Frau Anne Erotikus Élménymagazinja   >>   Fórum   >>   Beküldött anyagok moderálása
Moderálási elveink

Ha szeretne hozzászólni, be kell jelentkeznie!
Bejelentkezés >>

Listázás időrendben


 moltes2008. márc. 02. 16:53 | Válasz | #18 
Kedves szerkeszto,

Nemreg a napokban kuldtem egy levelet az altalad az oldalon feltuntett e-mail cimre, de nem kapok ra valaszt. Erdeklodnek, hogy eggyaltalan megkaptad-e?

 © szerkeszto2008. feb. 22. 07:43 | Válasz | #17 
Kedves Gin,

ha szellemileg alacsony szinten lennél, akkor nem tudnád teljesíteni azt, amit felvázoltam: látni az egyszerű szavak mögött a többet mutató jelentést.
Nekem is az a vágyam, hogy minél élvezetesebb, minél igényesebb történetek jelenhessenek meg a Magazinon, de nem szeretnék gátat szabni azon történetek megjelenésének sem, melynek szerzője nem rendelkezik magas szövegalkotási tudással. Így olyan döntést kellene hoznom, hogy a kecske is jól lakjon, de egyetlen káposzta se vesszen el. Ezt nagyon nehéz.

Legjobb lenne az Olvasók összességére bízni az ilyen döntéseket, aminek alapja lehet a pontérték. Ha egy történet már több, mint nyolc napja fenn van a Magazinon, és legalább 10 szavazatot kapott, de a pontátlaga nem éri el a 2 pontot, akkor az jelenthessen alapot a történet törlésére. Ezt viszont mindenképpen meg kellene szavaznia az Olvasóknak, de tökéletes megoldás talán ez sem lenne.

Üdvözlettel:

szerkeszto

 Gin2008. feb. 21. 17:28 | Válasz | #16 
Kedves szerkeszto!

Eppen az a baj az utazó, és hozzá hasonló írásaival, hogy egyáltalán nem tudom beleélni magam, mert mire beindulna a fantáziám, már vége is a történetnek. Ez mérhetetlen helyesírással társulva inkább elszomorító számomra, mintsem izgató! Talán ha szellemileg azonos szinten lennék velük, könnyebb lenne a dolgom. Lehet, hogy túl igényes vagyok? :)

 © szerkeszto2008. feb. 21. 12:31 | Válasz | #15 
Kedves Eragon,

a történet átkerült a kért kategóriába.

Üdvüzlettel: szerkeszto

 © szerkeszto2008. feb. 21. 12:27 | Válasz | #14 
Köszönöm a Te észrevételeidet is, és minden eddig előtted szólóét természetesen. Nem zárkózom el a változtatás lehetőségétől, de bizonyos szempontokat mindenképpen figyelembe szeretnék venni. Egy kitalált történet-, de leginkább egy saját élmény megírásakor véleményem szerint valamiféle plusszot ad a történethez az, hogy a szerző a saját stílusában, a saját szavaival -még ha nyelvtanilag helytelenül is- írja azt le. Egy kis szeletet kapunk így a szerző személyiségéből (vérmérséklet, kultúráltság, stb), így alapot kapunk arra, hogy könnyebben bele tudjuk magunkat élni a történetbe, könnyebben hozzá tudjuk rendelni az emberi tulajdonságokat a történetben szereplő személyhez. Ez az általad említett "utazó" felhasználó esetében figyelhető meg legkönnyebben. Az írásmódjából hamar kialakul egy kép a szerzőről az olvasóban, és így sokkal reálisabb képet kapunk arról, hogy számára mit jelentettek a történetben leírtak, ő hogy élte meg ezeket a helyzeteket.

A másik fontos szempont, hogy senkinek ne kelljen attól tartania, hogy a beküldött írását kitörlik, vagy negatívan megbélyegzik, mert bár a gondolatai ígéretesek, nem tud helyesen írni. Szeretném, ha mindenki szabadon, feszültségtől mentesen alkothatná meg a beküdendő történetét, és ne kelljen egy esetleges törléstől tartania.

Mindezekkel együtt szívesen veszek minden tanácsot, amely figyelembe veszi a fent leírt szempontokat.

Köszönetel:

szerkeszto

 © Eragon2008. feb. 20. 17:42 | Válasz | #13 
Szia Szerkesztő.

A Szilvester című történetemet rosszul kategorizáltam. Meglehet változtatni? "Szex" kaegóriába szeretném besorolni.

 Gin2008. feb. 18. 18:39 | Válasz | #12 
Szia szerkesztő!

Sajnálatos módon azt kell, hogy mondjam, hogy nem értek veled egyet.Van, akit az 1.0 alatti átlaga sem fog visszatartani attól, hogy a szemetét közzétegye eme oldalon, ami eleinte nagyon is szimpatikusnak tűnt, de az előtted szóló megjegyzésében ott lappang az a gondolat, hogy nem ártana szűrni, mert egyszerűen magát az élményt rontja. Éppen azt, amit az oldal nyújtott nekem, és még nagyon sok másik embernek a pontozásokból ítélve. Illúzióromboló az olvasóknak kigyomlálni, beleolvasni azon írásaiba, mint pl. "utazó"-é. Teljesen elszáll még az ihlet is, amit egyébként a többség eddig beküldött írásaiból meríthetettem, meríthettünk. Valami megoldást kellene találni erre szerintem...
Ezektől eltekintve nagyon örülök ennek az oldalnak, napi rendszerességgel látogatom, és sok örömet leltem már benne.

Üdv:
Gin

 © szerkeszto2008. feb. 18. 10:54 | Válasz | #11 
Kedves tm!

Továbbra is csak azt tudom írni, amit ezelőtt. Összehasonlíthatatlan az az élmény, amit egy, a lista elején szereplő írás nyújt azzal, amire hivatkozol. De a Magazin továbbra sem kívánja helyesírási, vagy fogalmazásbeli problémák miatt törölni a beküldött anyagokat. Véleményem szerint így érhetünk el nagyobb visszatartó erőt, mert a 2 alatti pontátlagok világosan mutatják a leendő szerzőknek: beküldhetik az írásaikat, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a művük tetszést fog aratni. Sőt...

Üdvözlettel:
szerkeszto

 tm2008. feb. 14. 22:58 | Válasz | #10 
édes istenem!
ezeket elolvasni olyan volt, mint Zuzu Petasszal beszélgetni!
a kurva életbe! hát a központozás? mert az, hogy a vesszők helye kihívás, hát hagyján ... de hogy egy kurva mondatvégi írásjel nem sok, annyi sincs egy "novelláben"?
szánalom. szánalom, hogy valaki ezt megírja, de nem kevésbé gyász az sem, hogy ez az oldal felvállalja és megjeleníti ...

 © szerkeszto2007. dec. 20. 21:25 | Válasz | #9 
Kedves Eragon,

az olvasások száma nem tárolódik, az adatbázis kiszolgálót kímélendő. Viszont mostantól, ha a "pont" mezőben szereplő piros (női), vagy kék (férfi) átlagértékekre viszed az egérmutatót és rajt hagyod, megjelenik az eddig beküldött összes érték.

A Te "Elisabeth 3. - Lucas" történetedet alapul véve:
Lila színű átlagérték: 4.9 (összesített)
Kék színű (férfiak által beküldött értékelés): 4.9 - kifejtve: 5545555555
Piros színű (nők által beküldött értékelés): 4.8 - kifejtve: 555455

A Magazin látogatottsága havi szinten 15.000 - 20.000 között mozog. Ebből visszatérő látogató (a statisztika alapján) 1500 - 2500 látogató.

Üdvözlettel: szerkeszto

 kivancsigi2007. dec. 18. 21:19 | Válasz | #8 
Kedves Eragon!
"nem e lehetne". Jobb lenne a "nem-e lehetne"? Nem lehetne-e helyesen írni, mielött a többieket tanítanánk? Van rá mód. Az írásod egyébként nem rossz.

Abban egyetértek a szerkesztővel, hogy egy írással próbálkozó ember(ke) önbizalmát nem szabad elvenni "kimoderálás"-sal, de valami módot kéne találni a terjedő rossz (csapnivaló) helyesírás terjedése ellen. Van valakinek jó ötlete?

 © Eragon2007. dec. 16. 12:27 | Válasz | #7 
Csak érdeklődnék, nem e lehetne feltüntetni a történetekhez adatként azt is hogy, mennyi nő és férfi olvasta el? Érdekelne az élménymagazin látogatotsága. Van rá mód?

 © szerkeszto2007. dec. 16. 06:57 | Válasz | #6 
A beküldött anyagok azért kerülnek listázásra tetszés szerint, hogy az igényesebbek kerülhessenek előkelőbb, a kevésbé igényesek pedig kevésbé előkelő helyre. Így az Olvasók a saját véleményükkel hatékonyan tudnak segíteni a többieknek a választásban.

Emellett meg kell jegyeznünk azt is, hogy egyes történetek nagyon különböző tetszési index-el rendelkeznek. Vegyük például az "A világ körül - Magyarország" anyagot: A hölgyek részéről beküldött pontszámok sorban a következők: 5215551211, míg az urak egyöntetűen így értékelték a történetet: 111111.

Üdvözlettel:
szerkeszto

 tm2007. dec. 13. 01:50 | Válasz | #5 
Kedves szerkesztő!

te tudod. kérdés persze az, hogy célod-e minden hulladékot összegyűjteni és erotikus novellának minősül-e minden karakterhalmaz, amiben benne van a pina/fasz/basz/nyal/szop szavak valamelyike.

 © na_na2007. dec. 12. 19:37 | Válasz | #4 
Teljesen egyetértek azzal, hogy kezdenek elszaporodni a rémes helyírással megjelenő "olvasmányok". Bevallom, hogy a harmadik sor után, már be is fejezem az olvasást. Gyatra. Kell az ilyen? Tényleg úgy tűnik, mintha tizenévesek szórakoznának.

 © szerkeszto2007. dec. 12. 12:52 | Válasz | #3 
Kedves tm,

úgy gondolom, hogy a helyesírási hibák nem lehetnek kizáró okai annak, hogy megjelenjen, és fenn maradjon egy törénet.

Üdvözlettel: szerkeszto

 tm2007. dec. 11. 02:54 | Válasz | #2 
az teljesen ok, hogy a téma szerint nincs, vagy nem túl szigorú a szűrés ... de plíz, a fizikai fájdalmat okozó helyesírást tessék már felizzított marhabilloggal jutalmazni!

 © szerkeszto2007. feb. 15. 00:24 | Válasz | #1 
Amint a törlés előtt, úgy most is került már feltöltésre olyan írás, aminek tartalma nem feltétlenül egyezik az elképzeléseinkkel, nincs összhangban a Magazin szellemiségével. Ezen írásokat csak abban az esetben fogjuk törölni, ha azt feltétlenül szükségesnek tartjuk. Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy ezen írások alacsony tetszése világítson rá a hasonló szerzők számára: egy erotikus történet vagy fantázia nem attól lesz izgalmas, hogy erős, kétség kívül feszültséget keltő momentumokat hordunk egymás mellé, minden érzelmet, lelkületet nélkülözve.

Ettől függetlenül, ha Ön úgy gondolja, hogy egy feltöltött anyag szándékosan bántóan nem illik a többi közé, itt jelezze!

Abban az esetben, ha egyes anyagok sértik az Ön érdekeit vagy jó hírnevét, kérem ugyancsak itt, vagy a frauanne@freemail.hu e-mail címen tegyen észrevételt!

Minden kedves Olvasónk együttműködését előre is köszönjük!

szerkeszto

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől