Hidromasszázs   >>   Fórum   >>   Anális sex
Tapasztalatok és vélemények az anális sexről

Listázás időrendben


 Én lenni, én téged megenni2016. jan. 05. 20:35 | Válasz | #54 


Számodra ez életed legfontosabb napja, de nekem csak egy kedd! ))))Rossz idők jönnek a bézbólsapkás cigány leányra! ))))

Nem hagyom. hogy a pálcikás Hajnlii és Erika61 lenyomják a nagyszerű sebességű kurváimat! ))))

A ti időtök már lejárt! Mint a nyomtatásé! )))))

Ez a Hajnii is már mindjárt 30 lesz! Lassan belép a banya korba! A pengés oldalon is egy majdnem 10 éves, 2007-es fotóval van rajta! Azon is rasnya, hát akkor el lehet képzelni, mivé válhatott tíz év alatt! Szar az egész! Öreg harisnya az összes! ))) Ez a sok ráncos ribkó már nagyon uncsi és gáz!

A szösszenetek szösszenete és annak a másolata!

2015 a nagy leleplezések éve volt! )))) A tavalyi sikerszériát jó lenne 2016-ban is továbbvinni és még több kurvát idegyakni! Jöjjenek a jázminok, elképzelhetetlen sebességgel! ))))A Tokodiak is kurvák! )))) Mindig is tudtam, csak nem sejtettem! ))))

De előbb a Tomboldák lebukása és pálcikás figurájuk megrogyása látható! )))))Ez a "szomorú.gif" lett a veszted! )))) Lebukott a kisangyal, a kisanyám! ))))

A bizonyító erejű kép a Társkereső topik 15754-as hozzászólásában található!

http://www.hotdog.hu/gif/cikkek/szomoru-sag

Válogass még neked tetszőket! )))) Itt sokan szomorúak, köztük Kaya is! )))))

Nagyon COOL! Oszt pengémmel vágom! ))))

Látom ám, hogy a hotdogos pengedobálók tombolnak itten! ))) Undormányosak a félszerzet félcigó Hajnika, meg az 54 éves öreg banya Erika1961 és a Sunflower nevű kés hajigáló! Ízlésviláguk alapján egyből dekódolható, hogy a youtube-on és faszbúkon is ők csinálták a gagyi szappanoperás szereplőkkel és keresztyén képekkel teli fiókokat! Ez osztán az ordenária! Itt rámol a sok cigó néne és vénparaszt nyugdíjas!

Ez nagy szívás! Lebuktatta őket a gif figura! Nem számítottak rá, hogy a furmányosak belekeresnek a linkbe!

No te Erikácska61 nyuggerbanya! Istenbarma agnus dei! Az egész nyugdíjodat kicsengeted a net előfizetésre! Bámul a necces világba a nagyika! Viszont vágásként küldjél valami megszentelt Esmeraldás festmény művet! ))))

Ilyen aki vörös rébék! Kedvencem, amikor a banyákok képén a csillámló faszlámafény körbeveszi a Gabriella Cucerottát, vagy valamelyik másik 500 részes sorozatnak a főhősét! )))) Ha nagyon menők akarnak lenni, még egy Coelho idézetet is alábiggyesztenek! )))) Osztán ahhoz kell imádkozni! ))))

Nem tudom, hogy röhögjek vagy szánakozzak! A Hajnika már 10 éve ezt nyomatja. Nagyon rá van izgulva erre a sok külföldi búgóbuzi nímandra! Akik egyébként tényleg elég cigány meg zsidó képűek! Jó kis kombinatorikák. A cigány kurva nem csoda, hogy nem kellett a Petrényinek! Nála még a Kovács úr is jobb parti! Ő legalább egy gazdag és tehetős MSZP-s elnökbácsi! Ez csak egy nincstelen cigány lédike! Hasonlít a webkurvavezérre Dunakesziből a Spartacus 66 szám alól!A vén Enci61 banyánál meg szól valami szar óvodás kúvának a mulatós dala! Van ám itt kultúra! Egyből levágtam, hogy milyen lehet a hotdog.hu-s élet! )))) Szól a táncdalfesztiválos fos, közben nézegetik a 10-15 éves csillogó giccses szentképeiket és Jézus pöcsére pattannak! )))) A sok kis istenkeszopó agnus dei! ))))Húha ti fat ágnuszok (népiesen desnyók), elétek szórok némi gyöngyöt! ))))

Nohát, nohát! Nagy érdekességet fedeztem fel, amikor megnéztem, hogy a lenti kép milyen profilra vezet! Ki hitte volna, hogy ez a cigányszemű Hajnika fesztiválozik itten!

Tudtam, hogy egyszer elkapjuk! Csak ki kellett várni! ))))Tetszik a Roger Moore-os Szent figurád! Ez a kép lett a veszted, mind a kettőnk veszte! )))) Éljen Kiss Manyi és a Karády Katit hallgató sznobok. Mindig lesz egy harisnya ))))

Nekem bejövős a hotdog.hu )))) Még jó, hogy nem az iwiw-ről linkeltek be valamit! Ki hitte volna, hogy az internecc berkeiben léteznek még az ilyen 10 évvel ezelőtti ősleletek! Haladhatnának a korral! Némi VÁNCZA nem ártana!

Szép szombatot! Most pedig belerúgok a sálas kurvakutyába! )))))

A Proingatlan neve garancia a minőségi kurvulásra! )))) Jó sok munkás van itten! A Varga Colee meg csak röhög az egészen! Hihihi ))))

Ó Katherine Mcnamara! Az élet gyötrelmes! )))))

Ez arcpirítóan izgi! A Tillman Bécis telifónszám a bizonyíték arra, hogy még a Tokodi Jobbikot is kurvapénzből tartották fenn! Robotka pedig a kurvások egyik operatőre lehetett! )))) 2011-ben még azt hittem, hogy csak a Toroczkai buzijai! )))) De aztán 2013-ban megérkeztek a szinyei infók és azok kiegészítették a puzzle hiányzó darabjait! Köszönet értük a görény úrnak!

Még az állam is leesett. A tokodi művházat az Évakúvától kapták. A Robot család meg a kamerával operál. Az összes Albert panelházat is ribkók járták körbe.Nem hittem volna, hogy ennyi kurva van! ))))Ebben a nőstény csírában van egy-két vonó! Kúlos ez a banya! Oszt hogy reppen! Olvasom a történeteket és lent vagyok a padlón a röhögéstõl. Csúfondáros társaság. Kurvák, buzik, banyák és librákok.A pró-nyanya száll mint a madarak. Elrepûtt ez a halál képû Nagyéva!

Saját kis szegletünk a világban! Itt érinthetetlenek vagyunk!

http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=kelenfold

A dokumentumban meg lehet találni a munkacsoport tagjait! )))

Rá kell világítani Évakurva egyik 2012-es korai ténykedésére! Ez már valóságos prequelnek is beillik! Amikor még sportfogadós és Kis Júlia álneves volt! )) Sõt Tillman Bélus, az egyik tokodi fõbuzi telifón-számával kérkedik! A saját hirdetésünkbõl köszönt vissza a cím! Amikor lecsaptunk a tokodiakra 2011-ben, nem tudhattuk, hogy már azidőtájt is a Nagy Évát kerestük! Hát ez állati! Tetszik, hogy végül minden szál összeért! Én már az eddigi fejleményektõl is lepadlóztam és az arany érméim közé ugrottam, mint Dagobert, de ettõl aztán be is hugyoztam! ))) Most az érmék rézzé változtak tõle! ))))

Tetszik az Évavezér! Most csodálom egykori önmagát! ))) Kis Juli nénit! )))) Ez a Tokodaltárói telefonszám meg tényleg poén! ))) Tokodi sportfogadósból budafoki kurva-adóssá vált! ))) Így kell egy év alatt kifejlõdni!

Felfigyeltünk a keresztezett faj tanulmányodra! ))) A kurvásokat mesterségesen alkották kipásból és cigósból! ))) Kötelességünk levadászni az ilyen kombinácsókat )))
Ha bemész Albert utca 45, 47 meg 49-be ott vannak lószopók, csótánykurvák meg hõhatású ribancok )))) Minden részlegben más tudásút találsz! )))

Kurvakutya Kettõ velem is kipróbálta! ))) Ez a Hõhíd Plussz féle hõsugárzós kutyabuzulás! ))) Olyan szexi kisugárzása van a döginek, hogy belepirultam! ))) Az Albertnél annyira bepörögtem, hogy aztán a 47-es villamossal a Városház térig meg sem álltam, ahol aztán a tér közepén teljesen bebuzláztam! ))))) Nézték a galambok! ))))Amúgy szerintem nagyon fontos, hogy pozitívak legyünk ilyenkor, mert nekem anno Kurvakutya Kettõ volt a hátsó gondolatom állandóan! ))) Az adott erõt, hogy tovább jázmuljak, kibírjak mindent és közben boldognak érezzem magam! ))) A kis személyes boldogságomban éltem! )))) Szerintem nagyon fontos, hogy ne szenvedéssel kapcsold össze a kutyaalbert emlékeket! ))) Nekem régen erõvel és boldogsággal társult ez az érzés! )))) Eléggé kifordultam akkor magamból, de sikert hozott! ))))

Örvendek, hogy vannak kurvák és még mennyien! ))) Annak meg különösen, hogy nyilvánosan vállalják a meggyõzõdésüket! Kellenek! Nagyon is! Elrettentõ példának! )))) Nagy Éva meg gyõzni fog mind felett. Javára legyen mondva, hogy a kurvás kétarc létét a nagy nyilvánosság elõtt büszkén hirdeti. Mulatságos! Hajrá, csak így tovább! Majd a Városház térnél kiértékeljük az eredményeket! ))))

Ez a sok infó a közepébe talált! Talán a hirdetõ egy kivételes, egyedi eset aki ki tudott szabadulni az Albert utca fogságából és most lett belõle egy magas szintû alázda garázda! A kurvákat meg nem értem, miért kellett a legfelsõ kilencedik emeletre tenni, amikor a szopós színvonaluk alapján inkább alagsori szintre valók!

Éva felajánlotta a sok vidéki sutyesznak önzetlen segítségét )))) Némi szopósért nála ellakhatnak! Hát eléggé "Battletoad" színvonalú az igényszint! Megható nekem ez a világnézet!

Hú ez a hétvégi nagy kurva-mûsor most telitalálat volt! A piros fény is valahogy jobban világított mint korábban! A két bájos operátor ráadásul kérésemre a nagy 26 cm-s
mûlófütyi helyett elhozta a szuper nyakkendõs kutyust! Tündéri kövér leányok és az Éva-féle kutyuska!

Most az amerikai Rózenberg-út után csodálatos meglepetésben volt részem. A két drága dagi operátor leány új szerelmi fészket varázsolt nekünk egy albertfalvi
panelproli ház formájában. Ízléses szakmabeli poszterek a falakon! A Múzsa Hópihe segg-fotói az egyik oldalon, a másikon az EOS ujjak képei és a roswelli ûrhajók
kék és zöld színekben pompázva. Hatalmas szerelmi szexágy a szoba közepén. A kamera elkezdett világítani amikor nekiláttunk. Szex közben lágy zenével élvezhettük az agymosó EOS-üzenetek csobogását és a Hópihe hajlatainak morajlását!

A nagyszerû Albert utca 45-47-be érkeztem a csodás közvetítõ leányokhoz! Ez a panelproli ház a kurvák HQ-ja! Minden nap átélem a vörös fényû enyelgõ álmokat.
De titokban azt a napot idézem fel, amikor elõször láttam meg a második kutyulót! Az újdonság varázsa volt a legjobb! Pár fokkal többet tudott, mint a sálas! Neki már fasza is volt, nemcsak nyaló eszköze! Azzal jobban elvoltam! Kurvakutya Kettõ a bajnok!

Na de amiket én átéltem ahhoz semmi nem fogható! Én most az éjjel kisanyám Mobil Évával és Nagymakkos Kettõvel szeretkeztem. Most, hogy megszereztük, kibéreltük Ketteskét, az õrület van rajtunk. Mi Facebook számlás kurvulós jázminok valósággal leugattuk az égrõl a csillagokat! Tetszik benne, hogy olyan kemény lökései vannak. Majd szétszakadt a fenekünk és a nuncikánk. Hú a kutyuló nem csoda, hogy szétkefélte a Nagy Éva fenekét is. Mi is
teljesen ki vagyunk merülve. Pedig tudom, hogy egy jázmin munkás ennél szebb élményekben nem is reménykedhet! A hétvégén nagy orgia lesz a lõportárdûlõs tanyán!

Magam is kissé félek Ketteskétõl, mert ez egy kurvaállat! )))) Mindenki seggét kikészíti Horváthnéni vad dögje! Azért rendületlenül visszük az állatszex zászlaját. Mi a Torkos Bajnokságban is helyt álltunk magunknak! Drukkolok, hogy a szakmánkon belül minél messzebbre és magasabbra jussunk! )))

Becsöngettem az Equus házba! A kis zöldeskék mellénykémben és csiszi-csoszi papucsomba érkeztem meg a bájos albertfalvi leányokhoz! A sálas kurvakutya és az õ kúrója, a kettes kutyuló szaladt felém. Mintha az elsõ számú sálaskutya a nevemet vinnyogta volna. S látva a második makkoskutya szemét és keményedõ fickós fütyijét azonnal bizseregtem. Számmal állítottam fel a csodás szerszámot és féktelen szeretkezésbe kezdtünk. A sálas nyalt, a baszója meg engem baszózott. A végbelem csak úgy porzott Kurvakutya Kettõ egyre ismétlõdõ lökéseitõl. Pillanatok alatt a piros fényû mennyekben éreztem magam. Tök ari volt ahogy élvezés közben a karmaival végigszántotta a hátamat. Ilyen szuper jó szituba is bele lehet keveredni az albert utcában! Na így lehet belõle élvezettel kijönni! )))) Utána az operátor leányokkal is nagyfokú szeretkezésbe kezdtünk!. Lerepült a szemüvegük és a sonkákat tartó alkalmatosságaik. Mégis azt mondom, hogy most Kurvakutya Kettõ adta meg azt az élményt, amely az egész napra feltöltött! Lehetséges, hogy eltorzult tudattal rendelkezem, de most Ketteske volt az igazi!

Ez akár egy Romána-novellának is beillett volna, ez a szexi sztori! Magam is a suttyós, jobbágyos alföldrõl ballagtam egészen az Albert utcáig, hogy ilyeneket
megéljek )))) Itt Pesten ilyen elõkelõ az élet! ))) Ezt a kamkorderes világot szavakban nem nagyon lehet kifejezni, csak átélni! ))) Ha ott lettél volna ahol mi voltunk, akkor te is elfáradtál volna attól,amit mi csináltunk! )))

Lehet itt még variálni! )))) Legközelebb talán már lesz egy harmadik kurvakutyesz is, akkor már a Holdig is eljut a vonyítás az Albert utcai háztetõrõl )))) Vagy jönnek a kurvamacseszok! )))) Esetleg látom magam elõtt, ahogy a pösti állatkertbe költöznek! ))) Hogy kiszívják az elefánt és antilop mannát! Csak nehogy berogyjanak a sok kurvaállat alatt! )))) Aztán már nem is lehet majd tudni, hogy hol kezdõdik a rinocérosz és hol végzõdik a múzsa! Hát ez a kurvabrigád az én legfõbb röhögségemnek a tárgya!

Az albert-barlangban mindig befûtenek a kutyulók! ))) Olyan forró élményeket élek ott át, hogy utána mindig oda kell járulnom a Városház terére, hogy lehûtsem magam! Remélem a galambok nem kapnak a buzis energiáimból! ))) Bár senki sem mondta, hogy az szabálytalan! ))))

A tegnapi dzsezmin találkozóról lemaradtam! Sajnos kötelességeim a gyöngyösi állatkertbe szólítottak, ahol a frissen betelepített orángutánt kellett kielégíteni. De a következõre mindenképp elmegyek, addig is egy csepp tükrös gecivel adakozok a koncertadók tiszteletére! )))) Remélem a következõ kurvabuli nem fél év múlva lesz!

Harcoljunk együtt a melegségért és a jázmin utalásért )))) A tükörbaszó villa fõhõs köcsögsége az iránymutató! A fenomenális tükrös bûvészete a védjegye. Nekünk a jázmin-KGB világ olyan, mint a Biblia. Még az egyik ujjunkat is levágjuk, hogy teljesen átlényegüljünk a szeánsz vezetõbe a kurvaképzõ tanfolyamon. Az õ dünnyögése számunkra az Isten szava! Az orosz EOS könyvben is leírták a köcsögfejlesztés tanácsait. Segget gyaksz, feltöltõdsz és elernyedsz! A Gattyán rabbi is ezt ajánlja. Éld a KGB-s életed, ne hátrálj meg az ellenzõk miatt. Én ma éjjel a nyakkendõs Éva-kurvakutyáról álmodtam! ))))A barnakurva nem akármilyen attrakciókra képes a jázmin mûsorban. Az egész ökle felfér a pinába. Guten tág, oszt jónapot! Nyugger korában majd csiptetõket fog odalennt hordani, hogy a kurvaévek alatt kitágult szerecsen pináját összetartsa valami. Dzsezmin is, meg dzsipszi is. Azt a mocskos kurváját neki! Az Ortmann bibsi még az ánuszváladékát is felnyalja ennek a
tanyasi cigónak, ha megfizetik. Sokan nem sejtik, hogy mik mennek a kitérõnél, hogy mennyi kurva jár oda. Talán a szomszédban lakó Rotox Kártevõmentesítõ Kft-nek is kellene szólni, hogy fújja le ezt a sok tetûs pinát! )))) Ez az Udvari lópofa köztük a leggátlástalanabb. Minden kurvásmutatványt megcsinál, amit a nézõk kérnek tõle, még a legundorítóbbakat is. Akár a sörösüveg is felmegy a pinába, ha arra szavaz a közönség. Szar szexrabszolga, legelteti itt magát a lúval az olcsó éhbérért! ))) Még a saját öregapját is leszívná pár fillérért. Az Éva körébe tartozó többi jázmin mocsok is értéktelen. Öreg és szottyadt a banda. Az ilyen ócska szarokért egyesek csak azért fizetnek, hogy egyet röhöghessenek! )))))

Ez a félig ingatlanokkal, félig kurvákkal seftelõ csapat a röhögségnek a magasfoka! Ha röhörészni támad kedvem, mindig valamelyik itteni oldalt nyitom meg, ahol róluk szólnak a hírek! Ebbe bárki beleolvashat és levonhatja az illetõkrõl a konklúziót. Aki kicsit értõn olvas, az láthatja az igazat! Csak nyitott szemmel és nyitott Gógüllel kell játni a világban!

Innen ki lehet olvasni a jázmin förmedvény jellemzõit! Ingatlanosnak mutatják magukat, közben a studioposta méleken vadásznak a friss húsokra! Az a villabuzi pedig egy szánalom, hogy megint a pöcsmunkába került vissza. Szerintünk õ keresi a legtöbb pénzt a kurvabanda fenntartásához!Méltó frontembere a csapatnak! Kovács Gyuszkó azt írja, hogy jó szolgálatot tesz, minden tükrös trükköt megcsinál. A jázmin irányítói szinte földöntúli imádattal veszik körbe a tükör bajnokot. Ritkán akad a horogra ilyen ismert tévés köcsi!Proingatlan, a kis kurvairoda )))) Huhú, mit szanáltam! Ez lehet a történelem legnagyobb lelete!

A Nagy Éva egyszer nagyon meghasonlott, amikor rájött, hogy õ maga túl öreg lett a kurvuláshoz ))) A szottyos seggét már csak a kutya kívánta. Beszart, hogy nem lesz több pénze semmibõl. Leépült a gecibe, de a KGB helyretette. Onnantól újra szárnyra kapott, mint kurva szervezõ. Néha házakat ad el, néha meg kurvát ))) Amelyik éppen jön. Valóban kétéltû a banyesz! Afféle ambivalencia jellemzi. A hétköznapokban lakás szar, titokban meg jázminszar! A félvér asszonyka kettõs világa! Õ lett a négyujjú komcsi párttitkár kedvenc tanítványa!

A szinyei a kurva-gyûjtõ! Ott mindenki kurva volt, csak abban különböztek, hogy melyik a hivatásos és melyik a hétköznapi! De amilyen az Udvardi, mostanra már mindbõl hivatásost csinált! A hímkurvák se voltak semmik. Jirzsijj az egyéves albertfalvi farokverés után leigazolt a Jogl Stadl tiroli köcsögök közé! Tartott tõle, hogy a jázminon a magyarok is felismerik, ezért inkább lemondta a további Évás szereplést! ))) De még visszatérhet, ha visszatapsoljuk! )))

Figyelem a különbözõ studioposta gmail-eket és azt is amit ti csináltok! )))) Így teljes a mindennapom! Nézem, hogy mikor jön új kurvesz az akolba. Az eddigiekrõl meg már leírtam, hogy mit várhattok tõlük! Leírtam mindnek a legbecsesebb mutatványát, amit a fellépésén mûvel! ))) Mindegyik valami másban a legjobb. Vannak a falrengetõ seggbarlangosok, a ló-szopósok, a tükörfaszozás mesterei, valamint még ezernyi más speckó jázmin képességnek a tudói! Mind valamelyik egyedi módszert fejlesztette tökélyre. Már indulhatnak is! Felderítve és felcímkézve! Lehet vele teleküldeni a világsajtót! ))))

Idén nyáron indul a nagy globális szoppancsbajnokság, a Torkos Konteszt! Nagyon reménykedem hogy a legjobb szájtechnikájú jázmin illetõk nyerik majd a nyári szopóbajnok játékokat! Izgulok hogy legyõzzék más országok kurváinak legjobbjait! Az albert utcai távkúvák beszívásaitól sok vereség fog szenvedõdni náluk! Drukkolok a versenyzõ jázminoknak ! )))) Remélem valamelyik barnabõrû romungró lesz az aranyérmes! ))))

Csodálatos ez a kis összejövetel! )))) Szerintem is versenyképesek a Torkos Olimpiához! ))) Aki ebben benne van, annak a jázmin szíve repes! ))) Egytõl egyig szívvel-lélekkel és lelkesedéssel csinálja! )))) Ha mást nem is, ezt lehet értékelni!

Mindent annak kell hívni ami valójában! ))) Köntörfalazás nélkül! Aki kurva, azt híjjuk úgy, hogy szarkurva! ))))

Én hitelt érdemlõen az vagyok, ami! ))) Még túl is teljesítettem az elvártakat! ))) A dunakeszi lovardában már leelõzhetetlen vagyok. Bekapom a ménes pöcsit és finom piskótának hiszem! Megy nálunk a bennfentes-kereskedelem! A közvetítésbe néha beküldjük a blökit is! A kendõs kutyus sok lóvét hoz így nekünk! Mi jázminok összetartunk! Együtt sokkal messzebbre tudunk eljutni, mint egyesével! ))))

Emlékeztek amikor megismerkedtünk az albert utcában? Én már akkor mondtam, hogy boldogok leszünk a jázmin kutyaszopásban! Ebben közösek vagyunk! Ezért találtunk egymásra! A hétvégén majd leugatjuk az égrõl a csillagokat! ))))

Ez a hétvége is csodálatos volt Édeseim! A lámpafényes Benkó gruppen szex az ami éltet! A múltkori sikerre való tekintettel a Horváthkutyus most már alap felszereltség lesz! Nagyon bevált, mint mûsorszám. Pattantyús Kriszta is jelezte, hogy szeretne a következõbe bekapcsolódni! Talán még Mobil Évának is meghuzigálnám akció közben azt a megõszült nyuggerkorú hajzatát! Te hogy látod? Én bírom az ilyen megvénült kurva-vezéreket! ))))

A Mobil Éva õsz vezérnek állítólag akkora mobil fónja van, mint a nyolcvanas években! A fél banyesz pofáját eltakarja! De fel tudja tekerni rajta a hangerõt, ha egy új kurva beüzen neki!

Múzsa tündérem, én már alig járok fel hozzájuk a Facebookra! Kicsit beleuntam. Néha nagy ritkán bedobok nekik egy Udvardi kurvás képet. Azzal egy hétig elvannak. Aztán a szinyei pályatársak meg a képekre ráugornak. Nagyon tetszik, hogy rögtön 15-en a levelezõ csoportjából felbukkannak és a maguk módján megszólalnak! A maguk "pásztoraljaújhelyi" szintjén! Lesír róluk, hogy ott van a szájukban a vidéki kankós, faszos kapanyél! :))) Oszt még magyartalanok is mellé. De ilyenek az elfajzott jázminok és a szinyei társulatuk!

Nagyon szuper, hogy már a heol.hu-ra is eljutott a kurvaéva és csapatának híre!

Ez a két gyökér, a Kovács Tomi és Vass Laci aki ideírogat a heol cikkre, õk már elkutyulódtak! Rákapták õket a sálas botra! Néha még a mi oldalainkon is feltûnnek a prostikat mosdató álszentek. Azért látom, hogy vannak okosok akik idecsalták öket! Bravó!Azt a két heol hozzászólót a Vass Lacit meg a másikat már faszra tûzték az albert klubban! Azért támogatják ennyire a vörös függönyös mûsort! Akinek ilyen a gondolkozás menettye, annak a lemenõi szerintem már csontokkal dobálózó makimajmok lesznek! A Gattyán és a sleppjéhez tartozó alparasztok pedig tényleg gerinctelenek! Maguk a jázminjaik pedig még rosszabbak, mert õk az átlag polgár pénzét teszik tönkre. Még a tükröt se lehet lemosni utánuk. Ha lehet tényleg kerülni kell õket mindenhogy! Õket a lószex bûvölte el. Nekik a lópöcsi csokinyalóka, a herék pedig fincsi mozarellagolyócska! E kettõ majszolása náluk munkahelyi elõírás! A Gyuszikoma-féle operátorok instruálják õket, hogy mikor mit csináljanak, melyik irányból kell megközelíteni a pacit! Megszervezik az egész orális tahó show-t. Aki ezekben szerepelt és most ebbe belekerült, az már totál leírta magát!

Szégyellje magát aki ilyen undorító pina mûsort kitalál és közremûködik benne! Dolgozhatnának inkább az Auchan, a Fosan soraiban! Abban még számukra is látok fényes karriert!

Leleplezõdött ez a zsidókból, cigókból és magyarországi csicskásaikból összetoborzott gyarló, kutyanyaló, kamerabaszó webpinás társaság! Most már mindenki ismeri a neveiket és a hozzájuk köthetõ aljasságokat!

Szép volt! Csak így tovább! Már várom, hogy mi lesz a jázminokat követő újabb nagy fogás! Biztos van rajtuk kívül is még egy csomó felderítetlen patkány kis hazánkban, akit elrettentésül meg lehetne itt mutatni! Üdv nektek!

Hunyadi is az volt ami, meg én is az vagyok, ami. Nem kurva, hanem Hunyadi! )))

Továbbra is küldjetek nekünk képeket meg írásokat a legalávalóbb népekrõl és majd mi kitesszük ide! Már várjuk a következõket!

Kérek mindenkit, hogy segítsen a jázmin kurveszok népszerûsítésében. Bármerre jár és kel, hirdesse büszkén a hírüket! Éljen itt, a csonka hazában, vagy a világ bármely táján, ott a messzi idegenben! Óvjad az erkölcsöt ezektõl!

Elkezdtük az archiválást! Most majd mindrõl lesz egy formás kis dosszié, amiben le lesz írva az életútjuk! Így jár az, aki szövetkezik az Éva ördöggel és kiteszi a pináját a köznép elé!

Cigányudvar, cigósuba, jázmin paraszt, eben guba!

A szopós olimpia is lezajlott, de kicsit csalódott vagyok, mert az elsõ helyezett csak egy félvér lett, nem teljes cigó! De azért gratulálok a gyõztesnek! ))))

Várunk mindenkit az Albert utcában, a Spartacus 66 alatt, Szopásdûlõn és a Nagytétényi úti bodegában! A kollégáimat ismerve egy nagyszerû, értékkel bíró, szórakoztató mûsort láthatnak mindazok, akik valamelyik telephelyünkre ellátogatnak )))) És hogy a mûsor gerincét adó munkatársakat se felejtsem el, fellépnek: Horváthné benzintöltõszopó Éva és a két kurvakutya, Suba jurtaszopi Attila, Augusztinyi Adrienn a leszottyadt kórókurva, Udvari Dorottya Ildikó a faipari barna lotyó, Ortmann Ádám az izraelben dupla gyõztes Arnold-szopó fitymavitéz, Várudvari Jerzy a tükrös makkos, Tarabó a mûtött fejû nagybuksza, Subera Attila szólfúl seggjázmin, Melitta Múzsa a bojler méretû hájpacnika, Kovács Gabi a daggancs operátor szervezõ, Krisztina Rose a Rózenberg kamerátor, Dávid Szopósfield a szájában faszt eltüntetõ bûvész, Csépányi Gábor a Viasat jázmin üzemeltetõje és más nõi meg férfikurva résztvevõk. Ennyi hõs mellett a ló már nem is fér be a szobába! De talán a feje belóghat és valakinek a pinájára rálóghat!

Nem lehet róluk már sok mindent elmondani! Hülye kurvák oszt kész! ))))

Szerintem végigszántottak a hátukon, mint Laura Vandervoortnak a Bitten címû kis filmben! )))

És csak szólok, hogy a kommeroknak is végük, elvonulnak hullák országába a furryköcsög Endrével egyetembe. Kádár csontjait is már rég megőrölték és ízesítő pornak használták a forradalmárok! )))) Direkt krumplilevesbe főzték, hogy stílusos legyen! ))) Végül megették a hamvas elnökbácsit a krumplival együtt! )))))
Ők nem vesznek el, csak átalakulnak! Emberből kurvába!Nagy Éva ingatlanos kurvafőnök és leszboszi liblingje Brátán Erzsébet ponyvaírnok (A Várj a faterod halálára és hasonló sikerkönyvek szerzője) főszereplésével már készül új leszbuzulós kaland kötetünk! A két egy malomban őrlő alakváltó anyagváltó új formát ölt!A halál angyala pedig csak dalol tovább az éjszakában!

Így a végén a fõbb szereplõk verselései és jótanácsai következnek! Eszerint élj, ha kurvesz vagy!

"Fejleszd magad, koncentrálj most magadra, és amikor készen állsz, akkor eljön az a ló, akivel együtt tudsz lenni, hosszú vagy akármilyen távon!" - Belnisz faszosló tanácsa

"Súlyos, ehetetlen / falloszokat hoztak / az asztalomra"! - Kripto-Csicskogenész!

"... Az erek kidagadnak lovam erõs faszán, izmai megfeszülnek, tojásait tépdesi a szám,
õ meg izgatottan figyel elõre. Ereje és gyorsasága, biztos baszása, az inak, az utolsó szõrszál
a falloszán, most mind az enyém és fasztudásom az õ fasztudása is." -

Dunakeszi lószopók (Auchan faszodrom)

Üdv: Subera Buzera
a live-jazz-min köcsögje ))))

 boy752015. dec. 28. 18:48 | Válasz | #53 
Szolnok vagy környéki anál szexet kedvelő nőt keresek!!40-es pasi vagyok
sex.75@freemail.hu

 © Csizmaszolga2015. szept. 24. 14:55 | Válasz | #52 
Kedves hölgyek!

Láb-, zokni- és csizmafétisem kielégítéséért cserébe szívesen vállalok anális szexet.

Elérhetőségem: krasznaizoltan86@gmail.com

Csizmaszolga

 Herrero2015. ápr. 22. 16:17 | Válasz | #51 
Tüzes vasat a picsátokba! Fossátok össze magatokat! Idióta szarral játszó buzik!

 Herrero Tivadar2015. ápr. 22. 16:13 | Válasz | #50 
Dögöljön meg az összes valagbaszó buzi meg a valagbaszottak is

 s012014. dec. 25. 15:09 | Válasz | #49 
Egerben keresek hölgyet anális szexre
s01e01@indamail.hu

 © www.enemasex.fw.hu2009. márc. 21. 13:18 | Válasz | #48 
A gyakori? Mit értessz gyakori anális szexen? Kérdezzük meg talán azokat az urakat, akik erről mondhatnak valamit. Tegyük föl a kérdést a Capella-café -ban. Persze a hölgyek anatómiája, mint köztudott - ott más...

 aedihcro2007. nov. 22. 20:17 | Válasz | #47 
Tehát a gyakori anális szex,széklettartási nehézséget okoz,egy idö nem tudja visszatartani az illetö...?üdv.

 © rata2007. aug. 31. 15:48 | Válasz | #46 
Nem, viszont valakinél erőteljesebben, valakinél kevésbé erőteljesen, de mindenkinél föllép az un. gastro-colitus reflex, azaz az ürítési kényszere többé-kevésbé egy jóllakás után. Ha csecsemő van a családban, akkor megfigyelheted, hogy minden szoptatás után a pelenka is tele lesz. Maga a székletképzés során, hacsak nem kóros hasmenésről van szó, akkor a bevitt táplálékból 12-36óra alatt lesz kaki. Ezt szokták gasztroenterológiai tranzitnak, vagy tranzitidőnek nevezni. Tehát, ha Neked ellenállhatatlan székelési ingered van az evés befejeztével, akkor nem az akkor megevett táplálékot fogod kiűríteni.
Ezoteriűlis kezelés: Fittség és fogyás Hölgyeknek!

 nincs2007. aug. 31. 12:40 | Válasz | #45 
Sziasztok!

Azt kérdezném, hogy beöntés utáni étkezést ti hogy csináljátok? Arra gondolok, hogy én ha óvatosan eszem is, van hogy szinte azonnal a vécére kell rohannom, mivel üres a bélcsatorna, és így gyorsan végigmegy rajta a táplálék. Nektek nincs ebből gondotok?

 © rata2007. júl. 12. 07:38 | Válasz | #44 
Anális szex
A végbélnyílás (anus) és közvetlen környéke erogén zóna, tehát ennek a területnek az ingerlése jelentősen fokozhatja a nemi izgalmat. A végbélnyílás nemi izgatásával, illetve az oda történő behatolással kapcsolatban felmerülnek egészségügyi, higiénés kérdések is. Az anális szex előtt ki kell tisztítani a végbelet, ez általában beöntéssel történik. A fertőzés magasabb kockázata miatt óvszer használata ajánlott. A hímvesszővel történő behatolás mindkét félnek fájdalmat okozhat, ezért célszerű azt megkönnyíteni valamilyen síkosító alkalmazásával. A gyakori anális közösülés kitágítja a végbélnyílást, így később ***széklettartási nehézségeket*** eredményezhet.

Forras:Harmonet

*** Hát mit ne mondjak... Vitára bocsájtom!
Ezoteriűlis kezelés: Fittség és fogyás Hölgyeknek!

 © rata2007. júl. 09. 06:14 | Válasz | #43 
Ron, az ilyen irányú kérdéseket, amelyek a mélemre közvetlen jönnek, Hozzád irányíthatom?
Ezoteriűlis kezelés: Fittség és fogyás Hölgyeknek!

 ratácska-tesü2007. jún. 30. 06:04 | Válasz | #42 
Élsz még dron?

 Ron2007. jún. 09. 21:23 | Válasz | #41 
Doktor az anális szexről...
Pécsett akár élőben...
E-mail : ronipecs@citromail.hu

 dj2007. ápr. 08. 22:56 | Válasz | #40 
Kiscsaj,szerintem olvasd el a 4. hozzászolást,az nagyon hasznos infokat ad... Esetleg ha merülnek fel kérdések,akkor bátran kérdezz konkrétat...

 kiscsaj2007. ápr. 08. 21:46 | Válasz | #39 
tudtok nekem tanácsot adni tapasztaltabbak ????

 kiscsaj2007. ápr. 08. 21:46 | Válasz | #38 
sziasztok

 cor2006. okt. 15. 11:51 | Válasz | #37 
Hi! két kérdés.
1. Mennyi folyadékot kell beönteni a lánynak anális szex előtt?
2. Amikor kiengedi, a laxificandum nem csoroghat bele a puncijába ami fertőzést okozhat?
bye

 © rata2006. okt. 05. 16:33 | Válasz | #36 
Hölgyeim, figyelem, a nevemmel visszaélnek!
A saválló címem: rata@mailbox.hu
Ezoteriűlis kezelés: Fittség és fogyás Hölgyeknek!

 tinifiu2006. aug. 08. 09:15 | Válasz | #35 
Én egy tini mazo csicska fiu vagyok kersek szadó urakat töbes is jöhet, egyszerre többen is szórakozhatok velem, mindenben benn vagyok. Bármit megtehettek velem bátran írjhatok. Seggszétkúrás kikötözés szopatás pisi magalázás, kínzás minden jöhet. Mindenre kényszeríthettek. Fantáziád határtalan legyen és perverz. Kor alkat nem számít. Lakom: Nyíregyháza Szabolcs megye. 100%diszkréció. E-mailem: tinifiu17@citromail.hu (kép jó lenne)

 © rata2006. márc. 25. 11:04 | Válasz | #34 
Tejszínes popsis banán:
Hozzávalók: 1 kevésbé érett banán, 1 kerekded tisztított popi, némi tejszín, egy mogyorónyi kakaóvaj.
Elkészítés: A popit többszörös beöntéssel megtisztítjuk, finoman megnyomkodjuk. Majd a popi tölcsért formál, és ebbe helyezzük el középen a mogyorónyi kakaóvajat. Enyhe nyomással arra késztetjük a popit, hogy benyelje a kakóvajat, de úgy, hogy az ujjunkat utánanyomjuk. Körkörösen belül is kimasszírozzuk a popit addig amíg a popi laza nem lesz. Majd tejszínnel körbekenjük. A banánt kézmelegre előmelegítjük, s banánról negyedrészben lehántjuk a héját, és a popi közepébe helyezzük. Majd óvatosan kérve a popit, hogy nyomva csücsörítsen, egyre beljebb nyomjuk a banánt. Közben ügyelünk, hogy a banán héját fohlyamatosan, ahogy a popi elkívánja, húzzuk le. Figyelem, csak addig szabad lehúzni a héjat, ami éppen kimaradt a popiból. Majd amikor a teljes hosszat benyelte a popi, egy kis tejszínhabot nyomunk rá diszítésként, és néhány perc múlva kinyomatjuk a popival...
Ezoteriűlis kezelés: Fittség és fogyás Hölgyeknek!

 © rata2005. szept. 27. 11:31 | Válasz | #33 
A popsilyuk nyalakodóknak a következőt javaslom. A popilyuk íze hatékonyan modifikálható az alábbi fűszerekkel:
Fahéj (cimet)
Vanílin cukor
Szegfűszeg
A fdűszereket javasolt a popilyuk nyalás előtt mintegy 12-16 órával a föltételezett aktus előtt elfogyasztani
Ezoteriűlis kezelés: Fittség és fogyás Hölgyeknek!

 tesü2005. szept. 09. 23:48 | Válasz | #32 
TÖRÖLVE!

 tesü2005. szept. 09. 23:47 | Válasz | #31 
TÖRÖLVE!

 Borcsa2005. szept. 09. 11:24 | Válasz | #30 
Rata, ezt jól megmondtad neki, gondolod, használni is fog?

 © rata2005. szept. 09. 10:06 | Válasz | #29 
Tesü a szekszitiről. Nézd fiam mióta te neved ezen honlapon a kék lécben szerepel, azóta sem a beöntés, sem az análerotikus hidromasszázs szavak nem jelentek meg az általad védeni kívánt honlapon. Már nem azért mert beöntés nélkül csupán neved hallatán összecsináltam volna magam, hanem azért, mert így alakult. Te ide fiam, éppen Te ide nem laxificandumot, hanem szart kavarni jöttél. És mivel nem e ténykedésed élvezzük, hanem a beöntés örömeit, ezért megkérlek fiam, én egyes szám első személyben, gondold végig... (és most idézlek: "...ha van mivel...")
Ezoteriűlis kezelés: Fittség és fogyás Hölgyeknek!

 tesü2005. szept. 08. 23:05 | Válasz | #28 

 Móni2005. szept. 08. 15:00 | Válasz | #27 
Sziasztok!

Én ugyan még nem próbáltam ki a módszerét Ratának, de annyit had fűzzek hozzá, hogy ő legalább kultúrált, nem agresszív, nem obszcén, és tisztelem azért, ahogyan kitart a vélt, (vagy valós?) igaza mellett.
Még akkor is, ha durván bántják,nem süllyed le arra a színvonalra.

 Borcsa nénje2005. szept. 08. 14:51 | Válasz | #26 
Üdv mindenkinek!

Elolvastam többnyire a hozzászólásokat és most szeretném veletek megosztani, amit Rata Úrral személyesen átéltem.

Megmutatta nekem azt a gyönyört, amiről eddig többnyire csak ábrándoztam, mert akivel próbáltam, közel sem volt ilyen hozzáértő.

Szóval, amikor bekente először a fenekem és az ujjaival elkezdett lassan behatolni a fenekembe (bevallom először féltem), de annyira finom és izgató érzés volt, hogy hamar feloldódtam. Megtalálta azt a pontot, aminek az izgatásával szinte végigélveztem az egészet. Aztán jöhetett a szerszám, ami már szinte akadálymentesen becsúszott.
Szóval, ajánlom mindenkinek, nem fog csalódni, csak vigyázni kell, hogy ne kellemetlen, hanem csodálatos érzés legyen.

 TESTÜ2005. szept. 04. 20:13 | Válasz | #25 

 Balard2005. szept. 04. 13:29 | Válasz | #24 
"Mindig az kiabál, akinek a háza ég!"

 rata-utáló2005. aug. 30. 06:33 | Válasz | #23 

 Balard2005. máj. 21. 22:08 | Válasz | #22 
De legjobb a nyál!!!

 Balard2005. máj. 21. 22:05 | Válasz | #21 
HEMORID kenőcs, picit érzéstelenít is és jól sikosít!

 Szaffy2005. máj. 21. 12:46 | Válasz | #20 
Már van csak még nem okoz problémát...

 Balard2005. máj. 20. 20:32 | Válasz | #19 
Ahányszor csak kívánjátok!Ettől nem lesz aranyered!

 Szaffy2005. máj. 20. 09:46 | Válasz | #18 
Sziasztok! hetente hányszor lehet popószexelni ,hogy ne legyen aranyerem? Lehet esetleg naponta is?

 © bicus2005. márc. 10. 11:03 | Válasz | #17 
Sziasztok! Kb. egy éve engem is hatalmába kerített ez a különleges élvezet!:-) A párommal számos élvezetes játékot, helyzetet fedeztünk fel egymás boldogítására! Azt hiszem, már függő vagyok! Ki sem bírnám, ha nem használhatnám a popómat!
Régebben azt mondogattam, hogy kizárt, hogy egy pasinak megengedem, hogy meghágjon hátulról....aztán jött Ő, aki minden gátat, minden gátlást felszabadított bennem szinte azonnal. Tágulékonynak bizonyultam, hála az égnek! Sőt! A popóm sokkal edzettebb, rugalmasabb, mint a hüvelyem!
A higiéniára nagyon kell ügyelni....mindig óvszert használunk, és persze vizes alapú síkosítót...vazelint. De bizony nem egyszer előfordul, hogy olyan természetesen jön a vágy, az inger, hogy nincs szükség semmilyen kencefice alkalmazására.

 © rata2005. feb. 28. 15:49 | Válasz | #16 
Popsiszex előtt ajánlom a (pl.) Colpo Cleaner kézikészülék vízöblítéses használatát. Csak óvatosan! (Greta Garbo)
Ezoteriűlis kezelés: Fittség és fogyás Hölgyeknek!

 © rata2005. feb. 26. 16:32 | Válasz | #15 
Ági! Köszönöm ahozzászólásod. Jómagam is hódolok, ha belevaló hölgyet ág a sors e finoinm szex-szel. De fontos megjegyeznem, hogy a zuhanycsővel bizony vigyázni kell, mert egyik, éles lehet a menetse rész és fölsértheti az ánuszt (végbélrózsát). Mi több a víz nyomása több tízszerese, 40-50 szerese a nyugalmi anorectalis nyomásnak, és szétfeszítheti a belet, mire érzed, hogy fáj, már meg is történt a végzetes baleset. És a folyadéksugár sebességéből származó torlónyomás is súlyos sérüléseket okozhat a rectumban, a szigmabélben. Ott egy nagyon finom nyálkahártya van, és erre vigyázni kell, főleg az anális közösülés előtt. Tehát én továbbra is a tartályos beöntőszettet javaslom alkalmazni. Nyilván nem mondj le a beöntés csodájáról, se az anális szexről, csak kérlek, körültekintőbben alkalmazd! Egy tartályos beöntőkészülék ára meg potom 1500-2000,-Ft. Nem sok a biztonságos beöntésért.
Tehát ez nem szájzuhany! Hanem a beöntés beöntőtartályos szettel történt beöntés után is éppen olyan jól ki fog tágulni a musculus-spcinther-ani-internus-od ( a popsid belő zárógyűrűje, mint annak előtte a zuhannyal.
Ezoteriűlis kezelés: Fittség és fogyás Hölgyeknek!

 Ági2005. feb. 24. 13:32 | Válasz | #14 
Hát gyerekek! nem birtam ellenálni,megint teleengedtem magam melegvízzel.Úgy hogy most várom a hatást:)Azokat a Nőtársaimat salynálom akik még nem próbálták a popószexet.nekik ajánlom hogy próbálják ki a zuhanycsövet,és utána üljenek bele párjuk szerszámába.Nagyon könnyű lessz!!!

 Ági2005. feb. 22. 16:11 | Válasz | #13 
PN !

Én a zuhanycsővel szoktam!szedd le a rózsát és finoman nyomd oda a lukadhoz.érezni fogod ahogy kitölt a meleg víz.ha fáj hagyd abba és várj vegyél nagy levegőt sétálgass,csinálj olyat ami meg szokott nyugtatni.aztán folytasd a töltést egész addig amig látható nem lessz a hasadon.tartsd amig tudod (5-10 perc) aztán ülj a wc re.aztán kezd újra,de ekkor én már nem szoktam a wc re ülni csak a kádba nyomom.én vagy 10 szer csinálom egymás után,vagy amig birom.kellemesen el lehet tőle fáradni aztán alvás. én van amikor el is élvezek, bár ez ritka.de akkor is nagyon jó,ha nem élvezek el. HA kifelyezetten dugás elütt csinálod akkor nagyon jól ki fogsz tisztulni és nagyon jól ellazit olyan könnyen fog megdugni a párod hogy csak na!egy kis baba olaj beöntés után aztán gyia:) Írj,hogy milyen volt!!!

 XERXES-ANALISTA2005. feb. 17. 12:08 | Válasz | #12 
9. Az anális közösülés nem kell hogy az uralkodás és a megalázkodás szinonimája legyen. Tipikus főnök-beosztotti ábrázolása azt a képzetet kelti, mintha ez így volna szükségszerű. Kétségtelenül hozzájárul még ehhez a képzethez az a tévedés, hogy az anális szex feltétlen sebesülést okoz. Ráadásul sokak fantáziájában hasonló izgalmat kelt egy uralkodó - szolga viszony elképzelése, mint az anális szexről való álmodozás. Vannak, akiket a testi fájdalom önmagában képes izgalomba hozni. Sokak számára éppen az akadályozza meg az anális szex élvezetét, hogy alá-fölérendeltségi viszonyként élik át. A kiszolgáltatottság, illetve talán a behódolás és a megalázkodás képzete okozza, hogy a végbélnyílás izmai védekezőn megfeszülnek. Ezeknek az embereknek még inkább el kell lazulniuk, és csak akkor lesz az anális szex számukra elfogadható, ha nem a partnerük erőlteti rájuk, hanem önmaguktól találják élvezetesnek. 10. Az anális szex nem csak biztonságos, hanem jótékony is. Az anális erotika tabu jellege onnan származtatható, hogy még az orvosok között is általánosan él a hiedelem, miszerint az anális szex szükségszerűen veszélyes. Ezzel szemben leszögezhetjük, hogy a végbél ingerlése egyáltalán nem vezet fizikai sérüléshez, amennyiben a résztvevő partnerek elkerülik a fájdalom okozását, sosem alkalmaznak kényszert, és nem használnak kábítószert. Veszélyt jelenthet még a nemi betegségek terjesztése. Valamennyi közismert nemi betegség - kankó, szifilisz, herpesz - meg tudja támadni a végbelet is. Élősködők, baktériumok valóban fertőzhetnek, amennyiben ürülék kerül valakinek a szájába vagy a hüvelyébe. Az AIDS már összetettebb probléma. A HIV vírus a spermából vagy a vérből valóban átkerülhet egy vírushordozóból partnere véráramába egy parányi hámsérülésen keresztül. Ennek a veszélynek elkerülése érdekében az anális közösülés soha ne történjen ad hoc jelleggel. Azok, akik élvezetüket lelik az anális szexben, mindig hordjanak magukkal kondomot. A közösülést csak gumióvszer használatával szabad megkezdeni, és az aktus során mindvégig ügyelni kell annak megfelelő használatára és épségére. Két egészséges ember monogám kapcsolatában a végbélen keresztüli fertőzés veszélye minimálisra csökkenthető. Férfiak és nők ezreinek vannak krónikus orvosi problémáik a végbelükkel kapcsolatosan, amelyek mind elkerülhetők lennének, ha az ezzel kapcsolatos negatív beállítottságukat meg lehetne változtatni. Ehhez azonban elengedhetetlen a végbél mint erogén zóna elfogadása.

 Upsz2005. feb. 16. 15:58 | Válasz | #11 

 Bandi a hegyről2005. feb. 16. 15:57 | Válasz | #10 

 X2005. feb. 11. 18:21 | Válasz | #9 
http://www.eron.hu/nyomtat.php?id=2019&kateg=2

Erotic-Online
Varázslatos popsiszex | Történetek - 2004-07-07 00:37:00 |


"Kemény Történet"


A barátnőim mindig mesélték, hogy milyen jó a popsiszex, de én valahogy idegenkedtem tőle.

A barátommal már több mint egy fél éve jártunk, mikor el mertem neki mondani, hogy néha azon fantáziálok, hogy milyen lenne, ha a popsimba dugná be kőkemény faszát. Nagyon meglepődött először, de természetesen teljesítette kívánságomat, méghozzá nem is akárhogyan. Egyik este miután hazajött, ledobott magáról minden ruhát, majd engem is vetkőztetni kezdett. Mikor már egyikünkön sem volt ruha, szenvedélyes csókolózásba kezdtünk, majd a mellemet kezdte el nyaldosni, harapdálni. .
Teljesen felizgatott. Végigcsókolta minden porcikámat, majd mikor lucskos pinámhoz ért, széttárta combjaimat és vadul lefetyelni kezdett. Nyelvével apró köröket írt le csiklóm körül. Ettől annyira tűzbe jöttem, hogy miközben ő nyalt én az ujjaimmal izgattam magamat. Ekkor egy pillanatra megállt, tüzet szikrázó, vágytól izzó szemeivel rám nézett és egy hirtelen mozdulattal ismét belecsókolt kelyhembe. Testem megremegett a nyelve érintésétől. Egész testemmel kívántam már hogy hatalmas kemény farkát belém döfje. Miközben nyalt, a fenekemet kezdte el simogatni, majd egyik ujját bedugta popsimba és játszadozni kezdett. Először nagyon furcsa érzés volt de aztán hihetetlen jó érzések kerítettek hatalmába. Mikor párom látta, hogy tetszik a dolog, hirtelen hasra fordított és egy vad mozdulattal először a puncimat kezdte el baszni. Ki-be húzogatta bennem vágytól izzó farkát, majd mikor már úgy érezte, hogy szűk járatom eléggé kitágult már, egy óvatos mozdulattal belémnyomta faszát. Először csak lassan mozgott bennem , majd egyre hevesebben kezdett el mozogni, amivel csak tovább fokozta mindkettőnk élvezetét. .Egyre jobban hatalmába kerített a vágy és mikor már a csúcs közelében voltam, párom a csiklómat kezdte el ismét masszírozgatni, amivel csak közelebb sodort az orgazmushoz. Majd mikor már teljes extázisban voltam, testem vonaglani kezdett, és egy hangos sikoly kíséretében egy hatalmasat élveztem. Párom sem tétovázott sokáig, izmai megfeszültek, farkát még erőteljesebben nyomta bele popsimba, majd ő is elélvezett. Sohasem gondoltam volna, hogy ennyire jó lehet a popsiszex. Azóta imádom.
 LuPHie2005. feb. 11. 15:29 | Válasz | #8 
Csodálatos!!!

 Kovács István2005. feb. 10. 16:25 | Válasz | #7 
Bocs, az előző helye: http://www.drpandymaria.hu/analszex.htm

 Kovács István2005. feb. 10. 16:25 | Válasz | #6 
Anális, nem anális? Egészséges? Normális? Nem normális?

Ezek a kérdések foglalkoztatják a bulvársajtót. Engem is megkérdeztek, de véleményemet nem tartották közlésre alkalmasnak, mert nem osztja meg eléggé az olvasókat, vagy nem biztosít elég jó olvasottságot, nem tudom.Ez volt az:„A szexualitás két ember magánügye. Nekik kettőjüknek kell egyezségre jutniuk abban, hogy kinek mi jelenti a szeretet kifejezését, mi az, amit vállalnak és mi az, amit semmiképpen sem. A szexualitás nem lehet divat és elvárás kérdése, ez magánügy! Ebbe nem szabad beleavatkozni kívülről, ez minél ösztönösebb annál jobb. Már az, hogy ennyit beszélnek róla nagyon káros! Az emberekben szorongást ébreszt, hogy nem felelnek meg bizonyos elvárásoknak. A szorongás pedig a szexuális együttlétet megmérgezi, mert ahhoz őszinte bizalom, megértés és elengedettség szükséges. Az anális és orális szex a pornófilmek miatt terjedt el ennyire. A pornófilm-készítők már nem tudtak semmi újat kitalálni, ezért változtattak a "műsorukon". Sajnos olyan nagy stressznek van kitéve a fogyasztói társadalom tagja (az. un. civilizált országok lakossága), hogy már ezek az egyébként ösztönös és természetes emberei funkciók is csorbát szenvednek. (Nemcsak a szexualitás, az étkezés is, a természetes mozgás-igény kielégítése stb.) Ezért egyre több inger szükséges ahhoz, hogy a férfiak (és sokszor a nők is) átéljék az egyébként természetesen és rendszeresen jelentkező szexuális vágyat. Ezt szolgálják ezek a műsorok, filmek. Ha a vágy-csökkenést tapasztaló ember a pornó mértéktelen növelése helyett elmegy két hétre a természetbe, lehetőleg minél jobban kiszakadva a civilizációból, vagy lemegy vidékre egy kis munkát végezni, mindjárt visszatér a természetes szexualitás iránti igénye! Ezt már több patiensem is visszajelezte! Tessék kipróbálni!"

 PN2005. feb. 10. 13:17 | Válasz | #5 
Sziasztok/szép napot mindenkinek!
Nagyon élvezem az anális érintkezést, de sajnos nem tudom, hogy előtte hogyan tisztálkodjam? Próbáltam különböző módszerekkel, de nem csak bonyodalmas és hoszadalmas, hanem nem is megfelelő! Nem akarok lemondani róla, a párom is nagyon szereti és nem akarom neki zt mondani, hogy azért nem csináljuk többé, mert nem tudom, hogy kell rá felkészülni rendesen. Előre is köszi a tanácsokat.

 Kovács István2005. feb. 09. 11:32 | Válasz | #4 
http://meeting.echt.hu/analka

Az anális szex szabályai


1. A legfontosabb a teljes higiénia. A módszer (vagy forma) alkalmazása előtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerű melegvizes beöntéssel (gyógyszertárban kapható fél literes gumi labdaccsal, vagy beöntő készülékkel). Megfelelhet a bélszakasz melegvizes zuhannyal történő alapos kiöblítése is, ha az illető előtte nem vacsorázott túl sokat.

2. Az anus használata kizárólag síkosító használata mellett ajánlott. Alkalmas a vazelin, a babaolaj, a síkosító gélek bármelyik fajtája, legutolsó sorban pedig a zsíros krém. Figyelembe kell venni, hogy zsíros krém és gumi óvszer együtt nem használható, mert az óvszer könnyen elszakad.

3. Ha a férfi nemi szerv már a végbélben járt, a legnagyobb higiénia mellett sem ajánlatos utána a hüvelybe történő bevezetése. Ez komoly fertőzést okozhat.

4. A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul és a behatolás nem fáj.

5. Mindenki keresse meg a lehető legelőnyösebb testhelyzetet. A "legfájdalmatlanabb" póz a befogadó részéről, ha négykézláb áll, mert ez aktív testmozgásra is lehetőséget ad. Ha a befogadó hanyatt fekszik, bármennyire is felhúzza a lábát a végbél feszül és szűkebb lesz.

6. Kerüljék ezt a formát mindazok, akik aranyérben szenvednek. Számukra az anális szex tilos, vagy fel kell vállalniuk a forma káros és fájdalmas következményeit.

7. Ne éljen senki ezzel a módszerrel nap mint nap, mert a végbél maradandóan kitágulhat.

8. Nem illik egy ilyen szeretkezés előtt „bevacsorázni”. Telt hassal a szex egyik formája sem élvezetes, de ez különösen kellemetlen lehet.

9. Tilos az anális szexre bárkit is kényszeríteni! Ebben az esetben ugyanis automatikusan szorít az illető a félelemtől, és a behatolás nemcsak fájdalmas, hanem káros is lehet, és komoly belső vagy külső bélfal-repedéseket okozhat. Ha valakinek eddig nem volt, ezután lehet komoly aranyere, aminek idősebb korban végbél rák is lehet a következménye.

10. Az anális szexnél igazán nem előny a behatoló partner túl nagy mérete. Minél nagyobb a hímtag, annál fájdalmasabb a behatolás. Közepes- vagy kisméretűeknek különösen előnyös.

11. Ha az aktív fél a nő, a férfi ingerlésénél felejtse el a nagy körmöket, főleg a műkörmöket. A szexuális kultúra egészében ezt támadó fegyvernek tartom, ebben az esetben azonban még sérüléseket is okozhat.

12. Ha az anális szexhez a partnerek segédeszközt vagy vibrátort használnak, ahhoz is szükséges a síkosító.


 G.Zs.2005. feb. 08. 18:02 | Válasz | #3 
Tavaly télen volt egy topik a sexcity-n érdemes fellapozni. Annak is beöntés szex volt a címe.

 Zoltán-II.2005. feb. 08. 17:07 | Válasz | #2 
A lényeg a síkosítás, és a tisztaság. Szerintem a nők többsége tisztaságmániás azért van olyan furcsán ezzel a programmal.

 papír2005. feb. 08. 16:58 | Válasz | #1 
Szaisztok!

Ide várom (várjuk) kíváncsian az egyes emberek véleményét az anális közösüléssel kapcsolatban.. szerintem a férfiak nagy részének nincs gondja evvel, úgyhogy, csajok, írjatok és győzzétek meg a többieket h nem is oylan rossz az:)

Üdv,

papír:)


Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől