www.orvostkeresek.hu   >>   Fórum   >>   Fogorvosok
Vélemények, tapasztalatok, kérdések fogorvosokról

Név:

E-mail cím:
 [ikonok]
Hozzászólás:

Listázás időrendben


 Orsi71tegnap 20:28 | Válasz | #658 
Kedves Értetlen,Turi Anna maga írta "Koppány csak egy orvos volt a klinikán akinek meg engedték, hogy fusiba dolgozzon." És Anna köszönöm levelét de nincs kedvem Önnel "dumcsizni". És ne kutakodjon írántam sehol!!!

 Értetlentegnap 11:08 | Válasz | #657 
Aha, tehát az történt, hogy az Eiffel ára 3 millió lett volna, a doki meg a klinika infrastruktúráját használva saját zsebre dolgozott és így lett 1 milla. Ez hajazna arra, amit korábban írt valaki, hogy egy másik helyen is ugyanezt csinálta és ezért rúgták ki.

 Remélemilyennicknincs2014. szept. 17. 20:55 | Válasz | #656 
Hogy ki mennyiért csináltat fogat tényleg nem tartozik senkire, úgy, ahogy az sem, hogy ki kivel él együtt és hogyan.
Amúgy meg köszönöm a válaszát, így már a teljes történetben gyönyörködhetünk.

 Turi2014. szept. 17. 19:50 | Válasz | #655 
Az hogy ki mennyiért csináltat fogat gondolom nem tartozik senkire. Kérdezem én miért 1 millió ft az nem pénz az nem kár maga szerint akkor mi a kár. Mindenkinek a maga kára a legg több. Gondolom az Eiffelnek van pénze neki nem gond majd engem ki fizetni. Mert én velük szerződtem de nem vállalják a fellelösséget az orvosukért. Ez nagy hiba. A Koppány csak egy orvos volt a klinikán akinek meg engedték, hogy fusiba dolgozzon. Ezért volt olcsóbb a fogam. De az olcsó húsnak híg a leve mondja a közmondás. Ettől az Eiffel nem bújhat ki a felelősége alól. Ez a válaszom Kedves remélemilyennicknincs nek szánom.

 Sugar2014. szept. 16. 09:35 | Válasz | #654 
Kedves Anna:)

Az alabbi levelere amely lejebb olvashato sajnos nem valaszolnek ez a szint nem all hozzam kozel es ont minositi !!! Megegyszer a gyengebbek kedveert semmi kozom nekem es az uzletemnek az onok dolgaihoz,nem erdekel fogja mar fel es legyen szives ne kuldozgessen leveleket. Koszonom.

(Kedves Uram én nm tudom ki maga és neem is érdekel. Én le szarom az éttermet de ha már az ottani alkalmazott bujtat egy bűnőzöt akkor már igenis fontos hol találják. Én nem egy unatkozó őreg asszony vagyok csak egy áldozata ennek a szemétnek aki ne csak engem hanem nagyon sok embert átbaszott. Szerencséje hogy még magát nem ebből ez jön le nekem. De látom nem sokáig ment a hires éttermük. Gratulálók ha ezt a faszkalapot be vették nem csodálóm. Ugy hogy nem unatkozom sőt addig nem nyugszom míg ezt a szemetet nem látom ott ahova való. Na Kedves István ennyit erről de ha dumcsizni szeretne a dologról állok rendelkezésére. üdv. Turi Anna.)

 Remélemilyennicknincs2014. szept. 16. 05:42 | Válasz | #653 
Kedves Anna!
Az, hogy meg lett vádolva azért nem állja meg a helyét, mert maga vetette el a sulykot egyrészt, másrészt pedig pont maga mondta a következőket:
"Három milliós kezelést akartam egy millióért megcsináltatni, gondoltam lealkudom." továbbá: "Kaparjon mindenki magának, ha a doktor úr kifizet, nem megyek utána tovább. A többi károsult nem érdekel."

Úgy gondolom, jó, ha a többi szerencsétlen kárvallott tisztában van azzal, hogy önnek valójában milyen szándékai vannak. A tőlük begyűjtött információval próbálja meg sütögetni a saját pecsenyéjét. Mindig más fórumokba írogat, erősen emlékeztet arra az emberre, akinek mindig más a telefonszáma.

Az, hogy a doktor úr milyen ember egy kérdés, méghozzá elég fontos kérdés, de ön sem jobb a Deákné vásznánál.

Azt hiszem nem árt, ha mindenki tisztában van azzal, a játékkal, amit ön is űz.

A többi kárvallottnak szívem szerint azt tanácsolnám, hogy kerüljék el önt is jó nagy ívben, mert ön is - akár az üldözöttje - rosszhiszemű ember.

Nagyon remélem, hogy a többiek - Fiflare, BMO megkapják a kártérítésüket.

 Turi Anna2014. szept. 15. 20:42 | Válasz | #652 
Emberek naponta hívnak fel, hogy el panaszolják mit tett velük a Dr Kiss Koppány én nem vagyok az áldozatok képviselője ezért kérem ha gondjuk van akkor ide írják ki mert meg lettem vádolva, hogy egy unatkózo nő vagyok aki rá szált szegénykére. . Ezért kérem ne csak én nyissam ki a szám akiknek gondjuk volt a dokival írják ide le, hogy ez a sok védő angyal akik azt hiszik csak unatkozásból írnak az emberek és nem azért, hogy meg előzzük a további áldozatait ennek az orvosnak nem mondható embernek. De továbbra is várom az érdeklődés akit érdekel milyen ember is a doki. 06203496819

 csalodott2014. aug. 15. 01:52 | Válasz | #651 
Egy pár évvel ezelőtti keserű tapasztalatomat szeretném mindenkivel megosztani, hogy okuljatok belőle. A fogorvos neve: Dr. Dima Magdolna. Messze kerülje el mindenki! Egy haverom ajánlotta nekem és egy ismerősömnek. Mindketten elmentünk hozzá (én és az ismerősöm) Az ismerősömnek egy fogtömésre volt szüksége, ha jól emlékszem, minimum 3x visszarendelte őt a "doktornő", a fogtömés vége valami 35.000 forint lett. Egyetlen fogtömés! De ezzel még nincs vége, ugyanis nem sokra rá (kb. 2 év múlva) nagyon komoly bajok lettek azzal a bizonyos fogával az ismerősömnek, ami ilyen sokba került. Elment egy másik fogászatra, ahol csináltak egy röntgent és egy részletes vizsgálatot, ami alapján konkrétan azt mondták az ismerősömnek, hogy menjen vissza a Dima "doktornőhöz" és mondja meg neki, hogy vagy helyrehozza azt a szörnyűséget ingyen és garanciálisan, amit a szájában elkövetett vagy fel lesz jelentve bizonyítható műhibáért. FIGYELEM: TEHÁT A DIMA MAGDOLNA ÁLTAL ELKÖVETETT MŰHIBA BIZONYÍTÁST NYERT!!!! Azt gondolom, hogy ez egy fontos momentum! Természetesen az ismerősöm nem ment vissza verni a nyálát, meg aztán ki fogja kinyitni a száját egy ilyen sarlatánnak még egyszer... Velem "csak" annyit tett, hogy látszólag normálisan betömte a problémás fogamat ("csak nekem csak most, akciósan"), majd mikor hazaértem és kiment az érzéstelenítő hatása, egyre inkább erősödő fájdalomra lettem figyelmes, ez a következő napokban jelentősen rosszabb lett. Felhívtam hát a "doktornő" rendelőjét, hogy legyen szíves nézze meg garanciában, hogy mi a baj, hallottam, hogy a háttérben beszél a doktornő az asszisztenshez, végül azt mondta az asszisztensnő nekem, hogy keresnek egy időpontot és visszahív, hogy mikor mehetek. Ez kb. 7 évvel ezelőtt volt, azóta is folyamatosan cseng a telefonom... Lelkiismeretlen, az orvosi pályára maximálisan alkalmatlan kutyaütő, szakmailag is és emberileg is nulla! A végső poén, a végső hab a tortán pedig az, hogy nemrég a haverom (aki annak idején a Dima Magdolnát ajánlotta) mesélte, hogy azóta neki is elcseszett valamit (részleteket erről nem tudok sajnos), viszont a haverom anyukájánál meg ismét egy komoly hibát követett el és hasonlóan reagált az utólagos panaszra, mint anno az én esetemben... Ezek szerint 4-ből 4 embernek cseszte el a fogát (én azóta azt a fogat el is vesztettem, egyértelműen megmondták, hogy a 7 évvel ezelőtti "kezelés" eredményeképpen). Dr. Dima Magdolna Budapesten a 3. kerületben Békásmegyeren (is) rendel, de gondolom máshol is. Messze kerüljétek el, lelkiismeretlen, szakmájához nem értő sarlatán!!!!!!

 Csilla12014. aug. 07. 23:27 | Válasz | #650 
Érdeklődni szeretnék,hogy van e valakinek tapasztalata a
Naturadent fogászatról
vagy a 11.kerületben található Evidentálról(dr.Benk Irén)
Köszönöm!

 Sugar Istvan2014. aug. 01. 15:01 | Válasz | #649 
Reflektalni szeretnek Turi Anna levelere! Szeretnem megkerni arra eloszor es utoljara hogy barmilyen problemaja van barmilyen illetovel ne irjon olyat amirol szepenszolva fingja sincs. Szeretnem informalni ha azonnal nem tavolitja el az altalunk uzemeltetett Budapest Etterem es alkalmazottairol szolo bejegyzeset jogi uton fogunk lepeseket tenni. Arrol nem is szolva hogy ez a forum nem arra van hogy megkeseredett, unatkozo fikazasra hajlamos emberek hasznaljak mert valahol kisiklott valami az eletukben. Szep Napot!

 Orsi712014. júl. 31. 15:29 | Válasz | #648 
Kedves Turi Anna, ez már kimondottan személyeskedés más magánéletének kiforgatása.Olyan emberek és cégek megrágalmazása akiknek, amiknek semmi köze egy fogászati- orvosi fórumhoz sem Önhöz!

 Turi Anna2014. júl. 26. 13:56 | Válasz | #647 
Dr Kiss Koppány aki Balázs néven szedi további áldozatait még Dublinba van. Most egy Éva nevű pincérnő tartja el Aki a Dublini Budapest étteremben dolgozik. Szándékozik Amerikába menni szeptembertől. De aki tud erről a senkiháziról több információt hírt kérem hívjon jelezze. 06203496819

 Denka2014. júl. 23. 01:00 | Válasz | #646 
Érdeklődnék,hogy Bp-en,a Maros utcában található Nyugászat-Rent a root,gyökérkezelésre szakosodott rendelőben járt e már valaki?
ha igen,milyen tapasztalatok vannak?

 mama2014. júl. 02. 07:34 | Válasz | #645 
Jó az oldal.mama

 dr kiss andrás2014. jún. 20. 04:54 | Válasz | #644 
Tisztelt kolléga,

Van egy 30 éves betegem aki 4 éve metadont kap 120mg ot naponta emellett 6 mg frontint es 2 mg sxanax 2mg SR t nagyon szeretne megszabadulni ettől van egy alczheimer kóros 74 edes édesapja egy év alatt veszítette el a családját rákban az elszántság igen megvan , de nagyon fel a fájdalmakról és attol hogy mi lesz az apjával és vele kérem segítsetek hova utaljam ahol metadont kaphat esetleg altatják az elején mert ha elvonása van az súlyos alvás zavarok hatalmas feszűltség nem elég neki egy egyszerű rivotril kezelés stb gm rohamok egymás után ezt már írtam senki nem válaszolt elég szegény körülmények között élne a srác dolgozik , de így kiesne a munkából is marad a 52 ezer forint nyugdíj segítsünk neki mert egy tisztességes jóravaló gyerek , de nem bírta feldolgozni az őt ért traumákat SEGÍTSÜNK Köszönöm előre is András e mail cimemre kérném a választ : ronyirszetter@gmail.com kérem rakjak ki fórumokra a kerésem mert sehól nem fogadja el a regisztraciómat ez a csodas oldal a hemzsegő reklamoktól előre is köszönöm

 1112014. jún. 16. 20:17 | Válasz | #643 
A hetesed distalis, azaz a 8as felé eső gyökerénél gyulladás látható. A panoráma nagyon erősen kihozza, a periapikális gyengébben, de ott is látszik, hogy nem okés a képlet. Olyan, mintha a nyolcasod tolná kifelé

Mikor ráharapsz, nem érzel nyomást vagy valami furcsa nyilalást?

Gyökértöméshez olyan rendelőt érdemes nézni, ahol van mikroszkóp. Ha lefelé mész ezen az oldalon két-három rendelő és orvos neve is le van írva. Őket érdemes megpróbálni.

 Dela2014. jún. 15. 23:19 | Válasz | #642 
Sziasztok,
ért itt valaki a fogászati röntgen képhez?Mi a vélemény(bal felső 7.es)?

http://kepfeltoltes.hu/view/140615/P1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/140615/028672036733__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/140615/rtg2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nagyon köszönöm!

 Enna2014. jún. 11. 23:07 | Válasz | #641 
Sziasztok!

A következő problémám lenne:

1 hónappal ezelőtt egy munkahely által szervezett fogászati ellenőrzésen kiderült(?),hogy az egyik fogamat gyökérkezelni kell.

Utána fel is kerestem vele a fogorvosomat,aki nem vállalta(Bal,felső,7-esről beszélünk,neki nincs röntgene stb),és tovább küldött egy nagy fogászati központba.
Ott csináltak róla panoráma -és kis röntgent is.

Kaptam árajánlatot,ami nem volt túl kevés,illetve időpont sem igazán volt csak hónap végére,ezért felkerestem egy másik fogászatot is,ahol a következőt mondták:
A panoráma röntgen felvétel alapján gyökérkezelni kellene,azonban a kis röntgen alapján semmi baja a fognak.Javasolták,hogy távolítsam el a bölcsességfogamat,mert az kicsit nyomja a fogsort és utána visszatérünk.
Fontos tudni,hogy a bal alsó 7-esem nincs már meg,így kicsit a felső 7-es ki is emelkedett.

Nem igazán tudom mit csináljak,kinek higyjek,hova menjek...

Ha nincs semmi baja a fognak nem szívesen gyökérkezelném,ugyanakkor ha valóban kell mihamarabb szeretném megcsináltatni,mert július elején 3 hétre külfölre utazom...

Ha valaki tud kifejezetten specialisát ajánlani vagy egy nagyon jó fogorvost,akinek lehet adni a szavára 100%-ban azt szívesen veszem:)
Illetve minden tanácsot,hogy merre kellene elindulni.

Köszönöm:)

 TóthZsuzsa2014. jún. 11. 21:43 | Válasz | #640 
Ma voltam az Implantcenterben egy konzultáción..háát nem voltak meggyőzőek számomra az biztos
Így keresgélek tovább

 TóthZsuzsa2014. jún. 10. 15:11 | Válasz | #639 
Várnagy Éva doktornőről esetleg van valakinek tapasztalata?Régebben a Madách dentálban rendelt..
Illetve engem is érdekelne a Margit körúti Implantcenter klinika,mert profinak tűnnek.

Kiss Katalin,esetleg nézd meg Te is azt Implantcentert,próbálj róluk tudakolózni:)Elég sok fogorvosuk,fül-orr-gégészük is van,szerintem ott komplex eseteket is ellátnak..Én sem voltam még ott soha,de net alapján szimpatikusak

 Kiss Katalin2014. jún. 10. 14:13 | Válasz | #638 
Sziasztok!
egy teljesen uj tema...
nem tud esetleg valaki abban segiteni, hogy pesten hol csinalnak hyadent-es foginy feltoltest, olyanok reszere akiknel vissszahuzodott a fog iny es igy nagyon erzekeny a fognyak? Koszontettel: Kata

 M.né2014. jún. 03. 22:01 | Válasz | #637 
Igen,igazatok van,de voltam ma Nyorba doktornál nagyon rendes orvos,kedves volt,abszolút korrekt.
Több nagyobb bp-i magánrendelő is alkalmazza,ő nem válik göddé-
Egyébként megértem az indulatokat ebben az ügyben,de arról senki nem tehet,hogy milyenek a kollégái.

 bmo582014. jún. 02. 22:58 | Válasz | #636 
Akinek Kiss Koppány tönkretette a száját, lenyúlta a pénzét, még jó darabig nem fogja tudni elfelejteni sem a dokit, sem azt a bizonyos több székes fogászatot, amely felelőtlenül alkalmazta, lehetőséget adott számára a sintérkedéshez.

 Izéke2014. jún. 02. 14:04 | Válasz | #635 
Azért, mert egy fogászaton, ami több székes volt egy rossz orvos, nem kell a többit is leszólni, aki normálisan végzi a munkáját Nyorba doktor teljesen rendben van.

 M.né Andi2014. jún. 02. 01:09 | Válasz | #634 
Azt olvastam korábban,hogy dr.Nyorba Péternek nincs köze ehhez az ügyhöz.
Akkor hozzá sem javasolt menni?

 Nemo2014. jún. 01. 23:36 | Válasz | #633 
Na már vártam. Kb havonta egyszer jön egy Kiss Koppány beírás.
Mi van, mégsem Írországban van?

 Turi2014. jún. 01. 21:28 | Válasz | #632 
Az Eiffelt medcált senkinek nem ajálom ott cseszték el a fogam és még

 Turi Anna2014. jún. 01. 21:20 | Válasz | #631 
Sajnos még mindig Dr Kiss Koppány a lehető legrosszabb fogorvos. Még mindig szedi áldozatait de nem tudjuk hol. Aki tudja tegye közzé. Ne tegyen tönkre további embereket. o6203496819 elérhető vagyok. segítsünk egymáson. Ez az ember ne tudjon tovább praktizálni sehol.

 M.né Andrea2014. máj. 29. 16:04 | Válasz | #630 
Jó,hogy ezt írod,mert nekem is szimpatikus neten a doktor úr,már több elismerő véleményt olvastam róla

 fifi2014. máj. 29. 14:13 | Válasz | #629 
Az eiffel medical centerbo‘l Nyorba Petert csak ajanlani tudom, nagyon kedves es korrekt orvos. Az hogy kulfoldon tanult, csak hasznunkra valik,mert olyan technikakat ismer, ami itthon meg talan nincs is. Nekem tobb fogamat is csinalta, gyokerkezelt, hidat epitett. Nagyon szepen dolgozik. A recepcioval tenyleg vannak bajok, nem mindig segĂitokeszek, de ez ne tartson vissza senkit, mert nem ok tomik a fogakat. IdĹopontot foglalni sem egyszeru, elegge be van tablazva a doktor ur, de mindenkepp megeri ra varni. Nekem eddig semmi nem fajt meg, nagyon jo az injekcio is.

 fifi2014. máj. 29. 14:09 | Válasz | #628 
Az eiffel medical centerből Nyorba Pétert csak ajánlani tudom, nagyon kedves és korrekt orvos. Az hogy külföldön tanult, csak hasznunkra válik,mert olyan technikákat ismer, ami itthon még talán nincs is. Nekem több fogamat is csinálta, gyökérkezelt, hidat épített. Nagyon szépen dolgozik. A recepcióval tényleg vannak bajok, nem mindig segítőkészek, de ez ne tartson vissza senkit, mert nem ők tömik a fogakat. Időpontot foglalni sem egyszerű, eléggé be van táblázva a doktor úr, de mindenképp megéri rá várni. Nekem eddig semmi nem fájt még, nagyon jó az injekció is.

 MTimcsi2014. máj. 27. 14:30 | Válasz | #627 
Sziasztok,

Engem is a mikroszkópos gyökérkezelés érdekelne:

Dr.Szalántzy Melinda(Cosmodent)
dr.Török Adrienn(Móricz Dent)
Tapasztalatok,vélemények bármeliky doktornőről
Köszönöm

 Korina2014. máj. 22. 14:36 | Válasz | #626 
Sziasztok!
Megvolt a "nagy" fogászati beavatkozás,s csak jót tudok mondani,mert nagyon kedvesek és türelmesek voltak.Nem fájt semmi :) Nálam még külön jó pont,hogy kértem mondjon el mindent az orvos,s korrekten nyugodtan elmagyarázott mindent.Van még mit csinálni nálam,de ide már nyugodt szívvel jövök vissza.

 Korina2014. máj. 19. 13:36 | Válasz | #625 
Sziasztok!
Tudna mondani valaki valami tapasztalatot a RelaxDent Fogászattal kapcsolatban,mert csütörtökön megyek hozzájuk.
Köszönöm

 Ercsi2014. máj. 16. 15:54 | Válasz | #624 
Újpesten vagy környékén keresek jó fogorvost!
A korábban említett Kozák Lili dr.-nál én is voltam,és én sem vagyok megelégedve.1 hónapja betömte az egyik fogamat,amelyből a héten kiesett egy tömés,ezek után nem szívesen mennék vissza.Emberileg sem volt igazán szimpatikus,de bíztam,hogy szakmailag jó,kiderült,hogy mégsem annyira.

 cintia09192014. máj. 16. 14:17 | Válasz | #623 
Sziasztok!
Valakinek esetleg van porcelán héja és megosztaná a tapasztalatait hogy hol csináltatta? Szeretném megcsináltatni de nem nagyon vagyok tisztába a pesti fogorvosokkal.Esetleg vidéken(Kecskemét,Szekszárd,Pécs) van olyan fogorvos akihez érdemes menni?
Köszönöm

 v.vivien2014. máj. 16. 12:18 | Válasz | #622 
sziasztok!
örülök, hogy friss a fórum. Infot szeretnék a Qualy Dent rendelőről, ill. Zsoldos Eszterről, mivel rá kellene szánnom magam egy két beavatkozásra - pótlásra. Nagyon szimpatikus a honlapjuk, és nem utolsósorban az áraik is normálisak. Kérem, ha valakinek van tapasztalata,írjon.

 Dini2014. máj. 13. 22:17 | Válasz | #621 
Velem mindig nagyon kedves volt, és a kezelések óta eltelt idő Őt igazolja. Reméljük a Te fogadnak sem lesz baja. De nem értem azt hogy hogy lehet róla rosszat írni. Dr Kozák Lili egy kedves, tüneményes fogorvos. A határozottsága pedig nálam erény.

 Marica2014. ápr. 28. 20:19 | Válasz | #620 
Voltam ma a Zuglói Fogászati Központban.
Egyenlőre egy állapotfelmérés,kezlési terv+árajánlat volt..
Háát nem olcsó,de!
Egy percet nem kellett várni,nagyon szép a rendelő,látszik a kezelőkön,hogy tényleg minőségi,a doktornő is kedvesen,türelmesen elmagyarázott mindent.Hozzájuk fogok nemsokára kezelésre is visszamenni

 TD11112014. ápr. 22. 20:09 | Válasz | #619 
Szegények,akik megjárták ezzel a Koppánnyal..
Pedig magánrendelés,pedig nem kevés fizetés,puccos helyen,és ez a vége..Nagyon sajnálom,annyira muszáj örülnézni hogy hova is megy az ember

 Nemo2014. ápr. 22. 19:05 | Válasz | #618 
Na csak nincs valami új fejlemény? :)))

 Turi Anna2014. ápr. 22. 16:24 | Válasz | #617 
A legrosszabb fogorvosi cimet Dr Kiss Koppány Balázs nyerte még mindig.

 Marica2014. ápr. 19. 16:18 | Válasz | #616 
Két fogászatról szeretnél véleményeket kapni:
Implantcenter(Bp,Margit körút) és Zuglói Fogászati Központ
Köszönöm!

 Izéke2014. ápr. 18. 17:23 | Válasz | #615 
Teljesen igazad van!
Ezért hoztam a Bentley-s példát én is! ;)

 TD11112014. ápr. 18. 14:47 | Válasz | #614 
Igen,de,azért az 300.000 e ft,plussz erre még ha kell valamilyen felépítmény,akkor szerintem simán kijön fél millió forintra.
Nem gondolom,hogy annyival jobban dolgoznának azért.
Biztos nagyon jó rendelő,szuper felszereltséggel,jó orvosokkal,de szerintem itt már a "nevet" veszed meg,mint egy Gucci táskánál.
Szerintem ennek a törekédért is,azért lehet találni jó felszereltségű rendelőt,jó orvosokkal.
Persze nyilván vannak,akik ezt meg tudják fizteni(mint egy Gucci táskát)

 Izéke2014. ápr. 18. 14:43 | Válasz | #613 
Hát igen. Mondtam, hogy drága. A PDA orvosai, a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia orvosai kb a Bentley kategória a fogászatban. Minőség 100%-on, viszont az árak is 100%on.

Azt azért elárulom, hogy ha 300HUF fölött van az EUR árfolyam, akkor is 300HUF-on számolnak.

Móra doktornő árainak alacsonyabbnak kéne lenni...

 TD11112014. ápr. 18. 13:48 | Válasz | #612 
Megkérdeztem telefonon:
3 gyökerű fog Borbély doktornőnél gyökérkezelve 900-1000 euro
Nekem ez megfizethetetlen:(
Még javasolták a Kreatív Dentál Klinikát egy kolléganőm,akinek volt ott pár hónapja egy bonyolult gyökérkezelése.
Jövő hétre kértem több helyre időpontot,addig tájékozódom még a hétvégén

 TD11112014. ápr. 18. 13:09 | Válasz | #611 
Borbély doktornőről már hallottam,de állítólag 150-200 e ft nála egy gyökérkezelés,ez,igaz?

 Izéke2014. ápr. 18. 09:42 | Válasz | #610 
Palkat - Szatmári doktor nem fogorvos.
http://kereso.eekh.hu/index.php?tipus=1#

Ha beírod a nevét a második orvos ő, az első Szatmári meghalt.

TD 1111 Nem ismerem őket. Mikroszkópos rendelő még a II kerületben a Sodrás utcai Professional Dental Associates. Dr Móra Márta vagy Dr Borbély Judit. Ez a rendelő viszont nagyon drága. Cserébe nem jött ki onnan még senki panasszal.

Jó fogorvosok még - attól függően, hogy mit akarsz, milyen súlyos a probléma:
Egyszerű tömés esetén:
Dr Pipicz Sándor - neki lézere is van, nem fúr.
Közepes erősségű baj:
Dr Vassilev Kaloján
A súlyos bajokra Czinkócziék vagy bárki, aki tagja a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémiának, pl Dr Volom András, Dr Bodrogi Attila, Dr Gerlóczy Pál, Dr Urbán István stb. Ezek az orvosok a szakma teteje - és hát ennek megfelelő is az árazásuk.

 palkat2014. ápr. 18. 08:59 | Válasz | #609 
tud valaki valamit mondani Szatmári Károlyról? Sebész főorvos a bajcsyban

 Mandarinka2014. ápr. 17. 23:44 | Válasz | #608 
Implantcenterről Bp-en vélemény?

 Tóth-Vízi2014. ápr. 17. 15:38 | Válasz | #607 
Szia Liv! Én ajánlom Dr. Kis-Márton Hubát az Egressy út 23-25. alatt rendel.

 Debrecen2014. ápr. 17. 15:04 | Válasz | #606 
Sziasztok! Debrecenben keresnék jó fogorvost. Nincs infóm, mert nem vagyok idevalósi, viszont doki meg nagyon kéne. Implantos kellene, köszönöm!

 TD11112014. ápr. 16. 17:39 | Válasz | #605 
Még találtam egy helyet,ahol mikroszkóppal gyökérkezelnek:
Cosmodent-dr.Szalántzy Melinda
Róluk esetleg információ?

 TD11112014. ápr. 16. 16:48 | Válasz | #604 
Izéke,
szép és izgalmas szakmát választottál:)
Felhívtam Czinkóczkyékat,biztos nagyon jók,mert egy konzultációra is csak május közepére van időpont.
Úgyhogy nekem ők kiestek egy hónapot biztosan nem várok(nem tudok).

Zsókamama,én is jókat olvastam Nyorbáról szerintem mellette fogok dönteni,még akit néztem ,dr.Benedek Péter.
Esetleg róla nem tudtok valamit?

 Zsókamama2014. ápr. 16. 14:37 | Válasz | #603 
Kedves Izéke,

köszönöm szépen.
Nyorba doktort egy kolléganőm ajánlotta,illetve töb fórumon is jókat olvastam róla,és akkor ezeket Te is megerősítetted,és nekem is szimpatikus egyébként,így interneten keresztül.ESetleg tudsz mondani még jó fogorvost Bp-en?
Sajnos mióta egy kb.15 éve egy fogorvos a "kontár" munkájával tönkrettette jónéhány fogamat,ezért most már mindenkinek kicsit jobban utána olvasok,de félsz úgyis lesz bennem,de szerintem ez sok emberrel így van ha fogorvoshoz megy,pláne ha újhoz.

 Izéke2014. ápr. 16. 13:09 | Válasz | #602 
Még nem vagyok szakmabeli, csak útban tartok afelé.

Zsókamama, ahhoz, hogy egyorvos a másik országban praktizálni tudjon, kell honosító vizsgát tenni.

Nyorba doktor jó orvos, kellemes, nyugodt személyiség.

AZONBAN! Ha már eleve aggályaid vannak, akkor ne ülj be a székébe. Ne azért, mert nem jó orvos, hanem azért, mert már eleve nem bízol meg benne. Olyanhoz menj, akivel szemben nincs kérdőjel benned. Szerintem.

 Zsókamama2014. ápr. 16. 12:52 | Válasz | #601 
TD1111,végül voltál Nyorba Doktor Úrnál?

Több helyen találkoztam már a nevével,pozitív aspektusban,így lehet én is rá bíznék egy nagyobb munkát(korona csere,pótlás).

Kedves Izéke,ha jól értem,Te szakmabeli vagy,ezek szerint Te is ajánlanád a Doktor Úrat?
Engem kicsit az bizonytalanít el,hogy,ahogy látom nem Magyarországon végzett és nem tudom,hogy ez mennyire jelent jót vagy rosszat(nem akarok előítéletekkel élni,csak ha több százezret kiadok a kezemből,akkor tényleg jó kezekbe szeretnék kerülni)

 Belle2014. ápr. 15. 21:38 | Válasz | #600 
Zuglói Fogászati Központról (dr.Molnár Katalin) érdekelnének tapasztalatok

 Szabó2014. ápr. 15. 21:08 | Válasz | #599 
Tanultam belőle :-/ de azért nem bánnám ha kicsit megszorongathatnám...

 Helgaga2014. ápr. 15. 19:15 | Válasz | #598 
Köszönöm! :)

 Nemo2014. ápr. 15. 19:07 | Válasz | #597 
Nem fogom. Nem is válaszolok a beírásodra! :DDDDD

 Helgaga2014. ápr. 15. 19:02 | Válasz | #596 
Sziasztok! Én még mindig Hajdú Zsuzsannáról szeretnék tapasztalatokat! :) (NEMO légy szíves ne kommentáld!!!)

 Nemo2014. ápr. 15. 18:57 | Válasz | #595 
Kiss Koppány írországi cége megszűnt.
A cég honlapját törölték, a cégnyilvántartásban mint bezárt céget jegyzik.

Három hónap.

 Izéke2014. ápr. 15. 17:22 | Válasz | #594 
FYI:
http://www.youtube.com/watch?v=5KCspfXNEAo&feature=youtu.be

 liv0012014. ápr. 15. 15:33 | Válasz | #593 
Sziasztok!
Felnőtt fogszabályozás érdekelne. Ismeri valaki Dr. Fehér Andrea fogorvost? Budapesten és Biatorbágyon is dolgozik. Van tapasztalatotok Vele kapcsolatban?

 Marcsi05052014. ápr. 15. 12:40 | Válasz | #592 
Sziasztok!

Kávássy Beáta doktornőt ismeri valaki?
Gellért fürdőben van a rendelője.

 Értetlen2014. ápr. 15. 10:08 | Válasz | #591 
Ez kemény sztori! Nagyon sajnálom, nem lehetett jó élmény!
Valakinek állnia kell mögötte, mert nem hiszem, hogy a mai világban, amit átsző az internet ne lehetne megfogni egy ilyen embert.
Ki az a Lászlófi Orsolya, akivel az írországi cégét csinálta? Rajta keresztül nem lehet elérni?

 Szabó2014. ápr. 15. 02:01 | Válasz | #590 
Értetlen: nincs semmi ködös és semmi ami sántít. A tény az amit írtam. A lényeg,hogy tönkre tett 2 fogam és lelépett annak az árával és azzal a pénzzel amit önként adtam oda. Hidd el, szépen megtervezett monológra adtam oda a pénzt. Csak a lényeget írtam le mert rövíd volt. A felesége kirúgta otthonról ezért egy szállodában kellett aludnia. Elkértek a telómat is mert az övé lemerült. Azt mondta a Dózsa György úti Ibis hotelt hívja,hogy van e szabad szobájuk. Pénz azért nem volt nála, mert a főnöke pont elvitte a bérleti díjra. Huszonpáréves naív voltam,szemben egy dörzsölt,hazudozó dokival, aki egyrészt akkor egy laza,jófej pasiknak tűnt,aki valamilyen szinten az ismerettségembe tartozott.Bajban volt,jól kerestem,volt nálam pénz,bíztam benne. Hülye voltam!!!! De mondom ezt csak hab a tortán írtam,a lényeg hogy szar fogorvos aki annak az árával lelépett. A többi a tanuló pénz... :-/ miért nem értük el? Akkor röviden: kiderült, hogy mily meglepő másnak is tartozott,sokkal. Az én pénzem tűzoltásra kellett neki más felé. Nem volt semmi elhagyott pénztárca meg el vitt pénz meg lemerült telefon. Akit hívott az egy alvilági szép szál legény volt akinek a pénzem vitte. A telóm azért kellett neki, hogy őt ne találja meg. 2 nap múlva az ismerős meg akitől bérelt Monoron pénzével is eltűnt. Nekem jött egy nem kedves hangú telefon(mert az én számom írta ki híváskor a telefonja)hogy hol találja ezt a férget? Kicsit betojtam mert akkor már éreztem, hogy ez nem egy jófej doki történet. A számom alapján kinyomozták a címem, és egy elég hurkás tarkós szép szál legény megjelent, hogy honnan ismerem Koppányt és hol találja?elmondta neki az én verziómat, látta hogy egy szerencsétlen áldozat(hülye vagyok) és békén hagyott. Ezek után örültem, hogy csak a fogam hagytam ott. Mondjuk ez rá egy fél évre derült ki mikor leesett a pótlás és másik dokihoz mentem. Itt senki nem találja meg azt a dokit, senki nem tud vele tenni semmit. Elég sok a sara a NAV felé, több feljelentés van ellene mégis praktizálhat a világban. Ki tudtam fizetni, az egyik fogam még menthető volt és kezdtem elfelejteni a történetet. Véletlen találkoztam a neten a nevével így kerültem ide. Leírtam,hogy senki se legyen áldozata többé. Ha érdemleg tudok segíteni egy hadjáratban ellene akkor megteszem. De így 5 év után és az alvilági figurák fejében azt mondtam ez a kicsit több, mint 200ezer vesszen ne én. Ezek után akit ajánlok mert csupaszív,korrekt ember Felsőpakony dr. Ferenczi Balázs. A legjobb fogorvos!!!!

 TD11112014. ápr. 15. 00:42 | Válasz | #589 
Izéke,nagyon köszi:)
Valószínűleg én is Czinkóczkyékhoz fogok menni.Náluk sincsen mikroszkóp,de azért remélem bírnak majd a fogammal:)

 menike2014. ápr. 14. 23:15 | Válasz | #588 
Köszönöm Izéke,fel is hívtam pár ilyen rendelőt,de hónapokra(értsd május közepe-vége van hely),nekem meg gyulladt a fogam,május közepén egyetemen több vizsgám is lesz addig nem várhatok,sajnos.
Úgyhogy mindenképpen próbálok olyan helyet keresni,ahol mikroszkóp nincs is,azért hozzáértő szakember van

 Izéke2014. ápr. 14. 20:30 | Válasz | #587 
Menike, gyökértömés esetén ne csak orvost nézz, hanem olyan rendelőt is, ahol van mikroszkóp, mert a gyökértömésnél a gond az, hogy a gyökér ezerfelé ágazik, amit szabad szemmel nem nagyon lehet látni..

 Izéke2014. ápr. 14. 20:28 | Válasz | #586 
Nincs. Igaz dolgozott az EMC-ben, de jó híre volt ott is. Ismerem személyesen, normális ember.

Ha a kettő közül választani lehetne én azért Czinkóczyékhoz mennék.

 TD11112014. ápr. 14. 19:54 | Válasz | #585 
Izéke,köszönöm szépen!

Nyorba Péternek ugye nincs közel az Eiffel Medical-os sintérkedéshez,és csalásokhoz?

Igazából ő és a Czinkóczky-ban dolgozó Korpásy doktornő is szimpatikusak,nem tudom vajon ki csinálhat jobban gyökérkezelést..(amitől eléggé félek)

 TakácsTímea2014. ápr. 14. 19:42 | Válasz | #584 
Móricz Dentál fogászatról tapasztalatok valakinek?dr.Sinka Ágnesről estleg?

 menike2014. ápr. 14. 19:07 | Válasz | #583 
Engem szintén a Madách Dentál fogászat érdekelne,és ott Biczó Adrienn.
Egy elronott gyökértömést kellene rendbe hozni..

 Izéke2014. ápr. 14. 18:28 | Válasz | #582 
Dr Nyorba Péter jó orvos.Jó szakember és teljesen normális.

A Czinkóczy Klinika meg minden szempontból jó minőség. Ha súlyos gondom lenne, odamennék.

 TD11112014. ápr. 14. 18:08 | Válasz | #581 
Véleményeket szeretnék kérni az alábbi klinikáról,fogorvosokról:

dr.Uzonyi Diána(Madenta-Madách Dentál).
dr.Korpásy Viktória(Czinkóczky fogászat).
dr.Nyorba Péter(Rózsakert Medical).

Egy fogamat valószínűleg gyökérkezelni+kettőt tömni kellene.
Mindenképpen jól dolgozó,türelmes orvost keresek,aki feleslegesen nem "húz" le.

 Mzsófia2014. ápr. 14. 18:06 | Válasz | #580 
Dini,nekem sajnos Kozák Lili doktornővel van nagyon rossz tapasztalatom.
Pár hónapja egy olyan fogamat akart gyökérkezelni+inlay-t rakni,amit egy másik klinikán simán,egyszerűen betömtek és azóta sincsen semmilyen problémám vele.Arról ne is beszéljük,hogy a doktornő alapvető udvariassági formákat elfelejt..Szóval soha többet nem mennék hozzá

 Nemo2014. ápr. 14. 15:09 | Válasz | #579 
Nem úgy volt, hogy pertársaság alakult ellene? Azzal mi történt?


[1] 2 3 4 5 ... Utolsó

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől

Ismer Ön is jó orvost? Ajánlja másoknak is! Kérjük, küldje el nevét, címét, szakterületét, elérhetőségét számunkra: info@mediad.hu.

impresszum - médiaajánlat - kapcsolat
Minden jog fenntartva MediAd Kft. 2003-2005.