Kutyakozmetikusok Baráti Köre   >>  Fórum
Bejelentkezés - Regisztráció - Jelszó módosítás - Elfelejtett jelszó - Admin

Ezt a fórumot csak regisztrált és bejelentkezett fórumozó olvashatja!


Tárhely és domain a MediaCentertől

A KKBK központi elérhetősége:
kkbk@freemail.hu

A KKBK moderátorai és elérhetőségük kérdés esetén:
Tina83 : tinat83@freemail.hu
Elinor : elinor74@gmail.com
Dorci : kutyakucko@tvn.hu
Mazsóca: atommaki1@gmail.com

Fontos! Kérnénk minden jelentkezőt , hogy küldjön egy pár soros bemutatkozó emailt (kkbk@freemail.hu-ra) magáról miután regisztrált ezzel felgyorsítva az aktiválást!Aki ezt nem teszi meg sajnos nem áll módunkba felvenni tagként.

Az Oldal bármely tartalmát másolni és a KKBK-n kívűl más fórumokban illetve más internetes oldalon közzé tenni TILOS!


" Kedves Olvasóink! A KKBK egy spontán szerveződött baráti társaság, ahol szeretnénk megőrizni a kialakult jó hangulatot. Továbbra is szeretettel várjuk a jó szándékkal közeledőket, akik szeretnének egy jól működő csapathoz tartozni, úgy érzik, tudásukkal vagy érdeklődésükkel tudnak adni valamit ehhez a társasághoz, szeretnének aktívan bekapcsolódni a szakmai beszélgetéseinkbe."

A kialakult baráti társaság megvédése érdekében egyéb fórumokon és társaságokban szerzett rossz tapasztalataink miatt meg kellett hoznunk azt a döntést, hogy valahogy megszűrjük a jelentkezőket. Tehát, ha a jelentkező ellen valamelyik törzstagunknak kifogása van, sajnos nem fogadjuk a jelentkezést, mert nem szeretnénk, ha esetleges vitájuk megrontaná a baráti körben uralkodó kellemes légkört. Akit beengedünk a fórumra , az elfogadja a fórumszabályzatot amit a KKBK honlapján olvashat el! Aki ennek a szabályzatnak valamely pontját nem tartja be azt automatikusan kitiltjuk , töröljük és moderáljuk ! Továbbá semmilyen joga nincs a már leírt hozzászólásaihoz és képeihez amiket közzétett az oldalon! Köszönjük a megértést, és kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek, akik nem generálnak vitát, és be tudnak illeszkedni a társaságba.

free counters