The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls   >>   Fórum   >>   Mystic Falls
A történet színhelye napjainkban.

Ha szeretne hozzászólni, be kell jelentkeznie!
Bejelentkezés >>

Listázás időrendben


Melissa Johnson2012. máj. 13. 19:08 | Válasz | #5 
-Jó rendben.-mondtam elmosolyodva,majd miután Kath elment,én is elindultam teljesíteni a kötelezettségemet.
Kerestem egy jó drága házat,majd a tulajdonost,megöltem.Azután elmentem keresni pár cselédet Kath örömére. Persze mind fiú volt,de egy-két lányt is beszereztem neki.Ha másra nem,csapolni jók lesznek.
Miután elvégeztem a dolgaimat,elindultam valamerre.Nem tudtam meg van-e még a régi házunk.

Katherine Pierce2012. máj. 13. 18:31 | Válasz | #4 
Mikor Mel kérdezősködött megálltam, és felvont szemöldökkel felé néztem.
- Mi nem teszünk semmit, csak én. Ezt magam kell csinálnom, de Te, addig menj, vegyed meg a város legdrágább ingatlanát, és szerezz néhány cselédet is, főleg csinos csapolni való fiúkat.. -mondtam eleinte komoran, majd huncut mosollyal.
Nem akartam, hogy oda most velem jöjjön. Szeretnék játszadozni egy picit...a szerelmes hármassal. De előtte beugortam Elena házához, és megtudtam egymást. Vámpír lett, éreztem őt odafentről, vámpír volt. Nem akartam eleinte elhinni, de látom mégis igaz. De nem baj, így még könnyebb lesz a bőrébe bújnom.
Elvettem pár ruháját, mikor elhagyta otthonát, és ahogyan láttam, az ízlése még mindig unalmas volt, mind eddig. Majd elindultam a villa felé a városon át.

Melissa Johnson2012. máj. 12. 14:51 | Válasz | #3 
Nem csalódtam benne amikor mondta,hogy hová menjünk.Én is rászoktam arra amire Kath is. Vér,szex és ,ég több vér.Szerettem nagyon ezt az oldalamat.A régit nem szerettem.Kis félős lány voltam.Nem mertem szinte semmit sem csinálni.
Elmosolyodtam válaszán,majd útnak indultunk az említett hely felé. Damon Salvatore. Mindig is megdobogtatta a szívemet ha megláttam.Régen belé voltam esve még mikor ember voltam.Azóta ez megváltozott és egy párszor már volt alkalmam közelebbről is megismerni.
-És mit csinálunk?Csak úgy besétálunk?-kérdeztem
Bár tudom hülye kérdés volt,de megkérdeztem azért.

Katherine Pierce2012. máj. 12. 13:49 | Válasz | #2 
Melissa, a lány, a vámpír, akire most szükségem van, és akit segítek, bármennyire is szokatlan ez tőlem. Zavart, hiszen bennem nincs emberség, én Katherine vagyok, egy igazi Petrova. Tüzes, lobbanékony, forró vérű, és elsősorban megvan a saját akaratom. Mindig az történik amit akarok, és mindig megkapom, amit szeretnék. És most, hogy megtudtam, hogy Klaus halott, a szabadságomat visszakaptam. Bár még mindig nehéz volt elhinnem, hogy meghalt, így gondoltam, visszatérek ide, hogy utána járjak a dolgoknak. Mert 1 dolog, hogy a teste elégett, de ha van egy kis boszija, képes más testében lenni, mint már tapasztaltam.
- Hát...hova máshová, mint a Salvatore villába.. -mondtam neki a válaszom, és egy huncut mosoly jelent meg az arcomon, mert imádtam velük szórakozni. Bárhogyan.

Melissa Johnson2012. máj. 11. 20:53 | Válasz | #1 
Újra itt vagyok Mystic Falls utcáin.Azóta,hogy elhagytam a várost,nem is jártam itt.
Itt születtem a városban, a szüleimmel együtt. Aztán,elköltöztem tőlük egy külön lakásba és külön életet kezdtem. Modell volt a szakmám.Szépen éltem a magam életét,de egy éjszakai fotózás után,ahogy mentem hazafelé,megtámadtak és megerőszakoltak.Aztán reggel egy ismeretlen helyen keltem.Egy férfi lakásában.Ő elmesélte,hogy az utcán talált rám,behozott a házába,ellátta a sebeimet és várta hogy felkeljek.Miután felkeltem,valahogy furcsán éreztem magamat.kívántam a férfi vérét.Ekkor jöttem csak rá,hogy mi is lettem.Megharaptam a férfit,majd kiittam az összes vérét és elhagytam a házat.Nem volt elég a férfi,még kellett valaki mert éheztem.Elmentem az erdőbe,ott megcsapoltam két nőt.Ezt látta egy eléggé csinos hölgy.Ő is az én fajtámba tartozott.Segített uralkodnom a szomjamon,megtanított mindenre amire szükségem van.
Ez már lassan két éve történt.És most újra itt állok a város utcáján ahol laktam.De nem egyedül jöttem,mert itt van velem Katherine.Ő volt az aki annó megtanított engem mindenre.
-És most hová megyünk?-kérdeztem tőle

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől