Hírháttér Multimédia   >>   Fórum   >>   Bayer Zsolt
Bayer Zsolt nem tudja megvonni a határt!?

Ha szeretne hozzászólni, be kell jelentkeznie!
Bejelentkezés >>

Listázás időrendben


 © Egérke2010. márc. 31. 15:59 | Válasz | #17 
Bayer: A Fidesz állampárti, szocialista, kádári és undorito


Azt dicsérjük mindig, aki a tortát osztja...

Bayer Zsolt a Fidesz hiteles és jelképes alakja.
Ha kell, harcosan kiáll mellette, ha a pénzeső más irányból érkezik, az általa is alapított párt kiátkozásával, antiszemitázásával szidalmazza. Ha kell, harcos jobbos, ha kell, harcos ballib újságíró. Ha kell, Wermertől nyeli a pénzt, ha kell, Leisztingertől.
A lényeg a legkisebb közös nevező: a pénz igénye. Ilyen egy valódi fideszes.
Tartsunk szünetet, hogy hányingerünket visszafojtsuk.
Bayer, a hiteles és igazi fideszes ma, március utolsó napján a legutolsóknál is utolsóbb napilapban, a Magyar Hírlapban (mert, figyelem: a Népszava féregszintű, de nem áruló) viszont nagy tettet vitt véghez. Lehordta pártját kádárinak, undorítónak, mindennek. Holott a nagy pénzt tőle várja, mint kapta nyolc évvel ezelőttig négy éven át.
Bayer méltatva emlékezik a Likud Viktor vezette pártról: „Amikor alapítottuk, az első hivatalos – tehát állampárti, tehát szocialista, tehát kádári, tehát undorító – kommentár azt a kérdést vetette fel, hogy vajon <<kinek a megbízásából>> hoztuk mi létre egy új ifjúsági szervezetet. Ez a <<nem lehet tudni, kinek a megbízásából>> annak idején annyit jelentett, hogy gonosz <<imperialista erők>> állnak a háttérben. Így gondolkodott a rendszer. Akkor mindenki mögött ott állt egy gonosz <<imperialista erő>> – őszerintük.”
A „sváb” pártalapító-bértollnok Fidesze huszonkét év alatt teljes kört tett meg. Gondolkodása már ugyanaz, mint az állampárté volt akkor.
Vajon ki tette fel először és ki terjesztette suttogó propagandaként a Jobbikkal indított harcában, attól való félelmében „rüsztjét lefosva” (Bayer kedvenc kifejezései egyike) az előbb idézett kérdést? Ki tette fel a kérdést, hogy a Jobbikot „kinek a megbízásából?” hozták létre? A Fidesz. Majd jött az MSZP és Putyin általi alapítás hazugsága, majd az MSZP viszonozta a sunyi kérdést, az alapítást a kérdésfeltevő Fidesz nyakába varrva.
Bayer tehát kimondta. Kimondta, hogy Fidesze gondolkodása állampárti, tehát szocialista, tehát kádári, tehát undorító (majd, mintegy bizonyítva is állítását, küszöbön álló MSZP-Jobbik összeborulást sejtetett).
Háromszoros hurrá Bayernek, mert életében vannak kegyelmi pillanatai, amikor igazat mond - még ha nem is szándékosan teszi.
is együtt szurkol a Fidesz és az MSZP
Zsoltika te egy milyen figura is vagy????

 © Egérke2010. márc. 18. 08:35 | Válasz | #16 
"Jobbikosok, hülyék vagytok, mint a s*gg” Bayer visszaszólt
Mátészalka adott otthont az Echo Televízió és a Magyar Hírlap Korrekt-túra elnevezésű közös estjének. A rendezvényen részt vett Széles Gábor, a Magyar Hírlap és az Echo Tv tulajdonosa, valamint Bayer Zsolt író, publicista, a Magyar Hírlap főmunkatársa, Fidesz alapítótag.

A fórumon Bayer a Jobbik néhány programpontja ellen érvelt. A publicista szerint másfél év alatt tönkretennének mindent, ami fontos, már, ha lehetőséget kapna erre a Jobbik.

A multikkal való leszámolásról Bayer azt mondta, „játszunk el a gondolattal: megjöttetek, ti vagytok a főnökök. Leszámoltatok a multikkal hétfőn. Mi lesz kedden, kicsi cickányok? Addig nem szoktatok gondolkodni? Merthogy, jelentem, van itt néhány pici probléma. Igaz, hogy a rendszerváltástól idáig megszűnt egymillió munkahely - ami tragédia -, és igaz, hogy a multik mindössze 300 ezer munkahelyet voltak képesek teremteni, de ti mit akartok? Elzavarni a multikat? És annak a 300 ezer embernek mit mondtok majd kedden? 300 ezer ember, az 300 ezer család, az egymillió ember. Ha Győrben bezár az Audi, ahol 5 ezren dolgoznak, mit mondtok majd nekik? Hogy frankó kurucok vagytok, vagy mi a sz*rt? Ezekről kéne egy kicsit értelmesen társalogni. Mert hülyeségeket beszélni nagy hangon, az nem túl bonyolult. Egy országot kormányozni az kicsit macerásabb”- üzente Bayer a fórumon.

Mibűl lesz csendőrség?

A Fidesz alapító tagja ezt követően a csendőrség helyreállítása ellen érvelt. Igaz, előtte elmondta, hogy ő nem fél ettől a gondolattól, mert a csendőrség szerinte a kor Európájának legnagyszerűbben és legtökéletesebben szervezett egysége volt és franciák jártak ide tanulni, hogy kell biztonságot szervezni. „Van ebben az országban 3200 település. Egy csendőr nem csendőr, tehát ha csendőrséget akarunk csinálni, akkor minden faluba kell kettő. Az durván 6400 fős csendőrség, nyilván megyeszékhelyenként kell egy csendőrkapitányság kapitánnyal, egyenruhával, felszereléssel, fegyverekkel. Na, akkor most meséljétek el nekem gyerekek, mibűl? Mibűl lesz csendőrség? Nyomtok külön kis mackónyomdán pénzt rá? Nem egyszerűbb akkor, ha már itt állunk ebben a legatyásodott, córesz országban, amit tönkretettek a másik pogányok, nem egyszerűbb a meglévő rendőrségből csinálni egy tisztességes, erős és becsületes rendőrséget? Tényleg neki akartok állni csendőrséget fabrikálni? Ennyi eszetek van?”- tette fel a kérdést Bayer, majd elmondta, hogy nem szokott sajtószemlét tartani előadásai során, most mégis kivételt tesz.

Nagyon szép SS egyenruha

A publicista ezt követően néhány, az elmúlt évben született, a kuruc.info és barikad.hu által publikált cikkből olvasott fel. „Egy spiclivel kevesebb: elindult a pokol felé az SZDSZ-es főrabbi” címmel számolt be múlt héten Raj Tamás haláláról a kuruc.info. „Nem kellett szeretni Raj Tamást, de ha egy ember meghal, ezen a hangon csak rohadt állatok írnak”- kommentálta a cikket Bayer.

Ezt követően a Jobbik hivatalos lapja, Barikád.hu egy korábbi cikkét idézte: „Gyenge Zsoltot a gyáva zsidesz-ballib nyomásnak engedelmeskedve azért zárták ki, mert magánterületen, vendégségben nagyon szép SS egyenruhát öltött magára. Ami alkotmányos joga és nekünk nagyon tetszett” Bayer kommentje: „Tényleg tetszett? Akkor menjetek anyátokba”- üzente a jobbikos portál szerkesztőinek a Fidesz alapító tagja.

A gettó körorvosa

Végül saját származása is terítékre került, a Jobbikhoz közel álló Kuruc.infon megjelent írás kapcsán: „Bayer Zsolt, aki szinte minden írásában már kényszeredetten igyekszik elterelni a figyelmet sváb felmenői hangsúlyozásával (legalábbis a másik ág hanyagolásával) az arcára korosodásával egyre erőteljesebben kiülő faji jellegről és fitymáról” – írta a Kuruc.info 2006. decemberében.

Bayer a cikkel kapcsolatban kifejtette: „Megpróbálom ezt a körmondatot lefordítani magyarra. Ez arról szólna, ugye, hogy én zsidó vagyok, és azért beszélek a sváb nagyapámról oly sokat, mert nem szeretném, ha kiderülne, hogy anyai ágon nagy baj van. Na, akkor ide figyeljetek. Ti most arról a nagyapámról beszéltek, Dr. Gyimes Károlyról, aki Kiskőrösnek volt a körorvosa. És akit 1951-ben azért vittek el az Andrássy út pincéjébe, vertek félholtra és tépték le mind a tíz ujjáról a körmöt, mert ő volt a kiskőrösi gettó orvosa és egy Auschwitzból hazajött zsidó, akinek megtetszett a nagypapi háza, azzal jelentette fel az ÁVO-n, hogy Dr. Gyimes Károly volt a kiskőrösi gettó orvosa és ez elég volt. És a nagyapámat majdnem megölték. Hogy a történet kerek legyen, ezt a nagyapámat négy másik, Auschwitz-ból hazajött zsidó hozta ki az ÁVO-ból, akik személyesen Péter Gábornak írtak levelet, és leírták, hogy Dr. Gyimes Károly, addig, amíg lehetett, védte az életüket. Így zsidózzatok engem, meg a nagyapámat, meg a családomat, sz*rházi, kis senkiházi, tetvek”- üzente a sajtószemle végeztével a kuruc.info-soknak Bayer Zsolt.

Készül a nagykoalíció

A publicista beszélt a március 15-ei rendezvények helyszínéről is. Bayer elmondta, hogy amikor bejelentették, hogy az Erzsébet hídnál ünnepelne a Fidesz, fél óra múlva jelezte az MSZP, hogy ők a Pilvax közben emlékeznek meg. A Jobbik erre közleményben reagált, hogy ez a bizonyíték a készülő nagykoalícióra. Amikor a legnagyobb ellenzéki párt mégis áttette az ünnepség helyszínét Budára, újabb közleményt adtak ki. Erre reagált úgy Bayer, hogy „ha Pesten ünneplünk, 70 méterre a szociktól, azért készül a nagykoalíció, ha átmegyünk Budára, hogy ne kelljen feltétlenül verekedni, akkor meg azért készül a nagykoalíció. Ti meg, jobbikosok olyan hülyék vagytok, mint a segg”.

Báyer te nagyon hűje vagy ezt már rég tudjuk Most kérdezek tőled mit fizet a SVÁB azért hogy pucolja kifelé az ország vagyonát. mit fizet a te multid azért az országnak ,hogy itt árulja termékét.Te a Fidesz kapót 400 Miller Eut a választásra Mert a Németeknek ez kel,Hogy országunkat ilyen Bayerek és Fridesek irányítsák mert ti az ö embere vagytok.

 © Egérke2010. márc. 10. 08:17 | Válasz | #15 

Olvasónk feltörte Bayer adatlapját – Orbán rendelte meg a Vonához írt levelet!
Mint kiderült, a Jobbikot és annak elnökét, Vona Gábort mocskoló Bayer-cikket maga Orbán Viktor rendelte meg. Bayer iwiwes adatlapján találta olvasónk az alábbi levélváltást, melyhez nem is kell különösebb magyarázatot fűznünk, hiszen egyértelmű a tényállás, ugye?

(Nagyobb méretben a teljes oldal látható ide kattintva.)
Vagy csak ilyen könnyű összehozni egy jó kis "bizonyítékot" valódinak (és feltörtnek) tűnő adatlappal, s valódinak tűnő küldött és fogadott levelekkel?
Döntsék el Önök.
(Attól függetlenül persze, hogy nyilván megrendelésre mocskolódott a Bayer nevű prostituált, de információink szerint nem Orbán, hanem Kövér László kérte a nyílt levél megírására.)
Kuruc.info
Gyengébb felfogású (jobb esetben: figyelmetlenebb) olvasóinknak ajánlott frissítés: Azt hittük, sikerült mindenki számára világossá tenni, hogy a fenti "adatlap" hamisítvány, azaz NEM valódi (másképp fogalmazva: NEM igazi, azaz: NEM Bayer adatlapja), de nem.
Továbbá azt gondoltuk, sikerült egyértelműsíteni, hogy NEM állítjuk, hogy a fenti levelezés Bayer és Orbán között zajlott volna, mindössze így próbálunk rávilágítani arra, hogy ennyire könnyen lehet ilyesmit hamisítani, mint tették azt Vona Gábor esetében a "Magyar" Hírlap legnagyobb örömére. De nem.
Tehát NEM rágalmazunk, NEM hamisítunk és NEM állítunk valótlant, ugyebár.
Sőt, csőbe sem húztak.
Szerintünk nem velünk van a baj, de néhány értetlenkedő levél miatt szükségesnek tartottuk ezt ilyen szinten is leírni.
Kapcsolódó: Álüzeneteket küldtek Vona IWIW-adatlapjáról

Ha érdekesnek találta a cikket, küldje el ismerősének ide kattintva! Email
dás hányingerkeltő!" -

HÁT EHHEZ MÁR MIT IS TEGYÜNK HOZÁ

 © Egérke2010. márc. 09. 22:55 | Válasz | #14 

 © Egérke2010. márc. 09. 22:47 | Válasz | #13 
[img]http://barikad.hu/index.php?q=img_assist/popup/48694 [/img]

 © Egérke2010. márc. 09. 22:40 | Válasz | #12 
Szervusz Viktor!
Fasza gyerek vagy mondhatom. Na hogy veritek a melleiteket ezek után? Félelmedben még össze is szarod magad, hogy a Jobbik teret nyer? Nem leszel miniszter erről ne álmodj. Mit művelsz te? Mit művelnél a néppel?
Tessék itt van írásod, vagy ez nem Te vagy?


Feltörték Orbán Viktor iwiw-adatlapját! (megdöbbentő bizonyítékokkal)

Egy magát megnevezni nem kívánó olvasónk küldte az alábbi megdöbbentő bizonyítékot. Ügyes kezű olvasónk feltörte Orbán Viktor iwiw-adatlapját, és megtalálta benne azt a levelet, amiben megbízza Bayert a Vona Gábornak írandó nyílt levéllel. Az elfogulatlan tájékoztatás követelményei szerint várjuk a Magyar Hírlap másfél oldalas cikkét az ügyről!

http://barikad.hu/index.php?q=img_assist/popup/48694

 © Egérke2010. márc. 07. 15:46 | Válasz | #11 
Gondolom úgy jön ide egy két mondat kedves Bayer Zsolt, hogy 20 évvel ezelőtt kellett volna megfordítani a nyakadat, hogy a fejed hátrafelé nézzen.

Húsz évvel ezelőtt, ha nem ti vagytok a hatalmi ágazatban a hazaárulók akkor ma Magyarország a világelsők közt lenne.
Az, hogy mi ebbe a helyzetbe vagyunk amibe az országot sodortátok erről csak az a német ajkú kisebbség tehet ahova te is tartozol.
Igyekeztetek magatokra húzni a nyugatii hatalmat, hogy annak árnyékában ilyen Bayer Zsolt félék, meg Pető Ivánék meg Torgyán Józsika az országot tudják kifosztani, na még ehhez társul még a többi.
Nektek köszönhetünk ilyen Bayer Zsoltoknak és a többi hazaáruló honfitársadnak, hogy Magyarország ebben a helyzetben van.
Amit ti most megengedhettek magatoknak ezt egy más nemzetiségű egyének nem engedhetik meg maguknak az országban, mert a hatalmat jelenleg ti birtokoljátok nyugati irányítás alatt.
Na már most Viktorka barátod Kövér Lacival, Pintér elvtárssal együtt a feletteseid megbízására tovább sanyargatnátok a magyar népet és hazaárulásotokkal tovább virulnátok.
Elégvolt a mocskos aljas munkátokból 20éven keresztül, na persze a kommunizmusban is ezt csináltátok. Remélem a Jobbik hatalom átvételkor ilyen Bauerek meg ilyen Báyerek valamelyik TSZ-be jók lesznek gyomláló fiúknak, mert oly szűk tudással vagytok megáldva, hogy még a kultúrnövényt sem tudod megkülönböztetni a gaztól.
Kedves Bayer úr, erre csak azt tudom mondani neked, hogy virágozzék a JOBBIK mint vadpipacs a mezőn. A zsidesz már bizonyította, hogy a senkiháziak közé tartozik az ehhez hasonló publicistákkal.

 © Angel2010. márc. 07. 12:20 | Válasz | #10 
„Hány forintot vettél fel Simicskától?” A jobbikos nekiment Bayernek

A radikális párt gazdasági kabinetvezetője írt levelet a publicistának.

Jobbikos össztűz zúdult Bayer Zsoltra, aki múlt héten – a Fidesz ellenkampányának keretében – a Magyar Hírlapban megjelent publicisztikájával vette le a keresztvizet a radikális pártról. Már abból a cikkből is kitűnt, nehéz azokkal vitatkozni, akik azt állítják, hogy a Jobbik a Fidesz köpönyegéből bújt elő (Vona Orbán polgári körében, Morvai Krisztinát a Fidesz építette fel, Bayer együtt iszogatott a jobbikos „víg cimborákkal”…).

Ezúttal Lenhardt Balázs, a Jobbik gazdasági kabinetvezetője írt nyílt levelet Bayernek, amelyben az egykori harcostárs elvesztése okán sajnálkozik a Fidesz-közeli publicista felett. „Sajnálatos viszont, hogy gerinc nem jutott neked, mert harcolhatnánk vállt vállnak vetne a szebb magyar jövendőért, ahogyan a Jobbik harcol minden nap az ellenséges sajtó uszítása közben. A csahos kutyák között most már ott acsarog egy jobb sorsa érdemes zsurnaliszta is” – fogalmaz Lenhardt, aki felteszi a kérdést: „Mondd, Zsocám, hány forintot vettél fel ezért a cikkért Simicskától?”

A szerző emlékeztet Bayer Népszabadságos és 168 Órás múltjára, mondván néhány ezüstért adta el tehetségét. „Te mindig is kapható voltál az ilyen cikkekre, és megrendelésre legyártottad az éppen aktuális narancsos cikket, ahogyan korábban a Demokratánál is. Kicsit szégyellted ugyan, de a lelkiismeret-furdalást hamar elfeledtette veled a kassza csörgése és Kövér Laca hátba veregetése” – írja Lenhardt egykori jó ismerősként.

Az egykori bajtársról egy olyan történetet is felemleget, amelyet „nem felejt senki veled kapcsolatban, kedves Zsoca”. Egy 2002. decemberi tüntetésen történt mindez. „Ott voltál te is, nagyon helyesen - és buzdítottad a mieinket. Amikor a rendőrsorfal felsorakozott előttünk, hogy elhallgattasson és elzavarjon minket, akkor szóltál a melletted állóknak, hogy ki kell tartani akkor is, ha megindulnak a robotzsoldosok, és senki nem engedheti el a másik kezét. Két perc múlva megindultak a rendőrök, és a srác, aki melletted állt, és azóta is velünk van, és a nemzeti ügyet képviseli, meglepődve nézett körbe, hogy az ő kezét szorító Bayer Zsolt egy szempillantás alatt kámforrá vált. Pedig akkor még nem használtak könnygázt, vagy fejre célzott gumilövedéket” – emlékszik vissza Lenhardt, aki szerint Bayer egyenesen áruló.

A levélíró azonban folytatja: „Hanyatló újságírói pályafutásod mélypontja volt két hete, hogy a saját műsorodban az Echo TV-n lehetőséget adtál a pátyi ingatlanpanama mögött álló "beruházóknak", hogy kifejtsék érveiket (…). Nagyon jól tudod, hogy nem fognak 5 milliárd forintért közérdekű beruházásokat végezni, hanem az ingatlanspekuláció legprimitívebb fajtájában utaznak: fillérekért felvásárolják a szántókat, hogy átminősítve építési telkekként tudják értékesíteni az eredeti vételár sokszorosáért. (…) Zsolti, állítólag te 5 millió forintot kaptál ettől a cégtől a mongóliai utadhoz. Megérte? Vagy az Arago Zrt-től (Leisztinger-érdekeltség) kapott pénz?”

Lenhardt Balázs szerint Bayer is tudja, hogy „igazunk van, és a jó irányt képviseljük, amit szíved szerint te is tennél, ha nem lennétek a Likud testvérpártja, és az Európai Néppárt zászlóvivői”. „Te narancsbőrbe bújtál, és ha nehéz is gyomorral bírni ezt a társaságot, azért eltartanak, ha gond van. Így hát sanda szándékkal hazudozol rólunk, miközben próbálod önmagad meggyőzni, hogy a jó oldalon állsz. S nehogy azt hidd, hogy nem látnák át egyre többen rajtad! A hitelességed utolsó morzsáit élted fel.”

 © Egérke2010. márc. 07. 09:40 | Válasz | #9 
Ejnye ejnye Zsoltika,milyen helyzetbe hoztad kedves édes anyukádat.
Már előröl hátúról alul felül nem győzi nyelni HŰJE FIS CSELEKEDETEIT.
http://kuruc.info/r/50/56211/

 © Egérke2010. márc. 06. 22:22 | Válasz | #8 


Kedves Zsoca!
Mindig szomorú látni, ha egy tehetséges ember jellemtelen. Mert a tehetségedhez kétség sem fér, elég csak a fantasztikus filmsorozatodra utalni a Kárpát-medencéről, 1100 év Európa közepén címmel, vagy számos emlékezetes publicisztikádra. Sajnálatos viszont, hogy gerinc nem jutott neked, mert harcolhatnánk vállt vállnak vetne a szebb magyar jövendőért, ahogyan a Jobbik harcol minden nap az ellenséges sajtó uszítása közben. A csahos kutyák között most már ott acsarog egy jobb sorsa érdemes zsurnaliszta is.
Mondd, Zsocám, hány forintot vettél fel ezért a cikkért Simicskától? Akit jó tíz éve még nagyon nem szerettél (amikor elkezdtek feltűnni embereivel a Fidesz környékén), és ezt "bátran" meg is írtad a neked kenyeret adó Népszabadságnak, amelynek fejléce büszkén hirdette még akkor, amikor nekik dolgoztál, hogy szocialista napilap. Persze dolgoztál te a 168 órának is, a lényeg, hogy valaki megfizesse szolgálataidat. Valamiből élni kell...
Nem csupán eladod pár ezüstért a tehetségedet, de férfihoz méltatlan módon gyáva is vagy. És itt nem csupán legutóbbi, izzadtságszagú mocskolódásodra gondolok. Valószínűleg a fideszes haverok már hetek óta noszogattak: "csapj oda, Zsoca, csapj oda a Jobbiknak! Nagyon jönnek fel ránk, szükség van már egy kis "polgári" gyűlöletkampányra, mert a végén még nem lesz egyedül kétharmadunk!"
Te mindig is kapható voltál az ilyen cikkekre, és megrendelésre legyártottad az éppen aktuális narancsos cikket, ahogyan korábban a Demokratánál is. Kicsit szégyellted ugyan, de a lelkiismeret-furdalást hamar elfeledtette veled a kassza csörgése és Kövér Laca hátba veregetése.
Az egész Magyar Hírlapban közölt nyílt leveled csúsztatásokból állt össze. Senki nem mondta ugyanis, hogy a 20 évért mindenkinek ugyanaz a felelőssége, de mindenkinek van felelőssége, aki részese volt ennek az időszaknak, akkor is, ha ellenzékként asszisztált az ország szétlopásához, tönkretételéhez. Mert kivonulni kevés, tetszettek volna megbuktatni Gyurcsányt, vagy visszaadni a mandátumot, ha nem tudnak semmit tenni. De minimum fellépni a dokumentált választási csalások ellen, miközben a saját belügyminiszterük (2002-ben Pintér Sándor) van hivatalban!
A Jobbik csupán a törvénytelenségek és lopások teljes körét szeretné feltárni, akkor is, ha a narancsosok voltak érintve a panamákban, akkor is, ha szekfűsök, akkor is, ha ibolyások.
Ugyanígy csúsztatás volt az is, hogy Orbán nem szállt páncélautóba 2006. október 23-án, mert a lényeg abszolút nem ez, hanem hogy habozás nélkül cserbenhagyta híveit, és elmenekült a helyszínről, amikor megkezdődött a rendőrterror. Hogy nem páncélautó volt, csak egy Audi A8-as, az körülbelül annyira lényeges, mint Grün Izidor bátorsága a viccben: Betörnek Grünékhez, akit a nappali közepén egy körberajzolt pontra állítanak, azzal hogy halál fia, ha abból kilép. Közben feldúlják a házát, asszonyát és leányait a szeme előtt becstelenítik meg. Amikor távoznak a banditák, az összetört asszony zokogva pofozza urát: - Te gyáva alak, végig tudtad nézni mit művelnek velünk ezek? Mire Grün: - Én, gyáva? Hát nem láttad, hogy fél lábbal végig a körön kívül álltam?!
De amit nem felejt senki veled kapcsolatban, kedves Zsoca - aki ott volt vagy hallotta -, az néhány évvel ezelőtt történt. Egészen pontosan 2002. december 1-jén, amikor a D-209-es személyében olyan miniszterelnöke lehetett Magyarországnak, aki Erdély elszakításának és Oláhországhoz való csatlakozásának számunkra gyötrelmes román diadalünnepét Budapesten együtt ünnepelte a bocskoros rablók miniszterelnökével, Adrian Nastaséval - többek között a degenerált Habsburg Gyurika és számos balliberális pojáca társaságában, akikhez - mint utána panaszolta - az atlantista Németh Zsolt csak azért nem csatlakozott, mert nem hívták meg. A maroknyi egészséges magyar - mint jobbágyok a grófi szérűn - ott gyülekezett az utcán, a szálloda előtt, kiemelt rendőri készültséggel körülvéve. Ott voltál te is, nagyon helyesen - és buzdítottad a mieinket. Amikor a rendőrsorfal felsorakozott előttünk, hogy elhallgattasson és elzavarjon minket, akkor szóltál a melletted állóknak, hogy ki kell tartani akkor is, ha megindulnak a robotzsoldosok, és senki nem engedheti el a másik kezét. Két perc múlva megindultak a rendőrök, és a srác, aki melletted állt, és azóta is velünk van, és a nemzeti ügyet képviseli, meglepődve nézett körbe, hogy az ő kezét szorító Bayer Zsolt egy szempillantás alatt kámforrá vált. Pedig akkor még nem használtak könnygázt, vagy fejre célzott gumilövedéket.
Zsolti, aki a harc közben elhagyja a csatateret, az áruló, és minden hadsereg habozás nélkül hadbíróság elé állítja! A gyávaság olyan bélyeg, amit férfiember csak tettekkel tud lemosni magáról. S nem megrendelésre írt rágalmakkal...
De ha már tüntetés, biztos emlékszel rá, hogy pár éve kitiltottak Romániából téged. Bíró Péter, aki nem érdekből, hanem meggyőződésből magyar, az irántad érzett szolidaritásból és őszinte felháborodástól vezetve tüntetést szervezett saját neve alatt és saját költségére, melletted! Ezt nem hogy nem köszönted meg neki, hanem a Fidesz-vezetéssel hatalmas nyomás alá helyeztétek, hogy mondja le, mert szerintetek ártana a pártnak. Mivel erre nem volt hajlandó, te önhatalmúlag bejelentetted a Hír Tv-ben, hogy elmarad a tüntetés. Azóta, ha meglátod otthon, Solymáron Pétert, akkor átmész az utca másik oldalára. S még neked van képed bármilyen baráti viszonyt bárkin számon kérni!?
Hanyatló újságírói pályafutásod mélypontja volt két hete, hogy a saját műsorodban az Echo TV-n lehetőséget adtál a pátyi ingatlanpanama mögött álló "beruházóknak", hogy kifejtsék érveiket, miért akarnak beépíteni egy újabb jelentős zöldterületet a Zsámbéki-medencében, és honnan telepítenének oda 5-6000 embert, akik meg tudják fizetni a tervezett 1 milliós négyzetméterenkénti árat. Az idegennyelvű középiskola terve már készen áll, és kedélyesen csevegtetek róla a műsorban. Miközben tisztában kellett legyél, hogy az ügylet mögött a Grupo Milton és rovott múltú tulajdonosa, Kovács Bence János áll, akinek viselt dolgaival van ma tele a sajtó. Nagyon jól tudod, hogy nem fognak 5 milliárd forintért közérdekű beruházásokat végezni, hanem az ingatlanspekuláció legprimitívebb fajtájában utaznak: fillérekért felvásárolják a szántókat, hogy átminősítve építési telkekként tudják értékesíteni az eredeti vételár sokszorosáért. Nem az első ilyen eset, mert olyan politikai elitünk van, amely pár forintért szívesen eladja a magyar földet. Zsolti, állítólag te 5 millió forintot kaptál ettől a cégtől a mongóliai utadhoz. Megérte? Vagy az Arago Zrt-től (Leisztinger-érdekeltség) kapott pénz?
Azt is mondják a jól értesültek, hogy Széles zsoldjába állandó kaszinó-adósságaid miatt szegődtél, amiket ő fizet ki. Ettől még nem kellett volna olyan mélyre süllyedned, amely az alapvető újságíró etikával van ellentétben! Mert megpróbálni összemosni az ún. cigánygyilkosságokat a Kuruc.infón keresztül a Jobbikkal, olyan aljas és átlátszó dolog, amire eddig csak Kolompár Orbán, Horváth Aladár és Iványi Gábor vállalkozott. (Tudod, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség lelkésze, Orbán Viktor első két gyermekének, Ráchelnek és Sárának a "keresztelője", aki ezek szerint az Orbán család bizalmasa.) Miközben minden újságot olvasó ember tisztában kell legyen avval, hogy ez az ügy olyan titkosszolgálati provokáció volt, amellyel polgárháborút akartak kirobbantani azok, akiknek semmi nem drága hatalmuk megőrzése és az ország destabilizálása érdekében. Katonai hírszerző és izraeli kibucban kiképzett zenész volt a rettegett bandában, amelynek további megfigyelését akkortól tiltotta meg szigorúan az NBH, amikor a regionális szervezet jelentette, hogy fegyverbeszerzésre készülnek. S megpróbálod a Kurucra meg ránk kenni ártatlanok vérét? Ez jobb korokban vért kívánna...
S tudod, a leginkább sajnállak. Mert te is tudod, hogy igazunk van, és a jó irányt képviseljük, amit szíved szerint te is tennél, ha nem lennétek a Likud testvérpártja, és az Európai Néppárt zászlóvivői. Így marad neked a zsideszezés kikérése, és Csintalan "apó" sajnáltatása, aki '94-ben az MSZP győzelmekor még büszkén hányta a cigánykereket, de azóta ugye már a Hír TV résztulajdonosaként hirdeti a polgári "éthoszt" a stúdióból, aki, ha éppen nem alszik, akkor minősíthetetlen hangon szidalmazza a telefonálókat, ha Izraelről szót merészelnek ejteni.
Te narancsbőrbe bújtál, és ha nehéz is gyomorral bírni ezt a társaságot, azért eltartanak, ha gond van. Így hát sanda szándékkal hazudozol rólunk, miközben próbálod önmagad meggyőzni, hogy a jó oldalon állsz. S nehogy azt hidd, hogy nem látnák át egyre többen rajtad! A hitelességed utolsó morzsáit élted fel.

