és menni fog ...
a play gomb az mp3 lejátszódon található ...

 © Simike2008. aug. 05. 11:15 | Válasz | #107 
Szia !

Vettem megy CAR FM transmittert(IT1221).
A jack bemenetről tudom használni, de az USB-re hiába dugok akármit ( pendrive, MP3 lejátszó ) nem hajlandi megszólaltatni a rádión. A leírásában az szerepel, hogy a PLAY gobbal indítsam el a lejátszást, de erre a gombra csak a frekvencia és az idő kijelzés között váltogat.
Van valami trükk, vagy rossz az USB-s része ?

 © nor2008. máj. 24. 14:02 | Válasz | #106 
max. 2 GB-os SD megy bele ha jol tudom.
4 gigasat nem hinnem hogy kezelne mivel az mar masik szabvany.
az 1 gigassal 100% mukodik.

 © lamiki2008. máj. 23. 18:53 | Válasz | #105 
Sziasztok!
Tud erről valaki valami infót, jó minőségű? Legfőképpen az érdekelne milyen memória kártyát lehet bele dugni, és ? MB-osat
Car FM MP3-WMA player 3-in-1 SD, USB, Line-In, 12V (IT0995)
a linkje

 © nor2008. máj. 07. 08:23 | Válasz | #104 
az olcso IT996-os Fm ado vagja a magasakat kicsit.
Az nem is sztereo.

 © emerte2008. máj. 07. 08:21 | Válasz | #103 
köszi!
Nincs mp3 lejátszóm, csak egy pendrive-om meg egy PNA 3,5-es kimenettel. Ezért lenne jó.

Most akkor melyik "legolcsóbb" vágja a magasakat? Az mp3-as vagy a csak FM adós?

 © nor2008. máj. 06. 21:48 | Válasz | #102 
csak a legolcsobb vagja a magas hangokat.
ha van mp3 lejatszod, akkor vegyel sima fm transmitterbol valami dragabbat, ne az it996-osat, hanem a it1220-asat vagy a it1221-eset (jelenleg nincs keszleten, 1-2 napon belul felkerul)

 © emerte2008. máj. 06. 21:33 | Válasz | #101 
Nem teszteltétek még?
Esetleg aki már vett, mi a tapasztalat?

 © emerte2008. máj. 03. 19:10 | Válasz | #100 
Remélem jó topikba írok.
Mp3-as FM adót szeretnék az autóba.
Kérdésem, hogy az olcsóbb (4600ft-os) is megfelelő minőséget nyújt? A nem mp3-asnál olvasom, hogy a magas hangokat vágja. Ez ugye nem? Ha felteszek egy pendrivera 200 számot, lehet nem csak egyesével léptetni?

köszi előre is!

 © kurczu2008. ápr. 14. 13:22 | Válasz | #99 
Kedves NOR!

A Datawrite MP4 player Arrow 2GB (IT1072)-rő 1-2 +Infot szeretnek kerdezni:
- mekkora az LCD? 2"?
- van-e sajat hangszoroja?
- mekkora akku-s uzemidovel lehet szamolni (mennyi a toltesi ido? -ha jol sejtem, akkor ebbe "nem szabvanyos" sajat akku van)

Elore is koszi a valaszod.

Udv,

Bencze Gabor (kurczu)
kurczu@freemail.hu
+36302250144

 © nor2008. ápr. 07. 19:47 | Válasz | #98 
visszakuldeni garancialis bevizsgalasra

 © Csabertui262008. ápr. 07. 18:19 | Válasz | #97 
Szia! Vásároltam pár hónapja egy 1 GB-os datawrite SD kártyát és most megadta magát, ha van rá garancia, akkor mi a teendőm? köszi előre is!

 nor-unreg2008. márc. 14. 20:49 | Válasz | #96 
utanakerdeztem jopar helyen, de nemigen talaltam hozza firmware-t.
Amugy barmilyen, M18 neven arult multimedia lejatszohoz valo firmware jo lehet hozza, mivel az xpert tech is csak egy fantazianev ...

 szedi22008. márc. 14. 19:30 | Válasz | #95 
köszönöm előre is hello

 nor-unreg2008. márc. 13. 21:09 | Válasz | #94 
Az a helyzet hogy ez egy olyan szeria volt amit a forgalmazo mar nem forgalmaz.
Viszont majd megprobalok utanakerdezni a kinai gyartonal hogy hatha van hozza.
(nem igerek egyhamar infot, beletelhet jopar hetbe)

 szedi22008. márc. 11. 19:42 | Válasz | #93 
hello! azért keresnék hozzá frissitést mert azt szeretném hogy még többet tudjon a m18-as mert pl: nem tudja kezelni a kingston 4GB SD HC memoria kártyát de a dobozán rajta van a 4GB-os kártya lehet hogy mikor a gépet kiadták a lehetöség adott volt hogy lesz 4GB-os kártya! de lehet hogy a kártya tul gyors vagy nem nem tudom a gép külömben nagyon jó vétel volt nagyon tetszik nekem!
helló

 © nor2008. márc. 10. 09:23 | Válasz | #92 
konkretan miert keresel hozza frissitest ?

 szedi22008. márc. 08. 11:58 | Válasz | #91 
m18 software frissitést keresek

 © nor2008. feb. 10. 01:46 | Válasz | #90 
ezeket az olvasokat CF kartyaval teszteltem le (mindet), az SD reszet nem neztem.
Vissza kell kuldeni bevizsgalasra, ki fogjuk cserelni.

 laca2008. feb. 07. 20:44 | Válasz | #89 
Na nincs szerencsem. Vettem egy ilyen ultraspeed nevu fekete kis usb-s kartyaolvasot. Magat a cuccot latja a windows, de a beletett SD kartyat nem. Tobb felevel is megneztem, linux alatt az latszik, hogy a betett kartyat nem tudja olvasni... otlet?

 © nor2008. jan. 25. 08:28 | Válasz | #88 
szerintem nem.
legalabbis 256-os biztosan nem, mivel azok -25% bukoval voltak eladva mar a vegen.
(regi keszlet ...)

 © Jostir2008. jan. 25. 06:53 | Válasz | #87 
Szeretném kérdezni, hogy várható még valamikor Omega mp3 szemüveg? Köszönöm.

 © nor2008. jan. 07. 19:26 | Válasz | #86 
Van itt egy eszkoz hibas csomag, szoval abbol megkapod a tapot cserekent. (eleg ha csak a tapot kuldod vissza)

Ill. hogy ne legyen hosszadalmas az ugyintezes, rogton amikor visszakuldod, jelezd hogy megbeszelted velem hogy elkuldjuk a cseret, es akkor nem kell 2x bevizsgalni.

 laca2008. jan. 06. 21:51 | Válasz | #85 
Koszi, visszakuldom! Az eleje ota nem mukodik a kapcsolo igazabol, csak mostanaban hasznaltam volna surubben, es most untam meg :) Dobozaban volt vegig, nem volt rarakva semmi. De tenyleg :)

 nor-unreg2008. jan. 05. 12:11 | Válasz | #84 
Igazabol a 12 voltot nem kapcsolja le egyik sem, csak az 5 voltot.
(5 volt = vezerles)

A kapcsolo tonkremehet nem rendeltetesszeru hasznalattol is (valaki rarakott valamit, stb.).

Legkozelebb ha rendelsz, kuldd vissza a tapot es megnezem mit tudunk csinalni vele.

 laca2008. jan. 05. 10:14 | Válasz | #83 
Sziasztok

Kb fel eve vettem egy trifoo usb-sata-ata konvertert, aminek a tapja doglott meg azt hiszem. pontosabban a kikapcsolo gombja. A tapon levo kapcsolo a +12 voltot nem kapcsolja, az mindig megjelenik a kabelen, a +5V-ot pedig neha kapcsolja neha nem :) A kapcsolo mindig kattan, csak nem midnig kapcsol be a hdd rajta. Termeszetesen tobb vinyoval is kiprobaltam mar, meg ki is mertem a tapot +12V mindig van (kikapcsolva is) +5V meg mikor van mikor nincs :)
Mit tudunk tenni? Koszi

 nor-unreg2008. jan. 04. 14:57 | Válasz | #82 
siman USB-rol tolt, szoval ha feldugod gepre pl.

Amugy kulso USB adapterrol is lehet tolteni, igazabol a kapacitasa mindegy.

 © Jostir2008. jan. 04. 14:15 | Válasz | #81 
Szeretném kérdezni, hogy vettem Omega mp3 szemüveget, az akkuját hogyan lehet feltölteni? Van hozzá usb kábel, akkor a számítógéppel lehet? Külön adapterrel lehet tölteni? Ez tartozéka a szemüvegnek? Ha nem, akkor milyen kapacitásu adapter jó hozzá? A dobozban nem volt adapter. Köszönöm.

 © nor2007. dec. 10. 11:51 | Válasz | #80 
1.) "MA" -> vasarnap ?!
2.) milyen "keszuleket" ?


 Zoli2007. dec. 09. 18:29 | Válasz | #79 
Ma vettem egy készüléket, és nem tudom megnyitni a setup file-t. A többi dolog a Cd-n megy, de pont ez nem!Mit lehet tenni?
Köszönöm a választ!

 nor-unreg2007. nov. 25. 13:25 | Válasz | #78 
Ok, akkor köszönjük a megértésedet, legközelebb mindenképp kapod az átalakítót. (csak jelezd)

 © nobble2007. nov. 24. 19:22 | Válasz | #77 
gépről tudom töteni!

 nor-unreg2007. nov. 24. 15:56 | Válasz | #76 
ha tudod hasznalni anelkul is, nekunk nem gond, nem lesz elfelejtve, csak rendeleskor jelezd.

 © nobble2007. nov. 23. 16:39 | Válasz | #75 
thx, egyhamar nem rendelek, nem gond?
ja és az normális hogy 3 óra alatt lemerült az mp3 lej.? kell formázni az aksiját és meddig?

vettem hozzá egy normális fülest és igy egész jól szól :)


üdv.: nobble

 nor-unreg2007. nov. 23. 10:51 | Válasz | #74 
Sorry, ezt mi csesztuk el, legkozelebb jelezd es kuldunk egy adaptert.

 © nobble2007. nov. 22. 20:41 | Válasz | #73 
szia nor megvan a lejátszó de adaptert nem kaptam :(
üdv.: nobble

 © nobble2007. nov. 19. 21:39 | Válasz | #72 
köszi a gyors válaszokat!

üdv.: nobble

 nor-unreg2007. nov. 19. 21:09 | Válasz | #71 
nos, igazad van, 2.5-os rajta a jack ...

Sajnot átalakítóból jelenleg csak a fordított van, amibe 2.5-ös eszközt kell dugni és aminek a kimenete 3.5-es csatlakozó ...

(mondjuk ez sincs fent az oldalon) :-)

 © nobble2007. nov. 19. 20:49 | Válasz | #70 
jack aljzatot megtudnád nézni hogy 3,5? mert néztem hasonló "dizájnú" :) eszközöket és azokon 2,5 aljzat volt.
válaszodat köszönöm mégegyszer!

üdv.:nobble

 nor-unreg2007. nov. 19. 13:57 | Válasz | #69 
minden termekunkre van 1 ev gari ...
(szamtech.)

Csak azokra nincs amiknel a leirasban kifejezetten szerepel hogy nincs garancia ...

 © nobble2007. nov. 19. 12:40 | Válasz | #68 
köszi a választ! és gari van rá?

üdv.: nobble

 nor-unreg2007. nov. 18. 21:50 | Válasz | #67 
az angol csatlakozo az az angol *halozati* csatlakozo.

Adaptert adunk hozza amivel nalunk is tudod hasznalni.

a JACK csati az nagy valoszinuseggel 3.5-es, most nincs nalam egy se hogy megnezzem.

 © nobble2007. nov. 18. 20:15 | Válasz | #66 
Datawrite MP4 player Arrow 2GB termékkel kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy mi az az angol csatlakozó? és milyen jack aljzat van az eszközön 2,5, 3,5? és garancia van rá?
választ előre is köszönöm!
üdv.: nobble

 nor-unreg2007. nov. 12. 19:25 | Válasz | #65 
köszönjük a segítségedet.

Aki akar venni M18-at, annak el kell áruljam, hogy az utolsó darabunk van belöle készleten, és már nem lesz utánpótlás ...

 Dobrogi2007. nov. 12. 12:16 | Válasz | #64 
1.) M18 gyártó honlapja:

http://www.long-horn.com/eng/lh_product/detail.asp?id=89

2.) (video)felvételt próbáltam megy, felbontás: 720 x 480 pont


 lajos2007. nov. 01. 01:44 | Válasz | #63 
Többen voltak már így (és lesznek). Én megértem őket. Gondolom a Google-ben keresnek információt valamiről, valahogy kidobja ezt a fórumot, és beírnak. IT Media Fórum. Aki nem ismeri, nem tudja, hogy ez egy bolt neve. Nincs konkrétan kihirdetve. Mondjuk vannak jelek: kiszállítás, garancia, stb. Meg a főlapon az "IT Media Fórum" link a boltra, de ez csak akkor derül ki, ha az ember az egérrel rámegy. Ha maga a webcím ki lenne írva a főoldalon, egyértelműbb lenne.

 nor-unreg2007. okt. 30. 17:47 | Válasz | #62 
"melyik bolttól" ...
Ez az IT Media fóruma, http://itmedia.sk/

az M18-as jelenleg nincs készleten, a jövö héten lesz belöle megint.

Igazából még nem teszteltük, de müködnie kell.

 Évi2007. okt. 30. 14:42 | Válasz | #61 
Xpert-Tech M18-al szemezgetek, de van egy kis gondom. Nincs magyar nyelvű menű, nem találom a honlapjukat, kipróbálta már valaki a felvétel funkcióját? Minden infonak örülök... Melyik bolttól vagytok?

 © nor2007. okt. 24. 21:07 | Válasz | #60 
igazabol ha ez az az M6 amit mi is arultunk csak mas neven akkor elvileg mukodik jol ...

 © Lor002007. okt. 24. 10:24 | Válasz | #59 
üdv

Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

4GB MEIZU M6 PROFI MP3 ÉS VIDEOLEJÁTSZÓ

 nor-unreg2007. okt. 19. 20:57 | Válasz | #58 
Elvileg a leirasaban kene lennie valami infonak rola ...
En anno kiprobaltam, es ha jol emlekszem nekem siman jatszotta a ratoltott avit konvertalas nelkul ...

 Jimmy2007. okt. 19. 14:54 | Válasz | #57 
Sziasztok!

Lenne egy nagy-nagy kérésem.
Vettem egy Xpert Tech M6-ost, de nem tudok rá úgy filmet tenni, hogy le is játsza. Már millió1 konvertálót kipróbáltam, de egyiket sem játsza le. Alapban van rajta egy avi film előzetes, azt lejátsza, de ha avit rakok rá nekem nem játsza le. Milyen megoldát javasoltok? Előre is köszi a segítséget!

 Peter2007. okt. 11. 18:32 | Válasz | #56 
Köszi, de sajnos a max 2GB nem elég tárkapacitás, 80-100GB amit szeretnék, ezért kellene HDD-s megoldás. No keresgélek még, illetve várok türelemmel, háthat lesz ilyenetek majd.

 nor-unreg2007. okt. 11. 08:05 | Válasz | #55 
egyelore nem varhato.

az M18-ast ajanlom megvenni minel hamarabb ha szemezel vele, mivel most lett learazva, es jelenleg csak 1 db van belole keszleten.

 Peter2007. okt. 10. 22:27 | Válasz | #54 
Szia!
2 termekkel is baratkozom a katalogusbol:
-Xperttech mp4player M18
-PMP-35 MP4 hdd movileplayer
Igazabol a ketto otvozetet szeretnem: szabvany (cserelheto) HDD-vel szerelt MP3 es videolejatszo, aminek van sajat LCD-je es AV kimenettel is rendelkezik.

Varhato, hogy megjelenik valami ilyesmi nalatok?

 Arpad2007. szept. 25. 10:26 | Válasz | #53 
Köszi, ha lenne piros rendelnék.

 © nor2007. szept. 25. 10:14 | Válasz | #52 
garancia 1 ev, mint minden hardware cuccra
driver nem kell XP-hez.
a piros szinut nem tudom, meg kell nezzem majd a keszleten mi van, mivel ezt mar nem rendeljuk utan.
a vonalbemenet szintjet megmondom oszinten nem tudom hogy lehet-e szabalyozni.

 Arpad2007. szept. 25. 09:54 | Válasz | #51 
Az Omega MP3 Player 1 Gb-os rádiós van-e piros színűben, vagy mikor lesz? Kell-e hozzá driver XP-hez, ha pendrive-nak akarom használni. A Vonal bemenet felvételi szintje szabályozható-e? Mennyi garancia van hozzá? Köszi a válaszokat.

 Gyuri2007. jún. 26. 13:21 | Válasz | #50 
Köszi.
Gyuri.

 nor-unreg2007. jún. 04. 15:36 | Válasz | #49 
Sorry, de nekunk jelenleg nincs raktaron a kerdeses lejatszo,ezert nem tudom elkuldeni ...
De majd utanakerdezek, csak a pontos tipusat ird meg a lejatszonak.

 nor-unreg2007. jún. 04. 15:35 | Válasz | #48 
az ujhoz mindenkepp jar tartozekkent ...
Utanakerdezek hogy van-e tartalek adatkabeluk.

 Gyuri2007. jún. 04. 12:58 | Válasz | #47 
Érdeklődni szeretnék, hogy az Omega MP3 lejátszós napszemüveghez külön rendelhetnék-e adatkábelt? Vagy esetleg ha egy ujjat rendelnék , tartozékkén jár e vele?

 qkacz2007. máj. 22. 18:40 | Válasz | #46 
Sziasztok! Vettem nálatok kb fél éve egy xperttech 1Gb-os MP4 playert, és valahogy megsérült a cd és nemtom újratelepíteni az avi converter progiját. Ha valakinek megvan még a progi AVIConvert a neve asszem, akkor el tudná küldeni nekem a koch.mate@gmail.com címre? Köszönöm előre is!

 nor-unreg2007. ápr. 27. 19:22 | Válasz | #45 
mx7-rol semmit.
ami raktaron van, arrol tudok mondani infot.

 © bike4ever2007. ápr. 27. 15:22 | Válasz | #44 
mégegyszer kérdezem h az xperttech mx7röl nem tudsz valamit?köszi elöre is

 © bike4ever2007. ápr. 25. 18:45 | Válasz | #43 
ja és hol tudnám kipróbálni?thx

 © bike4ever2007. ápr. 25. 18:45 | Válasz | #42 
ja és hol tudnám kipróbálni?thx

 © bike4ever2007. ápr. 25. 18:40 | Válasz | #41 
az Xpert Tech mx7 röl tudsz valamit?
énis csak hallomásbol ismerem,egy haveromtól..ennek ki a a magyarországi forgalmazója?furcsa h sehol 1 weboldal,még képet sem találok róla a keresőben..ha van az mx7röl képed vagy bármelyik Xpert Tech-röl,akkor azt légyszíves küld el erre a mail címre:bike4ever@citromail.hu

 nor-unreg2007. ápr. 25. 08:59 | Válasz | #40 
igazabol nincs oldala ennek a termeknek, ha konkretan kivancsi vagy valamire, kerdezz ra, megprobalok valaszolni.

Amugy van lehetoseg kiprobalasra is.

 © bike4ever2007. ápr. 24. 23:04 | Válasz | #39 
sziasztok!Xpert Tech m18 mp4 lejátszóval szemezek nagyon!láttam az electroworldbe,és nagyon megtetszett!csak semmiféle weboldalát nem találom,semmi infó róla..akinek bármi infója van vele kapcsolatban az légyszíves segítsen!köszi!

 © nor2007. jan. 10. 09:46 | Válasz | #38 
Igen, stimmel.
Igazából amikor meghoztuk a mintát én lefotóztam meg megnéztem, a fotó azóta se került még feldolgozásra, a lejátszót leteszteltem, aztán értékesítésre került, ezért nem tudok róla bövebb infót adni, mivel nincs a közelemben ilyesmi jelenleg, csak a raktárban.

Igyekszünk minden kérdésre választ adni, amint lehetséges.

 Benapo2007. jan. 10. 09:31 | Válasz | #37 
Kedves "nor"!

Köszönöm a gyors választ. A mai világban nagyon ritka hogy valaki veszi a fáradságot és 23 óra után válaszoljon egy idegen kérdésére.Külön köszönet ezért! Sajnos nem találtam meg a gyártót pedig igencsak kutakodtam a neten.Általában a kínai gyártók felrakják a kézikönyvet, drivert,konvertáló progit ezért lenne jó rájuk találni. Ezeket találtam. Információ képpen ha esetleg más is érdeklődik.:
Xpert Tech M6 MP4 lejátszó
2,.2" 260.000 színű TFT kijelző
Multi zenei formátumok, pl. MP3, WMA, jó, valós hangfrekvenciás hangvisszaadás MPEG-4 video formátum lejátszás, teljesképernyős lejátszás, külsőhangszórós lejátszás HD IPEG képböngésző funkció FM rádió funkció, 40 állomás tárolható Beépített, hifi, 8 ohmos hangszóró Digitális felvétel Energiatakarékos beállítás, állítható fényesség, beállítható kikapcsolási idő Jó mélyhang, 3D EQ környezetihatás támogatása, beállítható EQ Több nyelvet támogat, támogatja a kínait és az angolt Ultra nagy sebességű, 5MB/s, USB2.0 jelátvitel Zenehallgatás E-könyv olvasás közben, könyvjelző funkció Zenehallgatás játékok játszása közben Hordozható U-diszk funkció, firmvare frissítési lehetőség, A-B ismétlési funkció Gyárilag 1 Gb memória van benne.
Egy magyar cég forgalmazza (drágábban)náluk találtam ezeket az infókat. Ezek pontosak?

 © nor2007. jan. 09. 23:06 | Válasz | #36 
Fizikai méretek: kb. 6-8 cm x 4-5 cm,
felbontast nem tudom biztosan, de valoszinuleg 224x176, legalabbis a konverter ennyire konvertalja le a filmeket.
a kijelzonek meglepoen jo a kepe.
kimenet: fejhallgato.
bemenet: nem vagyok benne biztos hogy van neki.

Ha nagyon komoly eszkozt szeretnel akkor az M18-asat vegyed :-) Azon van video ki es bemenet is, igaz, nem ez az arkategoria :-)

 Benapo2007. jan. 09. 19:47 | Válasz | #35 
Szeretnék még többet megtudni aZ Experttech m6 lejátszóról.
Képfelbontás? Fizikai méretek? Kijelző minősége? ki-bemenetek ?

 © nor2007. jan. 04. 09:55 | Válasz | #34 
Telefonon jelzed a lányoknál, és ha legközelebb arra jár a futár, akkor elhozza.

 bjoci2007. jan. 04. 09:43 | Válasz | #33 
Milyen módon tudom visszaküldeni? Postán vagy futárral?

 © nor2006. dec. 22. 00:05 | Válasz | #32 
Küldd vissza, jóváírjuk legközelebb.

 bjoci2006. dec. 21. 21:33 | Válasz | #31 
Sehogy nem akar müködni. Ha beteszem az elemet néha 1-2 másodpercre bekapcsol. Homokóra, starting, aztán kikapcsol és semmi.


[1] 2

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől

Figyelem! Ez nem egy kötetlen fórum, alapvetöen a cégünk vevőinek tartjuk fent, hogy egyszerübben tudjunk segítséget nyújtani ha felmerül valamilyen kérdés.
A fórumon a hétköznapi etikai szabályok érvényesek alapvetöen, de mielött hozzászólna valamelyik témához, vagy kérdezne, mindenképpen olvassa el a fórum szabályzatot!