 © Egérke2010. márc. 06. 12:46 | Válasz | #7 
A képen látható két úr egyáltalán lehet-e Ezeket uraknak nevezni.Az ország meg szégyenítőit.Zsoltika mi van a farkincával? vissza fordítgatták anyukád felé????Na Hogy vered a melled a Fidesz pódiumán.????

 © Angel2010. márc. 06. 12:40 | Válasz | #6 
Hiszik magukról hogy ők lesznek a megváltók???

Mennyi pénzt talicskáznak ki??
Bayer hozza haza a pénzét Szlovákiából, az autója rendszámát cserélje le magyarra.

A KÉT EMBERNEK MÉG A SZAVÁT SEM LEHET ELHINNI!


 © Angel2010. márc. 06. 12:37 | Válasz | #5 

 © Egérke2010. márc. 04. 09:59 | Válasz | #4 
Egymásnak ugrottak az Orbán-rajongók: „testi-lelki nyomorékok”, „sz**házi”
Folytatódik a jobboldali pengeváltás

Pörzse Sándor, a Jobbik képviselő-jelöltje, a Barikád című újság főszerkesztője nem csak Esztergomban, hanem Tiszavasváriban is felemlegette Bayer Zsolttal kapcsolatos nézeteltérését. A Fidesz-közeli publicista a hétvégén Vona Gábornak írt levelében kiemelte: éveken át jó barátságban volt ma már vezető jobbikosokkal, páldául Pörzsével is, akivel a Turul körben együtt iszogattak, így hát nem érti, miért támadja a Jobbik a Fideszt és a fideszes Bayert. A levélben testi-lelki nyomorékoknak titulálta a Jobbik körül – egészen pontosan a kuruc.info-nal – tevékenykedő zsidózó aktivistákat is.

Pörzse Esztergomban arról beszélt erre reagálva, hogy ezzel vége a Bayerhez fűződő barátságának. Tiszavasváriban a Jobbik videóösszeállítása szerint úgy fogalmazott: „Az én volt barátom meg kollegám, Bayer Zsolt nyílt levelet írt a Magyar Hírlapban, szégyenszemre. Föl is hívtam. Azt mondtam neki, szarházi vagy, Zsolt". Hozzátette: barátok voltak, összejártak. Szerinte „lehet érezni ennek a nyílt levélnek minden során, hogy diktálták neki, és ő annak ellenére, hogy tudom, nem ért mindennel egyet, mégis leírta".

Érdekessége a jobboldali pengeváltásnak, hogy korábban Bayerhez hasonlóan Pörzse is Orbán Viktor „rajongója” (volt), legalábbis a három legtehetségesebb magyar közéleti személyiség közé sorolta.

Reagált Bayer levelére Morvai Krisztina is, akiről a publicista azt írta, hogy nem érti, „mióta ilyen kényes a metszett farkincákra..."

„Hát én meg nem tudom, hogy ő mióta lett ilyen közönséges és elkeseredett, és hogy vajon miért félti ennyire a Fidesz egypártrendszerét, amit ki akarnak alakítani" - reagált a megjegyzésre Morvai Krisztina a STOPnak. Tegyük hozzá: a közönséges szófordulat Morvai amerikai magyar zsidóknak írt levelében tűnt fel legelőször.

Morvai a demokrácia védelmében hozzátette: "Nagyon nehéz felfogni azt, hogy volt egy úgynevezett rendszerváltás, lelkesedtek a demokráciáért, a többpártrendszerért és a pluralizmusért, és mi történt, milyen változáson mehettek keresztül demokratikus érzelmű emberek, amitől most ilyen hitszteroid módon követelik az egypártrendszert. És milyen elemi erejű érdekek fűzhetik őket ahhoz, hogy ne legyen a Fidesz hatalma felett semmiféle kontroll"
Én csak annyit teszek ehhez aki haza áruló az itt ne ugasson. Szlovák rendszámú kocsival jár Lop csal hazudik tovább akarják vinni Viktorral ügyet a NÁCIZMUS menekülnek az elszámoltatás elöl Ugye Bayer
 © Egérke2010. márc. 01. 21:27 | Válasz | #3 
Most hogy még egyszer el olvastam írásod:Mond kinek képzeled te magad???Mintha HITLER lenél. Duma van ,de eszed pajtás igen kevés akárcsak elődeidnek ,ere csak annyit, Öcsém az éjszaka legelőn nagyon sötét de a te elméd ettől is sötétebb

 © Egérke2010. márc. 01. 18:10 | Válasz | #2 
Természetesen kedves zsoltika nem értünk egyet az olyan hazaárulókkal mint amilyen te vagy!

Teljes tudatoddal int büszke sváb fiú -emlékszel ugye?- a Kossuth téri tüntetésen mikor verted a melled, hova valói sváb vagy?

Akkor mit mondtam neked?
A hazaárulásért nem szégyenled a mocskos pofádat és még a melledet is mered verni?!
Mért kellett elmenekülnöd? Miért nem vártad meg a dá,-dá-t.
Neked nincs jogod kis nácitestvér, hogy másnak ajánlgasd farkincádat körbemetélve, te egyet tehetsz és egynek felajánlhatod kedves anyukádnak zsoltika.
Te is abba a rablóbandába tartozol, abba az olajos bandába?? Ők voltak hatalmon a kegyeidbe ringatott fityisz és nektek ismételten ez kellene, hogy tovább tudjátok közösen rabolni és eladni az országot.
Az ilyen mellveregetős bayerzsoltok miatt van az ország abba a helyzetbe amibe bele vittétek, hitler kistestvérei náci módszerekkel.
Te ne ugassál másnak tanáccsal mindenki tudja kivagy és honnan jöttél!
Kevés vagy te bazseválmeg a fagylalt nyalásához azt már elnyaltátok igaz kövérlacika!?
Még az a mézesmadzag is koszos amit ti a népnek felkínáltok.
Szegénységi bizonyítvánnyal rendelkezel te madár, de nagyon. Ti csak azt hiszitek, hogy eszetek van. Rólatok lehet lemérni az ország helyzetét.

 © Egérke2010. márc. 01. 18:00 | Válasz | #1 
"Testi-lelki nyomorékok" - Bayer Zsolt durván beszólt a Jobbiknak


Bayer Zsolt keményen odamondogatott Vona Gábornak és Morvai Krisztinának. Bayer nyílt levelében magyarázatot kér a Jobbik elnökétől, hogy ha annyira nem ért egyet a Fidesz politikájával, akkor 2002-ben miért csatlakozott Orbán Viktor polgári köréhez, Morvai Krisztináról szólva pedig szólva elmondja: nem érti, hogy az EP-képviselő mióta ilyen kényes a metélt farkincákra. Vona később reagál a publicista szavaira.

Ugrás a tetejére

Tárhely és domain a MediaCentertől